dchris79 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά κατεβάζω το BLN από την kitchen του Leomar ,κάνω install αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο.Δε βρίσκω την εφαρμογή από κάπου για ρυθμίσεις.Έχω jeffrey 3.0.0 και βλέπω στα χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει BLN ..τι κάνω λάθος??:wacko: s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά κατεβάζω το BLN από την kitchen του Leomar ,κάνω install αλλά δεν είναι ενεργοποιημένο.Δε βρίσκω την εφαρμογή από κάπου για ρυθμίσεις.Έχω jeffrey 3.0.0 και βλέπω στα χαρακτηριστικά ότι υποστηρίζει BLN ..τι κάνω λάθος??:wacko: Πρέπει να κατεβάσεις το BLN από το μάρκετ πρώτα φίλε μου.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Πρέπει να κατεβάσεις το BLN από το μάρκετ πρώτα φίλε μου.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ευχαριστώ ,απλό αλλά νόμιζα κατεβάζει και την εφαρμογή στο πακέτο.. s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδια μια βοηθεια εκανα το τηλεφωνο επαναφορα σε εργοστασιακο firmware ΧΚWKF3 με oddin επειτα απο leomar και το τηλεφωνο δεν bootαρει απλα επανεκινει στην οθονη της samsung boot screen. Καμια ιδεα βοηθεια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδια μια βοηθεια εκανα το τηλεφωνο επαναφορα σε εργοστασιακο firmware ΧΚWKF3 με oddin επειτα απο leomar και το τηλεφωνο δεν bootαρει απλα επανεκινει στην οθονη της samsung boot screen. Καμια ιδεα βοηθεια; Κλείστο, πάτα volume up + home button + power button, μέχρι να σου βγάλει την οθόνη που γράφει GT-I9100 και για 1 δευτερόλεπτο ακόμα. Μετά από recovery επέλεξε wipe data/factory reset , wipe cache και θα είσαι οκ. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Τελικα μαλλον ειμαι της ταλαιπωριας....Εκανα τα βηματα για root και ενω μου βγαζει το κιτρινο τριγωνακι στην εκκινηση της συσκευης , παρολαυτα -----No root.....Αφαντο και το superuser....Καμια ιδεα; ΟΚ ακυρο....Ξαναδοκιμασα με το S2Root δευτερη φορα και μου εμφανισε το superuser.... Edited August 31, 2011 by dimtsag Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Κλείστο, πάτα volume up + home button + power button, μέχρι να σου βγάλει την οθόνη που γράφει GT-I9100 και για 1 δευτερόλεπτο ακόμα. Μετά από recovery επέλεξε wipe data/factory reset , wipe cache και θα είσαι οκ. Ευχαριστω , ευχαριστω , ευχαριστω. Δουλεψε ολα οκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά 2 ερωτησούλες...: 1) Είμαι με Leo 2.4 και θέλω να πάω στη 2.6. Πρέπει να κάνω wipe η μπορώ να τη περάσω από πάνω? Έχω βαρεθεί να το στήνω το κινητό από την αρχή κάθε φορα.... :( και 2) Όσα από τα παιδιά έχουν και 2η μπαταρία θα ήθελα να τα ρωτήσω αν με το ανοιξε-κλείσε το καπάκι αντέχει μιας και το βλέπω πολύ ευαίσθητο... Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά 2 ερωτησούλες...: 1) Είμαι με Leo 2.4 και θέλω να πάω στη 2.6. Πρέπει να κάνω wipe η μπορώ να τη περάσω από πάνω? Έχω βαρεθεί να το στήνω το κινητό από την αρχή κάθε φορα.... :( και 2) Όσα από τα παιδιά έχουν και 2η μπαταρία θα ήθελα να τα ρωτήσω αν με το ανοιξε-κλείσε το καπάκι αντέχει μιας και το βλέπω πολύ ευαίσθητο... Ευχαριστώ.. 1. χωρις wipe λογικα δε θα χεις προβλημα.. παντως δε βλεπω το λογο γιατι να ξαναστηνεις το κινητο απο την αρχη; titanium backup δεν εχεις; μονο τα widgetακια προσθετεις και εισαι ετοιμος.. 5 λεπτα υποθεση.. 2. το καπακι το βλεπω πολυ ανθεκτικο.. αλλαζω συχνα sim.. εχω δει σε βιντεο να διπλωνει στα 2 χωρις να σπαει ή να παθαινει κατι αλλο.. τωρα δε ξερω αν εχει κανενα θεμα στα κουμπωματα, αλλα και αυτα τα βλεπω μια χαρα για την ωρα.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Τελικά έκανα root και πέρασα Leomar + Ninphetamine και πραγματικά το κινητό συμπεριφέρεται σαν αστραπή.. Εμφανής η διαφορά απο τη stock rom που είχα ενα μήνα τώρα. Αυτό όμως που πρόσεξα αμέσως ήταν το πληκτρολόγιο, στο οποίο εξαφανίστηκε η σκούρα αριστερή μεριά καθώς και σε λευκό φόντο που όταν ήταν τέρμα χαμηλά η φωτεινότητα φαινόταν λίγο πιο κίτρινο.. Αυτό έχει να κάνει με τον kernel απ ότι κατάλαβα Μια ερώτηση μόνο, o TouchViz 4.5 που έχει στην κουζίνα ο Leomar έχει κάποια διαφορά απο τον stock?Γιατί προσπαθώ να τον κάνω εγκατάσταση και δεν μπορώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παιδιά 2 ερωτησούλες...: 1) Είμαι με Leo 2.4 και θέλω να πάω στη 2.6. Πρέπει να κάνω wipe η μπορώ να τη περάσω από πάνω? Έχω βαρεθεί να το στήνω το κινητό από την αρχή κάθε φορα.... :( και 2) Όσα από τα παιδιά έχουν και 2η μπαταρία θα ήθελα να τα ρωτήσω αν με το ανοιξε-κλείσε το καπάκι αντέχει μιας και το βλέπω πολύ ευαίσθητο... Ευχαριστώ.. Δυστυχώς πρέπει να κανείς wipe γιατί στη 2.5 έγιναν κάποιες αλλαγες (υπαρχουν και στη 2.6) που το απαιτουν.. Ταδε εφη Leo.. Για πληροφορίες τσεκαρε και το επισημο thread του στο xda.. Σορρυ που δεν δίνω link αλλά είμαι στο δρόμο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_rx8 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Είναι φυσιολογικό μετά απο reboot να διαγράφετε το πόσο έχει χρησιμοποιηθεί η μπαταρία στο γράφημα που υπάρχει στο μενού χρήση μπαταρίας?Τί θέλω να πώ..... Αν δηλαδή έχω φορτίσει την μπαταρία στο 100% κ μετά απο 5 ώρες λειτουργία δώ το γράφημα που έχει φτάσει η μπαταρία πχ στο 95% κ μετά κάνω reboot κ ξαναμπώ στο γράφημα αυτό ξεκινάει απ το 95% κ λέει πχ 1 λεπτό κ κάτι δευτερόλεπτα έχοντας χάσει το προηγούμενο ποσοστό λειτουργίας του κ χρονικά κ μέσω του γραφήματος. Είναι φυσιολογικό? Πάρης...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Δυστυχώς πρέπει να κανείς wipe γιατί στη 2.5 έγιναν κάποιες αλλαγες (υπαρχουν και στη 2.6) που το απαιτουν.. Ταδε εφη Leo.. Για πληροφορίες τσεκαρε και το επισημο thread του στο xda.. Σορρυ που δεν δίνω link αλλά είμαι στο δρόμο.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk περασα την 2.6 απο 2.4 χωρις wipe και ολα δουλευουν ρολοι!Την εχω απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε και ουτε ενα fc! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 περασα την 2.6 απο 2.4 χωρις wipe και ολα δουλευουν ρολοι!Την εχω απο την πρωτη μερα που κυκλοφορησε και ουτε ενα fc! ναι τελικα ακυρο αυτο περι wipe μολις ειδα στο changelog της 2.6 οτι το CSC ειναι πολλαπλο και απο οτι θυμαμαι αυτος ηταν ο λογος που η 2.5 επρεπε να αναβαθμιστει αφου ειχαμε κανει wipe.. Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Σε hard format το CF-root χανεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Σε hard format το CF-root χανεται? Οχι δεν χάνεται, μονο αν περασεις official rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 ναι τελικα ακυρο αυτο περι wipe μολις ειδα στο changelog της 2.6 οτι το CSC ειναι πολλαπλο και απο οτι θυμαμαι αυτος ηταν ο λογος που η 2.5 επρεπε να αναβαθμιστει αφου ειχαμε κανει wipe.. Ούτε από μόνο του κάνει wipe αν περαστεί απο Revolution Rom? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ούτε από μόνο του κάνει wipe αν περαστεί απο Revolution Rom? οχι απ'οσο ξερω.. απλα σε προειδοποιει οτι καλο θα ηταν να εχεις κανει ενα backup Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragesoul Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Ναι, είναι η τελευταία επίσημη όμως δεν είναι ελληνική αλλά πολωνική. Τι σημαίνει αυτό; Ότι και έτσι είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να βάλεις ελληνική rom (αν έχεις ελληνική συσκευή φυσικά). Ωστόσο και η πολωνική έχει κανονικά ελληνικά σε μενού και πληκτρολόγιο Samsung (όχι στο swype αλλά μπαίνει). δηλ. ποιά είναι η "καλύτερη" ή έστω τελευταία έκδοση για να βάλω. Τελικά την έβαλα την ΚΗ3 φαίνεται μια χαρά, αλλά αναρωτιέμαι ποιά είναι η τελευταία ελληνική έκδοση για να έχω την εγγύηση και αν αξίζει αυτή η έκδοση, για να το έχω και στο νου σε περίπτωση που πάθει ζημιά να μπορέσω να τη βάλω για να έχω την εγγύηση. Επίσης κάτι άκυρο(σόρρυ αν είμαι οφτόπικ) αλλά έχει δοκιμάσει κανείς τη μπαταρία 3500ΜΑΗ?έχω δει ότι κυκλοφορεί σε απίστευτα χαμηλές τιμές, και ήθελα να ξέρω αν δημιουργεί προβλήματα στο κινητό και αν αξίζει να την πάρω σαν μια backup μπαταρία. ps.ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 δηλ. ποιά είναι η "καλύτερη" ή έστω τελευταία έκδοση για να βάλω. Τελικά την έβαλα την ΚΗ3 φαίνεται μια χαρά, αλλά αναρωτιέμαι ποιά είναι η τελευταία ελληνική έκδοση για να έχω την εγγύηση και αν αξίζει αυτή η έκδοση, για να το έχω και στο νου σε περίπτωση που πάθει ζημιά να μπορέσω να τη βάλω για να έχω την εγγύηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3693550#post3693550 Επίσης κάτι άκυρο(σόρρυ αν είμαι οφτόπικ) αλλά έχει δοκιμάσει κανείς τη μπαταρία 3500ΜΑΗ?έχω δει ότι κυκλοφορεί σε απίστευτα χαμηλές τιμές, και ήθελα να ξέρω αν δημιουργεί προβλήματα στο κινητό και αν αξίζει να την πάρω σαν μια backup μπαταρία. Για αυτά τα θέματα συζητάμε εδώ...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307578 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δε ξέρω αν το είδατε αλλά βγήκε firmware update για την camera στις 27 αυγούστου με αριθμό 11.8.01 μήπως είναι το παλιό; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didimas Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Καλό μήνα σε όλους! Μπορούμε και να αφαιρέσουμε ότι προσθέσαμε με το κιτσεν; Κι αν ναι πως; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδιά έχω κάνει ήδη το τηλέφωνο roοt, έχω το titanium backup και θέλω να κάνω freeze κάποιες εφαρμογές όπως είναι ΟΛΕΣ οι φωνητικές εντολές που έχει η samsung, μια που δουλεύουν μόνο με σύνδεση ίντερνετ (έτσι δεν είναι;;), από ότι κατάλαβα. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω;;; Το παρακάτω κάνει αυτή τη δουλειά ή μου αρκεί το titanium και με ποιο τρόπο μπορώ; https://market.android.com/details?id=zsj.android.uninstall&feature=related_apps Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Παιδιά έχω κάνει ήδη το τηλέφωνο roοt, έχω το titanium backup και θέλω να κάνω freeze κάποιες εφαρμογές όπως είναι ΟΛΕΣ οι φωνητικές εντολές που έχει η samsung, μια που δουλεύουν μόνο με σύνδεση ίντερνετ (έτσι δεν είναι;;), από ότι κατάλαβα. Με ποιο τρόπο μπορώ να το κάνω;;; Το παρακάτω κάνει αυτή τη δουλειά ή μου αρκεί το titanium και με ποιο τρόπο μπορώ; https://market.android.com/details?id=zsj.android.uninstall&feature=related_apps Σου αρκεί το titanium.. Βρίσκεις στη λίστα των εφαρμογών αυτή που θέλεις να παγώσεις, την πιέζεις και από το μενού επιλέγεις διακοπή.. Ετοιμος! :) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Γεια σας, Πρώτα από όλα είμαστε μια ζωντανή κοινότητα χρηστών που αγαπάμε το κινητό μας το Galaxy S II. Όσοι γνωρίζουν, υπάρχουν για το κινητό αυτό διάφορες ROM που προσφέρουν νέες και περισσότερες ελευθερίες και λειτουργίες στον χρήστη. Για να γίνουν όμως αυτές οι αναβαθμίσεις απαιτείται root(να ξεκλειδωθεί το κινητό) και κάποιες λεπτές εργασίες που εάν δεν γίνουν σωστά μπορεί να καταστρέψουν το κινητό. Όλοι οι χρήστες δεν είναι το ίδιο εξικοιωμένοι με αυτές τις αναβαθμίσεις και καλό θα ήταν εμείς σαν κοινότητα να κάνουμε μια λίστα με καλές ROMS και σχόλια για το πως αυτές συγκρίνονται μεταξύ τους. Ελπίζω να βοηθήσετε. Εγώ βρίσκομαι τώρα σε φάση αναζήτησης για ROM που θα βελτιώσει περισσότερο την μπαταρία του κινητόυ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts