Jump to content

[S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Zanat0s
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα ακόμα φθηνό και χρήσιμο αξεσουάρ όχι μόνο για το sgs2.

Ένας μίνι φορτιστής με 12€. Αρκεί για μια πλήρη φόρτιση. Είναι 2000m

http://tapatalk.com/mu/59d27187-03e1-ff03.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ενα ακόμα φθηνό και χρήσιμο αξεσουάρ όχι μόνο για το sgs2.

Ένας μίνι φορτιστής με 12€. Αρκεί για μια πλήρη φόρτιση. Είναι 2000m

http://tapatalk.com/mu/59d27187-03e1-ff03.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

δωσε link στο λαο αγαπητε.. οντως πολυ χρησιμο..

(πιο πολυ εντυπωση μου εκανε που εισαι ακομα με TWlauncher)

Sent from my unique SGSII

εχεις ομως αυτο το απιστευτο widget για τον καιρο (και αυτο με την ωρα ειναι επισης ωραιο)

υπαρχει περιπτωση να μπορουν να μπουν αυτα σε custom rom?

εχεις ομως αυτο το απιστευτο widget για τον καιρο (και αυτο με την ωρα ειναι επισης ωραιο)

υπαρχει περιπτωση να μπορουν να μπουν αυτα σε custom rom?

Ειναι σε ολες τις ρομ,digital clock, accuweather

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Βρε παιδιά ψάχνω μια παρόμοια θήκη όπως σε αυτό το λινκ σε μαύρο χρώμα και οχι απαραιτήτως δερμάτινη .

Το μαύρο χρώμα λέει συνεχώς out of stock. http://www.netimes.com/shop/protective-leather-cover-for-samsung-galaxy-s-ii-i9100-p-3404.html?cPath=87_800

Έχετε εντοπίσει τίποτα παρόμοιο με αυτή τη θήκη σε μαύρο χρώμα και ας είναι σε άλλο υλικό.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

δωσε link στο λαο αγαπητε.. οντως πολυ χρησιμο..

Sent from my unique SGSII

http://www.netimes.com/shop/2000mah-portable-mini-power-pack-with-led-light-p-3264.html?cPath=87_800

Είμαι με τον TW γιατι θέλω να κρατησω την ταυτότητα της συσκευής μου. Έχω βαρεθεί τους Launchers απο το market., τα Fancy widget κλπ.

Φοράς custom rom του δικού μας Γιάννη ioath η οποία βασίζεται στην official KI3 και περιεχει μικρές βελτιώσεις.

Και κάτι ακόμα:

Μαζί με μια θήκη pumper που παρελαβα μου ήλθε ένας screen protector που αποδείχθηκε πολυ καλύτερος απο κάποιους ακριβοτερους.

Το σημαντικοτερο ειναι δεν λερώνει απο τα δάχτυλα μας.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

μπορεις να μας ανεβασεις καμια photo να παρουμε καμια ιδεα?

παντως εγω με τις 2 μπαταριες μου και τον εξωτερικο φορτιστη δεν μπαινω καν στην διαδικασια να την αγορασω! βρηκα την ησυχία μου...πραγματικα...και απολαμβανω το κινητο στο μαξιμουμ....

ισως στο μελλον(πολυ μελλον) οταν θα μου χαλασουν οι μπαταριες που εχω τωρα να την αγορασω...:p

Μην φανταστείς τίποτα περίεργο. Ότι βλέπεις στις φωτογραφίες. Η αίσθηση μια χαρά είναι, απλά πλέον δεν είναι τόσο λεπτό...

πααιδιά σε πόση ώρα φορτίζει με την καινούργια μπαταρία των 2000mAh?

Σε όση ώρα χρειάζεται η κανονική και λίγο παραπάνω...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

http://www.netimes.com/shop/2000mah-portable-mini-power-pack-with-led-light-p-3264.html?cPath=87_800

Είμαι με τον TW γιατι θέλω να κρατησω την ταυτότητα της συσκευής μου. Έχω βαρεθεί τους Launchers απο το market., τα Fancy widget κλπ.

Φοράς custom rom του δικού μας Γιάννη ioath η οποία βασίζεται στην official KI3 και περιεχει μικρές βελτιώσεις.

Και κάτι ακόμα:

Μαζί με μια θήκη pumper που παρελαβα μου ήλθε ένας screen protector που αποδείχθηκε πολυ καλύτερος απο κάποιους ακριβοτερους.

Το σημαντικοτερο ειναι δεν λερώνει απο τα δάχτυλα μας.

To bumper φιλε που σου ηρθε ειναι αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/H2Z-Black-Bumper-Case-Cover-Screen-Protector-Samsung-i9100-Galaxy-S2-S-II-2-/190577525167?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c5f4e41af που ειχες παραγγειλει?

Αν ναι πες μου σε ποσες μερες σου ηρθε γιατι εχω παραγγειλει ενα ιδιο. Εισαι ικανοποιημενος?

Μπορει καποιος που εχει την μεγαλη μπαταρια να ποσταρει φωτος? Γινεται ολο το κινητο ευθεια απο πισω? Σε παχος οσο το bump στο κατω μερος η ακομα περισσοτερο?

sent from my Galaxy SII

To bumper φιλε που σου ηρθε ειναι αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/H2Z-Black-Bumper-Case-Cover-Screen-Protector-Samsung-i9100-Galaxy-S2-S-II-2-/190577525167?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c5f4e41af που ειχες παραγγειλει?

Αν ναι πες μου σε ποσες μερες σου ηρθε γιατι εχω παραγγειλει ενα ιδιο. Εισαι ικανοποιημενος?

Έκανε μια βδομάδα περίπου.

Ειναι καλο σε ποιότητα και εφαρμόζει όπως πρέπει.

Δεν μ αρέσει πολυ το τελειωμα του στο πίσω μέρος.

Kαλημερα!Ενδιαφερομαι να παρω για το Galaxy μου τα παρακατω ακουστικα a-jays 4 .Γνωριζει κανεις αν ειναι συμβατα πληρως με το galaxy?

Φίλε μου καλημέρα. Δεν γνωρίζω να απαντήσω στην ερώτησή σου αλλά θα σε παρακαλούσα να μην ανοίγεις χωριστό thread για μία και μόνο απλή ερώτησή σου. Υπάρχουν στο forum σχετικά threads που θα μπορούσες να ποστάρεις εκεί.

Φιλικά πάντα.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να μου πει αν γνωριζει καποιος,αν υπαρχει καποια ενοτητα για αγγελιες στο forum,εχω μια σφραγισμενη SGP για το S II και θελω να την πουλησω γιατι εχω ηδη μια και δεν ξερω αν εχω δυνατοτητα να την αναρτησω σε καποια αλλη ενοτητα...

Ευχαριστω

Καλησπερα σε ολους,θα ηθελα να μου πει αν γνωριζει καποιος,αν υπαρχει καποια ενοτητα για αγγελιες στο forum,εχω μια σφραγισμενη SGP για το S II και θελω να την πουλησω γιατι εχω ηδη μια και δεν ξερω αν εχω δυνατοτητα να την αναρτησω σε καποια αλλη ενοτητα...

Ευχαριστω

Υπάρχει, αλλα πρέπει να έχεις έναν ελάχιστο αριθμό απο ποστ, νομίζω 300 για να σου ανοίξει η ενότητα

Ήρθε σήμερα το πρωί στα χέρια μου. Περιμένω να πάει 17:00 για να κατέβω στο αμάξι να τη δοκιμάσω. Από την πρώτη επαφή μαζί της φάνηκε να είναι πολύ καλή κατασκευή. Μένει να δω πόσο καλά θα εφαρμόσει στις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Ήρθε σήμερα το πρωί στα χέρια μου. Περιμένω να πάει 17:00 για να κατέβω στο αμάξι να τη δοκιμάσω. Από την πρώτη επαφή μαζί της φάνηκε να είναι πολύ καλή κατασκευή. Μένει να δω πόσο καλά θα εφαρμόσει στις επιφάνειες του αυτοκινήτου. Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις!

Περιμένουμε με αγωνία...:worry::worry:

Σε πρόλαβα εγώ :-) ήλθε η δικιά μου και την δοκίμασα σήμερα.

Είναι όπως δείχνει το βίντεο. Προϋπόθεση να μην τοποθετηθεί σε καμπύλη επιφάνεια και δεν εφαρμόζει σωστά το πιατάκι.

Πολύ εύκολη στο βάλε βγάλε. Προσοχή μόνο όσοι δεν έχετε κάποια θήκη.

Παράθεση από jimmis1974 >

εκεινο το καλωδιο που ειχα παρει δεν εκανε τελικα , επειδη θελω με τα χιλια να συνδεσω το κινητο με TV χωρης εισοδο HD αν παρω αυτο το καλωδιο θα κανει ?????

όχι από μόνο του. Πρέπει να πάρεις έναν mhl adapter και μετά ένα καλώδιο hdmi σε ότι έχει η τηλεόραση σου

-edit τώρα είδα όλο το quote που είχες κάνει (δε φταίω εγώ αλλά το tapatalk :p )

εφόσον έχεις ήδη mhl, ναι λογικά θα κάνει

δεν θα το παρω γιατι ισως δεν κανει μου παν οτι ψηφιακο σημα σε αναλογικο που χει η ΤV μου δεν περναει χωρης converter με σκετο καλωδιο και ρωτησα για converter και εχει 75 ευρω.

Ισχυει κατι τετοιο αν ξερει κανεις ???

Σε πρόλαβα εγώ :-) ήλθε η δικιά μου και την δοκίμασα σήμερα.

Είναι όπως δείχνει το βίντεο. Προϋπόθεση να μην τοποθετηθεί σε καμπύλη επιφάνεια και δεν εφαρμόζει σωστά το πιατάκι.

Πολύ εύκολη στο βάλε βγάλε. Προσοχή μόνο όσοι δεν έχετε κάποια θήκη.

Όντως με πρόλαβες Κώστα. :)

Την δοκίμασα αναλυτικά σήμερα. Πράγματι σε εφαρμογή είναι σούπερ. Φυσικά θα περιμένω να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να δοκιμαστεί η βεντούζα και στη φρικτή ζέστη της Κύπρου. Εκεί που εγώ έχω θέμα είναι στο βάλε - βγάλε το κινητό. Αν κάποιος με πάρει την την ώρα που οδηγώ δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να αρπάξω το τηλέφωνο. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να το βάλω πίσω. Ίσως φυσικά να φταίει και η θέση που την έβαλα. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι δεν κινδυνεύει να πέσει η συσκευή. Συμπερασματικά άξιζε τα λεφτά της!

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Όντως με πρόλαβες Κώστα. :)

Την δοκίμασα αναλυτικά σήμερα. Πράγματι σε εφαρμογή είναι σούπερ. Φυσικά θα περιμένω να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να δοκιμαστεί η βεντούζα και στη φρικτή ζέστη της Κύπρου. Εκεί που εγώ έχω θέμα είναι στο βάλε - βγάλε το κινητό. Αν κάποιος με πάρει την την ώρα που οδηγώ δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να αρπάξω το τηλέφωνο. Ακόμη πιο δύσκολο είναι να το βάλω πίσω. Ίσως φυσικά να φταίει και η θέση που την έβαλα. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι δεν κινδυνεύει να πέσει η συσκευή. Συμπερασματικά άξιζε τα λεφτά της!

Αγαπητέ μου την βάση δεν την χρησιμοποιούμε κατ' αυτόν τον τροπο. Δηλαδή να βγάζεις την συσκευη καθε φορά που σε καλούν. Σίγουρα θα σε ταλαιπωρήσει και υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα αφου οσπαται η πρόσοχη σου όταν προσπαθείς να το αφαιρέσεις.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις καποιο ΒΤ ακουστικό.

Εγω το συνδέσω μέσω ΒΤ με το στερεοφωνικο του αυτοκινήτου και παράλληλα το έχω να φορτιζει.

Το δοκίμασα στο ακόμα ζεστό Cairo. Δεν έχει κανένα πρόβλημα έχοντας αφήσει αρκετές ωρες το αυτοκίνητο στον ήλιο.

Προϋπόθεση η επιφάνεια του ταμπλό να μην ειναι πολυ σαγρε και να έχει καθαριστεί καλα πριν απο την πρώτη τοποθέτηση.

Αν υπάρχουν υπολείμματα απο τα διάφορα σπρέι γυαλισματος που χρησιμοποιούμε, πιθανώς να ξεκολλήσει. Στο τζαμί δεν έχει ανάγκη.

Η καλυτερη θέση ειναι σε σημείο που το φθάνει ο αέρας απο το αρκοντισιον ώστε να διατηρείται ψυχρό το καλοκαίρι.

Edited by Te_salat

• The title was changed to [S II] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)