Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως θα γίνει αυτό αφού η εγκατάσταση θα γίνει μέσω .zip και όχι μέσω market?Θα φαίνεται στο market ως εγκατεστημένη εφαρμογή?

Σαν zip το κατεβάζεις αλλά πρέπει να το ξεζιπάρεις μέσα είναι apk γίνεται κανονικά εγκατάσταση και για την ακρίβεια στο market το βλέπει ήδη εγκατεστειμένο, οπότε ότι ενημερώσεις βγαίνουν τις παίρνεις κανονικά :)

Xiaomi Mi5 White 32GB

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σας ευχαριστώ παιδιά,για ακόμα μια φορά οι απαντήσεις σε αυτό το φόρουμ είναι πιο γρήγορες από την ερώτηση!!:lol::lol:

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Ειναι ευκολο καποιος που του κραταει η μπαταρια πανω απο μια μερα να postarei μια λιστα με τις διεργασιες που τρεχουν συνηθως στο κινητο του οταν ειναι screen off κτλ ? Κ ποια kernel χρησιμοποιει..

Ευχαριστω εκ των προτερων..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Παιδες καλησπερα.στο κινητο φοραω alienware v4 με kernell τον jeffrey 3.0.απο μπαταρια ειμαι ευχαριστημενος ομως οταν παιζω κανενα παιχνιδι η θερμοκρασια ανεβαινει μεχρι κ στο 42.για δωστε τα φωτα σας για καμια λυση.ευχαριστω.

Δοκίμασε κανένας με Leo 2.6 και Wind διαφορετικά modem, να μας πει αν ειδε διαφορες στο σημα?

Sent from my Leo GT-I9100 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δοκίμασε κανένας με Leo 2.6 και Wind διαφορετικά modem, να μας πει αν ειδε διαφορες στο σημα?

Sent from my Leo GT-I9100 using Tapatalk

αν μπορει καποιος να πει το ιδιο και για cosmote

παιδια εγω εκανα εγκαταστασει το καινούργιο kitchen plus την 1η σελιδα του λεο αλλα στο μαρκετ δεν μου δείχνει οτι ειναι ειναι εγκατεστημένο:blink:σε εσας δειχνει οτι ειναι??

παιδια εγω εκανα εγκαταστασει το καινούργιο kitchen plus την 1η σελιδα του λεο αλλα στο μαρκετ δεν μου δείχνει οτι ειναι ειναι εγκατεστημένο:blink:σε εσας δειχνει οτι ειναι??

Αφου στο market ειναι επι πληρωμη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφου στο market ειναι επι πληρωμη...
εγω το ειδα στο προηγουμενο ποστ και για αυτο το λεω ξερω οτι ειναι επι πληρωμή!!!!!

Εγώ το έχω περάσει από xda και μόλις μπω στο market μου βγάζει ότι είναι εγκατεστημένο....

Xiaomi Mi5 White 32GB

Παιδια καλησπερα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι.Θελω να κανω root το SII ενος φιλου .Εχει την 2.3.3 με vodafone αγορασμενο πριν μερικες μερες απο Ελλαδα.Εχει kernel BUKG2.Υπαρχει περιπτωση να βρω αυτον τον kernel για να προχωρησω το root?Δεν θελει να περασει καποια αλλη ρομ η να κανει cfroot.Απλο root μονο για να περασει καποιες εφαρμογες.Ευχαριστω εκ των προτερων

Aloha. Διάβασε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3779648#post3779648

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

κατεβασα το jkay v.9 απο κουζινα και το εβαλα μεσω cwm αλλα δεν το βρισκω. που ειναι οεο;

• Administrators
Παιδες καλησπερα.στο κινητο φοραω alienware v4 με kernell τον jeffrey 3.0.απο μπαταρια ειμαι ευχαριστημενος ομως οταν παιζω κανενα παιχνιδι η θερμοκρασια ανεβαινει μεχρι κ στο 42.για δωστε τα φωτα σας για καμια λυση.ευχαριστω.

Όλα έτσι δουλεύουν.

Modpic.gif

Εγώ το έχω περάσει από xda και μόλις μπω στο market μου βγάζει ότι είναι εγκατεστημένο....

για δωσε link και σε εμας φιλε να το δουμε και εμεις!!!:p

εχετε δοκιμασει το τελευταίο kernel που έχει στη λίστα?

ο nymph συνεχίζει να είναι η καλύτερη επιλογή?

Πήγαινε στο Titanium βρες την εφαρμογή ,πάτα παρατεταμένα πάνω της και κάνε αναγκαστική σύνδεση με το μάρκετ.;)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

εχετε δοκιμασει το τελευταίο kernel που έχει στη λίστα?

ο nymph συνεχίζει να είναι η καλύτερη επιλογή?

για μενα ναι ειναι ο πιο smoofh και πιο γρηγορος οσο για την μπαταρια δεν ειναι στην κορυφη!!!

Με τον nymph δεν καιγεται λιγο το κινητο? Η δεν ειναι λιγο επικινδυνη επιλογη με τη cpu στα υψη κ το πειραγμα της μπαταριας? Καμια προταση για ρυθμισεις στο setcpu? Sorry,καινουργιος σε ολα αυτα..

Με τον nymph δεν καιγεται λιγο το κινητο? Η δεν ειναι λιγο επικινδυνη επιλογη με τη cpu στα υψη κ το πειραγμα της μπαταριας? Καμια προταση για ρυθμισεις στο setcpu? Sorry,καινουργιος σε ολα αυτα..

(οταν χρησιμοποιουσα το setcpu)

1. temp>40.3C 200-500mhz (100)

2. screen off 200-500mhz (95)

3. battery<25% 200-500mhz (90)

4. battery<50% 200-800mhz (80)

ολα ondemand, σε παρενθεση το priority..

ουσιαστικα αυτο που εχει το υψηλοτερο priority εχει προτεραιοτητα και εφαρμοζεται σε σχεση με τ αλλα..

αν δηλαδη απο τα παραπανω 4 συμβαινουν τα 2 (πχ 3,4 γιατι εχω μπαταρια 10%) θα εφαρμοστει το 3 και θα μου ριξει τη cpu στα 200-500, ενω αν το 4 ειχε μεγαλυτερο priority θα μου ετρεχε στα 200-800 κατι που δεν θα ηθελα μιας και θα ειχα μονο 10% μπαταρια..

Edited by jpsih

Τυχαία καθώς έβαζα widgets στις οθόνες πρόσεξα ότι το widget "πλαίσιο εικόνας" μπορεί να πάρει διάφορα μεγέθη ανάλογα με τα κενά της οθόνης.. Τελικά βκήκε κάτι ωραίο, και με τις εικόνες να αλλάζουν συνεχώς είναι πολύ εφετζίδικο :)

Τυχαία καθώς έβαζα widgets στις οθόνες πρόσεξα ότι το widget "πλαίσιο εικόνας" μπορεί να πάρει διάφορα μεγέθη ανάλογα με τα κενά της οθόνης.. Τελικά βκήκε κάτι ωραίο, και με τις εικόνες να αλλάζουν συνεχώς είναι πολύ εφετζίδικο :)

Φοβαμαι να ρωτησω ποση μπαταρια καταναλωνει αυτο το (ομολογουμενως ομορφο) εικαστικο :ninja:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πήγαινε στο Titanium βρες την εφαρμογή ,πάτα παρατεταμένα πάνω της και κάνε αναγκαστική σύνδεση με το μάρκετ.;)

μόνο στην έκδοση Donate το κάνει αυτό.Και σε μένα που το εγκατέστησα από xda δεν το έχει εγκατεστημένο στο market.Οπότε δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε ανανεώσεις..Μάλλον σε αγορά της εφαρμογής μας σπρώχνει ο Leo

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...