Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα σήμερα από συσκευή αγορασμένη από το πλαίσιο ότι έχουν μικρύνει το κουμπί του power button στα δεξια αν δεν κάνω τεράστιο λάθος σχετικά με παλιότερες συσκευές. Η κιτρινίλα και η ροζίλα βέβαια παραμένουν παγκόσμιες σταθερές δυστυχώς...

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως εμένα δεν χρειάζεται να μου βγουν τα μάτια για να το δω,το είδα και με χάλασε γιατί έδωσα 479 ζεστά και δεν δέχομαι πλέον το παραμικρό(πες το υπερβολή,ιδιοτροπία ότι θες εγω με αυτό ζω λάθος ή σωστό),αν δεν το είχα διαβάσει εδώ ίσως να μην το πρόσεχα αλλά το διάβασα και αυτό δεν αλλάζει(εδώ υπάρχει πλέον αυτό το topic σχετικά,στο youtube υπάρχουν πολλά βιντεο που δείχνουν ακριβως αυτό,είναι μια πραγματικότητα).

Εσύ αν θες να δείχνεις κατανόηση και να την πολεμάς περιμένωντας αναβαθμίσεις(που θα βγαίνουν αρκετές όπως βλέπω) για να διορθώσεις με sw κάτι που θεωρώ εγώ HW πρόβλημα που ενδεχομένως σχετίζεται με τις παραμέτρους των drivers της οθόνης και επιλύεται με αναβαθμίσεις,δικαίωμα σου αλλά εγώ είμαι άλλης άποψης,κάθετα και απόλυτα όλα σωστά και τελος οι μαϊμουδιές όπως στο N8 (βάλε το LightCtrl για να μην φαίνεται η κοκκινίλα και άλλα κουλά)....έλεος τόσα λεφτά δίνουμε,τι ζητάμε το πιο απλό να είναι σωστό.

ΥΓ. Στις φωτογραφίες που έστειλα στο PC εκεί πως θα διώξω το ροζ......δε γίνεται....:confused::lol::lol:

Σωστα τα οσα λες φιλε μου.

Σαφως και κατι που το πληρωνεις απαιτεις να ειναι αψογο.

Αλλα απο την αλλη πλευρα το να λες οτι δεν θα το συστηνα σε κανεναν αυτο το προιον για κατι που αν δεν το διαβαζα δεν θα καταλαβαινα οτι υπαρχει ειναι λιγο παραδοξο.....

Και κατι ακομα εντελως φιλολογικο και ακαδημαικο....

Θυμησου ποτε ηταν που ειχες αγορασει καποιο κινητο (ας μην επεκταθουμε γενικοτερα σε ηλεκτρονικα ειδη) απο το οποιο εμεινες απολυτα ικανοποιημενος;

Δυστυχως (και μιλαω απο προσωπικη πειρα μιας και εχω κινητο απο το 1997 με κανενα μα κανενα ομως δεν ημουν απολυτα ικανοποιημενος.

Και πιστεψεμε εχουν περασει απο τα χερια μου ολα σχεδον τα hi-end κινητα ολων μα ολων σχεδον των εταιρειων απο Nokia, Sonyericsson, Siemens, Samsung, HTC, Alcatell, LG......

Απο το πρωτο κινητο με οθονη αφης (κυριολεκτικα) Ericsson R320s μεχρι Communicator μεχρι και καποια που δεν εχουν κυκλοφορησει σχεδον στην Ελλαδα (πολλα απο αυτα για του λογου το αληθες τα εχω ακομα στα ντουλαπια του σπιτιου μου καταχωνιασμενα)

Απο κανενα ομως δεν εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

Ολα ειχαν κατι που μου εκανε κλικ.

Αλλο ηταν βαρυ αλλο ειχε μιλρη οθονη αλλο δεν ειχε την δυνατοτητα να γραφει το ς αλλο ηταν μεγαλο......

Ολα ειχαν καποια κουσουρια μικρα η μεγαλα.

Γιαυτο σας λεω ΝΑΙ και εγω θελω να αγοραζω φτηνα και να εχω τα παντα και τελεια αλλα αναλογιστητε κατι πολυ απλο.

Αν καποιος κατασκευαστης καποια μερα φτιαξει κατι που να μπορει να κανει τα παντα τελεια μαλλον θα εχει πολυ λιγο χρονο μπροστα του πριν την πτωχευση.... γιατι πολυ απλα δεν θα μπορει αυριο να βελτιωσει το τελειο.

Καλο βραδυ και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μπορεί να είναι έτσι αν και αμφιβάλλω αλλά και πάλι δεν επιτρέπεται σε καινούργια συσκευή να συμβαίνει αυτό(εικάζω πως μπορεί απλά τα camera modules να είναι ενός προμηθευτή Χ και να μην συνεργάζεται με το σχετικό fw που έβγαλε η Samsung κλπ. κλπ.) θα έπρεπε να γίνεται καλύτερος τεχνικός έλεγχος πριν βγει στα μαγαζιά προς πώληση,τελος.

Εγώ δεν πρόκειται να το ξαναπάρω ούτε θα το συστήσω σε κανέναν γνωστό μου(όπως κάνω και με το Ν8 που αρκετοί με ρώτησαν και τους έλεγα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ -εδώ εκτός από την κοκκινίλα στην οθόνη του και λόγω του Symbian που όπως και να το κάνουμε είναι για τα μπάζα τελείως και ας περιμένουν την Αννούλα και τη Μπέλα......:lol::lol:).

Κρίμα γιατί το GS2 είναι πράγματι μια από τις πληρέστερες συσκευές Android και τώρα η πιο δυνατή συνάμα.

ευτυχώς που δεν ειμαι γνωστος σου γιατι θα εκανα μαμακια αν σε ακουγα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Έχω να σας πω πως δοκίμασα την KG1 ROM και όντως εκμηδενίζεται το πρόβλημα του yellow tint όπως ακριβώς γράφουν και στα ξένα φόρουμ.

Αυτό που συμβαίνει είναι το εξής: Όλες οι συσκευές έχουν αυτή την ανωμαλία αριστερά (είτε είναι κόλλα είτε ότιδήποτε-δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα). Αυτό που διαφέρει είναι το colour temperature που έχουν με βάση την εργοστασιακή τους κατασκευή. Σημειώνω πως γενικά δύο οθόνες που προέρχονται ακόμα και από την ίδια παρτίδα είναι δύσκολo να είναι απολύτως όμοιες. Ειδικά στο συγκεκριμένο κινητό παρατηρείται μεγάλη απόκλιση στην απεικόνιση, ιδιαίτερα του colour temperature. Το colour temperature όμως μπορεί να τροποποιηθεί και μέσω software ώστε να εξαλείφεται το κιτρίνισμα... Όλα καλά μέχρι εδώ.

Τα κακά νέα είναι ότι επειδή υπάρχουν αυτές οι διαφορές που ανέφερα πριν δεν γίνεται να υπάρξει μια universal λύση για όλα τα SGS2.. αυτό σημαίνει ότι η πιθανή βελτίωση της δικής μου κιτρινίλας σημαίνει ότι κάποιου άλλου θα του γίνεται χειρότερα (πιο πολύ ορατή).

Όσοι πάντως έχετε την κιτρινίλα αριστερά, σας συστήνω να εγκαταστήσετε την KG1 ROM. Γίνεται πανεύκολα μέσω Odin και δεν χρειάζεται ούτε καν root.

• Administrators
ευτυχώς που δεν ειμαι γνωστος σου γιατι θα εκανα μαμακια αν σε ακουγα....

Θα παρακαλούσα να μην εξελίσσονται κατά αυτό τον τρόπο οι συζητήσεις. Ας επικεντρωθούμε σε σχόλια και εμπειρίες σχετικά με το παρόν θέμα και όποιος διαβάζει... καταλαβαίνει.

Modpic.gif

Καλησπέρα, σκέφτομαι να τσιμπίσω το κινητό τις επόμενες μέρες από την Cosmote αλλά ανησυχώ για όλα τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί και κυρίως αυτό της οθόνης(κιτρινίλα). Επειδή κοίταξα στο site της και δεν αναφέρει κάτι για DOA ξέρετε αν ισχύει και στην Cosmote και για πόσο χρονικό διάστημα (7 ημέρες)?

To DOA δίνεται από τον κατασκευαστή και όχι από το κατάστημα. Για samsung είναι 14 ημέρες, στο Cosmote Shop θα σου δώσουν και αντίστοιχο έντυπο που το αναφέρει, μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Σωστα τα οσα λες φιλε μου.

Σαφως και κατι που το πληρωνεις απαιτεις να ειναι αψογο.

Αλλα απο την αλλη πλευρα το να λες οτι δεν θα το συστηνα σε κανεναν αυτο το προιον για κατι που αν δεν το διαβαζα δεν θα καταλαβαινα οτι υπαρχει ειναι λιγο παραδοξο.....

Και κατι ακομα εντελως φιλολογικο και ακαδημαικο....

Θυμησου ποτε ηταν που ειχες αγορασει καποιο κινητο (ας μην επεκταθουμε γενικοτερα σε ηλεκτρονικα ειδη) απο το οποιο εμεινες απολυτα ικανοποιημενος;

Δυστυχως (και μιλαω απο προσωπικη πειρα μιας και εχω κινητο απο το 1997 με κανενα μα κανενα ομως δεν ημουν απολυτα ικανοποιημενος.

Και πιστεψεμε εχουν περασει απο τα χερια μου ολα σχεδον τα hi-end κινητα ολων μα ολων σχεδον των εταιρειων απο Nokia, Sonyericsson, Siemens, Samsung, HTC, Alcatell, LG......

Απο το πρωτο κινητο με οθονη αφης (κυριολεκτικα) Ericsson R320s μεχρι Communicator μεχρι και καποια που δεν εχουν κυκλοφορησει σχεδον στην Ελλαδα (πολλα απο αυτα για του λογου το αληθες τα εχω ακομα στα ντουλαπια του σπιτιου μου καταχωνιασμενα)

Απο κανενα ομως δεν εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος.

Ολα ειχαν κατι που μου εκανε κλικ.

Αλλο ηταν βαρυ αλλο ειχε μιλρη οθονη αλλο δεν ειχε την δυνατοτητα να γραφει το ς αλλο ηταν μεγαλο......

Ολα ειχαν καποια κουσουρια μικρα η μεγαλα.

Γιαυτο σας λεω ΝΑΙ και εγω θελω να αγοραζω φτηνα και να εχω τα παντα και τελεια αλλα αναλογιστητε κατι πολυ απλο.

Αν καποιος κατασκευαστης καποια μερα φτιαξει κατι που να μπορει να κανει τα παντα τελεια μαλλον θα εχει πολυ λιγο χρονο μπροστα του πριν την πτωχευση.... γιατι πολυ απλα δεν θα μπορει αυριο να βελτιωσει το τελειο.

Καλο βραδυ και συγνωμη για το μακροσκελες ποστ.

Το λάθος μου είναι πως θέλοντας να δώσω έμφαση λόγω του εκνευρισμού μου ανέφερα το εάν θα πρότεινα σε γνωστούς/φίλους την αγορά του GS2(ή του Ν8 που συσχέτησα λόγω παρεμφερούς προβλήματος της amoled οθόνης),συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις.....είμαστε ανικανοποίητοι και σχεδόν τελειομανής με τα κινητά πλέον αλλά όχι αδικαιολόγητα εντελώς,παρατηρώντας την εξέλιξη ειδικά της Samsung της οποίας ενδεικτικά και τυχαία αναφέρω ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα συσκευής-το Wave(όταν βγήκε και ακόμα δήλαδη είναι το κάτι άλλο από οθόνη και ποιότητα κατασκευής και ασχέτως λειτουργικού κάνει πολλά και σωστά) δεν μπορώ να δεχτώ πως 1 χρόνο μετά το GS2 δεν είναι το ίδιο τέλειο ή τουλάχιστον να μην έχει τέτοια προβλήματα στην οθόνη όταν η Samsung τροφοδοτεί και άλλους κατασκευαστές με τις Superamoled οθόνες.

Αγόρασα χθες το Galaxy II και μου εμφανίζεται πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όταν βρίσκομαι σε κλήση δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου στον συνομιλητή μου ενώ εγώ τον ακούω κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και όταν μιλάω με τα ακουστικά.

Μήπως έχει τύχει σε κανέναν το ίδιο; Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει.

Αγόρασα χθες το Galaxy II και μου εμφανίζεται πρόβλημα με το μικρόφωνο. Όταν βρίσκομαι σε κλήση δεν ακούγομαι σχεδόν καθόλου στον συνομιλητή μου ενώ εγώ τον ακούω κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και όταν μιλάω με τα ακουστικά.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127103

• Administrators

Το πρόβλημα που αναφέρεις δεν έχει να κάνει με το παρόν θέμα.

Πλέον υπάρχει και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306743

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά .Εχω κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή του βίντεο .Μόλις βάζω την ανάλυση στο 1280χ720 κάνει κάτι κολληματα στο βίντεο Μόλις πάω να κάνω αναβάθμιση την κάμερα μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση !

• Administrators
Εχω κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή του βίντεο .Μόλις βάζω την ανάλυση στο 1280χ720 κάνει κάτι κολληματα στο βίντεο

Τι είδους κολλήματα; Η συσκευή δεν έχει προβλήματα στην εγγραφή HD video.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά .Εχω κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή του βίντεο .Μόλις βάζω την ανάλυση στο 1280χ720 κάνει κάτι κολληματα στο βίντεο Μόλις πάω να κάνω αναβάθμιση την κάμερα μου λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση !

Εμενα μου εκανε καποια στιγμη κατι σπασιματα στην αναπαραγωγη αλλα με μια επανεκκινηση εφτιαξε...

Χάνει frames μόνο όταν η ανάλυση είναι 720ρ.Καθώς γράφεις βίντεο ανά κάποια δευτερολεπτα πέφτουν τα frames και μετά αυτό φαίνεται και στην αναπαραγωγή.

Χάνει frames μόνο όταν η ανάλυση είναι 720ρ.Καθώς γράφεις βίντεο ανά κάποια δευτερολεπτα πέφτουν τα frames και μετά αυτό φαίνεται και στην αναπαραγωγή.

Σήμερα παρατήρησα ότι αυτό γίνεται στο σκοτάδι.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Εγώ παιδιά πήγα στην smartec το τηλέφωνο λόγο κακού σήματος 3g και gsm που είχα . Μου απάντησαν μετά από 1 εργάσιμη μέρα ότι περιμένουν ανταλλακτικά για επισκευή και ότι έχουν έλλειψη. Να δω ποτε θα χαρώ το τηλέφωνο μου!

"Στάδιο Επισκευής ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ" :(

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

aleman, εχανες συνεχεια σημα κ δεν μπορουσες να μιλήσεις?τι συμπτωματα δηλ ειχες?

Σε περιοχές που με το xperia είχα 4/4 σήμα gsm και 3g με το galaxy είχα 0-1 μπάρα .Πολλές φορες και εκτος δικτύου.

Update 26/7:

Στάδιο Επισκευής : ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ !

Edited by aleman
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

γενικα νομιζω πως ωρες ωρες φαίνεται σαν να μην έχει σήμα ενώ έχει..Και εγω εχω παρατηρήσει λίγο χειρότερο σημα έως τώρα. Και στο 3g είναι λίγο περίεργα τα πραγματα..Τέσπα, τωρα που θα στο αλλάξουν πες μας αν εφτιαξε!

Τελειος σκοταδι χαμηλη τερμα η φωτεινοτητα τι λετε?

κιτρινίλα δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει αλλα σίγουρα είναι πιο σκούρα η αριστερή πλευρά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αν σου τύχουν αυτά τα προβλήματα γίνετε αντικατάσταση? εννοώ είναι υποχρεωμένη και την κάνουν χωρίς μα μου σου του? η μήπως δεν αναγνωρίζουν το θεματάκι αυτό ως πρόβλημα?

ευχαριστώ

αν σου τύχουν αυτά τα προβλήματα γίνετε αντικατάσταση? εννοώ είναι υποχρεωμένη και την κάνουν χωρίς μα μου σου του? η μήπως δεν αναγνωρίζουν το θεματάκι αυτό ως πρόβλημα?

ευχαριστώ

Οι πιο πολλοι δεν το αναγνωρίζουν, γιατί εξάλλου είναι πολύ μεγάλος αριθμός κινητών έτσι...

Τελειος σκοταδι χαμηλη τερμα η φωτεινοτητα τι λετε?

Έχει σίγουρα και κιτρινίλα και η πλευρά η αριστερή είναι φανερά πιο σκούρα από την δεξιά. Μην ανησυχείς όμως , βάλε κάποια απο τις τελευταίες ROMS (KG1,KG2,KG3) και δεν θα φαίνεται. Έχουν αλλάξει τον colour temperature σε αυτές της ROM.

κιτρινίλα δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει αλλα σίγουρα είναι πιο σκούρα η αριστερή πλευρά...

Μπαμ κάνει η κιτρινίλα.

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας