freddaras Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 το εκανα root και εγω αλλα επειδη ειναι το πρωτο μου samsung θελω να ρωτησω τι ακριβως παιζει, γιατι ακουσα κατι για jig, μετρητες κλπ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk φιλε να σου πω με το χερι στην καρδια....? δεν παιζει τιποτα...:) κατσε απολαυσε το κινητο σου χωρις να επηρεάζεσαι απο κανεναν..και αν παρατηρήσεις ΕΣΥ τιποτα περιεργο εδω ειμαστε.....:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Βασικα ο μετρητης που αναφερεσαι, ειναι αυτος που βγαινει στο download mode (οτ)αν αλλαξεις ρομ μεσω odin και μετραει ποσες φορες εχεις φλασαρει. Αυτος λοιπον μηδενιζει μεσω jig και κατα την γνωμη μου καλο ειναι να τον κραταμε μηδενισμενο γιατι αν ποτε χρειαστει να παει στο service η συσκευη (υποθετω πως) θα ειναι το πρωτο που θα δουν για να την βγαλουν εκτος εγγυησης. Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δεν γίνεται τίποτα ρε φίλε ..βασικά με έχει ξενερώσει απίστευτα το θέμα ..ευτυχώς που υπάρχει ο όπερα ..τεσπα στάνταρ πρόκειται για μπαγκ γιατί στον πρώτο γαλαξία τέτοιο θέμα δεν υπήρχε με καμία ρομ..ελπίζω να το διορθώσουν διαφορετικά ένα μεγάλο μέρος του στοκ browser αχρηστεύεται για μένα ... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Εμένα φρέντυ γιατί δουλεύει μια χαρά; Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. KE7 το εκανα root και εγω αλλα επειδη ειναι το πρωτο μου samsung θελω να ρωτησω τι ακριβως παιζει, γιατι ακουσα κατι για jig, μετρητες κλπ Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Το πόσες φορές περνάς firmware πλέον μετριέται. Το jig είναι ένα usb με αλλαγμένες αντιστάσεις και αυτό που κάνει είναι να βάζει το κινητό σε download mode και να μηδενίζει τις υπάρχουσες αλλαγές. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Εμένα φρέντυ γιατί δουλεύει μια χαρά; Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. KE7 ρε φίλε θα με τρελάνεις τώρα ..και εγω ΚΕ7 με ροοτ έχω ..και από ότι βλέπω δεν δουλεύει και σε άλλους ..μπερδεύτηκα άγρια τώρα ..μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις ακριβώς τις ρυθμίσεις που έχεις ; επίσης ένα λινκ της κ 7 που έβαλες ; Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δεν γίνεται τίποτα ρε φίλε ..βασικά με έχει ξενερώσει απίστευτα το θέμα ..ευτυχώς που υπάρχει ο όπερα ..τεσπα στάνταρ πρόκειται για μπαγκ γιατί στον πρώτο γαλαξία τέτοιο θέμα δεν υπήρχε με καμία ρομ..ελπίζω να το διορθώσουν διαφορετικά ένα μεγάλο μέρος του στοκ browser αχρηστεύεται για μένα ... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Αν ανοίξεις μια σελίδα και το γυρίσεις μετά σε landscape το κάνει fit. Όντως για bug πρεπει να προκειται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Αν ανοίξεις μια σελίδα και το γυρίσεις μετά σε landscape το κάνει fit. Όντως για bug πρεπει να προκειται... Έτσι ακριβώς το ίδιο και σε μένα ... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δεν γίνεται τίποτα ρε φίλε ..βασικά με έχει ξενερώσει απίστευτα το θέμα ..ευτυχώς που υπάρχει ο όπερα ..τεσπα στάνταρ πρόκειται για μπαγκ γιατί στον πρώτο γαλαξία τέτοιο θέμα δεν υπήρχε με καμία ρομ..ελπίζω να το διορθώσουν διαφορετικά ένα μεγάλο μέρος του στοκ browser αχρηστεύεται για μένα ... Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk Και γιατί σε χαλάει ο όπερα,ο οποίος είναι το ίδιο γρήγορος και με το opera link έχω τους ίδιους σελιδοδείκτες όπου θέλω; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Και γιατί σε χαλάει ο όπερα,ο οποίος είναι το ίδιο γρήγορος και με το opera link έχω τους ίδιους σελιδοδείκτες όπου θέλω; Για τον Mozila τι γνώμη έχετε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Για τον Mozila τι γνώμη έχετε??? εμενα μ αρεσει πολυ , αρκετα παραμετροποιησημος κ με πολλα synch μεσω της εκδοσης για τον υπολογιστη, μπορεις να βλεπεις τα tabs που εχεις ηδη ανοιχτα στο pc οταν εισαι στο δρομο μειονεκτημα δεν εχει flash πανω του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Για τον Mozila τι γνώμη έχετε??? Την τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα σερνόταν σε σχέση με τους άλλους οπότε έφαγε απεγκατάσταση σε dt. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 εμενα μ αρεσει πολυ , αρκετα παραμετροποιησημος κ με πολλα synch μεσω της εκδοσης για τον υπολογιστη, μπορεις να βλεπεις τα tabs που εχεις ηδη ανοιχτα στο pc οταν εισαι στο δρομο μειονεκτημα δεν εχει flash πανω του Και δυστυχως ούτε αυτός κάνει fit... Αλλιως θα ήταν ο καλύτερος... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δοκιμάστε να κάνετε wipe μέσω titanium στον browser. Μπορεί να στρώσει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δοκιμάστε να κάνετε wipe μέσω titanium στον browser. Μπορεί να στρώσει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Μπα.... Τίποτα δε γινεται.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 λοιπον παιδια ειμαι με ΚΕ7 stock firm και root και θελω να περασω με odin το CWΜ4(http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1118693) και θελω να μου πειτε αν μετα το φλασαρισμα θα πρεπει να ξανακανω root η αν πρεπει να ξαναπερασω τον stock kernel ωστε να μη μου βγαζει το θαυμαστικο... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 παιδια help πηρα το κινητο πριν 2 μερες καινουριο, σφραγισμενο απο Saturn Θεσσαλονικης. Μεσα στο Ρυθμισεις/Πληροφοριες λεει: Εκδοση Kernel 2.6.35.7-I9100XWKE2-CL187606 root@DELL101 #2 δλδ ειναι το κινητο μου root? Καινουριο, κλειστο το πηρα, πως γινεται να ειναι root? Πειτε αν ειναι καμια μα*****α να το παω πισω αμεσως. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 παιδια help πηρα το κινητο πριν 2 μερες καινουριο, σφραγισμενο απο Saturn Θεσσαλονικης. Μεσα στο Ρυθμισεις/Πληροφοριες λεει: Εκδοση Kernel 2.6.35.7-I9100XWKE2-CL187606 root@DELL101 #2 δλδ ειναι το κινητο μου root? Καινουριο, κλειστο το πηρα, πως γινεται να ειναι root? Πειτε αν ειναι καμια μα*****α να το παω πισω αμεσως. Όχι δεν είναι root. Καλά είσαι. Το root το βλέπεις από τις εφαρμογές, αν έχεις μια εφαρμογή που λέγεται Superuser είσαι root, αλλιώς όχι. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 φιλε saliez και αυτο το root@DELL που λεει το κινητο μου τι ειναι? Επισης κατεβασα μια free εφαρμογη απο το Market το tegrak overclock το οποιο ελεγε οτι πρεπει να εισαι root. Ε σε μενα πως στην ευχη τρεχει? TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 φιλε saliez και αυτο το root@DELL που λεει το κινητο μου τι ειναι? Επισης κατεβασα μια free εφαρμογη απο το Market το tegrak overclock το οποιο ελεγε οτι πρεπει να εισαι root. Ε σε μενα πως στην ευχη τρεχει? Δηλαδή στο tegrak overclock θες να μου πεις οτι είδες αυτό; [imgalign]http://www.techwafer.com/wp-content/uploads/2011/05/Superuser-Allows-Other-Apps-Root-Access.jpg[/imgalign] Αποκλείεται. :) Το οτι τρέχει η εφαρμογή δεν συνεπάγεται οτι έχει και δικαιώματα root. Το root@DELL δεν πρέπει να σε απασχολεί, είναι το όνομα του user που πέρασε το firmware. Πιθανότατα κάποιος υπολογιστής που κάνει αυτοματοποιημένη την διαδικασία. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 To root@Dell δεν εχει καμια σχέση με το κανονικό root που κάνουμε. Υπαρχει εκει γραμμένο και απλα αναγράφεται από την Samsung. Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 φιλε saliez και αυτο το root@DELL που λεει το κινητο μου τι ειναι? Αναφέρεται σε όλες τις συσκευές. Δεν είναι root. Επισης κατεβασα μια free εφαρμογη απο το Market το tegrak overclock το οποιο ελεγε οτι πρεπει να εισαι root. Ε σε μενα πως στην ευχη τρεχει? Αφού δεν είναι root η συσκευή σου, πως θα τρέξει; Επίσης αν δεν είσαι σίγουρος τι πειράζεις... μην το πειράζεις γιατί θα βρεθείς υπό δυσάρεστων εκπλήξεων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑ καταλαβα. Οχι οχι τετοια εικονα δεν ειδα. Να σαι καλα φιλε μου. Ειπα και γω. TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑ καταλαβα. Οχι οχι τετοια εικονα δεν ειδα. Να σαι καλα φιλε μου. Ειπα και γω. Καλά ,γιατί τρόμαξες τόσο πολύ; Μακάρι να μας έδιναν ρουτ συσκευές από τη μάνα τους. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Δοκιμάστε να κάνετε wipe μέσω titanium στον browser. Μπορεί να στρώσει. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk ρε φιλε θα με τρελανεις ... δεν γινεται με τιποτα...δοκιμασα τα παντα.... θα με κανεις να το φλασαρω απο την αρχη τωρα... Και γιατί σε χαλάει ο όπερα,ο οποίος είναι το ίδιο γρήγορος και με το opera link έχω τους ίδιους σελιδοδείκτες όπου θέλω; και εγω οπερα χρησιμοποιώ και δεν τον αλλαζω με τιποτα... απλα μου την σπαει να μην δουλευει κατι σωστα στο κινητο.... anyway..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 (edited) ρε φιλε θα με τρελανεις ... δεν γινεται με τιποτα...δοκιμασα τα παντα.... θα με κανεις να το φλασαρω απο την αρχη τωρα... Αντί να φλασάρεις από την αρχή περίμενε 5 να τραβήξω το .apk του browser μήπως φταίει αυτό. http://www.multiupload.com/L3VNXIMAYW Ξεζίπαρε το, και φόρτωσε και τα 2 αρχεία στο κινητό. Μπες με root explorer στο /system/app και σβήσε το browser.apk + browser.odex, μετά κάνε copy τα 2 αρχειάκια εκεί στο /system/app Και κάνε install το browser.apk ΟΧΙ από το system, αλλά από εκεί που τo έχεις εξαρχής. Κάντο και ενημέρωσε. :p Edited June 13, 2011 by saliez Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2011 Παιδια εχει βγει κανενας κερνελ με BLN? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts