Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι τα μαυρα εχουν αλλο καπακι για να μη γλυστραει.

ωραία νασε καλα γιατι μου φάνηκε περίεργο.:)

Δηλαδή το μαύρο γλιστράει και το άσπρο όχι? Η το άσπρο του βάλαν λείο για ομορφιά και ας γλιστράει μωρέ σιγά δεν έγινε και τίποτα!:lol: Άρε σαμμυ... κορεάτικα συστήματα είναι αυτά!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δηλαδή το μαύρο γλιστράει και το άσπρο όχι? Η το άσπρο του βάλαν λείο για ομορφιά και ας γλιστράει μωρέ σιγά δεν έγινε και τίποτα!:lol: Άρε σαμμυ... κορεάτικα συστήματα είναι αυτά!

To δευτερο...!

Εγώ τους πήρα από μόνος μου αφού πέρασαν 3 μέρες! Αλήθεια με ποιο τρόπο το τσέκαρες μόνος σου;

μπηκα εδω και to βρηκα

http://www.samfirmware.com/

Καλησπέρα, είδα μια αγγελία στην χρυσή ευκαιρία, 200 ευρώ μεταχειρισμένο ένα μήνα http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android%7Cad-7866549.html

Το βρίσκω αρκετά φτηνό και είμαι λίγο επιφυλακτικός αν και αφού μίλησα με τον πωλητή με διαβεβαίωσε ότι το ελέγχω πρώτα και μετά αποφασίζω. Εσείς τι λέτε?

Αυτοί απότι κατάλαβα ήταν ένα κατάστημα που αγόραζε και πουλούσε μεταχειρισμένα κινητά, αλλά έκλεισε.

Υ.Γ: Έχουν και ένα μαύρο και το πουλάνε 220 (32gb) αλλά μου παν ότι μπορεί να πέσει και λίγο η τιμή.

Καλησπέρα, είδα μια αγγελία στην χρυσή ευκαιρία, 200 ευρώ μεταχειρισμένο ένα μήνα http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,samsung,android%7Cad-7866549.html

Το βρίσκω αρκετά φτηνό και είμαι λίγο επιφυλακτικός αν και αφού μίλησα με τον πωλητή με διαβεβαίωσε ότι το ελέγχω πρώτα και μετά αποφασίζω. Εσείς τι λέτε?

Αυτοί απότι κατάλαβα ήταν ένα κατάστημα που αγόραζε και πουλούσε μεταχειρισμένα κινητά, αλλά έκλεισε.

Υ.Γ: Έχουν και ένα μαύρο και το πουλάνε 220 (32gb) αλλά μου παν ότι μπορεί να πέσει και λίγο η τιμή.

Κατι παιζει σιγουρα.Κανεις δε πεταει λεφτα.Ποιος θα το πουλουσε 200 οταν ανετα θα μπορουσε να πουληθει 300;

Την ίδια αγγελία την βλέπω γύρω στον μήνα, για να μην έχει πουληθεί τόσο καιρό κάτι δεν πάει καλά όπως είπε και ο φίλος από πάνω.. πάντως γράφει όχι συναντήσεις, άρα πως θα το ελέγξεις? Εάν σου δίνει δυνατότητα ελέγχου τότε πάνε με κάποιον που ξέρει την συσκευή (κάποιος που έχει ίδιο και ξέρει τι να ελέγξει) το μόνο που έχεις να χάσεις είναι λίγο από τον χρόνο σου.

• Administrators

Σε γενικές γραμμές συνιστώ να μην εμπιστεύεστε τέτοιες αγγελίες, από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει.

Modpic.gif

Κι εγώ την είδα αλλά είναι αυτό που λέμε, πολύ καλό για να είναι αληθινό;

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Εγώ πάντως παιδιά που το πήρα από μαγαζάκι ιντερνετικό στα 399 (προσφορά, καταλάβατε ποιό λέω), μου ήρθε και έχει ένα βιβιλιαράκι με σύντομες οδηγίες στα Γαλλικά, και ένα άλλο με την εγγύηση που έχει όλες τις ευρωπαικές γλώσσες και την ελληνική.

Άρα μάλλον είναι Γαλλικό... έτσι δεν είναι? (από ότι έχω καταλάβει και απο τα παραπάνω)

Απλά ρωτάω για να μην έχω κανένα πρόβλημα μετά με την εγγύηση....

Κατα τα άλλα, λειτουργικά είναι άψογο...

Ευχαριστώ.

Edited by one2377

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν έχεις φίλε!! Εξάλλου και μόνος είδες πως έχει ΚΑΙ Ελληνικά μέσα!!

(Πέρα από αυτό το έχω επιβαιβαιώσει και γω ο ίδιος τηλεφωνικά με την Samsung Ελλάς ότι είναι μέσα στην εγγύηση όλα όσα είναι Ευρωπαικά απ' όπου και αν τα πάρεις!!) Να φανταστώ ότι σου έστειλαν και απόδειξη με το ΙΜΕΙ που γράφει και το κουτί!

Καλορίζικο!!:)

ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν έχεις φίλε!! Εξάλλου και μόνος είδες πως έχει ΚΑΙ Ελληνικά μέσα!!

(Πέρα από αυτό το έχω επιβαιβαιώσει και γω ο ίδιος τηλεφωνικά με την Samsung Ελλάς ότι είναι μέσα στην εγγύηση όλα όσα είναι Ευρωπαικά απ' όπου και αν τα πάρεις!!) Να φανταστώ ότι σου έστειλαν και απόδειξη με το ΙΜΕΙ που γράφει και το κουτί!

Καλορίζικο!!:)

Ναι... η απόδειξη είχε κανονικά επάνω το ΙΜΕΙ το οποίο επιβεβαίωσα οτι όντως είναι αυτό.

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

http://techblog.gr/forum/showthread.php/2558-Prosoxi!!

Μακριά.. Αν σου ζητάνε κατάθεση απλά ρίξε και κανα γαλλικό και ΜΑΚΡΙΑ!!!

s21 ultra 256

Κατι παιζει σιγουρα.Κανεις δε πεταει λεφτα.Ποιος θα το πουλουσε 200 οταν ανετα θα μπορουσε να πουληθει 300;

Αμα μπορεις να το ελεξεις ... πανε δες το ... ζητα και το ΙΜΕΙ και τσεκαρε αν ειναι αληθινο το κινητο εδω http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

και s/n για samsung check

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Καλησπερα παιδια, αποφασησα να αγορασω και εγω το κινητο.. Πηρα λοιπον σημερα τηλεφωνο σε ενα καταστημα, και με ενημερωσαν οτι θα υπαρχει διαθεσιμοτητα απο αυριο ενω μου ειπαν επισης οτι η συσκευη ειναι Ευρωπαικη με 2 χρονια εγγυηση, αλλα αν θελησω κατι θα επρεπε να απευθυνθω σε αυτους αφου η συσκευη δεν ειναι Ελληνικη για να μην ταλαιπωρηθω με την αντιπροσωπεια...

Ισχυει κατι τετοιο?

• Administrators
Τα έχουμε πει επανειλημμένως... αν η συσκευή είναι ευρωπαϊκή, στο βιβλιαράκι της εγγύησης έχει και τη χώρα μας και υποστηρίζεται κανονικά σε θέματα εγγύησης από την εδώ αντιπροσωπεία.

Modpic.gif

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές.Αποφάσισα και εγώ να πάρω το κινητό μετά από το 2006 που είχα ένα Ν73, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά και θέλω να το πάρω από γνωστό ιντερνετικό κατάστημα.EASYBUY.Δεν υπάρχει όμως και βλέπω ότι οι τιμή του σε κάποια άλλα καταστήματα ιντερνετικά ανεβαίνει.Γιατί αυτό;Από πού θα με συμβουλεύατε να το αγοράσω;Ποιο θεωρείτε αξιόπιστο ιντερνετικό κατάστημα;(Αποκλείοντας ΠΛΑΙΣΟ ή ΓΕΡΜΑΝΟ που το έχουν στα 520 μέσω παραγγελίας από το net).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά καλησπέρα και καλές γιορτές.Αποφάσισα και εγώ να πάρω το κινητό μετά από το 2006 που είχα ένα Ν73, αλλά δεν το βρίσκω πουθενά και θέλω να το πάρω από γνωστό ιντερνετικό κατάστημα.EASYBUY.Δεν υπάρχει όμως και βλέπω ότι οι τιμή του σε κάποια άλλα καταστήματα ιντερνετικά ανεβαίνει.Γιατί αυτό;Από πού θα με συμβουλεύατε να το αγοράσω;Ποιο θεωρείτε αξιόπιστο ιντερνετικό κατάστημα;(Αποκλείοντας ΠΛΑΙΣΟ ή ΓΕΡΜΑΝΟ που το έχουν στα 520 μέσω παραγγελίας από το net).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Χωρίς να το έχω ψάξει προσωπικά, πολύς κόσμος από το φόρουμ το έχει παραγγείλει/ παραλάβει από techneasy με πολύ καλές κριτικές..

Sent from my customized sgs2 powered by Omega!

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από birdphone το παρέλαβα την επόμενη μέρα, ελληνικό με δύο έτη εγγύησης από την Samsung (με επιβεβαίωση από την Samsung Hellas). Edited by NickMrg
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερούδια και από μένα και χρόνια πολλά σε όλη την ομήγυρη του φόρουμ

Αναμένω να καταφθάσει και ο δικός μου γαλαξίας από το γνωστό πλέον κατάστημα των 399 €.

Προς το παρόν είναι ανοιχτή η παραγγελία και δεν ξέρω αν λόγω μεγάλης διαθεσιμότητας θα γίνει παραδοτέα τελικά.

Η παραγγελία δόθηκε στις 19 Δεκ. και το τηλ τους δείχνει να έχει πρόβλημα.

Αν κάποιος γνωρίζει η έχει παραβάλει πρόσφατα από την εν λόγω εταιρία θα παρακαλούσα να έχω νέα του

Καλώς σας βρήκα..

Για ποιο κατάστημα μιλάς;

Νομίζω εννοεί το inmobile.gr που είχε προσφορά για τους πρώτους που θα παραγγείλουν το sii στα 399 ευρώ.

Από birdphone το παρέλαβα την επόμενη μέρα, ελληνικό με δύο έτη εγγύησης από την Samsung (με επιβεβαίωση από την Samsung Hellas).
Κι εγώ από εκεί το πήρα αλλά ήταν από Γερμανία. Μάλιστα μου το είπαν και στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Εσένα πως σου έδωσαν Ελληνικό; :blink:

Κι εγώ από εκεί το πήρα αλλά ήταν από Γερμανία. Μάλιστα μου το είπαν και στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Εσένα πως σου έδωσαν Ελληνικό; :blink:

Όταν το πήρα εγώ είχε και ευρωπαικό αλλά και ελληνικό διαθέσιμο, με κάπου στα 10€ παραπάνω, και προτίμησα να πάρω ελληνικό. Βέβαια μετά απ' ότι κατάλαβα διαβάζοντας εδώ μέσα δεν έχει και καμία σημαντική διαφορά. Η μόνη διαφορά είναι ότι αν μείνεις με επίσημη rom πιθανόν θα πάρεις πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις σε ευρωπαικό! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι παιδιά για το inmobile.gr μιλάω.Σήμερα τελικά κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους και περιμένω από αύριο να αρχίσουν

ξανά αποστολές.Αφου με καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση όλα καλά, δεν είμαι τουλάχιστον για αρχή.. τόσο απαιτητικός ώστε αν αργήσει λίγο κάποια αναβάθμιση, απλά θα περιμένω...

Τα λέμε όταν το παραλάβω

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked