Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αντικατάσταση να ζητήσεις, μην είσαι σίγουρος ότι η επόμενη συσκευή δεν θα έχεις το εν λόγω θέμα.
πραγματικα μ εχει μπερδεψει αυτο το τηλΕφωνο.........απ την μια λεω ειναι απαραδεκτο για ενα κινητο που δινεις 600 κι απ την αλλη δεν μπορω να μην το παρω :p:p.εχει βρεθειι καποια λυση η οχι?βασικα πιστευα μηπως ειναι προβληματα κυριως στις αρχικες παρτιδες κατι που μαλλον δεν ισχυει....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πραγματικα μ εχει μπερδεψει αυτο το τηλΕφωνο.........απ την μια λεω ειναι απαραδεκτο για ενα κινητο που δινεις 600 κι απ την αλλη δεν μπορω να μην το παρω :p:p.εχει βρεθειι καποια λυση η οχι?βασικα πιστευα μηπως ειναι προβληματα κυριως στις αρχικες παρτιδες κατι που μαλλον δεν ισχυει....

To "πρόβλημα" της οθόνης στην ουσία δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο θέλουν να το παρουσιάσουν κάποιοι. Παντού υπάρχουν ανάλογα "προβλήματα" σε όλες τις συσκευές και σε πολύ ακριβότερες ειδικά στο θέμα οθόνης, άσχετα που κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι, και είναι κάτι που έχει να κάνει καθαρά με κάποιες παραδοχές που ισχύουν στις διαδικασίες κατασκευής. Κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα. Το τι θα σου κάτσει είναι καθαρά θέμα τύχης. Δεν είναι θέμα παρτίδας τόσο όσο τύχης.

Το θέμα της κάμερας όμως είναι άλλη ιστορία αφού έχω δει συσκευή που να εμφανίζει το ροζ ακόμα και σε κανονικές συνθήκες φωτογραφίας όχι μόνο σε τοίχους, και σε άλλη να μην το εμφανίζει σχεδόν καθόλου ούτε σε τοίχους ούτε πουθενά. Δυστυχώς εδώ φταίνε ξεκάθαρα τα revisions που κάνουν οι διάφορες εταιρείες. Ναι και αυτό είναι θέμα τύχης. Είναι ποια συσκευή θα σου κάτσει. Αλλά το ποια παρτίδα είναι καλή και ποια όχι δεν είσαι σε θέση να το ξέρεις σε καμία περίπτωση. Μπορεί για παράδειγμα στην Ελλάδα ή στην Ανατολική Ευρώπη γενικά να στέλνουν συσκευές με τα "ύποπτα" camera sensors για το πρόβλημα, επειδή έχουν αποφασίσει ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό και θέλουν να ξεστοκάρουν για οικονομικούς λόγους σε μια υποδεέστερης σημασίας αγορά. Οπότε μπορεί να μη σου έρθει ποτέ "καλή" ή "μη ύποπτη" παρτίδα. Μπορεί να αποφάσισαν να μην τα χρησιμοποιήσουν πάλι γενικά μετά από ένα σημείο ή ήδη να έχουν ξεστοκάρει και όντως οι νέες παρτίδες να μην έχουν τόσο πρόβλημα. Πότε όμως αποφάσισαν να το κάνουν; Ποιες είναι οι παρτίδες αυτές; Σε ποιες αγορές έχουν πάει; Οι αγορές αυτές έχουν ξεστοκάρει και πουλάνε από τις νέες παρτίδες ή πουλάνε ακόμα από τις παλιές;

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα κανείς μα κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής Samsung και μόνο αυτή ξέρει και αποφασίζει τι θα κάνει και πώς. Ό,τι λέμε εμείς από εκεί και πέρα είναι απλά υποθέσεις. Η λογική όμως λέει και στην πράξη αυτό έχει αποδειχτεί, ότι όσο αργότερα την αγοράσεις τόσο το καλύτερο και μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις για να μην πέσεις σε προβληματική συσκευή.

Οπότε εγώ σου προτείνω να κάνεις το σταυρό σου και να το πάρεις :)

Και μην ψάξεις να ψειρίσεις τη μαϊμού επειδή έχεις διαβάσει διάφορα εδώ μέσα... Αν πραγματικά έχεις πρόβλημα σε κανονικές συνθήκες χρήσης και όντως το διαπιστώσεις επαναλαμβάνω σε κανονικές συνθήκες χρήσης, τότε να την πας στο service.

Η συσκευή γενικά είναι αξιόλογη. Και τώρα με την καινούρια μπαταρία που έβγαλαν μάλλον μακράν η πιο ολοκληρωμένη συσκευή στο είδος της. Τώρα αν τύχει και πέσεις στις στραβές περιπτώσεις, οκ έτυχε... Γι' αυτό υπάρχουν τα service και γι' αυτό σου είπα να κάνεις και το σταυρό σου :p

Απλά να έχεις υπόψη σου ότι τέτοια ή ανάλογα προβλήματα υπάρχουν σε ΟΛΕΣ, μα ΟΛΕΣ, μα σε ΟΛΕΣ όμως τις εταιρείες ανεξαιρέτως, ακόμα κι αν πουλάνε και πιο ακριβά τηλέφωνα από αυτό. Άλλες φορές μαθαίνονται άλλες όχι, αλλά ενίοτε παντού υπάρχουν παρόμοια προβλήματα γιατί όλα αυτά είναι κάτι κοινό για τις εταιρείες και τη διαδικασία κατασκευής και μαζικής πώλησης γενικότερα.

Edited by karlesg

karlesg ευχαριστω για την απαντηση.την τεταρτη το περιμενα σημερα το πηρα.......ζαλισα το παιδι απ τον κοτσοβολο-κι αν εχει αυτο κι αν εχει εκεινο ,το αλλο?μου λεει δεν εχει τυχει να μας επιστραφει καμια συσκευη!!!και αν εχει στην αλλαζουμε

φορτιση ποση ωρα θελει??την πρωτη φορα εννοω.το διαβασα στο φορουμ για την φορτιση

βιβλιαρακι οδηγιων δεν εχει??μονο οδηγο γρηγορης εκκινησης?

μολις το ανοιξα........εψαξα για την κιτρινιλα στην οθονη τιποτα.το ροζ με την καμερα εκανε την εμφανιση του!!!μονο σε λευκο φοντο.ειναι εμφανεστατο!!λετε να το παω για αντικατασταση??κατι αλλο που πρεπει να προσεξω υπαρχει?

μου βγαζει ενα σημα πανω δεξια με την καρτα σιμ κ ενα ! ξερει κανεις τι ειναι??δεν μπορω να κανω κληση

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

ολα λειτουργουν.προβλημα κανενα εκτως απ αυτο το ροζ στην καμερα.........πραγματικα ειναι εκνευριστικο για μια τετοια συσκευη οσο καλη και να ειναι....και απ οτι διαβαζω και να την αλλαξω παλι τα ιδια θα εχει!!!σορρυ αλλα για τα λεφτα της δεν δεχομαι κανενα προβλημα!!!!

υπαρχει καποια λυση??

δεν ηθελα να αλλαξω το ποσταρισμα μου σε δευτερολεπτα μεσα.....πανω που εγραψα οτι δεν παρουσιαζει κατι αλλο να σου και η κιτρινιλα.........βεβαια δεν ειναι τοσο κραυγαλεα!!!δινουν τα χρηματα πισω σε τετοιες περιπτωσεις??

μπορει να ειμαι και παραξενος.απο την στιγμη ομως που εχω δωσει τοσα λεφτα εμενα προσωπικα με ενοχλει εσενα παλι μπορει να μην σε πειραζει ο καθενας εχει την αποψη του.και δεν ειχα σκοπο να σε ζαλισω εξαλου δεν ακουγομαι κι ολας οποτε......:p

κι ετσι απο περιεργεια εσυ το εχεις αγορασει και εχεις το ιδιο προβλημα?κι αν το εχεις δεν σε ενοχλησε?

Δοκίμασε να κάνεις κι ένα camera update πριν το επιστρέψεις μήπως αλλάξει κάτι.

Όσο για το αν επιστρέφουν τα χρήματά σου δεν το γνωρίζω. Νομίζω όμως ότι αφού ήσουν ήδη διστακτικός και επιφυλακτικός εξαρχής, μήπως αυτό έπρεπε να το ρωτήσεις και να το συνεννοηθείς από την αρχή από το μαγαζί που το αγόρασες;

μπορει να ειμαι και παραξενος.απο την στιγμη ομως που εχω δωσει τοσα λεφτα εμενα προσωπικα με ενοχλει εσενα παλι μπορει να μην σε πειραζει ο καθενας εχει την αποψη του.και δεν ειχα σκοπο να σε ζαλισω εξαλου δεν ακουγομαι κι ολας οποτε......:p

κι ετσι απο περιεργεια εσυ το εχεις αγορασει και εχεις το ιδιο προβλημα?κι αν το εχεις δεν σε ενοχλησε?

Μα και ΄συ παράλογος είσαι αδερφέ....λίγο ροζ και λίγο κιτρινάκι είναι,πως κάνεις έτσι....:lol::lol::wacko:(πλάκα κάνω)

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο που δεν δέχεσαι το ελάττωμα αυτό που το χρυσοπλήρωσες απλώς στο συγκεκριμμένο topic πάνε να ακυρώσουν τον τίτλο του "Πρόβλημα οθόνης και κάμερας....:wacko:" γιατί έχουν δεχτεί ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι(εκτός αν αλλάξεις rom και άλλες τέτοιες φουντουκιές....λαμπρά...),πήγαινε το πίσω και αν το πήρες από "νορμάλ" μαγαζί(δηλαδή ΠΛΑΙΣΙΟ κ.α.) απαίτησε να σου επιστραφούν τα χρήματα σου,αν το πήρες από κάποιο eshop(δηλαδή παραεισαγωγής) είναι λίγο πιο δύσκολο αλλά αν επιμείνεις πολύ μπορεί να τα καταφέρεις.

Μην δεχτείς αντικατάσταση γιατί κατά 99% την ίδια φόλα θα πάρεις γιατί φόλα είναι όταν έχει 550 € και κιτρινοροζίζει......

Με custom rom μπορούμε να κάνουμε update στην κάμερα από samsung apps? Το λέω γιατί πρoσπαθώ με το camera update αλλά μου λέει πως έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση ενώ δε συμβαίνει αυτό..Λογικά η custom rom ευθύνεται έτσι δεν είναι?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Εγώ ένα έχω να πω πάντως. Επειδή πράγματι σήμερα τα 500ε που κάνει η συσκευή είναι πολλά λεφτά, καλό είναι κάποιος να πάει υποψιασμένος και συνειδητοποιημένος για το τι θα πάρει και τα όποια προβλήματα ίσως αντιμετωπίσει ίσως και να μην αντιμετωπίσει.

Αν για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο αυτό που πάρει δεν τον ικανοποιεί και κρίνει ότι δεν αντιστοιχεί στα λεφτά που έδωσε, πρέπει είναι να υπάρχει η ευκαίρεια σε συνεννόηση με το μαγαζί που το αγόρασε είτε να βρεθεί κάτι άλλο που όντως να ικανοποιεί τα προσωπικά του κριτήρια που θέτει εξαρχής, είτε να του επιστραφούν τα λεφτά του πίσω. Ζούμε σε πραγματικά πολύ δύσκολες εποχές και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το χρήμα έχει μεγάλη αξία και οι υπηρεσίες και τα αγαθά που αγοράζει κάποιος πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτή την αξία του χρήματος.

Οπότε καλό είναι να πάει κάποιος συνειδητοποιημένος για το τι κάνει και από εκεί και πέρα είναι δικιά του επιλογή για το πώς και αν πρέπει να ξοδέψει τα χρήματά του με τα όποια κριτήρια έχει. Τώρα για το αν αξίζει ή όχι τα λεφτά της η συσκευή, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ο καθένας πρέπει να κρίνει για τον εαυτό του. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι όλες οι συσκευές μπορεί να μην είναι ίδιες μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα σχόλια του στυλ όλες οι συσκευές είναι προβληματικές ή όλες οι συσκευές είναι καλές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, νομίζω προσωπικά ότι δε στέκουν και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Και η μία πλευρά που υποστηρίζει την πρώτη άποψη και η άλλη που υποστηρίζει την άλλη, προφανώς δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, νομίζω ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη των πράξεων και της κρίσης του.

Edited by karlesg

Εγώ ένα έχω να πω πάντως. Επειδή πράγματι σήμερα τα 500ε που κάνει η συσκευή είναι πολλά λεφτά, καλό είναι κάποιος να πάει υποψιασμένος και συνειδητοποιημένος για το τι θα πάρει και τα όποια προβλήματα ίσως αντιμετωπίσει ίσως και να μην αντιμετωπίσει.

Αν για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο αυτό που πάρει δεν τον ικανοποιεί και κρίνει ότι δεν αντιστοιχεί στα λεφτά που έδωσε, πρέπει είναι να υπάρχει η ευκαίρεια σε συνεννόηση με το μαγαζί που το αγόρασε είτε να βρεθεί κάτι άλλο που όντως να ικανοποιεί τα προσωπικά του κριτήρια που θέτει εξαρχής, είτε να του επιστραφούν τα λεφτά του πίσω. Ζούμε σε πραγματικά πολύ δύσκολες εποχές και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το χρήμα έχει μεγάλη αξία και οι υπηρεσίες και τα αγαθά που αγοράζει κάποιος πρέπει να ανταποκρίνονται πλήρως σε αυτή την αξία του χρήματος.

Οπότε καλό είναι να πάει κάποιος συνειδητοποιημένος για το τι κάνει και από εκεί και πέρα είναι δικιά του επιλογή για το πώς και αν πρέπει να ξοδέψει τα χρήματά του με τα όποια κριτήρια έχει. Τώρα για το αν αξίζει ή όχι τα λεφτά της η συσκευή, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ο καθένας πρέπει να κρίνει για τον εαυτό του. Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι όλες οι συσκευές μπορεί να μην είναι ίδιες μεταξύ τους.

Από εκεί και πέρα σχόλια του στυλ όλες οι συσκευές είναι προβληματικές ή όλες οι συσκευές είναι καλές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, νομίζω προσωπικά ότι δε στέκουν και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Και η μία πλευρά που υποστηρίζει την πρώτη άποψη και η άλλη που υποστηρίζει την άλλη, προφανώς δεν έχει αίσθηση της πραγματικότητας.

Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, νομίζω ο καθένας πρέπει να έχει την ευθύνη των πράξεων και της κρίσης του.

Συμφωνω και επαυξανω με τον προλαλησαντα!

Κοινως και σε απλα ελληνικα: Δεν ειναι τυχαιο το οτι εχει ανοιχτει ολοκληρο θεμα για το συγκεκριμμενο προβλημα..

Τα ρισκα ειναι γνωστα..

Μπορει να εχεις τα χρωματα του εξαποδω (ροζ, κιτρινο) μπορει και οχι.. :ninja:

Το αν θα δωσεις 500+ ευρω ειναι θεμα του καθενος..

Εγω τα εδωσα και εδω και τρεις μηνες δεν εχω δει καποιο θεμα.. Τωρα ειναι λογω της φουντουκιας που λεγεται custom rom, ειναι θεμα τυχης :cool: δεν ξερω αλλα το samsung galaxy s2 ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει ποτε και δεν το εχω μετανιωσει στο ελαχιστο.. :D:D

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ισως να ειμαι απο τους τυχερους δεν ξερω!

ειχα το ροζ που λετε στην αρχη(ke2).

με το τελευταίο φιρμ και με την ρομ του λεομαρ η βελτιωση στο θεμα ειναι τεραστια!:)

οριστε μια photo σε λευκο τοιχο τωρα.

θα ψαξω καποια προηγουμενα posts μου με το πρωτο φιρμ και θα δειτε οτι η διαφορα ειναι τεραστια!

οποτε αν καποιος εχει εντονο προβλημα ας παει για αλλαγη:)

• Administrators
ισως να ειμαι απο τους τυχερους δεν ξερω!

ειχα το ροζ που λετε στην αρχη(ke2).

με το τελευταίο φιρμ και με την ρομ του λεομαρ η βελτιωση στο θεμα ειναι τεραστια!:)

οριστε μια photo σε λευκο τοιχο τωρα.

θα ψαξω καποια προηγουμενα posts μου με το πρωτο φιρμ και θα δειτε οτι η διαφορα ειναι τεραστια!

οποτε αν καποιος εχει εντονο προβλημα ας παει για αλλαγη:)

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού θα δεις εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.

Modpic.gif

Εγώ πάλι το αντίθετο, με stock rom δεν είχα ροζίλα ούτε για δείγμα και με το που έβαλα Leomar εμφανίστηκε.Τώρα με criskelo πάλι δεν έχω.. περίεργα πράγματα :ninja:

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού θα δεις εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.

στις ιδιες συνθηκες ακριβως (ιδιες ομως) ειχα μια ροζ βουλα στο κέντρο με KE2...παντα!

πρεπει να ψαξω τα posts μου τωρα και βαριεμαι:p

πες μου ποιες ακριβως συνθήκες εννοείς να το δοκιμασω:)

EDIT την βρηκα την photo ειναι η παρακατω!

το φιρμ ειναι ΚΕ2 :)

ακριβως η ιδια γωνια στο γραφειο μου η ιδια λαμπα ο ιδιος τοιχος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by freddaras

παιδια εχει ξανατυχει κατι τετοιο??ολη μερα εβλεπα μια ροζ συννεφαρα και ξαφνικα χωρις να εχω κανει τιποτα τιποτα καπνος η ροζιλα............πως εγινε αυτο???οχι πως με χαλαει......... χαχαχαχαχα

παιδια εχει ξανατυχει κατι τετοιο??ολη μερα εβλεπα μια ροζ συννεφαρα και ξαφνικα χωρις να εχω κανει τιποτα τιποτα καπνος η ροζιλα............πως εγινε αυτο???οχι πως με χαλαει......... χαχαχαχαχα

εγω παντως δεν ξαναπειραζω καμερα.:lol::lol:

την αφηνω οπως ειναι και τελος!:lol:(τωρα που δουλευει αψογα)

χαος το θεμα τελικα..:lol::lol:

χμμμ λετε ρε παιδια να παιζει ρολο το μοντ για την καμερα που εχει ο λεομαρ στην κουζινα του??

γιατι η διαφορα στις photos που ανεβασα πιο πανω ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ :blink:

• Administrators

Αυτό που αναφέρεις δεν είναι λογικό και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπό διαφορετικές συνθήκες φωτισμού να επανέλθει. Ωστόσο είναι ένα θέμα που έχει κάνει πολλούς να σηκώσουν τα χέρια! :confused:

Modpic.gif

ολα λειτουργουν.προβλημα κανενα εκτως απ αυτο το ροζ στην καμερα.........πραγματικα ειναι εκνευριστικο για μια τετοια συσκευη οσο καλη και να ειναι....και απ οτι διαβαζω και να την αλλαξω παλι τα ιδια θα εχει!!!σορρυ αλλα για τα λεφτα της δεν δεχομαι κανενα προβλημα!!!!

υπαρχει καποια λυση??

δεν ηθελα να αλλαξω το ποσταρισμα μου σε δευτερολεπτα μεσα.....πανω που εγραψα οτι δεν παρουσιαζει κατι αλλο να σου και η κιτρινιλα.........βεβαια δεν ειναι τοσο κραυγαλεα!!!δινουν τα χρηματα πισω σε τετοιες περιπτωσεις??

Αν σε ενοχλούν αυτά τα δυο προβλήματα ζήτα τα χρήματα σου πίσω όσο είναι νωρίς. Ήμουν και εγώ στην ίδια θέση με εσένα και το επέστρεψα, φυσικά μου έδωσαν πίσω τα χρήματα μου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Administrators
Ποιο ειναι το τελευταιο firmware της καμερας?Εχω XKH3

Δεν υπάρχει κάτι πιο καινούργιο για να βάλεις.

Modpic.gif

υπαρχει ενα μικρο προβλημα με την καμερα .εμφανιζει μια σκουρα σκια κοντα στο κεντρο της οθονης.

εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

ενοχλητικο παντως

η ποιοτητα κλησης επισης δεν ειναι και η καλυτερη που εχω δει

αυτα

• Administrators
υπαρχει ενα μικρο προβλημα με την καμερα .εμφανιζει μια σκουρα σκια κοντα στο κεντρο της οθονης.

εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει?

ενοχλητικο παντως

η ποιοτητα κλησης επισης δεν ειναι και η καλυτερη που εχω δει

αυτα

To τζαμάκι της κάμερας πίσω είναι καθαρό; Αν ναι τότε ίσως μιλάμε για προβληματική κάμερα. Μπες και στην εφαρμογή της Samsung για να κάνεις update τους drivers της κάμερας μήπως και δεις βελτίωση.

Modpic.gif

Το ροζ στην κάμερα το έχουμε όλοι τελικά?Εάν το γυρίσω πίσω θα πάρω κάποιο χωρίς το ροζ?Τόσο καιρό δεν με προβλημάτιζε αλλα τώρα που έβγαλα μερικές φωτό αντί για σκάνερ σε έντυπα φαίνεται αρκετά το ροζ επάνω στο χαρτί...

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας