Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οντως φίλε μου έτσι ακριβώς έκανα full wipe πριν περάσω τον kernel κ full wipe εφόσον τον πέρασα.

Οκ το κάνω κ σας ενημερώνω άμεσα.

Thanks.....:happy:

Edited by paris_rx8
Πάρης......

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντως φίλε μου έτσι ακριβώς έκανα full wipe πριν περάσω τον kernel κ full wipe εφόσον τον πέρασα.

Οκ το κάνω κ σας ενημερώνω άμεσα.

Thanks.....:happy:

Παιδιά εγώ δεν κάνω κανένα wipe όταν περνάω κερνελ.

Τι τα θέλετε τα wipes;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά εγώ δεν κάνω κανένα wipe όταν περνάω κερνελ.

Τι τα θέλετε τα wipes;

μπορεί να έχεις πρόβλημα αν δεν κάνεις....

μιλάω για cache και dalvik...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

μπορεί να έχεις πρόβλημα αν δεν κάνεις....

μιλάω για cache και dalvik...

Εχω φλασαρει κανά πενταρι κερνελ με διαφορετικές ρομ και πότε δεν είχα πρόβλημα.

Εχω φλασαρει κανά πενταρι κερνελ με διαφορετικές ρομ και πότε δεν είχα πρόβλημα.

είπα ΜΠΟΡΕΙ να σου δημιουργησει πρόβλημα...δεν είναι σίγουρο...

αν διαβάσεις στο xda αρκετοί ειχαν πρόβλημα και με wipe λύθηκε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

είπα ΜΠΟΡΕΙ να σου δημιουργησει πρόβλημα...δεν είναι σίγουρο...

αν διαβάσεις στο xda αρκετοί ειχαν πρόβλημα και με wipe λύθηκε...

Τι είδους προβλήματα;

Σύντομη ερώτηση: ψάχνω απεγνωσμένα το εικονίδιο που υπάρχει στο pureblue theme για το σήμα του wifi.. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω για να το φλασαρω..???

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σύντομη ερώτηση: ψάχνω απεγνωσμένα το εικονίδιο που υπάρχει στο pureblue theme για το σήμα του wifi.. Ξέρει κανείς που μπορώ να το βρω για να το φλασαρω..???

Πολύ εξειδικευμένο να βρείς σε zip για να φλασάρεις μόνο το σήμα του wifi...Χλωμό σε βρίσκω...Προτείνω uot kitchen...Μπές και δες τι μπορείς να βρείς εκεί...;)

Πολύ εξειδικευμένο να βρείς σε zip για να φλασάρεις μόνο το σήμα του wifi...Χλωμό σε βρίσκω...Προτείνω uot kitchen...Μπές και δες τι μπορείς να βρείς εκεί...;)

Thank you! Μπορείς να δώσεις link σε παρακαλώ.. Είμαι εν κίνηση και δυσκολεύομαι να το ψάξω..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φλασαροντας το σωστο cf-root αναλογα με την ρομ που εχουμε πχ kE2 ειμαστε κομπλε;πχ αν βαλουμε leomar που ειναι KH3 εχουμε προβλημα η ειμαστε οκ;

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Φλασαροντας το σωστο cf-root αναλογα με την ρομ που εχουμε πχ kE2 ειμαστε κομπλε;πχ αν βαλουμε leomar που ειναι KH3 εχουμε προβλημα η ειμαστε οκ;

Φλάσαρε cfroot για ΚΕ2 για να αποκτήσεις cwm και μετά φλάσαρε leo βάζοντας το zip στην sdcard σου πρώτα... Εναλλακτικά μπορείς να κατεβασεις την εφαρμογή του leo απο market και να το κανείς απο εκεί.. Η leomar rom που θα βάλεις θα περιέχει εξ ορισμού cf root... Απ την εφαρμογή πάλι μπορείς να βάλεις άλλον kernel...

Thank you! Μπορείς να δώσεις link σε παρακαλώ.. Είμαι εν κίνηση και δυσκολεύομαι να το ψάξω..

uot.dakra.lt/kitchen/

Ευχαριστω γιαννη οποτε το θεμα ειναι να patchαρουμε στην αρχη μετα ολα ανοιχτα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

καινούριος κέρνελ

new ninphetamine kernel is out

2.1.3 Release Edition

τον εβαλα σημερα γιατι με Τζέφρι οταν εβαζα ενα θεμα απο την κουζίνα του λεομαρ μου μπρικαρε το κινητο

το αποτέλεσμα? το κινητο ΕΒΡΑΖΕ με ενα απλό σερφαρισμα.κάτι που ειχα να ζησω απο την ΚΕ2..

ΙΣΩΣ να μην εκανα εγω κατι σωστά

τωρα με speedmode ηρθα στα ίσια μου.

36 στο μαξιμουμ..

τι να πεις..

παιδες περασα με το odin την ΚΗ3(2.3.4)

μετα περασα την CF-Root-SGS2_XX_OXA_KH3-v4.1-CWM4 και εκανα root.

παρατηρησα οτι δε μου ειχε σβησει εφαρμογες κτλ κτλ και εγω ηθελα ας πουμε ενα "full format"

και ετσι μπηκα στο recovery mode και εκτος απο το "wipe cache partition" και το "wipe advin" που εκανα.

πατησα και το wipe data/factory reset"

εκανα καλα?? η θα εχω καποιο θεμα?

το περιεργο ειναι οτι τωρα εχει ξεκινησει και κατεβαζει οτι ειχα εγκατεστημενο πριν το flashαρω....ελεος....αυτο γινεται μεσο του gmail που συγχρονιζω?

Αν θέλεις ένα Full format, πάτα στον dialer *2767*3855# . Ο συγκεκριμένος κωδικός θα σου καθαρίσει τα πάντα. ( κάποιοι λένε ότι δεν είναι και η καλύτερη λύση, αλλά τον έχω χρησιμοποιήσει ουκ ο λίγες φορές ). Θα σου καθαρίσει πλήρως και την SD Card ( την εσωτερική πάντα. )

Life' s Good 2

• Administrators
παρατηρησα οτι δε μου ειχε σβησει εφαρμογες κτλ κτλ και εγω ηθελα ας πουμε ενα "full format"

και ετσι μπηκα στο recovery mode και εκτος απο το "wipe cache partition" και το "wipe advin" που εκανα.

πατησα και το wipe data/factory reset"

εκανα καλα?? η θα εχω καποιο θεμα?

Μια χαρά είσαι και έτσι.

το περιεργο ειναι οτι τωρα εχει ξεκινησει και κατεβαζει οτι ειχα εγκατεστημενο πριν το flashαρω....ελεος....αυτο γινεται μεσο του gmail που συγχρονιζω?

Ναι.

τον εβαλα σημερα γιατι με Τζέφρι οταν εβαζα ενα θεμα απο την κουζίνα του λεομαρ μου μπρικαρε το κινητο

το αποτέλεσμα? το κινητο ΕΒΡΑΖΕ με ενα απλό σερφαρισμα.κάτι που ειχα να ζησω απο την ΚΕ2..

ΙΣΩΣ να μην εκανα εγω κατι σωστά

τωρα με speedmode ηρθα στα ίσια μου.

36 στο μαξιμουμ..

τι να πεις..

Σωστή παρατήρηση, με την nimphetamine 2.1.3 ανέβηκαν αισθητά οι θερμοκρασίες, με 2.1.2 κανένα πρόβλημα.

Modpic.gif

Σωστή παρατήρηση, με την nimphetamine 2.1.3 ανέβηκαν αισθητά οι θερμοκρασίες, με 2.1.2 κανένα πρόβλημα.

Έχω τον nimpo 2.1.3 και όχι μόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες αλλά έχω και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας..

Κατά τη διάρκεια της νύχτας είχα μια πτώση 2% ενώ με 2.1.2 ήταν περίπου 6 με 7%..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Έχω τον nimpo 2.1.3 και όχι μόνο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις θερμοκρασίες αλλά έχω και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας..

Εξαρτάται και από το ποια rom χρησιμοποιείς.

Modpic.gif

Τελικά ποτέ δεν περίμενα με μια αλλαγή rom να αλλάζει τόσο ο γαλαξίας μας.Πραγματικά άλλο κινητό.Μέ όλη την έννοια της λέξης.Ευχαριστώ όσους βοήθησαν.

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Γρήγορο - σφαιράτο με λίγα λόγια,ρολάρει τρελά κ με πολύ καλή συνεργασία της leomar - jeffrey 3.0.0.Το set cpu δουλεύει κανονικά.

Απο θερμοκρασία 36 min - 42 max (φορτιση).Να με αποσχολεί το max ή το βρίσκεται λογικό?

Εντάξει το theme galaxy blue του criskelo τα σπάει.

Το spycpu απ τα λεγόμενα του ήταν όλο το βράδυ σε sleep mode κ το battery drain ήταν 1% κατα την διάρκεια της νύχτας μέχρι το πρωί στις 10.Βέβαια με wifi disable κ χωρίς συχρονισμούς.Και χωρίς καλαμπράρισμα ακόμα.

Το μόνο που παρατήρησα ήταν οτι κατα την διάρκεια της φόρτισης κ όταν ήταν κλειστό το κινητό δέν άναβε κ έτσι χρειάστηκε να το διακόψω απ την φόρτιση οπου κ άναψε με την μία.Λίγο κουλό δεν είναι αυτό?:hypno:Αυτός είναι κ ο λόγος που δέν έχω κάνει ακόμα calibration.Θα του κάνω μιά πλήρη αποφόρτιση κ πλήρη φόρτιση χωρίς διακοπή κ μετα θα το καλιμπράρω.

Υπάρχει καποιος τρόπος να φύγει το θαυμαστικό απ το boot logo?:!:

Πάρης......

• Administrators
Υπάρχει καποιος τρόπος να φύγει το θαυμαστικό απ το boot logo?:!:

Αναφέρεται εδώ αλλά αν θες τη γνώμη μου μην το πειράξεις. Ο πιο ανώδυνος είναι με το usb jig.

Modpic.gif

Καλημέρα παίδες,

Ομιλία με τα ακουστικά κάνετε?Δεν είναι πολυ χαμηλός ο ήχος?

Βρήκα κάτι στο XDA αλλα όταν κάνεις reboot χάνετε..υπάρχει κάτι αλλο? ξέρεις κανείς?

Με Leo 2.6 είμαι.

Ευχαριστωωωω

Δέν τρελένομαι κ να το βγάλω απλά για εμφανισιακούς λόγους κ μόνο.

Το usb jig που αναφέρεις είναι ξεχωριστός τρόπος απ το να φλασάρεις πάλι stock που αναφέρεται στο σύνδεσμο που μου έδωσες?

Κ άν γίνει με έναν απ τους δύο τρόπους επηρεάζει σε κάτι?

Πάρης......

• Administrators
Καλημέρα παίδες,

Ομιλία με τα ακουστικά κάνετε?Δεν είναι πολυ χαμηλός ο ήχος?

Βρήκα κάτι στο XDA αλλα όταν κάνεις reboot χάνετε..υπάρχει κάτι αλλο? ξέρεις κανείς?

Με Leo 2.6 είμαι.

Ευχαριστωωωω

To fix στο πρώτο post το δοκίμασες;

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Δέν τρελένομαι κ να το βγάλω απλά για εμφανισιακούς λόγους κ μόνο.

Το usb jig που αναφέρεις είναι ξεχωριστός τρόπος απ το να φλασάρεις πάλι stock που αναφέρεται στο σύνδεσμο που μου έδωσες?

Κ άν γίνει με έναν απ τους δύο τρόπους επηρεάζει σε κάτι?

το jig ειναι ξεχωριστος τροπος.με το jig δεν επηρεαζει σε κατι.με τον αλλο τροπο θα χασεις το cwm(ουσιαστικα δεν θα μπορεις να βαλεις ευκολα custom roms η επιπλεον ανεπισημες δυνατοτητες(themes κτλ)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...