Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελπίζω να μη αντιγράφουν την apple και να δημιουργούν οι ίδιοι τις ελλείψεις.

απ οτι ξερω, ειναι γενικοτερο το προβλημα με τα σαμσουνγκ στην ελληνικη αγορα. δηλαδη, πουθενα δεν το βρισκεις, ουτε καν στις μεγαλες αλυσιδες και σε πικρα τιμες (ανω των 500) , οποτε καθολου περιεργο δε μου φαινεται να εχουν ελλεψη τα μικρα τυπου inmobile. ηρθε και η δικαιολογια με την πυρκαγια και εδεσε το γλυκο, με αποτελεσμα να μην απαντανε ουτε σε mail ουτε σε τηλεφωνα.

απογητευση, χιλιες φορες να το παιρνα στα 430, αλλα που να ξερω εγω ο λακαμας οτι στις εκπτωσεις η τιμη αντι να παει παρακατω θα παει πολυ παραπανω. μας δουλευουν με λιγα λογια...

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κοπανιεμαι εδω και ενα 3 μήνες για να βρω την καλη εποχη για τις τιμες και τη κινητό θα παρω και οταν αποφασισα, το galaxy s2 δεν βρισκεται πουθενα..........:X:wacko:

To καλύτερο είναι να το αγοράζεις μετά απο 2-3 μήνες απο τη στιγμή της πρώτης κυκλοφορίας, γιατί μετά είτε η τιμή πάει περίπατο, ή απαξιώνεται, ή μόλις εισαι έτοιμος για να το αγοράσεις ξεκινάς τις ερωτήσεις τύπου "Να το αγοράσω ή να περιμένω για το S3;"

Δηλαδή δεν θέλει 3 μήνες ψάξιμο, αλλά 1-2 βδομάδες...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Στο inmobile έχω στείλει mail εδώ και 4 μέρες και με έχουν συνδέσει με Κάιρο... Ευτυχώς που δεν έβαλα καμμιά παραγγελία, θα με είχε κόψει κρύος ιδρώτας!!!

Δεν μου φαίνεται και πολύ αξιόπιστο μαγαζί! Μακάρι να υπήρχε και σε άλλο κατάστημα με παρόμοια τιμή.

Στο inmobile έχω στείλει mail εδώ και 4 μέρες και με έχουν συνδέσει με Κάιρο... Ευτυχώς που δεν έβαλα καμμιά παραγγελία, θα με είχε κόψει κρύος ιδρώτας!!!

Δεν μου φαίνεται και πολύ αξιόπιστο μαγαζί! Μακάρι να υπήρχε και σε άλλο κατάστημα με παρόμοια τιμή.

Κ εμένα μια από τα ίδια. Βέβαια και παραγγελία να είχα κάνει δε με νοιάζει και πολύ γιατί προφανώς με αντικαταβολή θα πλήρωνα!

Τώρα όσο για το μαγαζί, δε νομίζω να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Έχουν αγοράσει ήδη κάποια παιδιά από το forum νομίζω και δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Η συσκευή προφανώς εξωτερικού αλλά Ευρωπαϊκή.

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

Πώς σκέφτεστε να κινηθείται παιδιά μιας και δεν υπάρχει φως από inmobile μερια?Για να πάρω κάποια ιδέα.:lol:

καλα, και να ειχες παραγγειλει, δεν θα ελεγε και τιποτα... εγω παρηγγειλα κανα 2.... και τι, θα μου τα φερουν μετα απο 2 μηνες και θα τους πω ευχαριστω πολυ?? ενα απλο "με συγχωρειτε εγινε λαθος δεν εχω ιδεα για παραγγελια" και τελος. απ τη στιγμη που μιλαμε για αντικαταβολη, τελειωσε. σιγα μη σκασουμε κιολας, εχω ξαποστειλει ετσι κουριερ που ηρθαν κατι αιωνες μετα.... :PPP

Πώς σκέφτεστε να κινηθείται παιδιά μιας και δεν υπάρχει φως από inmobile μερια?Για να πάρω κάποια ιδέα.:lol:

μακαρι καποιος να ξερε ποτε θα επανελθει η διαθεσιμοτητα, και καμια νορμαλ τιμη... προσωπικα δεν αντεξα, πηρα αλλο... αν και μου ειχε κολλησει το S 2. Aλλα μου την εδωσε ολο αυτο που γινεται και δεν αντεξα!!

Αν εχεις υπομονη, τι να πω, περιμενε οσο παει... ουτως η αλλως σε 2-3 μηνες σγουρα το s 2 θα πεσει δραματικα λογω s 3. αυτο λεει η κοινη λογικη.

Και εγώ μία απο τα ίδια το παρήγγειλα απο inmobile στις 5/1/2012 και ακόμη περιμένω. Παρέλαβα το mail που λέει για τη φωτιά, αλλα απο τότε δέν απαντούν στα e-mail.

καθε εμποδιο σε καλο...απο οτι ειδα βγαινει και σε λιγο καιρο το νεο sony με χαρακτηριστικα καλσεις ανωτερα και σε αρκετα ανταγωνιστικη τιμη,εξαλου ολα τα νεα μοντελα βγαινουν το φεβρουαριο........

Όπου έχω κοιτάξει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πουθενά.:confused:

edit.Λοιπόν παιδιά θα κάνω το βήμα και θα το παραγγειλω από το γερμανικό amazon μιας και πλεον έχει διαθεσιμότητα.Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που ξερει γερμανικα.Από όσο κατάλαβα το κινητό είναι γερμανικό αλλά όχι branded αποτι λεει απλα θα ήθελα μια επιβεβαιωση.Επίσης να μου πει κάποιος πόσο είναι τα μεταφορικά διότι λέει δωρεαν αλλα έχω την εντυπωση ότι είναι μόνο για την Γερμανία.Ευχαριστω εκ των προτέρων.http://www.amazon.de/gp/product/B004Q3QSWQ/ref=s9_simh_bw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1XFN042GRCHWNCZM39QB&pf_rd_t=101&pf_rd_p=248108627&pf_rd_i=571954

Edited by margianniss

Όπου έχω κοιτάξει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πουθενά.:confused:

edit.Λοιπόν παιδιά θα κάνω το βήμα και θα το παραγγειλω από το γερμανικό amazon μιας και πλεον έχει διαθεσιμότητα.Θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον που ξερει γερμανικα.Από όσο κατάλαβα το κινητό είναι γερμανικό αλλά όχι branded αποτι λεει απλα θα ήθελα μια επιβεβαιωση.Επίσης να μου πει κάποιος πόσο είναι τα μεταφορικά διότι λέει δωρεαν αλλα έχω την εντυπωση ότι είναι μόνο για την Γερμανία.Ευχαριστω εκ των προτέρων.http://www.amazon.de/gp/product/B004Q3QSWQ/ref=s9_simh_bw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1XFN042GRCHWNCZM39QB&pf_rd_t=101&pf_rd_p=248108627&pf_rd_i=571954

http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.amazon.de%2Fgp%2Fproduct%2FB004Q3QSWQ%2Fref%3Ds9_simh_bw_p23_d0_g23_i1%3Fpf_rd_m%3DA3JWKAKR8XB7XF%26pf_rd_s%3Dcenter-2%26pf_rd_r%3D1XFN042GRCHWNCZM39QB%26pf_rd_t%3D101%26pf_rd_p%3D248108627%26pf_rd_i%3D571954 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδώ είναι μια σελίδα http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-i9100-galaxy-s-ii/ όπως την skroutz αλλα με τσεχικα καταστήματα .οι τιμές ξεκινάνε από 400 ευρώ αλλα δεν ξέρω αν στέλλουνε ελλάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποια και να δείτε.απo εδω αγόρασα το xperia μου ήταν γερμανικό,η συσκευασία ήταν ανοιχτη αλλα το κινητό δεν είχε κάποιο πρόβλημα .Τώρα αν επικοινωνήσετε με κάποιον και μπορεί να το στείλει ελλάδα αν θελετε μπορώ να το έλεξω πριν να σας το στείλει φτάνει το κατάστημα να είναι πράγα.

25 κορωνες ειναι 1 ευρώ

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Το χρησιμοποίησα το google translate απλα για επιβεβαιβέ\ωση ήθελα κάποιον που ξερει γερμανικα γιατι σε μερικα σημεια δεν τα λεει ξεκαθαρα.Ευχαριστώ πάντως:)

Εχω χρησιμοποιησει πανω απο 30 φορες το γερμανικο Amazon για αγορες οποτε μπορω να σε κατατοπισω λιγο .Καταρχην δεν στελνουνε ολα τα προιοντα τους στην ελλαδα , τα ηλεκτρονικα ομως που μας ενδιαφερουνε τα στελνουνε.Θα πρεπει ο πωλητης να ειναι η Amazon και οχι καποιος συνεργατης , γιατι αυτος μπορει να σου χρεωσει εξωφρενικα μεταφορικα.Για να δεις τα μεταφορικα δυστιχως υπαρχει μονο ενας τροπος.Θα κανεις λογαριασμο , θα βαλεις το προιον στο καλαθι , θα δηλωσεις διευθυνση ελλαδας και μετα μονο θα σου δειξει τελικη τιμη οποτε θα δεις ποσο ειναι τα μεταφορικα για την παραγγελια σου , ομως μην μπερδευτεις αλλο ενα με δυο κλικ μετα ακομα και θα χτυπισει ο ταχυδρομος σε καναδυο μερες:).Υ.Γ.

Εννοειται βεβαια οτι η τιμη που βλεπετε , δεν θα ειναι η τιμη που θα πληρωσετε γιατι για να μην ξεχναμε η γερμανοι εχουνε ΦΠΑ 19% , οποτε μολις δωσετε ελληνικη διευθυνση θα παρει αλλη μια αυξησουλα.Μονο στο Amazon το εχω δει αυτο .....

Edited by linus25

Δηλαδή δε θα πληρώσω όσο λέει στο site συν τα μεταφορικά αλλα θα έχω και προσαυξηση λόγω φόρου.Αν είναι έτσι δε πολυσυμφερει.Μήπως μπορεις να μου πεις πόσο καιρό κάνει να φτάσει η αποστολή με επιλογη της standard παραδοσης?Ευχαριστω:)

Δηλαδή δε θα πληρώσω όσο λέει στο site συν τα μεταφορικά αλλα θα έχω και προσαυξηση λόγω φόρου.Αν είναι έτσι δε πολυσυμφερει.Μήπως μπορεις να μου πεις πόσο καιρό κάνει να φτάσει η αποστολή με επιλογη της standard παραδοσης?Ευχαριστω:)

Η διαφορα ειναι 4% παραπανω στην τιμη (19% στη Γερμανια 23% εδω) στα 400 ευρω που αναφερουν τα γερμανικα υπολογισε συν 16 ευρω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Aπό το αμερικανικό?Γιατί στο αγγλικο οι τιμές που βλέπω είναι τσουχτερες.Αν εχεις κάποιο λινκ ευπροσδεκτο:)

Επίσης βλέπω στο amazon.de αυτο εδώ αλλά δε ξέρω τι πάιζει.Εσεις τί λέτε?http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B004Q3QSWQ/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new

Πριν λίγη ώρα υπήρχε στα 320 και ο πώλητης το ανέφερε σαν καινουριο.Αλλα ύποπτο το βρισκω.

συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση . εγώ από εδώ το πήρα 360+30=390 .

http://www.ebay.com/itm/160705091605?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_643wt_934

Edited by opetran

guys βρηκα αυτο απο ebay.de στα 450 χωρις SIMLOCK UNBRANDED...αρα μπορουμε να βαλουμε οτι Sim εταιριας θελουμε σωστα?

μεγαλο καταστημα με πολλες αγορες 330.000 :X

To Amazon απο την αλλη που το εχει στα ιδια περιπου ξερουμε αν ειναι SIMLOCK Free k Unbranded?καποιος που εχει παρει απο εκει? http://www.ebay.de/itm/SAMSUNG-GT-I9100-GALAXY-S2-II-ANDROID-2-3-SMARTPHONE-8M-KAMERA-TOUCHSCREEN-HANDY-/200699391496?pt=DE_Handy_s&hash=item2eba9dae08#ht_3876wt_1139

Εάν μπει κάποιος στο inmobile θα δει ότι έχουν βάλει banner που λεει Σύντομα κοντά σας με νέο ανανεωμένο site.Αντε να δούμε:rolleyes:

τι μας νοιαζει το σαιτ?:lol:

το galaxy s2 μας νοιαζει που το μοστραρουν στα 399 αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση:p

ηθελα να ξερα αν ρωτουσαμε με e-mail για αλλη συσκευη θα απαντουσαν...

• Administrators
guys βρηκα αυτο απο ebay.de στα 450 χωρις SIMLOCK UNBRANDED...αρα μπορουμε να βαλουμε οτι Sim εταιριας θελουμε σωστα?

Σωστά.

To Amazon απο την αλλη που το εχει στα ιδια περιπου ξερουμε αν ειναι SIMLOCK Free k Unbranded?

Είναι ναι εκτός και αν αναφέρεται διαφορετικά.

Modpic.gif

τι μας νοιαζει το σαιτ?:lol:

το galaxy s2 μας νοιαζει που το μοστραρουν στα 399 αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση:p

ηθελα να ξερα αν ρωτουσαμε με e-mail για αλλη συσκευη θα απαντουσαν...

Ναι απλά ελπίζω οτι αν αναστηθεί τπ καινουριο site θα αναστηθουν και όλες οι άλλες λειτουργίες του καταστήματος:lol:

εγω παλι μπορω να παρω gs2 και nexus στην ιδια τιμη καινουργια και δεν ξερω τι να κανω:confused::confused::confused:

με 400€ GN???κ ακομα το συζητας???βουρ:lol:

δεν ειχα ποτε Gs2 για να σου πω ποιο μου αρεσε περισσοτερο αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το GN ειναι νεοτερο μοντελο.

τωρα...τα υπολοιπα ειναι γουστα.

εγω με το Gs2 ειμαι ερωτευμενος αλλα πεταχτηκε αυτη η ευκαιρια κ το πηρα,δεν υπαρχει κ σε καλη τιμη το Gs2 κ αναγκαστηκα να υποκυψω:lol:

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked