emperor4her Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 (edited) Δηλαδή εννοείς ότι σύνδεσες φλασάκι και πληκτρολόγιο στο κινητό και λειτουργόυν κανονικά .Τα βλέπει το κινητό όπως και ο υπολογιστής; ναι στο flashaki μπαινεις στην εφαρμογη myFiles και υπαχει ο φακελος usb Storage οπου και μου εμφανισε εκει μεσα οτι περιεχει το flashακι.. εκανα αντιγραφη 800mb αρχειο, επικοληση, ιδιοτητες, διαγραφη, και play ταινιας. αψογο! επισης στο ποντικι μου εμφανισε κανονικα ενα ποντικι στην οθονη του κινητου που μπορω να πω ενθουσιαστικα και γελασα παραλληλα! τελος για το πληκτρολογιο κανονικα εγραψα μηνυμα και δουλευει.. α επισης φορτιζει κ ολας.. εννοω, συνδεσα το handsfree bluetooth που εχω και μου το φορτιζει κανονικα απο τη μπαταρια τυ κινητου! Edited June 21, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 ναι στο flashaki μπαινεις στην εφαρμογη myFiles και υπαχει ο φακελος usb Storage οπου και μου εμφανισε εκει μεσα οτι περιεχει το flashακι.. επισης στο ποντικι μου εμφανισε κανονικα ενα ποντικι στην οθονη του κινητου που μπορω να πω ενθουσιαστικα και γελασα παραλληλα! τελος για το πληκτρολογιο κανονικα εγραψα μηνυμα και δουλευει.. Τέλειο.Το παρήγγειλα.Είναι και από την πόλη μου. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Περιμενοντας να παραλαβω την κορυφαια θηκη της melkco: http://www.carrymobile.com/scripts/main/viewitem-SS9100LCJM1BKOELC-9100.html Ηρθε. Συνολικος χρονος παραδοσης απο την παραγγελια: 10 ημερες (ημερολογιακες - δεν ελαβα shipping notification, μην προβληματιστειτε). Αψογη εφαρμογη, υψηλη ποιοτητα. Αυτο ακριβως που περιμενα απο τη melkco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια σημερα μου ηρθε ο ανταπτορας για usb on the go που παρήγγειλα απο ebay...:):) δουλευει ρολοι.....:) μολις τον δοκιμασα με card reader για καρτα μνημης και το διαβασε κανονικα...(ολα τα περιεοχομενα της καρτας μνημης κτλ κτλ ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια σημερα μου ηρθε ο ανταπτορας για usb on the go που παρήγγειλα απο ebay...:):) δουλευει ρολοι.....:) μολις τον δοκιμασα με card reader για καρτα μνημης και το διαβασε κανονικα...(ολα τα περιεοχομενα της καρτας μνημης κτλ κτλ ...) δοκιμασε να συνδεσεις και ποντικι πληκτρολογιο... με το ποντικι ψωφησα στα γελια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 δοκιμασε να συνδεσεις και ποντικι πληκτρολογιο... με το ποντικι ψωφησα στα γελια! μολις το δοκιμασα...δουλευει το mouse κανονικα χεχεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Επισης, Να πω οτι σημερα μου ηρθε ο συγκεκριμενος ανταπτορας ο οποιος και δουλευει αψογα.. δοκιμασα flashακι, πληκτρολογιο, ποντικι.. :):)[/b] Δοκίμασα και ασύρματο ποντίκι και δουλεύει τέλεια. Πραγματικά έχει πολύ πλάκα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 εγω πηρα αυτο και ειμαι πολυ ικανοποιημενη http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=32504 γενικα τα zaag ειναι παρα πολυ καλα Εγώ πάλι το αντίθετο. -Χάνεται μεγάλο μέρος της αίσθησης της οθόνης,σαν να κολλάει το δάχτυλο επάνω. -Αρκετά χοντρή -ενώ την έχω κολλήσει ακριβώς μοιάζει σαν ξεχειλωμένη στις πάνω-κάτω αριστερά γωνίες,αφού πατάει στο πλαίσιο της συσκευής -επηρεάζει την ευκρίνεια,δείχνει σαν σαγρέ και στο μάτι και στην αφή Ακολούθησα τις οδηγίες τοποθέτησης ευλαβικά πριν και μετά.Το μόνο που περιμένω πριν την βγάλω και την πετάξω είναι να κάνω υπομονή 2-3 μέρες για να εξαφανισθούν τυχόν φυσαλίδες (που δεν έχω) και γενικά να έρθει στα ίσα της,κατά μάνιουαλ πάντα,αλλά δεν πιστεύω πολύ στα μαγικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Σχετικά με το προϊόν της zagg... θα με βρεις απολύτως σύμφωνο όσον αφορά τις παρατηρήσεις σου. Πόσο μάλλον για ένα screen protector που χρησιμοποιεί λιπαντική κόλλα για να κολλήσει! Μπαίνει εύκολα αλλά για να βγει... :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Σχετικά με το προϊόν της zagg... θα με βρεις απολύτως σύμφωνο όσον αφορά τις παρατηρήσεις σου. Πόσο μάλλον για ένα screen protector που χρησιμοποιεί λιπαντική κόλλα για να κολλήσει! Μπαίνει εύκολα αλλά για να βγει... :ninja: Και ποιό screen protector αξίζει κανείς να βάλει ; Ενα Belkin που έχω δει στα Multirama είναι καλό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια εγω παρηγγειλα απο Ε-bay screen protector της 3Μ Vikuity DQC160 κ είμαι απόλυτα ικανοποιημενος!!Κατ αρχας είναι κομμένο ακριβως για τη συσκευη μας, κολλησε με τη μια κ χωρις φυσαλιδες κ αλλα ενοχλητικα!!Την προτεινω!Α κ μου την εστειλαν χωρις εξοδα αποστολης απο Γερμανια κ μονο 9 EUROS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Παιδια εγω παρηγγειλα απο Ε-bay screen protector της 3Μ Vikuity DQC160 κ είμαι απόλυτα ικανοποιημενος!!Κατ αρχας είναι κομμένο ακριβως για τη συσκευη μας, κολλησε με τη μια κ χωρις φυσαλιδες κ αλλα ενοχλητικα!!Την προτεινω!Α κ μου την εστειλαν χωρις εξοδα αποστολης απο Γερμανια κ μονο 9 EUROS! Από προσωπική εμπειρία αλλά και από απόψεις άλλων χρηστών (σε διάφορες συσκευές) δεν θα έλεγα και τα καλύτερα για το συγκεκριμένο screen protector. Καλό, ποιοτικό αλλά και χοντρό και αργά ή γρήγορα, όταν διαπιστώσεις διαφορά στην απόκριση της οθόνης, από αυτό θα είναι. Όλα τα screen protector που κυκλοφορούν για αυτή τη συσκευή είναι κομμένα στα μέτρα της και τα περισσότερα από αυτά είναι bubble free, ακόμα και τα πιο φθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 http://www.otterbox.com/Samung-Galaxy-S-II-Commuter-Series-Case/SAM4-I9100,default,pd.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 παιδια κανενα λινκ για καρτα μνημης με λογικες τιμες......???(εστω και εξωτερικό....)..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 παιδια κανενα λινκ για καρτα μνημης με λογικες τιμες......???(εστω και εξωτερικό....)..... mb? class?? εξαρταται τι ψαχνεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ρε παιδιά ,έχω αγοράσει μια θήκη από το e-bay.co.uk από τις 9 Ιουνίου και είναι 23 και ακόμα δεν έχει έλθει. Τόσο πολύ αργούν; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ρε παιδιά ,έχω αγοράσει μια θήκη από το e-bay.co.uk από τις 9 Ιουνίου και είναι 23 και ακόμα δεν έχει έλθει. Τόσο πολύ αργούν; Ναι.Εγώ παρέλαβα χτες από 7 ιουνίου. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εγώ πάλι παρήγγειλα αυτή τη μνημούλα http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41536 . Είναι ΟΚ για το κινητό ? Είπα να μην πάω σε 32άρα που έχει τα διπλά λεφτά γιατί είναι υπερβολή. Αλλωστε την θέλω μόνο για να γράφω videos και photos... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εγώ πάλι παρήγγειλα αυτή τη μνημούλα http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=41536 . Είναι ΟΚ για το κινητό ? Είπα να μην πάω σε 32άρα που έχει τα διπλά λεφτά γιατί είναι υπερβολή. Αλλωστε την θέλω μόνο για να γράφω videos και photos... πιστευω οτι 16αρα ειναι μια χαρα αφου αν θελεις για πολλες ταινιες πχ σε διακοπες η οτιδηποτε, παιρνεις και ενα adaptoraki και παιζεις οτι εχεις περασει στο flashακι σου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 παιδια κανενα λινκ για καρτα μνημης με λογικες τιμες......???(εστω και εξωτερικό....)..... Εγώ έχω πάρει 2 κάρτες απο εδώ http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC Πολύ καλές τιμές και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εγώ έχω πάρει 2 κάρτες απο εδώ http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC Πολύ καλές τιμές και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. οκ παιδες thanks για τα Links.....:) ειμαι μεταξυ 16 και 32 απλα ψαχνω λογικες τιμες....:) τελικα σορυ που το λεω...συμφερει να τα αγοραζεις ολα αυτα απο εξωτερικο.....οι τιμες εκει δεν παιζονται σε σχεση με μας εδω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Σελιδα 11 post 161 γραφω για την μνημη και το μαγαζι που την πηρα εγω και μου ηρθε ταχυτατα Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 Ρε παιδιά ,έχω αγοράσει μια θήκη από το e-bay.co.uk από τις 9 Ιουνίου και είναι 23 και ακόμα δεν έχει έλθει. Τόσο πολύ αργούν; Αργούν... αλλά έρχονται. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 (edited) Σελιδα 11 post 161 γραφω για την μνημη και το μαγαζι που την πηρα εγω και μου ηρθε ταχυτατα εγινε φιλε σε ευχαριστω... παιδια καποιο link ΓΙΑ Γ Ν Η Σ Ι Α δευτερη μπαταρια υπαρχει.... θα μου ερθει ο εξωτερικος φορτιστής την τριτη και δεν εχω την δευτερη μπαταρια ακομη....:lol: (την περιμενα απο expansys αλλα μου ειπαν σημερα οτι θα αργησει πολυ....)... παιδια κανεις να βοηθησει....?(σορυ αλλα επείγει λιγο θα φυγω ταξιδι τις επομενες μερες και μου ειναι sos η δευτερη μπαταρια....) εχω ψαξει σε ολο το ιντερνετ και δεν μπορω να βρω γνησια μπαταρια για το κινητο μας πουθενα... απο το ebay τις φοβαμαι λιγο.... Edited June 25, 2011 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosj Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Ο Ανταπτορας που αναφερεις παραπανω κυκλοφορει εδω και δυο εβδομαδες περιπου στα Multirama αλλα στο site εχουν βαλει λαθος φωτογραφια και δειχνει αλλο καλωδιο..... Το link ειναι εδω: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595530&catid=030810 και το προιον ειναι αυτο: http://www.expansys.com.gr/samsung-mhl-micro-usb-micro-hdmi-adapter-for-galaxy-s-ii-217883/ Το εχω εδω και 15 μερες τωρα και πραγματικα ειναι φανταστικος ο τροπος που δουλευει. Φίλε ο αντάπτορας αυτός τί είσοδο υποδοχής έχει για την HDMI? mini, micro ή κάποια άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts