Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ουτε για 200 ευρω

Ειναι πολλα για 2 χρονων τηλεφωνο.

Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, αξιζει το πολυ μεχρι 180 και να ειναι σε πολυ καλη κατασταση.

Αν εχει χτυπηματα, τοτε πεφτει η τιμη.

Μην ψαρωνεις στις αγγελιες ιδιως στην χρυση ευκαιρια, που τα δινουν ολοι 230-250 ευρω.

Δεν παιζει αυτη η τιμη με τιποτα

Ηδη εχουν αρχιζει να παιζουν οι αγγελιες του s3 στα 250 ευρω

Εγω στην θεση σου το s3 θα επαιρνα παντως.

Το s2 το θελω για την γυναικα μου που ειναι πιο μικρο σε διαστασεις.

Συμφωνω απολυτα, αλλα νομιζω οτι μονο εμεις οι δυο σκεφτομαστε με αυτον τον τροπο.

Δεν εξηγειται αλλιως να βλεπω αγγελιες του s2 πανω απο 200 ευρω !!! :knife:

Eγώ από το sgs2 είμαι υπερευχαριστημένος αλλά από την άλλη πολύ δύσκολα θα το συνιστούσα σε κάποιον σε τιμή ακόμη και στα 180...όποιος το πουλάει θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα και ας ζητάει όσα θέλει....αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μετά από τόσο καιρό τα αξίζει όταν παίρνεις καινούργιο με εφάμιλλα χαρακτηριστικά.

Ε ενταξει η οθονη του s3 ηταν πολυ καλυτερη απο του s2 και δεν εννοω το μεγεθος.

Μονο και μονο γι αυτο, δεν παιζει να γυρισεις πισω στο s2.

Το ιδιο και η φωτογραφικη-video.

Απλα το s2 λογω των διαστασεων του, ειναι ενα κινητο που βολευει πολυ κοσμο.

H 4,3 οθονη για καποιους ειναι το ταβανι ως μεγεθος.

Παντως αν ειναι να δωσεις πανω απο 200 ευρω, καλο ειναι να προτιμησεις το s3 κι αν θελεις μικροτερο μεγεθος τοτε το s4 mini

Το sgs3 το έχει συγγενικό μου πρόσωπο...Πέραν της οθόνης εκεί που υπερτερεί είναι στην φωτογραφική....Το sgs3 είναι πολύ καλύτερο ιδίως σε ταχύτητα λήψης...και το διαπίστωσα όταν κυνήγαγα να βγάλω την ανιψιά μου.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ που είμαι ανάμεσα στο sgs2 και στο core ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο???για την τιμή να πω ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια.

το σ2 πουλησε τρελλα σε ολο τον κοσμο και ειδικα στην ελλαδα εχει ζητηση ακομα μεγαλη.ητιμη λοιπον επιρεαζεται και απο αυτον τον παραγοντα,της ζητησης.πριν 2 εβδομαδες στο σκρουτζ ειχε 280ευρο τωρα απο 330.ασχετα αν δεν παρει αναβαθμηση παραπανω,εγω θα αλλαξω οταν παψει να λειτουργει.
:ninja:

Εγώ που είμαι ανάμεσα στο sgs2 και στο core ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο???για την τιμή να πω ότι είναι πάνω κάτω τα ίδια.

To sgs2 παραμένει καλύτερο από πολλά της μικρομεσαίας άντε και μεσαίας κατηγορίας....Μια αντιπαραβολή στα χαρακτηριστικά είναι αρκετά διαφωτιστική...Μόνο στην μπαταρία υστερεί...

Γιατί όσοι ενδιαφέρεστε για το s2 δεν κοιτάτε το s2 plus; Ίδια δεν είναι;

Οχι,το 2+ εχει λιγοτερη ρομ, 8 γιγα, και σαφως διαφορετικο επεξεργαστη καθως και *καρτα* γραφικων, ενω δεν εχει ακομη επιβεβαιωθει απο χρηστες η υπαρξη η οχι του DLNA.

απορια γιατι το βαπτισαν plus,ενω ειναι υποδεεστερο σε hardware?(ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ)επισης εκτως απο μερικα επωνυμα οκτοδεκαεξαπηρηνα,στην αγορα δυσκολα καποιο καλυτερο. Edited by stauros2653

απορια γιατι το βαπτισαν plus,ενω ειναι υποδεεστερο σε hardware?(ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ)

Κρατάει περισσότερο η μπαταρία.. :p

Το glonass δεν μας πολυ πειραζει που δεν υπαρχει στα s2. ποιο πολυ μας ενοχλει στο s2+ οτι δεν εχει lte, εχει λιγοτερη ρομ και δεν επιβεβαιωνεται απο χρηστη η υπαρξη dlna μια και δεν το αναφερει η σαμμυ.

Στο SII Plus ούτε κατά διάνοια καταλαβαίνεις την θεωρητικά "χειρότερη" κάρτα γραφικών ενώ έχει πολλά χαρακτηριστικά σύγχρονων κινητών του 2013. Μόνο την 4.2.2 και το Glonass να αναφέρω αρκούν. Οι μόνοι που έχουν απομείνει να υπερασπίζονται την αγορά του SII αντί του SII Plus εν έτει 2013 είναι οι παλιοί κάτοχοι του SII. Όποιος νομίζει ότι μια εταιρεία με το εύρος επιτυχίας της Samsung θα κυκλοφορούσε ένα υποδεέστερο συνολικά πακέτο και θα το ονόμαζε Plus για να αμαυρώσει την επιτυχία της παλιάς της ναυαρχίδας, πλανάται πλάνην οικτράν!

μα οσοι εχουμε σ2 θα πηγαιναμε σε κατι πιο ανεβαζμενο,πχ αναλυση οθονης ,επεξεργαστη,μνημη ραμ,κ.α. οχι σε κατι σχεδον ομοιο!!!

• 4 weeks later...
Προφανώς γιατί έχει σταματήσει η παραγωγή του, και είναι πιο δυσεύρετο πλέον. Κατά τη γνώμη μου, αν ενδιαφέρεσαι, καλύτερα να το ψάξεις σαν μεταχειρισμένο. Σίγουρα, ακόμα και σήμερα, θεωρείται καλή συσκευή, αλλά με ~300€ πλέον παίρνεις πιο σύγχρονες και πιο ισχυρές συσκευές.

Εγω παντως μετα απο αρκετο ψαξιμο, .και φυσικα μη δυνατοτητας διαθεσης περισσοτερων χρημάτων, κατέληξα στο S 2 PLUS. Το εχω ελαχιστες μερες οποτε δεν μπορω να πω κατι ακομα. Δειχνει πολυ καλο ομως. Υπαρχει θεμα για συζητηση του S2 εδω στο φορουμ; Δεν εχω βρει κατι.

Εγω παντως μετα απο αρκετο ψαξιμο, .και φυσικα μη δυνατοτητας διαθεσης περισσοτερων χρημάτων, κατέληξα στο S 2 PLUS. Το εχω ελαχιστες μερες οποτε δεν μπορω να πω κατι ακομα. Δειχνει πολυ καλο ομως. Υπαρχει θεμα για συζητηση του S2 εδω στο φορουμ; Δεν εχω βρει κατι.

Αν εννοεις θεμα για συζητηση σχετικα με το s2 plus βεβαιως και υπαρχει. Εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354263

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked