Luciferia Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Και που μπορει να τη βρεί κάποιος? Υπάρχει κανένας τρόπος να μη μηδενίζεται ο μετρητής (γράφημα) της μπαταριας κάθε φορά που το φορτίζουμε 100%? Θα την βρεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1081368 διαβασε προσεκτικα πρωτα μονο...ο dev ειναι πολυ αναλυτικος και σου λεει τα παντα Αυτή που αναφέρεις είναι custom και όχι επίσημη. Όπως πολύ σωστά είπε η Luciferia η τελευταία είναι η XWKF1. Σκέτη. http://www.samfirmware.com/apps/auth/login?why=pw&try=1&wp=1&next=WEBPROTECT-i9100.htm Εδώ θα βρεις τις επίσημες, χρειάζεται register φυσικά, κάνε. :) και να σημειωσω οτι ελληνικα υπαρχουν παντου σχεδον...σε περιπτωση μονο που περασεις custom rom (βλ..αυτη που ανεφερα πριν) και απλα δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα (γιατι κατα τ΄αλλα μενου κλπ εχουν ελληνικα),θα κατεβασεις το σωστο CSC για τη συσκευη σου και θα γραφεις και ελληνικα μετα :) το samfirmware σου προτεινω να το εχεις bookmarked γιατι (αχρειαστο) εχει μεσα οτι επισημη rom κυκλοφορει... Edited June 18, 2011 by saliez Συνένωση μηνυμάτων. Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifoso_111 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Πέρασα με όντιν απο ΚΕ2 σε ΚΕ7 και απο τότε στον browser δεν λειτουργεί το pinch to zoom για να εμφανίσει τα tabs. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος? Edit: Άκυρο...ήθελε το reboot του για να στρώσει.. Edited June 18, 2011 by tifoso_111 Samsung Galaxy S2 Rom: Omega v23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 settings --> wireless --> mobile networks --> network mode. :) Πως μπορω να μν εχω ιντερνετ μεσω cosmote(κινητης τηλεφωνιας κ χρεωνομαι 1 ευρο τη φορα π το ανοιγω) αλλα να μπορω να εχω 3G γ video-κλησεις υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Πως μπορω να μν εχω ιντερνετ μεσω cosmote(κινητης τηλεφωνιας κ χρεωνομαι 1 ευρο τη φορα π το ανοιγω) αλλα να μπορω να εχω 3G γ video-κλησεις υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το 3G για να κάνεις βιντεοκλήσεις. Απλά εκεί που είσαι να έχει 3G κάλυψη. Δεν ξέρω αν σε μπερδεύω αλλά τέλοσπάντων δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό το ιντερνετ. Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lougras Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτό το 3G για να κάνεις βιντεοκλήσεις. Απλά εκεί που είσαι να έχει 3G κάλυψη. Δεν ξέρω αν σε μπερδεύω αλλά τέλοσπάντων δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό το ιντερνετ. οκ το βρηκα τελικα ευχαριστω... Edited June 18, 2011 by lougras Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια ας βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί λιγο..... :( Ποιά από τις ποιο κάτω ROM είναι η πιό πρόσφατη για έναν χρήστη στην Ελλάδα που θέλει να εχεί και πλήρη υποστήριξη ελληνικών..??? Γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλες οι αναβαθμίσεις δεν είναι για όλους.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Εγώ πέρασα πριν καμιά εβδομαδα την XWKE7... Είμαι οκ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 αν κάποιος φτιάξει ένα κείμενο διαμαρτυρίας και βάλουμε όλοι τα ονόματα μας (και το imei της συσκευής μας αν θέλετε), και το στείλουμε στην samsung worldwide σίγουρα κάτι θα βγει. Το έχουμε πει αρκετές φορές και στο τόπικ του sgs1. Αν κάποιος γνωρίζει να συντάξει ένα κείμενο, εγώ είμαι μέσα σ' αυτή την διαδικασία !!!! είμαι μέσα και γω.. αν δεν φωνάζουμε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.. ομαδικό mail όλοι μαζί.. η ο καθένας μόνος του να στείλει, αλλα να το κανονίσουμε την ίδια μέρα.. μήπως και ταρακουνηθούν λιγάκι εκει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) η KE7 πολυ καλη τελικα και στην μπαταρια!!!!!!!!! να βαλω την XWKF1 ειναι οκ με μπαταρια? την εχει κανεις να μου πει! Ευχαριστω!!! -=edit=- κατέβασα την XWKF1 και πήγα την βάλω με odin οκ, αλλά στην αποσυμπίεση του rar είχε τα παρακάτω αρχεία CODE_I9100XWKF1_CL265340_REV02_user_low_ship.tar.md5 GT-I9100-MULTI-CSC-OJVKE4.tar.md5 MODEM_I9100XXKE7_REV_02_CL1017274.tar.md5 u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit οκ όταν έβαλα την ΚΕ7 ήταν ένα αρχείο tar το έβαλα στο pda με odin και όλα μια χαρά ηταν τώρα εδώ παρακαλώ βοήθεια!!! την κατεβασα απο samfirmware.com I9100XWKF1 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 June 3 MULTI - CSC - OJVKE4 Edited June 18, 2011 by tp! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 δεν μιλαω για gsm η WCDMA εγω θελω απο το service menu να απερνεργοποιησω το HSDPA και να εχω μονο το 3g Γι' αυτό που θέλεις να κάνεις γράψε στον dialer το εξής : *#301279# LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 υπαρχει και το app: sgs tools που εχει ολους τους κωδικους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 (edited) Παιδια ας βοηθήσει κάποιος γιατί έχω μπερδευτεί λιγο..... :( Ποιά από τις ποιο κάτω ROM είναι η πιό πρόσφατη για έναν χρήστη στην Ελλάδα που θέλει να εχεί και πλήρη υποστήριξη ελληνικών..??? Γιατί αντιλαμβάνομαι ότι όλες οι αναβαθμίσεις δεν είναι για όλους.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Εγώ πέρασα πριν καμιά εβδομαδα την XWKE7... Είμαι οκ? αν θες παιρνας την WXKF1..ελληνικα σε ολα της.. η KE7 πολυ καλη τελικα και στην μπαταρια!!!!!!!!! να βαλω την XWKF1 ειναι οκ με μπαταρια? την εχει κανεις να μου πει! Ευχαριστω!!! -=edit=- κατέβασα την XWKF1 και πήγα την βάλω με odin οκ, αλλά στην αποσυμπίεση του rar είχε τα παρακάτω αρχεία CODE_I9100XWKF1_CL265340_REV02_user_low_ship.tar.md5 GT-I9100-MULTI-CSC-OJVKE4.tar.md5 MODEM_I9100XXKE7_REV_02_CL1017274.tar.md5 u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit οκ όταν έβαλα την ΚΕ7 ήταν ένα αρχείο tar το έβαλα στο pda με odin και όλα μια χαρά ηταν τώρα εδώ παρακαλώ βοήθεια!!! την κατεβασα απο samfirmware.com I9100XWKF1 ## EXT4.PIT 2.3.3 2011 June 3 MULTI - CSC - OJVKE4 το 1ο αρχειο θα το βαλεις στο PDA το 2ο θα το βαλεις στο CSC και το 3ο στο Phone...μετα πατησε start και τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το Odin:) για να μην μπερδευτει΅ς με το PIT...κατεβασε αυτη την εκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 ειναι προς το τελος...παλι WXKF1...και βαλε τα αρχεια που θα ξεζιπαρεις οπως σου ειπα.. η μπαταρια κραταει ακομα περισσοτερο απο ΚΕ7.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited June 19, 2011 by athanaso77 Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 στο λινκ που εδωσες λεει οτι κανει wipe οποτε πρεπει να κανουμε “Backup all user apps + system data” με titanium ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 στο λινκ που εδωσες λεει οτι κανει wipe οποτε πρεπει να κανουμε “Backup all user apps + system data” με titanium ? στο system data προσεκτικα..μην περασεις πραγματα που ισως εχουν ασυμβατοτητες με την καινουργια rom... προσωπικα κανω backup ολες μου τις εφαρμογες και στο system τα απαραιτητα...οπως sms,call logs,apn settings κλπ...εσυ θα δεις και θα κρινεις απο'κει και περα.. παντως αυτο το titanium πραγματικα αξιζει τα (λιγα) λεφτα του...σου λυνει τα χερια πραγματικα Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 αν κανω πρωτα μπακαπ ολες της εφαρμογες μου και μετα δευτερο μπακαπ με δεδομενα συστηματος θα εχω προβλημα η ειναι το ιδιο πραγμα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 αν κανω πρωτα μπακαπ ολες της εφαρμογες μου και μετα δευτερο μπακαπ με δεδομενα συστηματος θα εχω προβλημα η ειναι το ιδιο πραγμα ? δεν θα εχεις κανενα προβλημα...απλα στην ουσια σου ξεχωριζει τα αρχεια κατα καποιο τροπο...οι εφαρμογες ολες μαζεμενες και τα data ολα μαζεμενα.. οποτε στην ουσια ειναι το ιδιο,απλα ξεχωριζει λιγο τα πραγματα:) Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 sorry που ειμαι λιγο οφτοπικ (νομιζω οτι θα βοηθησει τους νεους στο android οπως εγω) αλλα αν καταλαβα καλα απο δεδομενα συστηματος θα κανω μπακαπ μονο οτι ειναι πρασινο το τιτανιουμ ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 sorry που ειμαι λιγο οφτοπικ (νομιζω οτι θα βοηθησει τους νεους στο android οπως εγω) αλλα αν καταλαβα καλα απο δεδομενα συστηματος θα κανω μπακαπ μονο οτι ειναι πρασινο το τιτανιουμ ? τα πρασινα ειναι τα σιγουρα που θα κανεις backup.. Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 τα πρασινα ειναι τα σιγουρα που θα κανεις backup.. Επειδή μια ζωή μπερδεύομαι εδώ ...μηπως γνωρίζεις ποια επιλογή από τις ρυθμίσεις συστήματος του τιτανιουμ μπορεί να σε επαναφέρει την επιφάνεια εργασίας με τις συντομεύσεις καθώς και τις ρυθμίσεις για το γουάι φαι ;; πότε δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό σωστά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Επειδή μια ζωή μπερδεύομαι εδώ ...μηπως γνωρίζεις ποια επιλογή από τις ρυθμίσεις συστήματος του τιτανιουμ μπορεί να σε επαναφέρει την επιφάνεια εργασίας με τις συντομεύσεις καθώς και τις ρυθμίσεις για το γουάι φαι ;; πότε δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό σωστά... λοιπον wallpaper/settings,application widgets,wifi access points.. επισης ποιον launcher χρησιμοποιεις??αν δεν χρησιμοποιεις TW,τοτε μπορεις να παρεις backup το desktop που χρησιμοποιεις και μετα απο φλασαρισμα να το επαναφερεις! Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 λοιπον wallpaper/settings,application widgets,wifi access points.. επισης ποιον launcher χρησιμοποιεις??αν δεν χρησιμοποιεις TW,τοτε μπορεις να παρεις backup το desktop που χρησιμοποιεις και μετα απο φλασαρισμα να το επαναφερεις! Οκ thanks για την απάντηση ...έχω σκοπό σήμερα να φλασαρω την ρομ που έδωσες πιο πάνω άλλα βαριόμουνα να τα στήσω όλα από την αρχή ...όντως τελικά το τιτανιουμ είναι σωτηρία για τέτοια ..και πάλι thans για την απάντηση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos8 Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 γεια σας παιδια και εγω σκεφτομαι να κανο αναβάθμιση μεσω odin ποια ρομ μου προτείνεται να βάλω??και αν υπήρχε καποιος αναλυτικός οδηγος για το πως να περασουμε την ρομ θα ηταν σουπερ (στα ελληνικά ):happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 γεια σας παιδια και εγω σκεφτομαι να κανο αναβάθμιση μεσω odin ποια ρομ μου προτείνεται να βάλω??και αν υπήρχε καποιος αναλυτικός οδηγος για το πως να περασουμε την ρομ θα ηταν σουπερ (στα ελληνικά ):happy: Στο θέμα της κάθε rom υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πως θα περαστούν και είναι απλές. Διάβασε πιο πίσω για να δεις τι προτείνουν όσοι έχουν δοκιμάσει και θα πάρεις μια εικόνα για το ποια rom ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 περασα και εγω την WXKF1 πριν απο λιγο ....:) θα σας πω αν εχει διαφορα στην μπαταρια παντως ελληνικα εχει κανονικα... Luciferia ξερεις κανενα "κολπακι" για να φαινεται το "ποσοστο"της μπαταριας πανω.....?(κατι σαν το battery circle....πχ...) στην ke7 ειχα βαλει αλλα εδω το ζιπ δεν πρεπει να ταιριαζει....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 λοιπον wallpaper/settings,application widgets,wifi access points.. επισης ποιον launcher χρησιμοποιεις??αν δεν χρησιμοποιεις TW,τοτε μπορεις να παρεις backup το desktop που χρησιμοποιεις και μετα απο φλασαρισμα να το επαναφερεις! αν χρησιμοποιω TW τι πρεπει να κανω μπακαπ για να μπορεσω να επαναφερω desktop widgets και shortcuts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 αν χρησιμοποιω TW τι πρεπει να κανω μπακαπ για να μπορεσω να επαναφερω desktop widgets και shortcuts σε μενα παντως δεν πετυχε η επαναφορα...στα desktop widgets...τα εβαλα παλι ενα προς ενα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts