Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S II

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε αδερφέ σε βλέπω τόσο καιρό και την γράφεις crisTelo και εδω και στο xda... crisKelo λεγετε η σουλτανα η ρομ με Κ :)

τώρα για τον κερνελ που ρωτάς αν θες δοκίμασε τον speedmod 20... βέβαια δεν είναι οc/uv αλλα διαβάζω καλά λόγια...

Χα χα επιτέλους κάποιος σου το διόρθωσε. Ντρεπόμουν να στο πω! CrisKelo ;-)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εφόσον είσαι ρουτ, κατεβάζεις το battery calibration από το μάρκετ και ακολουθείς τις οδηγίες.

No root no fun δηλαδη.... :(

Μια ερωτηση συμπληρωματικη: αν γινω root οι αναβαθμισεις απο το market και απο το kies θα λειτουργουν;;;

Edited by apokorwnas

δειτε εδω.σε δυο μηνες περιπου θα εχουμε sense3 στο sgs2.εχω ζητησει να συμετασχω σαν beta tester.οταν θα εχω την beta εκδοση(σε κανα μηνα θα βγει για οσους συμετεχουν στο beta testing)θα σας την δωσω

Εχω μπερδεψει καποια κομματια της διαδικασιας για την εγκαταστασης της ρομ.

Εγω ετσι πως το καταλαβα για να περασω μια ρομ η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω ειναι η εξης:

-root μεσω odin

-εγκατασταση recovery mode

-Κ τελος φλασαρισμα της ρομ

Ειναι τα σωστα τα παραπανω βηματα?

Το odin θα μου ξαναχρησιμευσει πουθενα?

www.androidgreece.gr

TWITTER: http://twitter.com/manom18x

τι ειναι αυτο?

Αυξάνει το responsiveness (εναλλαγή οθονών, touch) του κινητού..σε άλλους είναι εμφανής η διαφορά σε άλλους όχι..

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Και εγώ πλέον με λεομαρ παιδιά μετά από κρισκελο.καλός χρυσός ο κρισκελο αλλά η ρομ του λεομαρ πραγματικά δεν υπάρχει..μπαταρία επίσης κορυφή οπως και το νέο ελληνικό swype μου δουλεύει άψογα..με βλέπω επιτέλους να αράζω για λίγο..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Και εγώ πλέον με λεομαρ παιδιά μετά από κρισκελο.καλός χρυσός ο κρισκελο αλλά η ρομ του λεομαρ πραγματικά δεν υπάρχει..μπαταρία επίσης κορυφή οπως και το νέο ελληνικό swype μου δουλεύει άψογα..με βλέπω επιτέλους να αράζω για λίγο..

Σε μένα γιατί δε το δουλεύει όμως το καινούργιο Swype? Μου κάνει συνέχεια Fc. Το έχει πάθει και άλλος?

συμφωνώ απόλυτα φιλε μου οτι ο λεομαρ προς το παρον παιζει μπαλα μονος του και εγω πιστεύω οτι θα την αραξω εδω για κάμποσο!!!!

Σε μένα γιατί δε το δουλεύει όμως το καινούργιο Swype? Μου κάνει συνέχεια Fc. Το έχει πάθει και άλλος?

Αυτο το παθαινα με κρισκελο. Εδω μου δουλευει αψογα.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη συγκεκριμενη ρομ. Παντως παιδια το κινητο πραγματικα ειναι ενα λαπτοπ.ειμαι μπαλκονι αυτη την στιγμη ποτακι το φεγγαρι πανω και σερφαρω λες και ειμαι στο πισι.(με Facebook chat ανοιχτα google talk και δεν συμμαζευεται...)

Επισης η μπαταρια βραχος.στο 40% με απιστευτη χρηση απο το πρωι.εδω ο λεομαρ δινει ρεστα...

Πραγματικα δεν θυμαμαι να εχω χαρει κινητο τοσο πολυ τα τελευταια χρονια.εχω να ανοιξω το πισι μου μερες μιλαμε... :)

μάγκες επειδή το κινητό το έχω κλειστό και το φορτίζω μπορεί κάποιος να ανεβάσει το framework-res.apk(απο τον φακελο system>framework) για να το δώσω στον developer γιαυτό το θέμα ώστε να το ανεβάσει για τη leomar?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αυτο το παθαινα με κρισκελο. Εδω μου δουλευει αψογα.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη συγκεκριμενη ρομ. Παντως παιδια το κινητο πραγματικα ειναι ενα λαπτοπ.ειμαι μπαλκονι αυτη την στιγμη ποτακι το φεγγαρι πανω και σερφαρω λες και ειμαι στο πισι.(με Facebook chat ανοιχτα google talk και δεν συμμαζευεται...)

Επισης η μπαταρια βραχος.στο 40% με απιστευτη χρηση απο το πρωι.εδω ο λεομαρ δινει ρεστα...

Πραγματικα δεν θυμαμαι να εχω χαρει κινητο τοσο πολυ τα τελευταια χρονια.εχω να ανοιξω το πισι μου μερες μιλαμε... :)

Με ποίον κερνελ εισαι??

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Με ποίον κερνελ εισαι??

Sent from my MZ601

nimphetamine 2.0.2 :)

βασικα εδω για μενα ειναι και η καλυτερη μπαταρια:)

τους δοκιμασα σχεδον ολους την μπαταρια του nimphetamine 2.0.2 κανενας:)

nimphetamine 2.0.2 :)

βασικα εδω για μενα ειναι και η καλυτερη μπαταρια:)

τους δοκιμασα σχεδον ολους την μπαταρια του nimphetamine 2.0.2 κανενας:)

Διαφωνώ. Είμαι στη leomar 2.4 και έχω διαφορετικές διάρκειες ζωής στη μπαταρία. Προχθές έβγαλε 20 ώρες στο 15% με 4 ώρες ανοιχτή οθόνη, κλήσεις, data, wifi και παιχνίδια. Σήμερα πάλι έχω μέτρια αποτελέσματα. Η μπαταρία είναι πολύ σχετική ακόμα και στην ίδια ROM και εξαρτάται από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς παράγοντες.

No offence freddy. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Διαφωνώ. Είμαι στη leomar 2.4 και έχω διαφορετικές διάρκειες ζωής στη μπαταρία. Προχθές έβγαλε 20 ώρες στο 15% με 4 ώρες ανοιχτή οθόνη, κλήσεις, data, wifi και παιχνίδια. Σήμερα πάλι έχω μέτρια αποτελέσματα. Η μπαταρία είναι πολύ σχετική ακόμα και στην ίδια ROM και εξαρτάται από εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς παράγοντες.

Κοιτα συμφωνω.εγω ετσι και αλλιως οπως το εχω πει πολλες φορες δεν ασχολούμαι με την μπαταρία γιατι εχω δυο οποτε δεν μενω σχεδον ποτε χωρις κινητο. Απλα με το συγκεκριμένο κερνελ οταν "δεν κανω τιποτα "η μπαταρία δειχνει να μην πεφτει ποτε. :)

Anyway πως εσυ εμεινες με κρισκελο? Δεν λεω τρομερη ρομ ,αλλά πολυ "ήσυχη "σε σχέση με λεομαρ. :)

μάγκες επειδή το κινητό το έχω κλειστό και το φορτίζω μπορεί κάποιος να ανεβάσει το framework-res.apk(απο τον φακελο system>framework) για να το δώσω στον developer γιαυτό το θέμα ώστε να το ανεβάσει για τη leomar?

Παράφρονα δοκιμάσω την congnition και θελω να βάλω το συγκεκριμενο θέμα...το περνάω με cwm? η θέλει άλλο τρόπο?

Sent from my MZ601

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Συμφωνώ και εγώ..αυτό το θέμα με την μπαταρία είναι σχετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..το έχω παλέψει με διάφορους τρόπους από τότε που είχα το galaxy s τόσο πολύ που έχανα την απόλαυση του κινητού..τελικά από την στιγμή που το έχω με την δική μου χρήση ζωντανό για 24 ώρες είμαι ευχαριστημένος μιας και μετά που έρχεται η ώρα του φορτιστή, πάω για ύπνο..τώρα χρησιμοποιώ τον αγαπημένο μου lulz kernel που μου δίνει πιο smooth αίσθηση του κινητού από οποιονδήποτε άλλον και με uv/oc μέσω της tegrak εφαρμογής το κινητό πετάει για 24 ώρες minimum..αυτό μου είναι αρκετό..απολαύστε την κινητάρα μας και μην αγχώνεστε για μπαταρία..πρίζες υπάρχουν παντού lol!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Έρχεται η 1.41 της Cognition με τα εξής χαρακτηριστικά:

Cognition S2 v1.41 Changelog: (Coming Soon)

Custom Kernel

--Based on SpeedMod K1-T22 Patches/Initramfs

--Added 1.6Ghz OC

--Added UV support

--Added BLN support

--Insecure (always root in adb)

--Cherry picked bug fixes

Added CWMManager (Rom Manager replacement for basic functions)

Juwe11's Ram Tweaks

Google Talk w/Video

No Phone Options header (for real this time)

Συμφωνώ και εγώ..αυτό το θέμα με την μπαταρία είναι σχετικό και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες..το έχω παλέψει με διάφορους τρόπους από τότε που είχα το galaxy s τόσο πολύ που έχανα την απόλαυση του κινητού..τελικά από την στιγμή που το έχω με την δική μου χρήση ζωντανό για 24 ώρες είμαι ευχαριστημένος μιας και μετά που έρχεται η ώρα του φορτιστή, πάω για ύπνο..τώρα χρησιμοποιώ τον αγαπημένο μου lulz kernel που μου δίνει πιο smooth αίσθηση του κινητού από οποιονδήποτε άλλον και με uv/oc μέσω της tegrak εφαρμογής το κινητό πετάει για 24 ώρες minimum..αυτό μου είναι αρκετό..απολαύστε την κινητάρα μας και μην αγχώνεστε για μπαταρία..πρίζες υπάρχουν παντού lol!

Sent from Galaxy!

η αγοραζεις μια δευτερη και τελος!:)

παιδια ετσι ειναι απλα εγω τωρα βλεπω μια διαφορα! οχι μεγαλη αλλα βλεπω!

πχ χθες το βραδυ εβαλα την δευτερη μπαταρια! οταν σταματησα το σερφαρισμα ημουν στο 82%!

με ανοιχτο το wifi ανοιχτο το friendcaster(με ανα 15 λεπτα ανανεωση στα pm) και με τον καιρο να ανανεώνεται ανα μια ωρα σημερα το βρηκα στο 81%.:)

στην κρισκελο εχω την εντυπωση οτι επεφτε λιγο πιο γρηγορα!

τεσπα οπως λετε αυτα ειναι λεπτομέρειες!

το λεω και θα το ξαναλεω παρτε μια δευτερη μπαταρια και θα ηρεμησετε!

εγω πχ τωρα ετοιμαζομαι να παω στο εξοχικο ενος φιλου!

εχω ηδη την μπαταρια μου στο 75% και την δευτερη μαζι μου.

μολις τελειωσει αυτη που εχω τωρα(εχω σκοπο να τραβηξω πολλες photos θα πιουμε αρκετες μπυρες:lol:) βαζω την δευτερη και την "τελειωμένη" την φορτιζω ξεχωριστα!

και τελος το θεμα

δειτε εδω.σε δυο μηνες περιπου θα εχουμε sense3 στο sgs2.εχω ζητησει να συμετασχω σαν beta tester.οταν θα εχω την beta εκδοση(σε κανα μηνα θα βγει για οσους συμετεχουν στο beta testing)θα σας την δωσω

Φίλε επιθυμώ κι εγώ διακαώς. Have me in mind.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ή πάρτε αυτό από public..το έχω σε μαύρο..μία πλήρη φόρτιση για την άδεια μπαταρία

http://www.public.gr/search/searchResultsRefinements.jsp?pageSize=&pageNo=&trail=SRCH%3ACOOLER%2BMASTER%3A1002%3Acat30008&sortMode=&sortOrder=&sortProperty=&parentCategoryId=cat30008&addFacet=1002%25253Acat30008

Off topic..!

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Ή πάρτε αυτό από public..το έχω σε μαύρο..μία πλήρη φόρτιση για την άδεια μπαταρία

http://www.public.gr/search/searchResultsRefinements.jsp?pageSize=&pageNo=&trail=SRCH%3ACOOLER%2BMASTER%3A1002%3Acat30008&sortMode=&sortOrder=&sortProperty=&parentCategoryId=cat30008&addFacet=1002%25253Acat30008

Off topic..!

Sent from Galaxy!

οφ τοπικ 2 προτιμω ξεχωριστη μπαταρια και ξεχωριστό φορτιστή για αυτη!

δεν θελω να μενω εκτος κινητου ποτε:p:lol:

τι ακριβως ειναι το sense3?

οφ τοπικ 2 προτιμω ξεχωριστη μπαταρια και ξεχωριστό φορτιστή για αυτη!

δεν θελω να μενω εκτος κινητου ποτε:p:lol:

τι ακριβως ειναι το sense3?

Πρέπει να μιλάνε για το ui του htc το sense..κάτι σαν tw του galaxy δηλαδή..λύνεται εύκολα άμα παίρναμε κινητό htc...lol lol

Sent from Galaxy!

Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...