Jump to content

[S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας

ackel
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, μη στελνετε τα τηλεφωνα σας ετσι ευκολα στο service. Τα περισσοτερα απο αυτα που αναφερονται σαν "προβληματα" με το S2 τα εχω ξαναδει σε αλλα κινητα στο παρελθον. Χιλιοπαιγμενα σεναρια οι ροζ κηλιδες στο HTC HD2 (απλετος χαμενος χρονος με software updates και δε συμμαζευεται) και αλλα τετοια πολλα παραδειγματα...

Απολαυστε τις συσκευες σας.

με προλαβες αυτο ηθελα να πω...ακριβως....:)

καθε φορα που βγαινει μια ΚΙΝΗΤΑΡΑ εχουμε σχεδον τα ιδια φαινόμενα....:)

καταλαβαινω οτι σε μερικα παιδια το προβλημα μπορει και να υπαρχει το θεμα ειναι ομως οτι αν το ψαχνεις συνεχεια στο τελος θα νομιζεις οτι εχεις προβλημα ενω στην ουσια δεν εχεις....

την εχω "πατησει" παλιοτερα και με το n8......προσφατα...

οχι βγαινει το ροζ στο ρολοι οχι δεν βγαινει οχι αμα χαμηλώσεις το φωτισμο θα βγει κτλ κτλ κτλ...

μολις το "ξεχασα" το θεμα ειναι λες και δεν υπηρχε ποτε....

anyway....

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

με προλαβες αυτο ηθελα να πω...ακριβως....:)

καθε φορα που βγαινει μια ΚΙΝΗΤΑΡΑ εχουμε σχεδον τα ιδια φαινόμενα....:)

καταλαβαινω οτι σε μερικα παιδια το προβλημα μπορει και να υπαρχει το θεμα ειναι ομως οτι αν το ψαχνεις συνεχεια στο τελος θα νομιζεις οτι εχεις προβλημα ενω στην ουσια δεν εχεις....

την εχω "πατησει" παλιοτερα και με το n8......προσφατα...

οχι βγαινει το ροζ στο ρολοι οχι δεν βγαινει οχι αμα χαμηλώσεις το φωτισμο θα βγει κτλ κτλ κτλ...

μολις το "ξεχασα" το θεμα ειναι λες και δεν υπηρχε ποτε....

anyway....

Σε ολους υπαρχει και το θεμα με την ελαφρως πιο εντονη διαβαθμιση του "backligh" στα αριστερα και μια ανεπαισθητη ροζ αποχρωση στις φωτο. Ισως υπαρχουν καποιες συσκευες με λιγο πιο εντονο προβλημα στην πρωτη περιπτωση - εκει ισως εχει καποιο νοημα να ασχοληθεις.

Ολα αυτα τα λεω εχοντας δει συνολικα 6 galaxy s 2.

Φυσικα σεβομαι οσους θελουν να το ψαξουν κι εχουν τη διαθεση και το χρονο να ασχοληθουν.

Εγω παντως, επειδη εχω αυτη τη στιγμη και το sensation (τα δυο καλυτερα κινητα με android κατα τη γνωμη μου) θα πω πως το galaxy s 2 ειναι στα σημεια (κι ειναι αρκετα) ανωτερο (εκτος απο τα πλαστικα του, που το κανουν να μοιαζει με παιχνιδακι διπλα στο sensation, αλλα ας μην αναλωθουμε παλι σε αυτη τη συζητηση).

Καλά!!! Τώρα έπαθα σοκ!!

Πήγα να τσεκάρω την κάμερα στο παλιό μου galaxy s με τις ίδιες συνθήκες που το καραέβλεπα στο galaxy s2, δηλαδή καθισμένος στο γραφείο μου, χωρίς τεχνητό φωτισμό, με φόντο μια λευκή σελίδα, και μαντέψτε!!!....

Ναι, καλά μαντέψατε... Και το πρώτο galaxy s έχει pink spot !!!!!, αλλά στη μισή περίπου ένταση από το s2.

Νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζω να αναθεωρώ την αρχική μου άποψη, ότι δηλαδή το τηλέφωνο είναι προβληματικό, και πιστεύω ότι τσάμπα το έστειλα στο servis. Αυτό που λένε τα παιδιά για εγγενές software πρόβλημα όλων σχεδόν των κινητών με την ισορροπία του λευκού, είναι πιστεύω πολύ κοντά στην πραγματικότητα οπότε δεν πρέπει να μας απασχολεί και ιδιαίτερα. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν ο φακός του iphone4 και του nokia N8 έχουν pink spot.

φιλε μου πηγαινε λιγο πιο πισω και θα δεις και photo απο το optimus 2x να εχει ροζ σταμπα!

απλα ειναι αυτο ελεγα και που λενε και τα παιδια πιο πριν...αν ασχοληθεις πολυ τοτε θα σου γινει εμμονη στο μυαλο χωρις λογο...δεν αντιλεγω οτι καποιοι το εχουν εντονο το προβλημα αλλα οι περισσοτερο το εχουν ανεπαισθητο!και εχοντας μπει σε αυτο το τρυπακι δεν εχουν χαρει το κινητο τους...και ξαναλεω υπαρχουν καποιοι που το προβλημα ειναι μεγαλο-κυριως της οθονης-και εχουν απολυτο δικια να χαλιουνται και να φωναζουν!ετσι πρεπει εξαλλου για να διορθωνονται τα λαθη...

Edited by ximikos_fil

μαλλον ψαχνουμε ψιλους στα αχυρα...

μολις δοκιμασα στο ταβανι που ειναι ασπρο χωρις φωτα αναμενα με το ν85 και το 3gs της αδερφης μου και το pink spot υπαρχει και στα 2, στο 3gs πιο εντονα. 2 χρονια τωρα δεν ειχα προσεξει τιποτα... καντε και εσεις το ιδιο τεστ με αλλα κινητα και πειτε μου πιο δεν το εμφανιζει...

Καλά!!! Τώρα έπαθα σοκ!!

Πήγα να τσεκάρω την κάμερα στο παλιό μου galaxy s με τις ίδιες συνθήκες που το καραέβλεπα στο galaxy s2, δηλαδή καθισμένος στο γραφείο μου, χωρίς τεχνητό φωτισμό, με φόντο μια λευκή σελίδα, και μαντέψτε!!!....

Ναι, καλά μαντέψατε... Και το πρώτο galaxy s έχει pink spot !!!!!, αλλά στη μισή περίπου ένταση από το s2.

Νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζω να αναθεωρώ την αρχική μου άποψη, ότι δηλαδή το τηλέφωνο είναι προβληματικό, και πιστεύω ότι τσάμπα το έστειλα στο servis. Αυτό που λένε τα παιδιά για εγγενές software πρόβλημα όλων σχεδόν των κινητών με την ισορροπία του λευκού, είναι πιστεύω πολύ κοντά στην πραγματικότητα οπότε δεν πρέπει να μας απασχολεί και ιδιαίτερα. Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω αν ο φακός του iphone4 και του nokia N8 έχουν pink spot.

εχεις απόλυτο δικιο μολις τωρα το δοκιμασα και εγω....!!!!!

σε λευκο φοντο και τα 2 κινητα βγαζουν ροζ.....!!!!!!!!!!!:blink:

το ειδα τωρα και επαθα πλακα....!!!

αν θελετε ανεβαζω και photos....να το δειτε.....:)

μιλαμε πριν δεν ειχα δωσει σημασια οτι υπαρχει αυτο το πραγμα.....

παιδια χαλαρωστε και απολαυστε το κινητο σας....:)

μολις δοκιμασα στο ταβανι που ειναι ασπρο χωρις φωτα αναμενα με το ν85 και το 3gs της αδερφης μου και το pink spot υπαρχει και στα 2, στο 3gs πιο εντονα. 2 χρονια τωρα δεν ειχα προσεξει τιποτα... καντε και εσεις το ιδιο τεστ με αλλα κινητα και πειτε μου πιο δεν το εμφανιζει...

φιλε μου το εχω κανει με optimus 2x με sgs2 και μολις τωρα με nexus s και ολα εχουν την σταμπα αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο...δηλ. αυτο που εχει γινει με sgs2 και το περιβοητο ροζ φαντασμα ειναι πρωτοφανες δεδομενου οτι συμβαινει παντου!

η παρακατω foto ειναι απο το nexus s και αν πας στο σχολιο #251 θα δεις και απο το optimus 2x....να σημειωσω οτι το nexus εχει 2.3.4

http://img651.imageshack.us/img651/3056/img20110604163859.jpg

Έχεις δίκαιο, πολλές φορές όταν δεν κάτσεις να ψάξεις για κάτι τότε δεν το βλέπεις.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ανακαλύψαμε μόνοι το πρόβλημα αλλά διαβάσαμε για αυτό στα forum (xda, myphone κ.α.).

6 μήνες έχω το Desire HD και πολύ λίγες φορές χρησιμοποίησα την κάμερα του, χθες παίρνω μερικές φωτογραφίες με άσπρο φόντο και έκπληκτος παρατήρησα ότι έχουν τη ροζ απόχρωση στο κέντρο.

Επίσης ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα αυτό το άρθρο -για το οποίο έγραψα και χθες- που δείχνει ότι πολλά κινητά έχουν τη ροζ απόχρωση στις φωτογραφίες.

Προσωπικά έχω πάρει το SGS2 στο τεχνικό τμήμα απ' την Πέμπτη, αν μου το αντικαταστήσουν και δεν έχει το πρόβλημα έχει καλώς.

Αν όχι μάλλον θα το κρατήσω αφού τουλάχιστον στις περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο που πήρα σε εξωτερικό χώρο η ροζ απόχρωση πολύ δύσκολα διακρίνεται.

Edited by panart
Προσθήκη φωτογραφιών, αριστερά από Galaxy S II και δεξιά από Desire HD

Με λίγα λόγια καταλήγουμε ότι μόνο ένα πρόβλημα hardware ενδέχεται να έχει το κινητό, αυτό της οθόνης, και αυτό μάλλον έχει διορθωθεί στις πιο πρόσφατες φουρνιές. Καλά νέα.
- Alex

παιδια μολις το δοκιμασα....

η πρωτη photo ειναι απο τoν πρωτο γαλαξια(τον οποιο ειχα εγω εδωσα τωρα στον αδερφο μου και δεν ειχα προσεξει ποτε τιποτα) και η δευτερη απο το δευτερο....γαλαξια το κινητο που εχω τωρα....

και οι 2 Photos ειναι τραβηγμενες κατω απο τις ιδιες συνθήκες την ιδια ωρα κτλ κτλ κτλ..

οποτε χαλαρωστε....

Edited by freddaras

και αυτες ειναι foto συγκρισης του nexus s και sgs2 σε χαμηλη φωτεινοτητα και απολυτο σκοταδι γυρω και καμερα πολυ καλης αναλυσης...

http://img694.imageshack.us/img694/4544/img3293lj.th.jpg

http://img857.imageshack.us/img857/5307/img3292y.th.jpg

Edited by ximikos_fil

Όπως όλα δείχνουν είναι διαδεδομένο hardware issue αυτό με το pink spot . Παραμένουν όμως 2 κενά σημεία:

1) Γιατί η samsung έβγαλε software update για να λύσει το pink spot

2) Γιατί , όπως κάποιο παιδί έγραψε , μετά το camera firmware update ενώ δεν είχε πριν pink spot , το απέκτησε ??

Όπως όλα δείχνουν είναι διαδεδομένο hardware issue αυτό με το pink spot . Παραμένουν όμως 2 κενά σημεία:

1) Γιατί η samsung έβγαλε software update για να λύσει το pink spot

2) Γιατί , όπως κάποιο παιδί έγραψε , μετά το camera firmware update ενώ δεν είχε πριν pink spot , το απέκτησε ??

1.γιατι αυτο που εχει γινει με το sgs2 δεν εχει ξαναγινει με κανενα αλλο κινητο...πεσαμε ολοι πανω στον γαλαξια (και εγω απο τους 1ους για την ροζ σταμπα) και του φορτωσαμε ενα προβλημα που ειναι γενικευμενο και η samsung επρεπε να δωσει μια απαντηση (οχι απαραιτητα σωστη) γιατι το θεμα ειχε αδικαιολογητα φουσκωσει!

2. αυτο απο την μια δειχνει software προβλημα και απο την αλλη οτι τα επιμερους μικροupdate δεν θα δωσουν λυση στο προβλημα αφου σε αλλους λυνετε και σε αλλους οχι...μαλλον το περασμα στην 2.3.4 θα γινει και η διορθωση

1.γιατι αυτο που εχει γινει με το sgs2 δεν εχει ξαναγινει με κανενα αλλο κινητο...πεσαμε ολοι πανω στον γαλαξια (και εγω απο τους 1ους για την ροζ σταμπα) και του φορτωσαμε ενα προβλημα που ειναι γενικευμενο και η samsung επρεπε να δωσει μια απαντηση (οχι απαραιτητα σωστη) γιατι το θεμα ειχε αδικαιολογητα φουσκωσει!

2. αυτο απο την μια δειχνει software προβλημα και απο την αλλη οτι τα επιμερους μικροupdate δεν θα δωσουν λυση στο προβλημα αφου σε αλλους λυνετε και σε αλλους οχι...μαλλον το περασμα στην 2.3.4 θα γινει και η διορθωση

+10000 απλα εμενα φιλε μου φαίνεται σε καθε ΜΕΓΑΛΗ κυκλοφορια τα ιδια εχουμε....

και για το n8 απλα λεγανε ΤΕΡΑΤΑ και για την καμερα του.........(αν ειναι δυνατον πες οτι θες αλλα οχι για αυτο....)

anyway.......

με λιγα λογια το ξαναλεω χαρειτε παιδια την κινηταρα σας......:)

απλα η συσκευη δεν υπαρχει......

Πάντως εγώ εδώ και 3 μέρες ψάχνω να βρω ροζ φαντασματακι αλλά τζίφος.

Και μετά το camera update και πριν φαντασματακι γιοκ.....

Αλλά εχω ένα άλλο σοβαρότατο κατά την άποψη μου πρόβλημα.

Εχω πρόβλημα με το βάρος και το πάχος του τηλεφώνου.

Και να εξηγήσω.

Συνηθίζω να βάζω το κινητό στην κωλότσεπη και είναι το μόνο μέχρι τώρα που εχω πάει να κάτσω πάνω του 4-5 φορές.

Με κανένα προηγούμενο τηλ. δεν είχα τέτοιο πρόβλημα γιατί όλα μα όλα σχεδόν τα αισθανόσουν σαν βάρος στο παντελόνι.....

Τώρα σκέφτομαι σοβαρά να του προσαρμοσω ένα βάρακι η κάτι τέτοιο τέλος πάντων πριν να το κάνω σάντουιτς.

Και δεν είμαι και ελαφρύς..... 100 κιλά πάνω σε 100 γρ μάλλον θα είναι πολυ βαρύ.....

Τι λέτε και εσείς;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Πάντως εγώ εδώ και 3 μέρες ψάχνω να βρω ροζ φαντασματακι αλλά τζίφος.

Και μετά το camera update και πριν φαντασματακι γιοκ.....

Τι camera firmware έχεις;

• Administrators
παιδια μολις το δοκιμασα....

η πρωτη photo ειναι απο τoν πρωτο γαλαξια(τον οποιο ειχα εγω εδωσα τωρα στον αδερφο μου και δεν ειχα προσεξει ποτε τιποτα) και η δευτερη απο το δευτερο....γαλαξια το κινητο που εχω τωρα....

και οι 2 Photos ειναι τραβηγμενες κατω απο τις ιδιες συνθήκες την ιδια ωρα κτλ κτλ κτλ..

οποτε χαλαρωστε....

Να χαλαρώσουν; Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα στις δύο φωτογραφίες; Δικαιολογείται αυτό το αποτέλεσμα από μια τέτοια συσκευή; :confused:

Δηλαδή εσύ στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο φίλος δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα; Όντως κρίνεις αδικαιολόγητα τα παράπονα ανά τον κόσμο;

Μόνο σε εμένα φαίνονται παράξενα αυτά που διαβάζω; :wacko:

Modpic.gif

Να χαλαρώσουν; Δηλαδή εσύ δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα στις δύο φωτογραφίες; Δικαιολογείται αυτό το αποτέλεσμα από μια τέτοια συσκευή; :confused:

Δηλαδή εσύ στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο φίλος δεν βλέπεις κανένα πρόβλημα; Όντως κρίνεις αδικαιολόγητα τα παράπονα ανά τον κόσμο;

Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ ότι κινητά είχα στο παρελθόν και εχω χρησιμοποιησει (htc diamond,iphone 3G,iphone 4,sonyericsson, κτλ...) σίγουρα δεν είχαν αυτό το πρόβλημα... το οποίο πρόβλημα είναι λόγος για να μην αγοράσεις ένα κινητό αν σε ενδιαφέρει η κάμερα. Σίγουρα κάποιους όμως δεν τους ενδιαφέρει και πολύ , τους καταλαβαίνω και αυτούς. Αλλά πρόβλημα υπάρχει σίγουρα στην κάμερα.

και για το n8 απλα λεγανε ΤΕΡΑΤΑ και για την καμερα του.........(αν ειναι δυνατον πες οτι θες αλλα οχι για αυτο....)

για την οθονη λιγα ακουσαμε? και ειδικα εδω μεσα...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ναι ειδικά εδώ μέσα ακούσαμε περισσότερα, μήπως όμως είναι επειδή υπάρχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα; Λέω εγώ τώρα.

Τέλοσπάντων, ας ηρεμήσουν τα πνεύματα λίγο. Το θέμα δεν είναι ούτε για συγκρίσεις, ούτε για το N8, ούτε για το Sensation.

Ας μείνουνε εντός θέματος.

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Συμφωνώ μαζί σου. Εγώ ότι κινητά είχα στο παρελθόν και εχω χρησιμοποιησει (htc diamond,iphone 3G,iphone 4,sonyericsson, κτλ...) σίγουρα δεν είχαν αυτό το πρόβλημα... το οποίο πρόβλημα είναι λόγος για να μην αγοράσεις ένα κινητό αν σε ενδιαφέρει η κάμερα. Σίγουρα κάποιους όμως δεν τους ενδιαφέρει και πολύ , τους καταλαβαίνω και αυτούς. Αλλά πρόβλημα υπάρχει σίγουρα στην κάμερα.

μην αποκλειεις την πιθανοτητα να μην το ειχες προσεξει. το iphone 3gs και το htc desire hd το εχουνε αλλα κανεις δεν το ειχε προσεξει

Συγνώμη κιόλας, αλλά ξεκολλήστε το μυαλό σας...

Το ότι συζητιούνται αυτά τα προβλήματα είναι πολύ χρήσιμο. Το ότι συζητήθηκε το πρόβλημα της οθόνης του Ν8 αυτό έκανε τη Νόκια και να διορθώσει όσο μπορεί τα πράγματα στο εργοστάσιο και να δώσει οδηγία για αλλαγή οθόνης στα Nokia service points. Το ότι συζητιέται το πρόβλημα της οθόνης και της κάμερας αυτό θα οδηγήσει τη Samsung να δώσει ίσως κάποιες λύσεις και να βγάλει firmware updates για την κάμερα. Το ότι συζητιέται το ζήτημα της αυτονομίας αυτό οδήγησε τον Murtazin να βγάζει ανακοινώσεις και να παλεύει τώρα η Samsung να ελαχιστοποιήσει το πρόβλημα με την άμεση κυκλοφορία της 2.3.4 Το ίδιο μπορεί να συμβεί και για διάφορα άλλα ζητήματα που "συζητιούνται"...

Νομίζω δε χρειάζεται να πω περισσότερα, έγινε κατανοητό τι εννοώ.

αν παρακολουθουσες τα λεγομενα μου ειπα οτι προβλημα υπαρχει αλλα δεν ειναι μονο για αυτην την συσκευη αλλα ειναι γενικο γιαυτο δεν καταλαβαινω τις διαστασεις που πηρε το θεμα ΕΔΩ...δηλ φιλε athanaso77 αυτο που λεω ειναι οτι βρηκαμε εξιλαστηριο θυμα και βγαζουμε τα απωθημενα μας...εχει γινει τοσο μακροσκελης κουβεντα για να αποδειχτει τελικα οτι το προβλημα της καμερας δεν ανηκει σε αυτο το νημα αλλα πρεπει να ανοιχτει καινουργιο για το γενικο προβλημα των καμερων...βλεπεις τις 2 foto και μου λες οτι δεν δικαιολγειτε τετοιο προβλημα απο μια τετοια συσκευη...δηλ απο το nexus s (580Ε) δικαιολογητε?απο το προηγουμενο γαλαξια?απο το optimus 2x(500)?απο το iphone(600+)?απο touch hd(500+)?απο HD2(600+)? ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

ευχομαι να μην ειχαν τα προηγουμενα κινητα σου προβλημα αλλα πιθανον να μην το ειχες εντοπισει...στο nexus s το προβλημα το εντοπισα πριν απο 2 ωρες...ενα παλικαρι στον προηγουμενο γαλαξια εντοπισε το προβλημα σημερα αφου τον ειχε χρησιμοποιησει τοσο καιρο και τον εδωσε για να παρει τον καινουργιο γαλαξια..

φιλε μου η πρωτη photo ειναι απο τον γαλαξια τον ενα τον οποιο ειχα για ποσο καιρο και δεν εγινε κουβεντα ποτε για το θεμα...

δεν "υπηρχε" το θεμα δεν εκανε κουβεντα κανενας....

η δευτερη ειναι απο τον γαλαξια τον δευτερο οπου τωρα γινεται πανικος με το θεμα...:)

πιστεψε με αν δεν το διαβαζα εδω δεν θα το προσεχα ποτε.......:)

δεν υπαρχει θεμα για μενα..πραγματικα....

η οθονη του n8 ειναι μια χαρα...ναι υπαρχει το ροζακι στο μισο ρολοι οταν κλεινεις τον φωτισμο και μπλα μπλα μπλα μπλα........

εγω δεν καταλαβα ποτε τιποτα και το ειχα το "ροζακι" στο ρολοι του n8.....

εδω το διαβασα και εδω το εδωσα σημασια.......για 2 μερες με απασχολησε μεταααα το βγαλα απο το μυαλο μου και το χαρηκα το κινητακι οσο το ειχα...και τωρα το χαιρεται και αυτος που το εχει και δεν εχει κανει κιχ για το θεμα...γιατι πολυ απλα δεν το "βλεπει¨".....

ξερω ξερω οφ τοπικ....:lol:

Edited by freddaras

• The title was changed to [S II] Πρόβλημα οθόνης και κάμερας