Te_salat Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Ενα ακόμα φθηνό και χρήσιμο αξεσουάρ όχι μόνο για το sgs2. Ένας μίνι φορτιστής με 12€. Αρκεί για μια πλήρη φόρτιση. Είναι 2000m http://tapatalk.com/mu/59d27187-03e1-ff03.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Ενα ακόμα φθηνό και χρήσιμο αξεσουάρ όχι μόνο για το sgs2. Ένας μίνι φορτιστής με 12€. Αρκεί για μια πλήρη φόρτιση. Είναι 2000m http://tapatalk.com/mu/59d27187-03e1-ff03.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk δωσε link στο λαο αγαπητε.. οντως πολυ χρησιμο.. (πιο πολυ εντυπωση μου εκανε που εισαι ακομα με TWlauncher) Sent from my unique SGSII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (πιο πολυ εντυπωση μου εκανε που εισαι ακομα με TWlauncher) εχεις ομως αυτο το απιστευτο widget για τον καιρο (και αυτο με την ωρα ειναι επισης ωραιο) υπαρχει περιπτωση να μπορουν να μπουν αυτα σε custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 εχεις ομως αυτο το απιστευτο widget για τον καιρο (και αυτο με την ωρα ειναι επισης ωραιο) υπαρχει περιπτωση να μπορουν να μπουν αυτα σε custom rom? Ειναι σε ολες τις ρομ,digital clock, accuweather Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Βρε παιδιά ψάχνω μια παρόμοια θήκη όπως σε αυτό το λινκ σε μαύρο χρώμα και οχι απαραιτήτως δερμάτινη . Το μαύρο χρώμα λέει συνεχώς out of stock. http://www.netimes.com/shop/protective-leather-cover-for-samsung-galaxy-s-ii-i9100-p-3404.html?cPath=87_800 Έχετε εντοπίσει τίποτα παρόμοιο με αυτή τη θήκη σε μαύρο χρώμα και ας είναι σε άλλο υλικό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 (edited) δωσε link στο λαο αγαπητε.. οντως πολυ χρησιμο.. (πιο πολυ εντυπωση μου εκανε που εισαι ακομα με TWlauncher) Sent from my unique SGSII http://www.netimes.com/shop/2000mah-portable-mini-power-pack-with-led-light-p-3264.html?cPath=87_800 Είμαι με τον TW γιατι θέλω να κρατησω την ταυτότητα της συσκευής μου. Έχω βαρεθεί τους Launchers απο το market., τα Fancy widget κλπ. Φοράς custom rom του δικού μας Γιάννη ioath η οποία βασίζεται στην official KI3 και περιεχει μικρές βελτιώσεις. Και κάτι ακόμα: Μαζί με μια θήκη pumper που παρελαβα μου ήλθε ένας screen protector που αποδείχθηκε πολυ καλύτερος απο κάποιους ακριβοτερους. Το σημαντικοτερο ειναι δεν λερώνει απο τα δάχτυλα μας. Edited October 19, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 μπορεις να μας ανεβασεις καμια photo να παρουμε καμια ιδεα? παντως εγω με τις 2 μπαταριες μου και τον εξωτερικο φορτιστη δεν μπαινω καν στην διαδικασια να την αγορασω! βρηκα την ησυχία μου...πραγματικα...και απολαμβανω το κινητο στο μαξιμουμ.... ισως στο μελλον(πολυ μελλον) οταν θα μου χαλασουν οι μπαταριες που εχω τωρα να την αγορασω...:p Μην φανταστείς τίποτα περίεργο. Ότι βλέπεις στις φωτογραφίες. Η αίσθηση μια χαρά είναι, απλά πλέον δεν είναι τόσο λεπτό... πααιδιά σε πόση ώρα φορτίζει με την καινούργια μπαταρία των 2000mAh? Σε όση ώρα χρειάζεται η κανονική και λίγο παραπάνω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 http://www.netimes.com/shop/2000mah-portable-mini-power-pack-with-led-light-p-3264.html?cPath=87_800 Είμαι με τον TW γιατι θέλω να κρατησω την ταυτότητα της συσκευής μου. Έχω βαρεθεί τους Launchers απο το market., τα Fancy widget κλπ. Φοράς custom rom του δικού μας Γιάννη ioath η οποία βασίζεται στην official KI3 και περιεχει μικρές βελτιώσεις. Και κάτι ακόμα: Μαζί με μια θήκη pumper που παρελαβα μου ήλθε ένας screen protector που αποδείχθηκε πολυ καλύτερος απο κάποιους ακριβοτερους. Το σημαντικοτερο ειναι δεν λερώνει απο τα δάχτυλα μας. To bumper φιλε που σου ηρθε ειναι αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/H2Z-Black-Bumper-Case-Cover-Screen-Protector-Samsung-i9100-Galaxy-S2-S-II-2-/190577525167?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c5f4e41af που ειχες παραγγειλει? Αν ναι πες μου σε ποσες μερες σου ηρθε γιατι εχω παραγγειλει ενα ιδιο. Εισαι ικανοποιημενος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Μπορει καποιος που εχει την μεγαλη μπαταρια να ποσταρει φωτος? Γινεται ολο το κινητο ευθεια απο πισω? Σε παχος οσο το bump στο κατω μερος η ακομα περισσοτερο? sent from my Galaxy SII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 To bumper φιλε που σου ηρθε ειναι αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/H2Z-Black-Bumper-Case-Cover-Screen-Protector-Samsung-i9100-Galaxy-S2-S-II-2-/190577525167?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c5f4e41af που ειχες παραγγειλει? Αν ναι πες μου σε ποσες μερες σου ηρθε γιατι εχω παραγγειλει ενα ιδιο. Εισαι ικανοποιημενος? Έκανε μια βδομάδα περίπου. Ειναι καλο σε ποιότητα και εφαρμόζει όπως πρέπει. Δεν μ αρέσει πολυ το τελειωμα του στο πίσω μέρος. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaig Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 otterbox vs case-mate tough κανεις? :happy: Δε λεει να τις παρω και τις δυο (πολυ θα θελα, αλλα δεν..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Kαλημερα!Ενδιαφερομαι να παρω για το Galaxy μου τα παρακατω ακουστικα a-jays 4 .Γνωριζει κανεις αν ειναι συμβατα πληρως με το galaxy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Φίλε μου καλημέρα. Δεν γνωρίζω να απαντήσω στην ερώτησή σου αλλά θα σε παρακαλούσα να μην ανοίγεις χωριστό thread για μία και μόνο απλή ερώτησή σου. Υπάρχουν στο forum σχετικά threads που θα μπορούσες να ποστάρεις εκεί. Φιλικά πάντα. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 γνωριζει καποιος αν τα συγκεκριμενα ακουστικα a-jays 4 ειναι πληρως συμβατα με το s2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Eχεις δικιο.Σορυ...κατα λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospas Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να μου πει αν γνωριζει καποιος,αν υπαρχει καποια ενοτητα για αγγελιες στο forum,εχω μια σφραγισμενη SGP για το S II και θελω να την πουλησω γιατι εχω ηδη μια και δεν ξερω αν εχω δυνατοτητα να την αναρτησω σε καποια αλλη ενοτητα... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να μου πει αν γνωριζει καποιος,αν υπαρχει καποια ενοτητα για αγγελιες στο forum,εχω μια σφραγισμενη SGP για το S II και θελω να την πουλησω γιατι εχω ηδη μια και δεν ξερω αν εχω δυνατοτητα να την αναρτησω σε καποια αλλη ενοτητα... Ευχαριστω Υπάρχει, αλλα πρέπει να έχεις έναν ελάχιστο αριθμό απο ποστ, νομίζω 300 για να σου ανοίξει η ενότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospas Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 :shock:.....ακυρο τοτε..ουτε το 2013 δεν θα εχω τοσα..! Οπως και να εχει φιλε μου ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 150 μηνυματα νομιζω ειναι και 6 μηνες στο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ευχαρίστως.:) http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=exomount+universal+car+mount&_sacat=See-All-Categories Ήρθε σήμερα το πρωί στα χέρια μου. Περιμένω να πάει 17:00 για να κατέβω στο αμάξι να τη δοκιμάσω. Από την πρώτη επαφή μαζί της φάνηκε να είναι πολύ καλή κατασκευή. Μένει να δω πόσο καλά θα εφαρμόσει στις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ήρθε σήμερα το πρωί στα χέρια μου. Περιμένω να πάει 17:00 για να κατέβω στο αμάξι να τη δοκιμάσω. Από την πρώτη επαφή μαζί της φάνηκε να είναι πολύ καλή κατασκευή. Μένει να δω πόσο καλά θα εφαρμόσει στις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις! Περιμένουμε με αγωνία...:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ήρθε σήμερα το πρωί στα χέρια μου. Περιμένω να πάει 17:00 για να κατέβω στο αμάξι να τη δοκιμάσω. Από την πρώτη επαφή μαζί της φάνηκε να είναι πολύ καλή κατασκευή. Μένει να δω πόσο καλά θα εφαρμόσει στις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις! Σε πρόλαβα εγώ :-) ήλθε η δικιά μου και την δοκίμασα σήμερα. Είναι όπως δείχνει το βίντεο. Προϋπόθεση να μην τοποθετηθεί σε καμπύλη επιφάνεια και δεν εφαρμόζει σωστά το πιατάκι. Πολύ εύκολη στο βάλε βγάλε. Προσοχή μόνο όσοι δεν έχετε κάποια θήκη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Παράθεση από jimmis1974 > εκεινο το καλωδιο που ειχα παρει δεν εκανε τελικα , επειδη θελω με τα χιλια να συνδεσω το κινητο με TV χωρης εισοδο HD αν παρω αυτο το καλωδιο θα κανει ????? όχι από μόνο του. Πρέπει να πάρεις έναν mhl adapter και μετά ένα καλώδιο hdmi σε ότι έχει η τηλεόραση σου -edit τώρα είδα όλο το quote που είχες κάνει (δε φταίω εγώ αλλά το tapatalk :p ) εφόσον έχεις ήδη mhl, ναι λογικά θα κάνει δεν θα το παρω γιατι ισως δεν κανει μου παν οτι ψηφιακο σημα σε αναλογικο που χει η ΤV μου δεν περναει χωρης converter με σκετο καλωδιο και ρωτησα για converter και εχει 75 ευρω. Ισχυει κατι τετοιο αν ξερει κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Σε πρόλαβα εγώ :-) ήλθε η δικιά μου και την δοκίμασα σήμερα. Είναι όπως δείχνει το βίντεο. Προϋπόθεση να μην τοποθετηθεί σε καμπύλη επιφάνεια και δεν εφαρμόζει σωστά το πιατάκι. Πολύ εύκολη στο βάλε βγάλε. Προσοχή μόνο όσοι δεν έχετε κάποια θήκη. Όντως με πρόλαβες Κώστα. :) Την δοκίμασα αναλυτικά σήμερα. Πράγματι σε εφαρμογή είναι σούπερ. Φυσικά θα περιμένω να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να δοκιμαστεί η βεντούζα και στη φρικτή ζέστη της Κύπρου. Εκεί που εγώ έχω θέμα είναι στο βάλε - βγάλε το κινητό. Αν κάποιος με πάρει την την ώρα που οδηγώ δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να αρπάξω το τηλέφωνο. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να το βάλω πίσω. Ίσως φυσικά να φταίει και η θέση που την έβαλα. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι δεν κινδυνεύει να πέσει η συσκευή. Συμπερασματικά άξιζε τα λεφτά της! Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Όντως με πρόλαβες Κώστα. :) Την δοκίμασα αναλυτικά σήμερα. Πράγματι σε εφαρμογή είναι σούπερ. Φυσικά θα περιμένω να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να δοκιμαστεί η βεντούζα και στη φρικτή ζέστη της Κύπρου. Εκεί που εγώ έχω θέμα είναι στο βάλε - βγάλε το κινητό. Αν κάποιος με πάρει την την ώρα που οδηγώ δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να αρπάξω το τηλέφωνο. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να το βάλω πίσω. Ίσως φυσικά να φταίει και η θέση που την έβαλα. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι δεν κινδυνεύει να πέσει η συσκευή. Συμπερασματικά άξιζε τα λεφτά της! Αγαπητέ μου την βάση δεν την χρησιμοποιούμε κατ' αυτόν τον τροπο. Δηλαδή να βγάζεις την συσκευη καθε φορά που σε καλούν. Σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσει και υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα αφου οσπαται η πρόσοχη σου όταν προσπαθείς να το αφαιρέσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις καποιο ΒΤ ακουστικό. Εγω το συνδέσω μέσω ΒΤ με το στερεοφωνικο του αυτοκινήτου και παράλληλα το έχω να φορτιζει. Το δοκίμασα στο ακόμα ζεστό Cairo. Δεν έχει κανένα πρόβλημα έχοντας αφήσει αρκετές ωρες το αυτοκίνητο στον ήλιο. Προϋπόθεση η επιφάνεια του ταμπλό να μην ειναι πολυ σαγρε και να έχει καθαριστεί καλα πριν απο την πρώτη τοποθέτηση. Αν υπάρχουν υπολείμματα απο τα διάφορα σπρέι γυαλισματος που χρησιμοποιούμε, πιθανώς να ξεκολλήσει. Στο τζαμί δεν έχει ανάγκη. Η καλυτερη θέση ειναι σε σημείο που το φθάνει ο αέρας απο το αρκοντισιον ώστε να διατηρείται ψυχρό το καλοκαίρι. Edited October 23, 2011 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts