Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα εδώ Luciferia? Είχα τόσο καιρό να δω post σου που νόμιζα ότι άλλαξες κινητό :P

Αφού είναι τόσο ωραίο αυτό το theme λέω να το δοκιμάσω και εγώ..

Καμιά βοήθεια σχετικά με το ποιο μόντεμ σας δουλεύει καλύτερα σε cosmote?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Χαχα...εδω ειμαι..δεν εχω φυγει και σας παρακολουθω,αλλα ειμαι πηγμενη τον τελευταιο καιρο και δεν προλαβαινω...απο modem το kg6 νομιζω ηταν το καλυτερο και δεν εχω δοκιμασει ακομα το τελευταιο που εχει βγει...μιας και το λεμε θα το δοκιμασω τωρα:-) ειμαι ακομα με leomar και ragemod kernel,μετα τον jeffrey για'μενα ο καλυτερος!!

Sent from Super Wow GalaxyII

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

για τον φιλο που ρωτησε για μοντεμ εγω με cosmote και μετα απο πολλες δοκιμες στο θεμα της μπαταριας κατεληξα στο XKE7

sent from the king galaxy s2

Ευχαριστώ φίλε μου! Με το σήμα όλα εντάξει?? Γιατί εμένα μου έκανε κάτι κουλά και μου ανεβοκατέβαινε..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ σήμερα φλάσαρα στο καπάκι πάνω από το blue thεme toy Criskelo το jkay 10 μετά το 9-toggle notification bar και μετά το blue black theme και κάτι από το kitchen του Λεομαρ που δεν θυμάμαι,και βγήκε ένας εξαιρετικός αχταρμάς που τα έχει όλα -

Ο Θεός βοηθός.:ninja::hypno:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδια υπαρχει τροπος τα flash βιντεο απο τις ιστοσελιδες να ανοιγουν με τον media player οπως γινετε στο iphone?

έχει να κάνει με τη συσκευή η με το html?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Από την Kitchen app του LeoMar πήγαινε και κατέβασε το Samsung theme remover ή πως το λένε από τα themes και φλάσαρέ το με CWM recovery!
Δεν γινετε τπτ,ξεκινησα απο την αρχη νεο φλασαρισμα rom

Amazon Paid App. Το έχει προσέξει κανένας ; Το έχει βάλει ο leo και στη kitchen. Αγοράζεις πλέον εφαρμογές και απ το Amazon. Μάλιστα ο leo λέει ότι σκέφτεται ν ανεβάσει εκεί τη κουζίνα του, μιας και η google του έκλεισε το λογαριασμό στο market. Βέβαια απ ότι βλέπω ακόμη λειτουργεί μόνο για Αγγλία και Αμερική.

Life' s Good 2

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας μιας και είμαι νέος κάτοχος.

Η συσκευή μου απ' ότι βλέπω είναι branded της Vodafone...

Υπάρχει τρόπος να το κάνω unbrand?

(Βασικά υπάρχει κάποιος λόγος για να το κάνω unbrand?)

Απο τα παρακάτω firmware ποιο μπορώ να περάσω?

KE2 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR).

KF3 2.3.3 Ελληνικό Firmware (sales code EUR).

Έχουν κάποιες διαφορές μεταξύ τους?

Η συσκευή μου έχει στις πληροφορίεςι:

Έκδοση Βασικού Φάσματος:

I9100BUKG1

Kernel:

2.6.35.7-I9100BUKG2-CL342890

root@DELL102 #2

Αριθμός κατασκευής:

GINGERBREAD.BUKG2

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Θα πρότεινα τον συνδυασμό leo + nimph 2.1.3+ juice defender από μάρκετ..χάνω 2% κάθε βράδυ και πλέον φορτίζω το κινητό μετά από 48 ώρες ενώ πριν με το ζόρι 24 ώρες..το juice defender είναι μια εκπληκτική εφαρμογή που αν το σεταρεις σωστά κάνει θαύματα..

Sent from Galaxy!

Τι ακριβώς κανείς το juise defender??

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τι ακριβώς κανείς το juise defender??

Sent from my MZ601

Σκοπός του είναι η μέγιστη οικονομία στην μπαταρία..έχει διάφορα settings με τα οποία ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις το κινητό για οικονομία στην μπαταρία..είναι paid αλλά μπορείς να βάλεις και την δωρεάν έκδοση στην αρχή για να πάρεις μια ιδέα..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Amazon Paid App. Το έχει προσέξει κανένας ; Το έχει βάλει ο leo και στη kitchen. Αγοράζεις πλέον εφαρμογές και απ το Amazon. Μάλιστα ο leo λέει ότι σκέφτεται ν ανεβάσει εκεί τη κουζίνα του, μιας και η google του έκλεισε το λογαριασμό στο market. Βέβαια απ ότι βλέπω ακόμη λειτουργεί μόνο για Αγγλία και Αμερική.

Υπάρχει τρόπος να δουλέψει και από εδώ. Δες αυτό το ποστ (νούμερο 4) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3570140#post3570140

Προυποθέτει βέβαια ότι θα δώσεις κάποια fake στοιχεία (ακολουθώντας τον τρόπο που λέει το link) αλλά θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν τα χρησιμοποιείς για αγορά αλλά για να κατεβάσεις το free app της ημέρας δεν κάνεις κάτι "παράνομο" (σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι και να ήθελες να τα χρησιμοποιήσεις για αγορά δεν δουλεύουν, απλά είναι αληθοφανή). Γίνεται μάλιστα αναβάθμιση και στην τελευταία έκδοση χωρίς πρόβλημα.

Σκοπός του είναι η μέγιστη οικονομία στην μπαταρία..έχει διάφορα settings με τα οποία ρυθμίζεις εσύ όπως θέλεις το κινητό για οικονομία στην μπαταρία..είναι paid αλλά μπορείς να βάλεις και την δωρεάν έκδοση στην αρχή για να πάρεις μια ιδέα..

Sent from Galaxy!

Οκ...ευχαριστω...

Μηπως δοκιμασατε τον καινουριο κερνελ του angelom v3.1

Sent from my Desire HD

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Λοιπόν αποφάσισα χτες να κάνω κάποια τεστ σε modem για να δω με ποιά έχω καλύτερο σήμα και φυσικά internet κυρίως το download.

Είμαι με leomar 2.6 και jeffrey 3.0 kernel, έχω σύνδεση wind και εκεί που ήμουν είχα σήμα Εdge (full), στεκόμουν ακριβώς στο ίδιο σημείο σε όλες τις μετρήσεις οι οποίες έγιναν με το πρόγραμμα speedtest.net.

Oι μετρήσεις έγιναν απο 3 φορές και αυτό που θα γράψω είναι ο μέσος όρος....έχουμε και λέμε λοιπόν:

XXKI1 57kbps

XXKH1 132kbps

XXKE7 195kbps :D

XXKG6 137kbps

XXKH1 123kbps

XXKG5 151kbps

XXKH3 106kbps

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τους υπόλοιπους αλλά εννοείται ότι άφησα τον ΚΕ7 μακράν καλύτερη ταχύτητα κατεβάσματος και σήμερα στο μαγαζί μου που έχω ασύρματο ίντερνετ ανέβηκα στο πατάρι όπου με ότι μόντεμ και να είχα, είχα 1 γραμμή στις 4 τώρα είχα 3 στις 4 και μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω έφτασε και τις 4......:D

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

Χρησιμοποιεί κανείς σταθερά miui?? Θέλω εντυπώσεις από μπαταρία μιας και θέλω να την δοκιμάσω..

Αν κάνω backup την leomar μέσω cwm και περάσω miui, αν πάω να κάνω restore την leomar θα επανέλθουν όλα κανονικά??

s21 ultra 256

Χρησιμοποιεί κανείς σταθερά miui?? Θέλω εντυπώσεις από μπαταρία μιας και θέλω να την δοκιμάσω..

Αν κάνω backup την leomar μέσω cwm και περάσω miui, αν πάω να κάνω restore την leomar θα επανέλθουν όλα κανονικά??

Κανονικότατα......:lol:

Xiaomi Mi5 White 32GB

Οκ...ευχαριστω...

Μηπως δοκιμασατε τον καινουριο κερνελ του angelom v3.1

Sent from my Desire HD

Πολυ καλος φιλε, δοκιμασε τον. και η v2.4 που ειχα βαλει παλια πηγαινε καλα..

εχω criskelo 19 και πριν με Ninphetamine 2.1.3 μου ρουφαγε τη μπαταρια..:baby:

και χωρις προβληματα πανω απο ολα..

Κώστας

Λοιπόν αποφάσισα χτες να κάνω κάποια τεστ σε modem για να δω με ποιά έχω καλύτερο σήμα και φυσικά internet κυρίως το download.

Είμαι με leomar 2.6 και jeffrey 3.0 kernel, έχω σύνδεση wind και εκεί που ήμουν είχα σήμα Εdge (full), στεκόμουν ακριβώς στο ίδιο σημείο σε όλες τις μετρήσεις οι οποίες έγιναν με το πρόγραμμα speedtest.net.

Oι μετρήσεις έγιναν απο 3 φορές και αυτό που θα γράψω είναι ο μέσος όρος....έχουμε και λέμε λοιπόν:

XXKI1 57kbps

XXKH1 132kbps

XXKE7 195kbps :D

XXKG6 137kbps

XXKH1 123kbps

XXKG5 151kbps

XXKH3 106kbps

Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω τους υπόλοιπους αλλά εννοείται ότι άφησα τον ΚΕ7 μακράν καλύτερη ταχύτητα κατεβάσματος και σήμερα στο μαγαζί μου που έχω ασύρματο ίντερνετ ανέβηκα στο πατάρι όπου με ότι μόντεμ και να είχα, είχα 1 γραμμή στις 4 τώρα είχα 3 στις 4 και μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω έφτασε και τις 4......:D

Mετά από τη μελέτη σου έβαλα και εγώ το ΧΧΚΕ7 -είχα το ΧΧΚΗ3- me CΟΣΜΟΤΕ και επιβεβαιώνω την πολύ μεγάλη βελτίωση στο σήμα τηλεφωνίας.

Υπήρχε σημείο στο σπίτι που ήταν νεκρό και τώρα έχει πολύ καλο σήμα.

Ευχαριστουμε για τη δοκιμή σου.

Mετά από τη μελέτη σου έβαλα και εγώ το ΧΧΚΕ7 -είχα το ΧΧΚΗ3- me CΟΣΜΟΤΕ και επιβεβαιώνω την πολύ μεγάλη βελτίωση στο σήμα τηλεφωνίας.

Υπήρχε σημείο στο σπίτι που ήταν νεκρό και τώρα έχει πολύ καλο σήμα.

Ευχαριστουμε για τη δοκιμή σου.

To XXKE7 υπαρχει καπου και για μας να το βαλουμε; :) Ευχαριστω!

Παιδιά απο εδώ κατεβάζω το ZIP για KF3 και οταν το ξεζιπάρω δεν έχει κατάληξη .tar ή .md5 ή .smd. δεν εχει καμια κατάληξη! μου βγάζει μόνο ένα αρχείο με όνομα zImage στα 8MB χωρις καμια κατάληξη και εννοείται δεν το βλέπει το odin. Τι παίζει?

Να αλλάξω μόνος μου την κατάληξη η θα γίνει καμιά ζημιά?

Από εδώ https://rapidshare.com/files/391297380/modem_CWM_XXKE7.zip :)

Xiaomi Mi5 White 32GB

δοκιμαζω απο χθες το abyss kernel,ισως το γρηγοροτερο που εχω δοκιμασει

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδια υπαρχει τροπος τα flash βιντεο απο τις ιστοσελιδες να ανοιγουν με τον media player οπως γινετε στο iphone?

έχει να κάνει με τη συσκευή η με το html?

δεν γνωρίζει κανένας αν γίνετε τελικά?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει....εχω περασμενη την ρομ του leomar ...ποιος κερνελ προσφερει την καλητερη σχεση αποδοσης-μπαταριας.ευχαριστω εκ των.πρωτερων

Γεια σας παιδια.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει....εχω περασμενη την ρομ του leomar ...ποιος κερνελ προσφερει την καλητερη σχεση αποδοσης-μπαταριας.ευχαριστω εκ των.πρωτερων

φιλε δοκίμασε τον τελευταίο speedmod φαινεται παρα πολυ καλώς εγω αυτο εχω αυτην την στηγμη!!!δοκιμασε και τον rage mode αυτα για μπαταρια(η γνωμη μου)για ταχητητα και πολυ smooth λειτουργία o Ninphetamine-2.1.3 παρα πολυ καλος!!!!

Κατεβάστε βρε παιδιά την εφαρμογή του Leomar .Δουλέυει σε όλες τις ρομ.

Εγώ έχω Criskelo και φλασάρω με το Kitchen pro του Λέομαρ ότι έχει διαθέσιμο.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...