nnik_1969 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Επειδη ακομα δεν το κατεχω.. Υπαρχει περιπτωση καποιο kernel να προκαλεσε μερικη αλλαγη γλωσσας στο συστημα? Γιατι ξαφνικα δεν εχω την επιλογη ελληνικα στο μενου κ στο status bar ολα ειναι πλεον αγγλικα.. Υπαρχει κανενα link που να μπορεις να περασεις μονο ελληνικη γλωσσα? Ευχαριστω.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δεν κατεβάζεις πρώτα το morelocale2 από το μάρκετ να δεις; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου. Πολλοι λενε να κανεις disable το Fast Dormancy αν ο παροχος δεν το υποστηριζει. Επειδη αμφιβαλλω αν παρω τηλεφωνο τη Wind αν θα βρεθει καποιος που να γνωριζει τι ειναι το fast dormancy, γνωριζει καποιος αν υποστηριζεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου. Πολλοι λενε να κανεις disable το Fast Dormancy αν ο παροχος δεν το υποστηριζει. Επειδη αμφιβαλλω αν παρω τηλεφωνο τη Wind αν θα βρεθει καποιος που να γνωριζει τι ειναι το fast dormancy, γνωριζει καποιος αν υποστηριζεται; Τσου........(Όχι δηλαδή):p Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsasj Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Τσου........(Όχι δηλαδή):p Αρα να το κλεισω, ε; :( :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Δεν κατεβάζεις πρώτα το morelocale2 από το μάρκετ να δεις; Εσβησα τελειως τα ελληνικα..fail.. Μια αλλη ερωτηση..αν flasharw KH3 (εχω KG2 vodaf branded) αναγκαστικα wiparw εφαρμογες κ προσωπικα δεδομενα ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου. Πολλοι λενε να κανεις disable το Fast Dormancy αν ο παροχος δεν το υποστηριζει. Επειδη αμφιβαλλω αν παρω τηλεφωνο τη Wind αν θα βρεθει καποιος που να γνωριζει τι ειναι το fast dormancy, γνωριζει καποιος αν υποστηριζεται; Τσου........(Όχι δηλαδή):p Αρα να το κλεισω, ε; :( :p Ο μόνος τρόπος για να καταλάβεις αν το υποστηρίζει ο παροχός σου είναι να έχεις ανοικτά τα data συνέχεια και ενεργοποιημένο το fast dormancy τη μια μέρα και απενεργοποιημένο την άλλη..Αυτό που θα διαπιστώσεις αν το υποστηρίζει ο πάροχος σου, είναι σαφώς βελτιωμένη μπαταρία στο τέλος της ημέρας λόγω μειωμένης σηματοδοσίας του κινητού σου και του δικτύου στο οποίο ανήκεις...(συγκεκριμένα η υλοποίηση έχει γίνει στο radio κομάτι (UE<->BTS/RNC)...Το fast dormancy το υλοποιούσε διαφορετικά κάθε εταιρία και έτσι τα κινητά δε μπορούσαν να το εκμεταλευτούν...Το feature αυτό πλέον υλοποιείται απο όλους το ίδιο μετά απο υλοποίηση της nokia-siemens..Πολύ αμφιβάλλω αν θα πάρεις απάντηση παίρνωντας στο help-desk του παρόχου σου και ρωτήσεις αν το υποστηρίζουν....Μάλλον νεκρική σιγή απ την άλλη άκρη της γραμμής θα είναι το αποτέλεσμα....:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtas Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 ο Leo είναι κοντά στην final εκδοση της κουζίνας προς το παρόν η τελευταία είναι η RC2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Αρα να το κλεισω, ε; :( :p Ειμαι Wind και το ειχα απενεργοποιησει και εγω αλλα επειδη το ξανα αναφερατε ειπα να κανω τεστακια για να δω τι παιζει... Με το fast dormancy απενεργοποιημενο εκανα speed test στο 3g και ειχα τα εξης:dowload 346kbps και upload 31kbps !!!!!!! Οταν το ενεργοποιησα και εκανα παλι το test:download 1306kbps και upload 361kbps....εχει μια μικρη διαφορα ε?????:confused: Edited September 12, 2011 by stispan1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Η Potatoman camera που έχει ο Leo στην kitchen τι ακριβώς είναι.Έχει καμια διαφορά με τη μαμίσια κάμερα,διορθώνεται κανένα πρόβλημά της? s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Η Potatoman camera που έχει ο Leo στην kitchen τι ακριβώς είναι.Έχει καμια διαφορά με τη μαμίσια κάμερα,διορθώνεται κανένα πρόβλημά της? εχει καλύτερη ποιότητα ήχου και σε αφήνει να ανοίγεις την καμερα και ασ εχεις την μπαταρια σου κάτω απο 10%!!αλλα δοκίμασε και το new camera mod που εχει ειναι ακομα καλύτερο γιατί βγάζεις φοτο με τα κουμπιά volume up and down πολυ καλό!!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχει κανείς original kernal από KH3 για να βγάλω το yellow triangle please ? Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Έχει κανείς original kernal από KH3 για να βγάλω το yellow triangle please ? δεν χρειαζεται να το βγαλεις...δεν κερδιζεις κατι... αν παλι επιμενεις ψαζε στο xda στο τοπικ με τις επισημες ρομ [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Είπα απλά αφού έκατσα κ έσπασα το κεφάλι μου για να το φτιάξω όπως θέλω εγώ να το βγάλω κ αυτό :p Δεν το βρίσκω στο xda στις επίσημες... αν το έχει κάποιος ας ενημερώσει... ~ Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Είπα απλά αφού έκατσα κ έσπασα το κεφάλι μου για να το φτιάξω όπως θέλω εγώ να το βγάλω κ αυτό :p Δεν το βρίσκω στο xda στις επίσημες... αν το έχει κάποιος ας ενημερώσει... ~ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Είμαι θεόστραβος, ευχαριστώ πολύ. Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Θελω να κανω root το SII ενος φιλου .Εχει την 2.3.3 με vodafone αγορασμενο πριν μερικες μερες απο Ελλαδα.Εχει kernel BUKG2.Υπαρχει περιπτωση να βρω αυτον τον kernel για να προχωρησω το root?Δεν θελει να περασει καποια αλλη ρομ η να κανει cfroot.Απλο root μονο για να περασει καποιες εφαρμογες.Ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Θελω να κανω root το SII ενος φιλου .Εχει την 2.3.3 με vodafone αγορασμενο πριν μερικες μερες απο Ελλαδα.Εχει kernel BUKG2.Υπαρχει περιπτωση να βρω αυτον τον kernel για να προχωρησω το root?Δεν θελει να περασει καποια αλλη ρομ η να κανει cfroot.Απλο root μονο για να περασει καποιες εφαρμογες.Ευχαριστω εκ των προτερων Θα σου πρότεινα να περάσεις πρώτα την τελευταία επίσημη rom(KH3) μέσω odin και μετά να κάνεις root.. Και ελληνικά θα έχεις και android 2.3.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Θα σου πρότεινα να περάσεις πρώτα την τελευταία επίσημη rom(KH3) μέσω odin και μετά να κάνεις root.. Και ελληνικά θα έχεις και android 2.3.4 Αν ηταν δικο μου θα ειχαν γινει ολα αλλα....Τελος παντων ισως χαζη ερωτηση αν και ειμαι ηδη ενα χρονο με android η τελευταια επισημη που αναφερεις και χωρις να κανω root απλα μονο αν την περασω αναγνωριζεται επισημα απο την samsung η επειδη δεν ειναι μεσω Kies δεν αναγνωριζεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Θελω να κανω root το SII ενος φιλου .Εχει την 2.3.3 με vodafone αγορασμενο πριν μερικες μερες απο Ελλαδα.Εχει kernel BUKG2.Υπαρχει περιπτωση να βρω αυτον τον kernel για να προχωρησω το root?Δεν θελει να περασει καποια αλλη ρομ η να κανει cfroot.Απλο root μονο για να περασει καποιες εφαρμογες.Ευχαριστω εκ των προτερων Και εγώ πριν μια εβδομαδα το πηρα απο vodafone, η leomar πραγματικα αξιζει σαν rom, αν δεν ενδιαφερεται παρ'ολα αυτα ο kernel για BUKG2 ειναι σε αυτο το topic -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1103399 <- κ διαλέγεις αυτόν -> CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG2-v4.1-CWM4 <- (διάβασε γενικώς το topic αξίζει) ή πιο απλές οδηγίες.. εδω στο 2ο post : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 τουλάχιστον δούλεψε σε'μενα με BUKG2 κ έγινα εύκολα rooted. Edit : Όσον αφορά το δευτερο post σου, δεν αναγνωρίζεται μέσω KIES επειδή δεν είναι επίσημη.. αλλά σαν έκδοση με τη leomar rom αξιζει. Edited September 12, 2011 by Sofos_5 Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Ειμαι Wind και το ειχα απενεργοποιησει και εγω αλλα επειδη το ξανα αναφερατε ειπα να κανω τεστακια για να δω τι παιζει... Με το fast dormancy απενεργοποιημενο εκανα speed test στο 3g και ειχα τα εξης:dowload 346kbps και upload 31kbps !!!!!!! Οταν το ενεργοποιησα και εκανα παλι το test:download 1306kbps και upload 361kbps....εχει μια μικρη διαφορα ε?????:confused: Σορυ αλλα που ειναι αυτη η ρυθμιση;ψαχνω και δε βρισκω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Σορυ αλλα που ειναι αυτη η ρυθμιση;ψαχνω και δε βρισκω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk στον dialer *#9900* [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 (edited) Σορυ αλλα που ειναι αυτη η ρυθμιση;ψαχνω και δε βρισκω... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk πας στον dialer και πληκτρολογεις *#9900# - disable fast dormancy επισης για οσους ενδιαφερονται (μαλλον δηλαδη για το 99% των ανθρωπων εδω μεσα) I finished with the Kitchen Plus, thanks to dtekkt for icons Changelog v1.0 stable -fixed pinch to zoom (now it is limited) -fixed minor bugs -updated UI with new icons -compressed and zipaligned -added long description attribute support (useful to show changelog for kernel) For now i will stop developing the new kitchen plus! (more features will come later) Tomorrow i will be back to normal stuff here, i need to update things.. Also i have just realized that the official firmware KG5 has been released... As i should comply to xda rules i will post the new Kitchen Plus here for free. I think it's correct because i have received good support from you guys and also donations! Finally, as there is an agreement with Digital Alliance (for the old kitchen app), i will update contents for the old kitchen as well. If you want to support my work, you can also consider to buy the app! ;) New updates will be released only through Android Market! :!: και πριν προλαβεις να πεις τιποτα freddara φιλε μου, την κατεβασα αλλα και παλι δεν βλεπω "κίνηση"...:) αντε να δουμε οριστε για να μην γκρινιαζεις οτι εχεις να φλασαρεις καιρο :p I dunno i am a bit confused right now, tomorrow i will read 1000 post on XDA :D:D:D:D then i will update Kernels, latest release of Jkay application, .. κατι μου λεει οτι παμε για την 2.7 Edited September 12, 2011 by Sol_Ballads Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 ωραια χαιρομαι απιστετυτα :p το κινητο απλα παει σε αλλο επιπεδο με λεομαρ!:) περιμενουμε τις εξελιξεις αν και ετσι οπως ειναι τωρα απλα αγγιζει την τελειότητα .:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Εχει κανενας προβλημα με το Social Hub φορωντας leomar η εχει ακουσει τιποτα?? Δεν δεχεται καν account απο hotmail.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2011 Εχει κανενας προβλημα με το Social Hub φορωντας leomar η εχει ακουσει τιποτα?? Δεν δεχεται καν account απο hotmail.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Hot mail δεν εχω αλλα yahoo και gmail κανενα προβλημα! παντως για να πω την αληθεια μετα το kaiten mail(το οποιο ειναι αψογο για μενα) δεν ασχολούμαι και τοσο πολυ με το social hub κτλ..ασε που σκεφτομαι να το βγαλω τελειως.το κραταω μονο για το facebook. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts