Jump to content

gianfreg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gianfreg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

gianfreg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. gianfreg

    Meizu MX4

    Καλησπέρα. Εχω το ΜΧ4 απο Γερμανο 2μήνες, φοράει την 4.5.4Ι τωρα τελευταία άρχισε να σέρνεται. Εκανα reset εστρωσε για 2 μέρες και μετά ξανα τα ίδια. Δηλαδή μπορεί να κάνει και 8 δευτερόλεπτα να ανοίξει κάμερα η συλλογή, ή ακόμα και dialer. On screen time δεν πέτυχα ποτέ πάνω απο 3 ωρες και 10 λεπτά σε balance mode. Antutu ποτέ πάνω απο 39.000. Πηγα να βρω την 4.0.4Ι δεν υπάρχει για download. Μπορει να βοηθήσει κάποιος? Αναπολώ το Galaxy S4 μου.
  2. Στα Windows 8.1 αν δεν δεις αυτό http://thebroodle.com/android/install-mediatek-mt65xx-usb-vcom-drivers-windows-8-8-1 καληνύχτα. Τέλος καλό όλα καλά. Ευχαριστώ.
  3. Τα εχω κανει αυτα, αλλα το flash tool λεει δεν υπαρχει το path. και μήπως πρεπει να απεγκαταστησω τον lenovo suite driver γιατι οταν συνδεω το κινητό ανοίγουν 3 τρόποι σύνδεσης? Ποση ώρα κρατά ολη η διαδικασία? Εχω φάει 2 μέρες παίδεμα. Δεν εχω ξανακάνει root. Εχω φέρει δεκάδες κινητά ολα ηταν root multilanguage αλλά μονο τα s960 εχουν αυτο το χαζο να χάνουν το root με το update η την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
  4. Έχω φέρει 2 Lenovo Vibe S960 για φίλους και οι 2 κάναν update και χάσανε τα Ελληνικά και το play store. Τώρα οι περισσότερες εφαρμογές είναι στα Κινέζικα. Έχω δοκιμάσει 7 διαφορετικούς τρόπους root και να περάσω την ROM που μου έστειλε ο Κινέζος αλλά μετά από 2 μέρες προσπάθειας παραιτούμαι. Είμαι από Θεσσαλονίκη, μπορεί κάποιος να βοηθήσει please:(? Έχει 4.4.2 & Vibe 2.0.
  5. Και εγώ μία απο τα ίδια το παρήγγειλα απο inmobile στις 5/1/2012 και ακόμη περιμένω. Παρέλαβα το mail που λέει για τη φωτιά, αλλα απο τότε δέν απαντούν στα e-mail.
×
×
  • Create New...