earchon Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Σε οποια ρομ και να τον βαλεις απο προσωπικη εμπειρια στο λεω κανε τα εξεις wipe cache/davlic/batery stats και πριν τον εγκαταστισεις και μετα... Μετα battety callibration... Δουλεψε το απο την πρωτη ημερα θα δεις την μπαραρια σου να αντεχει αρκετα... Στην δευτερη τριτη φορτιση θα κατσλαβεις τις πραγματικες δυνατοτητες του κερνελ παντα σε συνδυασμο με τις προηγουμενες εμπειριες που ειχες απο αλλους κερνελ που δουλευες... Sent from my Desire HD wipe cache/davlic/batery stats πως κάνω; Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Έχω βάλει κι εγώ τον Jeffrey-SpeedFrey 3.0.0 αλλά παρατήρισα το εξής μετά απο 2 ώρες και χωρίς να πειράξω το κινητό έπεσε γύρω στο 10%. Φυσικά ακόμα δεν έκανα calibration battery κι ελπίζω σε αυτό να οφείλετε... Εσείς τι λέτε παίδες; eδω και μια ωρα εβαλα την δευτερη μπαταρια!:) εχω μιλησει αρκετα! το κινητο ειναι onlain συνεχεια(mail ανανεωση καιρου ανα μιση ωρα κτλ) και το αποτελεσμα? 100% η μπαταρια:) κανε αυτα που σου ειπε ο φιλος πιο πανω και πραγματικα θα δεις οτι ο συγκεκριμενος κερνελ ειναι οτι καλυτερο για το κινητο μας.:) wipe cache/davlic/batery stats πως κάνω; απο recovery για το πρωτο για το δευτερο υπαρχει εφαρμογη στο market batterycalibration λεγεται:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 απο recovery για το πρωτο για το δευτερο υπαρχει εφαρμογη στο market batterycalibration λεγεται:) Ωραία φιλαράκο ευχαριστω :) Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εάν κάνουμε wipe τα παρακάτω χάνουμε τίποτα από εφαρμογές, ρυθμίσεις η κάτι άλλο? Τι σβήνουν αυτα? Σε οποια ρομ και να τον βαλεις απο προσωπικη εμπειρια στο λεω κανε τα εξεις wipe cache/davlic/batery stats και πριν τον εγκαταστισεις και μετα... Μετα battety callibration... Δουλεψε το απο την πρωτη ημερα θα δεις την μπαραρια σου να αντεχει αρκετα... Στην δευτερη τριτη φορτιση θα κατσλαβεις τις πραγματικες δυνατοτητες του κερνελ παντα σε συνδυασμο με τις προηγουμενες εμπειριες που ειχες απο αλλους κερνελ που δουλευες... Sent from my Desire HD Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Εάν κάνουμε wipe τα παρακάτω χάνουμε τίποτα από εφαρμογές, ρυθμίσεις η κάτι άλλο? Τι σβήνουν αυτα? δεν χανεις τιποτα dont worry.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Για recovery mode πατάς μαζί Volume up + Home button + Power button; Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Για recovery mode πατάς μαζί Volume up + Home button + Power button; ναι.......... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ναι.......... Έγινε.......... :lol: Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Από ότι βλέπω ο leomar δεν έχει βάλει στην κουζίνα του τον speedfrey 3. Τον φλασάρατε μέσω odin (PDA) ? κάποιο link? Με wipe cache/dalv και battery από CWM είμαι κομπλέ ? Α και κάτι άλλο. O Speedfrey είναι Overclocked ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Οταν λετε ρε παιδια wipe εννοειτε και το cache partition? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Από ότι βλέπω ο leomar δεν έχει βάλει στην κουζίνα του τον speedfrey 3. Τον φλασάρατε μέσω odin (PDA) ? κάποιο link? Με wipe cache/dalv και battery από CWM είμαι κομπλέ ? Α και κάτι άλλο. O Speedfrey είναι Overclocked ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μπορεις να φλασαρεις και με odin και με cwm...καλο εναι να κανεις wipe πριν τον περασεις....οχι δεν ειναι oc...link μπορεις να βρεις στο xda.. [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 thanks Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexUnder_dias Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 handcent sms η go sms pro! βαλτε τα ρε παιδια και τελειωσε το θεμα:) και τα δυο ειναι δωρεαν στο μαρκετ! μην παιδεύεστε αδικα.:) οκ ευχαριστω :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 το googlαρα και τον βρήκα.Για να δούμε Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 το googlαρα και τον βρήκα.Για να δούμε Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μη βαλεις profile στο setcpu...μπορει να εχεις προβλημα... [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 οκ. μπήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339 . Αλλά βρίσκω links μόνο για τη 2. vers. ? για την 3.0.0 ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 οκ. μπήκα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213339 . Αλλά βρίσκω links μόνο για τη 2. vers. ? για την 3.0.0 ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σωστά μπήκες...αλλα ---------> Mod Edit: Download links removed. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_kospo Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Υπάρχει κάποιο άλλο link να τον κατεβάσω ; Αν τον έχει κατεβάσει κάποιος, μπορεί να μου το στείλει στο mail μου, αν είναι να του το δώσω μέσω pm ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Life' s Good 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Υπάρχει κάποιο άλλο link να τον κατεβάσω ; Αν τον έχει κατεβάσει κάποιος, μπορεί να μου το στείλει στο mail μου, αν είναι να του το δώσω μέσω pm ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Εχουν μπει και εδώ κάποιες σελίδες πίσω τα links, δες αν είναι ενεργά ακόμη. What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Υπάρχει κάποιο άλλο link να τον κατεβάσω ; Αν τον έχει κατεβάσει κάποιος, μπορεί να μου το στείλει στο mail μου, αν είναι να του το δώσω μέσω pm ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δες στην 355 σελιδα... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εχεις p.m.... παιδιά να ρωτήσω μην την ξαναπατήσω οπως χθες..ποια ειναι η διαδικασία για να περασουμε theme από την κουζίνα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Υπάρχει κάποιο άλλο link να τον κατεβάσω ; Αν τον έχει κατεβάσει κάποιος, μπορεί να μου το στείλει στο mail μου, αν είναι να του το δώσω μέσω pm ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Εχουν μπει και εδώ κάποιες σελίδες πίσω τα links, δες αν είναι ενεργά ακόμη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3754069#post3754069 There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εχεις p.m.... παιδιά να ρωτήσω μην την ξαναπατήσω οπως χθες..ποια ειναι η διαδικασία για να περασουμε theme από την κουζίνα? φιλε κανε enable beta και μετα διαλεξε οτι theme θελεις τα κανει ολα αυτοματα!!!!!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εχεις p.m.... παιδιά να ρωτήσω μην την ξαναπατήσω οπως χθες..ποια ειναι η διαδικασία για να περασουμε theme από την κουζίνα? Κατεβασε την καινουρια βερσιον 2.0...Φροντισε να ειναι ENABLE αν δεν ειναι κατω αριστερα και το πατας... Μετα επιλεγεις πιο θεμα θελεις το τσεκαρεις και το κανεις install...install packa... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Παιδια μια ερωτηση σε οσουν γνωριζουν...εχω το desire hd και πραγματικα απο τα λιγα πραγματα που ζηλευω που δεν εχει το s2 ειναι ο στοκ brower... Λεω εγω τωρα τοσο δυσκολο ειναι να εχουμε εναν στοκ στο s2 ιδιο με του hd... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts