Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι βρε παιδια δεν πηγαινετε στα Saturn να το παρετε 499 ευρω ελληνικοτατο, που το δινει αν τους πας οτιδηποτε για ανακυκλωση , εστω κι ενα τρανζιστορακι του ευρω για την ανακυκλωση? Ελληνικοτατα ειναι , το πηρε φιλος μου.

Αβυ Φιλε μου εχεις δικιο αλλα την πατησα....ειχα μια επιδοτηση στην κοτε μικρή και περίμενα να την παρω αλλα η εταιρια ως δια μαγείας μου την ακύρωσε και το ανακαλυψα οταν ηδη ειχα ανοίξει το μαγικό κουτακι!επισησ μονο και μονο τα εισητηρια μου σαλαμινα σατουρν και οι βενζινεσ θα με πηγαιναν κανα εικοσαρικο τουλαχιστο.τα +40 ηταν επιλογή μου να τα δώσω γιατι σκέφτηκα οτι αξιζει να μην παθει κατι για εναν χρονο το τηλ μιας και σκοπεύω να το κρατησω για μεγαλο χρονικο διαστημα(αλλα τηλ τα άλλαζα σε 6μηνες το πολυ)αλλα ετσι και αλλιως για να το παρω εδωσα το γκαλαξυ σ σε καλα λεφτα αρα μικρό το κακο ;)συμπαθητικο τηλεφωνακι παντως... :)

galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λεει το media markt, αν παρεις τ2 προιοντα, το δευτερο μιση τιμη. Ψηνεται κανει ςν απαρουμε δυο s2 ωστε να μας ερθει 450 στον καθενα? χαχα!Βεβαια δεν ξερω αν το εχει το συγκεκριμενο καταστημα...ΑΝ ξερει κανεις τι προσφορα υπαρχει...

Υ.Γ Η δωροεπιταγη που αναφερθηκε για ΜΜ ειναι για την επομενη αγορα?

EDIT: Μιλησα με Media Markt μόλις και μου είπαν οτι αν πάρω δυο galaxy s2 το δευτερο θαναι μιση τιμη. Αρα όποιος είναι απο αθήνα και θέλει, κάνουμε Ντου!

Edited by konsniper

καλη ιδεα αλλα το θεμα ειναι ποιο ΜΜ εχει συσκευες διαθεσιμες.

αυτο στο μαρουσι που ρωτησα την δευτερα ειχε μονο την demo(ανοιγμενη) συσκευη

και του saturn sta 499 ειναι πολυ καλη προσφορα αλλα στον γερακα επισης δεν εχει συσκευες

Σημερα παραλαβη απο γερμανο σαλαμινα ενα κομματι και ομολογω τα εσκασα χοντρα...600+40η ασφαλιση του μην παθει τιποτα!!!

Αυτο με τα 40€ δεν το καταλαβα.....

Δεν εχει εγγυηση αντιπροσωπιας; Γιατι τα 40€ εξτρα;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Λεει το media markt, αν παρεις τ2 προιοντα, το δευτερο μιση τιμη. Ψηνεται κανει ςν απαρουμε δυο s2 ωστε να μας ερθει 450 στον καθενα? χαχα!Βεβαια δεν ξερω αν το εχει το συγκεκριμενο καταστημα...ΑΝ ξερει κανεις τι προσφορα υπαρχει...

Υ.Γ Η δωροεπιταγη που αναφερθηκε για ΜΜ ειναι για την επομενη αγορα?

EDIT: Μιλησα με Media Markt μόλις και μου είπαν οτι αν πάρω δυο galaxy s2 το δευτερο θαναι μιση τιμη. Αρα όποιος είναι απο αθήνα και θέλει, κάνουμε Ντου!

αδερφε βρες ποιο καταστημα mm εχει διαθεσιμες συσκευες και το συζηταμε..

Φαλήρου σήμερα, Αργυρούπολης μέχρι παρασκευή..ΔΕν πηρα τηλ σε αλλα..ας παρει και κανας αλλος κανα Ρεντη κτλ

Saturn στον Γέρακα και στην Συγγρού πάντως δυστυχώς δεν έχουν καθόλου και απ'ότι κατάλαβα δεν ξέρουν ακριβώς πότε θα τους έρθουν. Στο Saturn στην Συγγρου μου είπαν το περιμένουν τέλος εβδομάδας , στο κατάστημα στον Γέρακα δεν ξέρουν καθόλου.

Αυτο με τα 40€ δεν το καταλαβα.....

Δεν εχει εγγυηση αντιπροσωπιας; Γιατι τα 40€ εξτρα;

με τα 40 ευρω εξτρα ειναι ασφαλιση οτι και αν παθει.δηλαδη και να το πεταξεις κατω και σπασει παλι σου το αντικαθιστουν

Εμενα σημερα βγηκε η επιδωτιση και κωλισε το συστημα της vodafone και δεν μπορουσε να μου δοσει το τηλεφωνο αν ειναι δινατον την γκαντεμια μου γαμο...

Το πηρα κι εγω σημερα απο τα Saturn στη Σταυρουπολη Θεσ/νικης. Στην Πυλαια δεν ηταν διαθεσιμο (απο Παρασκευη μου ειπαν), στη Σταυρουπολη ειχε αρκετα κομματια.

Φαλήρου σήμερα, Αργυρούπολης μέχρι παρασκευή..ΔΕν πηρα τηλ σε αλλα..ας παρει και κανας αλλος κανα Ρεντη κτλ

στο mediamarkt φαληρου δηλαδη υπαρχει αποθεμα αυτη τη στιγμη?

Το πηρα κι εγω σημερα απο τα Saturn στη Σταυρουπολη Θεσ/νικης. Στην Πυλαια δεν ηταν διαθεσιμο (απο Παρασκευη μου ειπαν), στη Σταυρουπολη ειχε αρκετα κομματια.

καλοριζικο.. το πηρες με αποσυρση στα 499?

Ακριβως, 499 ευρω με αποσυρση παλιας συσκευης. Νομιζω οτι αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη δυνατη προσφορα. Ευχαριστω πολυ, εχοντας περασει απο τα χερια μου iphone 3GS και iphone 4 (γενικως apple fan μεχρι... χθες!), μπορω να πω απο την πρωτη επαφη οτι μιλαμε για αλλο επιπεδο.

• Administrators
στο mediamarkt φαληρου δηλαδη υπαρχει αποθεμα αυτη τη στιγμη?

Όχι, δεν έχουν άλλα κομμάτια. Περιμένουν επόμενη παραλαβή.

Modpic.gif

-100 ευρό απο SATURN! Θεσσαλονίκη - Πυλαία! Είχα αφήσει προκαταβολή και έφεραν μόνο 1 σήμερα (αποτι είπαν...) ευτηχώς πρόλαβα και το τσάκωσα! Το αφήνω να φορτίσει και αύριο καλή του τύχη! χαχαχα
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

υπαρχει ενα διαθεσιμο κομματι απο σημερινη παραλαβη στα mediamarkt αργυρουπολης..

εχει εντοπισει κανεις διαθεσιμοτητα σε mediamarkt/saturn? γιατι τηλεφωνα δε σηκωνει σχεδον κανεις..

υπαρχει ενα διαθεσιμο κομματι απο σημερινη παραλαβη στα mediamarkt αργυρουπολης..

εχει εντοπισει κανεις διαθεσιμοτητα σε mediamarkt/saturn? γιατι τηλεφωνα δε σηκωνει σχεδον κανεις..

Saturn γερακα εχει 3 κοματια. Saturn Συγγρου γυρω στα 10.

Εdit : Το SGSII που πήρα από Saturn γέρακα , ενώ είχε κανονικά την ταινία ασφαλείας μου φάνηκαν λίγο πειραγμένα μέσα τα πράγματα... Δεν ξέρω αν αυτή είναι πολιτική της samsung

Edited by ackel

Saturn γερακα εχει 3 κοματια. Saturn Συγγρου γυρω στα 10.

Εdit : Το SGSII που πήρα από Saturn γέρακα , ενώ είχε κανονικά την ταινία ασφαλείας μου φάνηκαν λίγο πειραγμένα μέσα τα πράγματα... Δεν ξέρω αν αυτή είναι πολιτική της samsung

ευχαριστω για την ενημερωση..

σημερα το πηρες? η συσκευη ειχε τα πλαστικα της πανω?

ευχαριστω για την ενημερωση..

σημερα το πηρες? η συσκευη ειχε τα πλαστικα της πανω?

Κανονικά είχε τα πλαστικά απλά φάνηκε σαν να είχαν βγει και να είχαν ξαναμπει , διότι είχα δαχτυλιές και εγκλωβισμένη σκόνη κάτω απο τα πλαστικά. Πάντως το κινητό μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιο πρόβλημα όσο το έχω δει.

κατα τις 4 το πηρα και γω απο saturn γερακα.

εχει ενα ακομα κοματι.

το δικο μου ολα καλα μεχρι στιγμης δεν φανηκε να εχει δαχτυλια η κατι αλλο.

δεν έχει άλλο στο Saturn Γέρακα παιδιά.

Συγγρού έχει πάααρα πολλά ! Μόλις πήγα και πήρα 1 !

Συγγρού έχει πάααρα πολλά ! Μόλις πήγα και πήρα 1 !

μαλλον μαζι το πηραμε.. :D

επιβεβαιωνω και γω συγγρου εχει αρκετα κομματια ακομα..

αχρηστη συσκευη στο χερι και 499..

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked