Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εννοεις εκε που λεει Αλφαβητο GSM - UNICODE - αυτοματο

ή απο τις ρυθμισεις --> γλωσσα & πληκτρολογιο --> επιλογη μεθοδου εισαγωγης --> Πληκτρολογιο Samsung - Swype ?

αρα δεν παιζει ρολο το sales code. πραγματικα που χρησιμευει αυτο;

(γιατι ο λογος που ξαναγυρισα στην 2.3.3 ηταν οτι στην 2.3.5 δεν μπορουσα να γραψω μηνυμα. Κατα τα αλλα ηταν σουπερ)

1) Δεν χρειαζόταν να αλλάξεις την 2.3.5, αν πήγαινες στα μηνύματα --> ρυθμίσεις --> μέθοδος εισαγωγής --> αυτόματο, θα έστελνες κανονικά Ελληνικά.

2) Το sales code χρησιμεύει για να βλέπεις τις επίσημες αναβαθμίσεις και να έχεις εγγύηση. Επίσης αν θυμάμαι καλά ρυθμίζει διάφορα πράγματα όπως γλώσσες πληκτρολογίου και τα Internet APN's (Cote/Voda/Wind).

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι δεν είπα ότι μέσα σε 5 λεπτά θα δεις πρακτικά διαφορά στην μπαταρία. Αν τσεκάρεις όμως τις καταστάσεις που βρίσκεται η CPU σου αυτά τα 5 λεπτά και τα wakelocks τότε θα καταλάβεις τη διαφορά. Για 5 λεπτά που το έχεις ρυθμίσει εσύ μια χαρά είναι, αν το αφήσεις όμως ενεργό για κάποιες ώρες χωρίς να καταλάβεις ότι έχεις ειδοποίηση τότε σίγουρα θα δεις διαφορά...

Για τη χρήση που θέλω εγώ προσωπικά να κάνω τα 5 λεπτά δε με καλύπτουν, ούτε η μισή ώρα, ίσως ούτε η μία ώρα. Είναι τέτοιες οι συνήθειές μου κι έτσι η δουλειά που κάνω, που χρειάζομαι την ειδοποίηση να είναι ενεργή για πολύ ώρα χωρίς να έχω άγχος ότι θα μου ρουφήξει τη μπαταρία αν το αφήσω.

Γι' αυτό όπως είπα προσωπικά εμένα δε μου κάνει, αλλά κάποιον άλλο ίσως τον βολεύει :)

ναι σιγουρα συμφωνω με αυτα που λες!

οπως βολευει τον καθενα!

εγω πχ το θελω στην δουλεια στο γραφειο μου!

συνήθως το εχω αθορυβο και πολλες φορες πηγαινοέρχομαι!(οποτε τα πεντε λεπτα μου ειναι μια χαρα..)

εχει τυχει να με παρουν τηλ εκεινη την ωρα η να με στείλουν κατι σε google κτλ και το no led να με σωσει.:)

σιγουρα θα μπορουσαν να κανουν κατι καλυτερο αλλα και αυτο τωρα-παντα για τις δικες μου αναγκες-ειναι μια χαρα.

παντως παιδια το ειπα και το ξαναλεω και θα το ξαναλεω!

παρτε μια δευτερη μπαταρια και θα ΧΑΡΕΙΤΕ πραγματικα το κινητο σας.και με led και χωρις led και με push και με οτι αλλο θελετε...:lol:

και μην φοβαστε δεν παθαινει το πισω καπακι τιποτα απο το βγαλε βαλε..4 μηνες που την εχω την δευτερη μπαταρια δεν επαθε τιποτα...:)

1) Δεν χρειαζόταν να αλλάξεις την 2.3.5, αν πήγαινες στα μηνύματα --> ρυθμίσεις --> μέθοδος εισαγωγής --> αυτόματο, θα έστελνες κανονικά Ελληνικά.

2) Το sales code χρησιμεύει για να βλέπεις τις επίσημες αναβαθμίσεις και να έχεις εγγύηση. Επίσης αν θυμάμαι καλά ρυθμίζει διάφορα πράγματα όπως γλώσσες πληκτρολογίου και τα Internet APN's (Cote/Voda/Wind).

Μα οταν βαζω αυτοματο στελνει μεχρι 60 χαρακτηρες στα ελληνικα!

αρα παιζει ρολο στα πληκτρολογια. οσο για τα ΑΡΝ χρειαζεται αν εχεις ΜΜS και ιντερνετ λογικα ή δουλευει και με οποιοδηποτε CSC?

Επειδη δεν το εχω βαλει tony μπορεις να μου πεις τι κανει και επισης το ρολοι στο widgets δεν υπαρχει πλεον στη νεα rom στην kitchen.Mηπως γνωριζεις κανενα widget να βαλω;Το εχω συνηθησει και δεν μου αρεσει ετσι

Βασικά κάνει την δουλειά της setcpu, κάνει δηλαδή oc και μπορείς να το βάλεις στο sleep mode να τρέχει σε λιγότερα mzh..η setcpu για μένα κάνει περισσότερα όπως το uv και πιο ανώδυνα..

Τώρα για ρολόι δεν ξέρω..νομίζω στην κουζίνα έχει ένα miui clock

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Μπορείς να το κανείς απεγκατάσταση με το titanium backup
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Μπορείς να το κανείς απεγκατάσταση με το titanium backup
Ελεγα μηπως υπαρχει καποια λειτουργια για να απεγκαταστουσα ολο το πακετο και να μην ψαχνω ενα-ενα Edited by vitriolis

Όχι δεν υπάρχει, μόνο για κάποια mods μόνο τα οποία αλλάζουν ρυθμίσεις στο σύστημα έχει βάλει backup zip ο LeoMar. Για τα απλά πρέπει να το βρεις και uninstall.

Μια ερώτηση.Εχω criskelo v20 κ θέλω να φλασάρω v21.

Κάποιος απο xda προτείνει τον εξής τρόπο...

Try to flash with CWM application :

put the rom on your INTERN sd cardopen CWM application

select : "flash update"

choose "criskeloromv21..."

say "yes"

it will reboot

wait a few minutes

the rom is installed

Οταν λέει internal sd που ακριβώς εννοεί να κάνω paste την rom?

Το ρωτάω γιατί όπου κ να εχω βάλει τη rom μεσω cwm δεν την βρίσκει πουθενά πατώντας apply /sdcard/update.zip

Edited by paris_rx8
Πάρης......

Sdcard.. Οπουδηποτε. Αν κ θα επρεπε να στο βλεπει,αν επιμεινεις κ δεν τα καταφερεις μπες κ καντο update απο recovery mode. Κανε backup πριν κανεις οτιδηποτε.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Μια ερώτηση.Εχω criskelo v20 κ θέλω να φλασάρω v21.

Κάποιος απο xda προτείνει τον εξής τρόπο...

Try to flash with CWM application :

put the rom on your INTERN sd cardopen CWM application

select : "flash update"

choose "criskeloromv21..."

say "yes"

it will reboot

wait a few minutes

the rom is installed

Οταν λέει internal sd που ακριβώς εννοεί να κάνω paste την rom?

Το ρωτάω γιατί όπου κ να εχω βάλει τη rom μεσω cwm δεν την βρίσκει πουθενά πατώντας apply update from sdcard.

Εννοεί στη εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην κάρτα μνήμης.. Τη βάζεις εκεί και μετά από cwm επιλέγεις instal zip from sd card και βρισκεις τη ρομ και την επιλέγεις για να γίνει η εγκατάσταση..

Edit: Damn Sofos..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πατώντας install zip from sd card εχει δυο επιλογές.

1)apply /sdcard/update zip

2)choose zip from sdcard.

Εγώ πάντα χρησιμοποιώ την δέυτερη επιλογή που πάντα βρίσκει την rom.

Οπως αναφέρω πιό πάνω ο τύπος προτείνει την επιλογή flash update που όταν το κάνω μου λέει ....

No such file or directory....

Αυτό με έχει μπερδέψει.....

Πάρης......

εχω κατεβασει την 2.3.5 απο εδω , και φυσικα και το root kernel.

Λεω να την βαλω γιατι ειδα καλες κριτικες αλλα ειδα και αυτην .

Τι διαφορα εχουν ???? Απλα νωμηζω οτι η miui δεν εχει root αφου ειναι Official και οταν παω να την κατεβασω δεν μου βγαζει το S II παρα μονο το S , να κατεβασω του galaxy S ???

Λογικα θα εχουν ελληνικα ?????

Edited by jimmis1974

Πατώντας install zip from sd card εχει δυο επιλογές.

1)apply /sdcard/update zip

2)choose zip from sdcard.

Εγώ πάντα χρησιμοποιώ την δέυτερη επιλογή που πάντα βρίσκει την rom.

Οπως αναφέρω πιό πάνω ο τύπος προτείνει την επιλογή flash update που όταν το κάνω μου λέει ....

No such file or directory....

Αυτό με έχει μπερδέψει.....

Νομίζω, χωρίς όμως να είμαι 100% σίγουρος, ότι για να σου βρει το αρχείο της rom που θες να εγκαταστήσεις με τον τρόπο που σου λέει ο τύπος αυτός πρέπει να μετονομασεις το αρχείο από criskelo v21 σε update.zip

Αλλιώς και με το choose zip from sd card μπορείς να το κανείς..

Edited by Sol_Ballads

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα οταν βαζω αυτοματο στελνει μεχρι 60 χαρακτηρες στα ελληνικα!

αρα παιζει ρολο στα πληκτρολογια. οσο για τα ΑΡΝ χρειαζεται αν εχεις ΜΜS και ιντερνετ λογικα ή δουλευει και με οποιοδηποτε CSC?

Καλά , γιατι δεν βάζεις το go sms πηγαίνεις στο :advanced> ρυθμίσεις αποστολής> ενεργοποίηση για τοπικές ρυθμίσεις> υποστηριζόμενες γλώσσες> μέθοδος ελληνικων sms, και έχεις 160 χαρακτήρες.

Παιδια μπορει καποιος να ανεβάσει ενα λινγκ η ενα miror της JKay Deluxe Themes V11 για την ΚΙ3 γιατι απο την σελιδα του xda δεν μου το κατεβάζει...ευχαριστω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Παιδια μπορει καποιος να ανεβάσει ενα λινγκ η ενα miror της JKay Deluxe Themes V11 για την ΚΙ3 γιατι απο την σελιδα του xda δεν μου το κατεβάζει...ευχαριστω...

http://www.mediafire.com/?va9ivlxag1fln

http://www.mediafire.com/?y4301hbk4ydu196

Καλημερα στο φορουμ.

Προσπαθησα να εγκαταστησω την 2.3.5 πανω απο την Lite'ning Rom v6.1, απο εκεινη τη στιγμη το τηλ δεν εχει σημα. Επαναφερα την εργοστασιακη ρομ αλλα παλι τα ιδια. Το εχω στειλει στη Samsung, οπου μου λενε αλλαγη πλακετας με χρωση 260 ευρω. Υπαρχει καποιος τροπος να το λυσω απο μονος μου...?:cry:

Παναγιώτης

Βαλε με cwm τη rom του angelo που κανει wipe και μαλλον θα δουλεψει. http://www.androidiani.com ή κανε format

Βαλε με cwm τη rom του angelo που κανει wipe και μαλλον θα δουλεψει. http://www.androidiani.com ή κανε format

Δοκιμασα ηδη format αλλα και αλλες ρομ με cwm, παλι τιποτα!

Παναγιώτης

Λοιπόν καλημέρα με leomar 2.7.1 παρατήρησα ότι όταν κάνω αναζήτηση στις επαφές με ελληνικά δεν μου φέρνει τίποτα.....γιατί;

Επίσης ποιον kernel να περάσω γιατί με αυτόν που έχει η 2.7.1 ρουφάει την μπαταρία με το καλαμάκι!

Καλημερα στο φορουμ.

Προσπαθησα να εγκαταστησω την 2.3.5 πανω απο την Lite'ning Rom v6.1, απο εκεινη τη στιγμη το τηλ δεν εχει σημα. Επαναφερα την εργοστασιακη ρομ αλλα παλι τα ιδια. Το εχω στειλει στη Samsung, οπου μου λενε αλλαγη πλακετας με χρωση 260 ευρω. Υπαρχει καποιος τροπος να το λυσω απο μονος μου...?:cry:

Δοκίμασε κάποιο άλλο modem για αρχή, KE7, KI3 κτλ δεν θυμάμαι ποια είναι τα καλά. Λογικά θα φτιάξει.

Όταν λες επανέφερες την εργοστασιακή, ποια έκδοση εννοείς?

Έκανες wipe cache partition/cache/Dalvik cache απο recovery mode?

Δοκιμασες αν δουλευει με την εργοστασιακή επίσημη rom χωρίς root ?

Αν είναι εντός εγγύησης μην πας το τηλέφωνο στο service με custom rom.

Edit: mantzaros με εφαγες..~

Edited by Sofos_5

Δοκιμασα ηδη format αλλα και αλλες ρομ με cwm, παλι τιποτα!

θα βρεις την στοκ ρομ που ειχες πριν και με τα 3 αρχεια και το πιτ

θα βγαλεις την σιμ καρτα απο μεσα και την εξωτερικη καρτα αν εχεις

θα την περασεις με οντιν τικαρισμενο ριπαρτιτιον

θα μηδενισεις το μετρητη με τζιγκακι

θα βαλεις την σιμ καρτα μεσα να δεις αν δουλευει

αν δε δουλευει θα το πας ετσι στην σαμμυ

αλλα μονο ετσι μη ξαναπερασεις καστομ και το πας

εχω κατεβασει την 2.3.5 απο εδω , και φυσικα και το root kernel.

Λεω να την βαλω γιατι ειδα καλες κριτικες αλλα ειδα και αυτην .

Τι διαφορα εχουν ???? Απλα νωμηζω οτι η miui δεν εχει root αφου ειναι Official και οταν παω να την κατεβασω δεν μου βγαζει το S II παρα μονο το S , να κατεβασω του galaxy S ???

Λογικα θα εχουν ελληνικα ?????

ρε φιλε θες να βαλεις ρομ του γαλαξια 1 στο 2?ειναι λογικο?δεν ειναι τα ιδια τηλεφωνα και δε κανει καθολου να το βαλεις

η μιουι δεν ειναι καθολου επισημη και εχει και ρουτ

κοιτα λιγο στο φορουμ εδω και θα βρεις την 2.3.5 και τον τροπο να την ρουταρεις ελληνικα εχει πληκτρολογια νομιζω πως οχι

Edited by mantzaros

το jkay 11 δουλευει με leo 2.7.1; το περναμε το zip μεσω cwm η το ανοιγω και ειναι .apk;

sent from my galaxy s2

το jkay 11 δουλευει με leo 2.7.1; το περναμε το zip μεσω cwm η το ανοιγω και ειναι .apk;

sent from my galaxy s2

Λογικά όχι..πρέπει να περιμένουμε τον leo να βγάλει τα θέματα συμβατά με jkay...είπε ότι το απόγευμα θα ξεκινήσει να βάζει στην κουζίνα θέματα με jkay

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...