jpsih Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 signature verification failed μου βγαζει οταν παω να φλασαρω custom rom μεσω clockwordmod recovery.. καποια λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 signature verification failed μου βγαζει οταν παω να φλασαρω custom rom μεσω clockwordmod recovery.. καποια λυση? Το θαυμαστικό το έχεις βγάλει; Δηλαδή έχεις περάσει kernel από πάνω για να μη φαίνεται; Αν ναι τότε το μόνο που αρκεί είναι να περάσεις οποιονδήποτε cfroot και να επαναλάβεις την διαδικασία. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 signature verification failed μου βγαζει οταν παω να φλασαρω custom rom μεσω clockwordmod recovery.. καποια λυση? Τελικά έβαλες το CF-Root ούτως ώστε να χρησιμοποιήσεις το δικό του clockworkmod ή έχεις ακόμα αυτό που σου πέρασε το rom manager; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Το θαυμαστικό το έχεις βγάλει; Δηλαδή έχεις περάσει kernel από πάνω για να μη φαίνεται; Αν ναι τότε το μόνο που αρκεί είναι να περάσεις οποιονδήποτε cfroot και να επαναλάβεις την διαδικασία. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Τελικά έβαλες το CF-Root ούτως ώστε να χρησιμοποιήσεις το δικό του clockworkmod ή έχεις ακόμα αυτό που σου πέρασε το rom manager; ενταξει παιδια ολα οκ.. εβαλα cf root και απενεργοποιησα απο το cwm recovery τη σχετικη επιλογη για το signature verification και ολα πηγαν ρολοι και μπηκε κανονικα η cognition.. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Από τη στιγμή που έχεις με τη συσκευή σου τέτοια προβλήματα, κακώς συζητάμε για πέρασμα οποιασδήποτε rom πέραν της stock. Βάλε την official stock λοιπόν (χωρίς root) και αν τα προβλήματα συνεχιστούν... service. Μαλλον το service δε το γλυτώνω. Του περασα την official ΚΕ2 αλλα το προβλημα με το μετρητη στη 'χρήση της μπαταρίας' παραμένει . Κάθε φορά που το φορτίζω μεχρι 100% ο μετρητης μπλοκάρει και το κινητο φαίνεται σα να είναι συνδεμένο με το Kies. Εκτος αυτού το κινητό δε σβήνει. Του πατάω απενεργοποιηση και μου κάνει restart. Είναι γενικα κάπως η λειτουργια του. Παίζει να του έχω κάνει έγω κάτι ή ειναι βλάβη που θα εμφανιζόταν? Κάποιο jil άμεσα παιζει? Εχώ παραγγήλει το δικό μου αλλα μέχρι να μου έρθει μαλλον θα χάσω την αμεση αντικατάσταση το κινητου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Κάποιο jil άμεσα παιζει? Εχώ παραγγήλει το δικό μου αλλα μέχρι να μου έρθει μαλλον θα χάσω την αμεση αντικατάσταση το κινητου. Απευθύνσου εδώ μήπως υπάρχει κάποιος κάτοχος να σε εξυπηρετήσει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=309302 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 βλεπω και γω ρομ να κυκλοφορουν ,tweks κτλπ, και σκεφτομαι να προχωρησω σε αλλαγη ρομ αφου εξοικειωθηκα καπως με το νεο λειτουργικο. υπαρχει αραγε καποια ρομ η καποιος κερνελ η οτιδηποτε τελοςπαντων να εχει λυσει το θεμα της αποφορτισης της μπαταριας κατα την χρηση gps με παραλληλη φορτιση στο αυτοκινητο? θεωρω οτι αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα του galaxy γιατι κατα τα αλλα η μαμα ρομ δεν παρουσιαζει καποιο αλλο. (αντε και την υπερθερμανση καποιες φορες,που ομως δεν βλεπω να λυνεται εκτος ισως με την ελευση 2.3.4. ρομ) ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 βλεπω και γω ρομ να κυκλοφορουν ,tweks κτλπ, και σκεφτομαι να προχωρησω σε αλλαγη ρομ αφου εξοικειωθηκα καπως με το νεο λειτουργικο. υπαρχει αραγε καποια ρομ η καποιος κερνελ η οτιδηποτε τελοςπαντων να εχει λυσει το θεμα της αποφορτισης της μπαταριας κατα την χρηση gps με παραλληλη φορτιση στο αυτοκινητο? θεωρω οτι αυτο ειναι το μοναδικο προβλημα του galaxy γιατι κατα τα αλλα η μαμα ρομ δεν παρουσιαζει καποιο αλλο. (αντε και την υπερθερμανση καποιες φορες,που ομως δεν βλεπω να λυνεται εκτος ισως με την ελευση 2.3.4. ρομ) ευχαριστω Θα σου συνιστουσα αν προχωρησεις σε αλλαγη ROM να δοκιμασεις την Cognition S2 v1.07 απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 βαλε και τα μπλε εικονιδια στην μπαρα για την μπαταρια και τα υπολοιπα απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127883 και θα εχεις μια ROM πολυ σταθερη με πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και ομορφη ταυτοχρονα.... Την εχω εδω και 6 μερες και περιμενω την επομενη εκδοση που θα εχει και τα Voodoo χρωματα..... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Θα σου συνιστουσα αν προχωρησεις σε αλλαγη ROM να δοκιμασεις την Cognition S2 v1.07 απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1124396 βαλε και τα μπλε εικονιδια στην μπαρα για την μπαταρια και τα υπολοιπα απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1127883 και θα εχεις μια ROM πολυ σταθερη με πολυ καλη διαχειρηση μπαταριας και ομορφη ταυτοχρονα.... Την εχω εδω και 6 μερες και περιμενω την επομενη εκδοση που θα εχει και τα Voodoo χρωματα..... φιλε εμενα η συγκεκριμένη ρομ μου μπρικαρει το τηλεφωνο....(με την 1.06 δεν εχω κανενα προβλημα) να σε ρωτησω λιγο κατι....μια που την εχεις...? την βαζεις απο recovery....φλασαρει το κινητο ολα οκ...μεχρι εδω... οταν εκανες restart σου την εβαλε απο μονο του η πατησες καποιο κουμπι η οτιδηποτε.....? σε μενα σταματαει στην οθονη με το κιτρινο τριγωνακι και δεν προχωράει.... εχω σκασει με αυτο το θεμα απο χθες...μιλαμε.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 φιλε εμενα η συγκεκριμένη ρομ μου μπρικαρει το τηλεφωνο....(με την 1.06 δεν εχω κανενα προβλημα) να σε ρωτησω λιγο κατι....μια που την εχεις...? την βαζεις απο recovery....φλασαρει το κινητο ολα οκ...μεχρι εδω... οταν εκανες restart σου την εβαλε απο μονο του η πατησες καποιο κουμπι η οτιδηποτε.....? σε μενα σταματαει στην οθονη με το κιτρινο τριγωνακι και δεν προχωράει.... εχω σκασει με αυτο το θεμα απο χθες...μιλαμε.... Οχι δεν ειχα κανενα προβλημα στην εγκατασταση. Μπηκε κανονικα απο recovery και εκανε restart μονο του. Μια συμβουλη. Κανε καθαρη εγκατασταση της μαμας Rom κανε εγκατασταση τον kernel απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118693 την εκδοση 4.0.0.5 μετα το κανεις root με το SuperOneClick και μετα περνας την Rom...... Αν δεν δουλεψει ετσι τοτε δεν εχω κατι αλλο. Α και κανε wipe data, wipe dalvic case πριν να περασεις τον kernel και την ROM.... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ουαουυυ μολις την εβαλα και εντυπωσιάστηκα...:):) το κινητο παει τρελα γρηγορα ενω εχουν μεινει εξω τρελές στοκ σαβουρες.....:) θελω να το δω και σε θεμα μπαταριας για να εχω ολοκληρωμένη αποψη.....:) thanks για το λινκ... Φίλε μου έχει Ελληνικό swype?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Φίλε μου έχει Ελληνικό swype?? Ναι....... Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Οχι δεν ειχα κανενα προβλημα στην εγκατασταση. Μπηκε κανονικα απο recovery και εκανε restart μονο του. Μια συμβουλη. Κανε καθαρη εγκατασταση της μαμας Rom κανε εγκατασταση τον kernel απο εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118693 την εκδοση 4.0.0.5 μετα το κανεις root με το SuperOneClick και μετα περνας την Rom...... Αν δεν δουλεψει ετσι τοτε δεν εχω κατι αλλο. Α και κανε wipe data, wipe dalvic case πριν να περασεις τον kernel και την ROM.... τα καταφερα φιλε επιτελους....:):) hard format wipe data, wipe dalvic case επαναφορα αρχικων ρυθμισεων κτλ κτλ κτλ....και επιτελους μετα απο 10 αποτυχημένες προσπαθειες ανοιξε...:):):) τωρα back up(μην κατσει και καμια στραβή) και το πανηγύρι ξεκιναει....:lol::lol::lol: Φίλε μου έχει Ελληνικό swype?? ναι εχει κανονικα... βασικα ειναι βασισμενη την KE7 οποτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα... εξαιρετικη ρομ.....και μονο που βγαινει ολη αυτη η στοκ σαβουρα φτανει.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 τα καταφερα φιλε επιτελους....:):) hard format wipe data, wipe dalvic case επαναφορα αρχικων ρυθμισεων κτλ κτλ κτλ....και επιτελους μετα απο 10 αποτυχημένες προσπαθειες ανοιξε...:):):) τωρα back up(μην κατσει και καμια στραβή) και το πανηγύρι ξεκιναει....:lol::lol::lol: Τελικα που ηταν το λαθος και δεν γινοταν εγκατασταση πριν; Στον kernel; Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδιά επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε περάσει άλλες rom ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο σταθερή μέχρι τώρα από όλες τις απόψεις. Επίσης περιμένουμε να βγει κάποια πολύ καλή και αξίζει τον κόπο να περιμένουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδιά επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε περάσει άλλες rom ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο σταθερή μέχρι τώρα από όλες τις απόψεις. Επίσης περιμένουμε να βγει κάποια πολύ καλή και αξίζει τον κόπο να περιμένουμε; Οπως ειπα και παραπανω...... Cognition S2 v1.07 Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τελικα που ηταν το λαθος και δεν γινοταν εγκατασταση πριν; Στον kernel; φιλε να σου πω την αληθεια δεν καταλαβα....:mad: ολα ηταν μετα απο καθαρο φλασαρισμα..κτλ κτλ κτλ... οπως σου ειπα η 1.06 εμπαινε κανονικα με την 7 ειχα το παραπανω προβλημα... ισως(και παλι λεω ισως) η 1.06 να αφησε κατάλοιπα στο κινητο με αποτελεσμα να μην μπαινει η 1.07... τεσπα σημερα εβαλα παλι την KE7 απο την αρχη πριν την βαλω εκανα hard format(ισως να ηταν εδω το λαθος μου) μετα παλι+ολα τα σχετικα και μπηκε χωρις κανενα προβλημα....:) μολις εβαλα και το μπλε θεμα αλλα και το κολπακι για ηχογράφηση κλησης....(εδω τα σπαει μιλαμε...η ρομ...ειχα να το δω αυτο απο την darky του πρωτου γαλαξια.....:lol:)... απο οτι βλεπω εχει μεινει απεξω και το google maps....:blink: σκεφτομαι να το βαλω η οχι...θα δω...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδιά επειδή βλέπω ότι πολλοί έχετε περάσει άλλες rom ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο σταθερή μέχρι τώρα από όλες τις απόψεις. Επίσης περιμένουμε να βγει κάποια πολύ καλή και αξίζει τον κόπο να περιμένουμε; Eγω εχω βαλει Litening και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την σταθεροτητα της προς το παρον. Τιποτε περιεργο. Επισης περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια να ανοιξει η online kitchen. Οταν γινει αυτο, βαζω μια τετοια rom και σταματαω εκει :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τη villarom την έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Τη villarom την έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις; την ειχα εγω...ειναι πολυ σταθερη και παρα πολυ καλη διαχειριση μπαταριας!!οταν η οθονη ηταν κλειστη (πχ 7 ωρες υπνου,χωρις airplane),οταν το ανοιγα το πρωι η μπαταρια ηταν εκει που την ειχα αφησει το βραδυ:wacko: παρ'ολα αυτα δεν την κρατησα..γιατι ηθελα να δοκιμασω και τις αλλες..να δω που θα καταληξω επιτελους!! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδιά γίνεται απο Lite'ning Rom v1.1 (XWKE7) και κάνοντας μόνο τα απατούμενα wipe (χωρίς να ξαναπεράσω επίσημη με odin), να κάνω εγκατάσταση την Congnition? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Παιδιά γίνεται απο Lite'ning Rom v1.1 (XWKE7) και κάνοντας μόνο τα απατούμενα wipe (χωρίς να ξαναπεράσω επίσημη με odin), να κάνω εγκατάσταση την Congnition? ε ναι εννοειτε..απο δω και περα ετσι να κανεις!! Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 ε ναι εννοειτε..απο δω και περα ετσι να κανεις!! Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 λοιπον ηρθε η ωρα να περασω κ εγω σε custom rom....ειμαι με stock ΚF3 και cf-root...θα πρεπει πρωτα να κανω wipe data/cache και μετα με cwm να φλασαρω την custom? [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 λοιπον ηρθε η ωρα να περασω κ εγω σε custom rom....ειμαι με stock ΚF3 και cf-root...θα πρεπει πρωτα να κανω wipe data/cache και μετα με cwm να φλασαρω την custom? Wipe data , cache και davlink ( στο advanced menu ) πριν και μετά. Σε σωστή rom δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts