ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ουτε σημερα ηρθε το κινητακι απο multirama...για να δουμε αυριο? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
principe Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 ουτε σημερα ηρθε το κινητακι απο multirama...για να δουμε αυριο? Εγώ μόλις επέστρεψα από το Multirama Καλαμαριάς. Mε πήραν τηλέφωνο και πήγα και το πήρα (είχα κάνει κράτηση από χθες το απόγευμα, δίνοντας απλά το ονοματεπώνυμό μου). Μάλιστα ήταν εκεί και άλλοι 2 κύριοι, οι οποίοι πήγαν για τον ίδιο λόγο και ήμασταν στο ταμείο 3 με το ίδιο μαύρο κουτάκι :) Mόλις το άνοιξα στο σπίτι. Πρώτη εντύπωση: Πολυτελές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγώ μόλις επέστρεψα από το Multirama Καλαμαριάς. Mε πήραν τηλέφωνο και πήγα και το πήρα (είχα κάνει κράτηση από χθες το απόγευμα, δίνοντας απλά το ονοματεπώνυμό μου). Μάλιστα ήταν εκεί και άλλοι 2 κύριοι, οι οποίοι πήγαν για τον ίδιο λόγο και ήμασταν στο ταμείο 3 με το ίδιο μαύρο κουτάκι :) Mόλις το άνοιξα στο σπίτι. Πρώτη εντύπωση: Πολυτελές. εγω ειμαι επαρχια και μαλλον για αυριο το υπολογιζω Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγώ που ακόμα περίμενω να πάει στο Γερμάνο για να το πάρω με αναβάθμιση τι να κάνω ρε παίδια;Δεν περνούν οι μέρες.Καλορίζικο σε όσους το χαίρονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 μαγκες οσοι ενδιαφερεστε το κινητο εχει ερθει στο πλαισιο στο mall...μόλις με πηρανε και μου το ειπανε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 εγω ειμαι επαρχια και μαλλον για αυριο το υπολογιζω εγω εκανα την παραγγελιά χθες το μεσημερι σημερα μου ειπαν αυριο να παω να το παρω απο το καταστημα...(αλεξανδρουπολη....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εγω μαλλον θα το παρω σημερα απο multirama αγ. παρασκευης.Εχουν καμμια 12αρια κομματια απο οτι ειδα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iojik Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 μαγκες οσοι ενδιαφερεστε το κινητο εχει ερθει στο πλαισιο στο mall...μόλις με πηρανε και μου το ειπανε... Δηάδη απο το Mall μπορω να το παρω σημερα σιγουρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Υπάρχει κάποιο κατάστημα που να έχει διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή στη συσκευή που να μπορείς να το πάρεις με σύνδεση σε κάποιο απο τα τρία δίκτυα κινητής; Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Δηάδη απο το Mall μπορω να το παρω σημερα σιγουρα?? με πηρανε τηλ και μου ειπανε οτι το κινητο ειναι πρως πωληση...παρε ενα τηλεφωνο πρωτα να ρωτησεις κ εσυ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μια από τα ίδια. Θα παραλάβω αύριο από Κατάστημα Καλαμαριάς με το Bluetooth δώρο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Μια από τα ίδια. Θα παραλάβω αύριο από Κατάστημα Καλαμαριάς με το Bluetooth δώρο. Αν λες για plaisio δεν γινεται παραλαβή απο το κατστημα μαζι με το bleutooth(για αγορά απο το site). και εγω ετσι το ειχα κανει στην αρχη αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται και το αλλαξα σε αποστολη στο σπιτι μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αν λες για plaisio δεν γινεται παραλαβή απο το κατστημα μαζι με το bleutooth(για αγορά απο το site). και εγω ετσι το ειχα κανει στην αρχη αλλα μου ειπαν οτι δεν γινεται και το αλλαξα σε αποστολη στο σπιτι μου! Το κάνουνε αν επιμένεις. Έβαλα ηλεκτρονική παραγγελεία με παραλαβή από κατάστημα και την δέκτηκε το σύστημα. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι δεν θα έχω το δώρο, και όταν τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελεία, δέχτηκαν να το στείλουν. Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το κάνουνε αν επιμένεις. Έβαλα ηλεκτρονική παραγγελεία με παραλαβή από κατάστημα και την δέκτηκε το σύστημα. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι δεν θα έχω το δώρο, και όταν τους είπα να ακυρώσουν την παραγγελεία, δέχτηκαν να το στείλουν. Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο. Γι'αυτο μαλλον θα εβγαλαν και την προσφορά απο το site οποιος πρόλαβε πρόλαβε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Εχετε τίποτα πληροφορίες πότε θα φέρει το κινητό η vodafon??Πήρα τηλέφωνο, αλλά δε βγάζεις άκρη μαζί τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Εχετε τίποτα πληροφορίες πότε θα φέρει το κινητό η vodafon??Πήρα τηλέφωνο, αλλά δε βγάζεις άκρη μαζί τους!! Επειδή έχω επιδότηση από Vodafone που λήγει στις 31/5, με καίει πολύ το θέμα!!! Σε σημερινή επικοινωνία με διάφορα καταστήματα της Vodafone, οι απαντήσεις που έλαβα ήταν: 1) ...δεν έχουμε την παραμικτή ιδέα... 2) ...από τις αρχές του επόμενου μήνα... 3) ...το έχουμε πραλάβει, από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο ("τιμή?" ρωτάω) ...δεν έχει ακόμα κωδικό προϊόντος Άντε βγάλε άκρη...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα φανει κουφο αυτο που ρωταω αλλα εχετε καποιο λινκ η πληροφορια για το τι bluetooth δινει το πλαισιο;; Αν ειναι και αξιζει να παω να το παρω απο κει ευχαριστω :) Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Θα φανει κουφο αυτο που ρωταω αλλα εχετε καποιο λινκ η πληροφορια για το τι bluetooth δινει το πλαισιο;; Αν ειναι και αξιζει να παω να το παρω απο κει ευχαριστω :) αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Turbo-X-Plb303-Clip-PLB-303.htm αλλα την σταματησε την προσφορα !!!!!!!!! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoszeli Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) την τριτη-ενημερωση απο καταστημα καισαριανης-θα το εχει η vodafone-εχθες παρελαβαν οι αποθηκες τους! Edited May 26, 2011 by nikoszeli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Επειδή έχω επιδότηση από Vodafone που λήγει στις 31/5, με καίει πολύ το θέμα!!! Σε σημερινή επικοινωνία με διάφορα καταστήματα της Vodafone, οι απαντήσεις που έλαβα ήταν: 1) ...δεν έχουμε την παραμικτή ιδέα... 2) ...από τις αρχές του επόμενου μήνα... 3) ...το έχουμε πραλάβει, από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμο ("τιμή?" ρωτάω) ...δεν έχει ακόμα κωδικό προϊόντος Άντε βγάλε άκρη...:mad::mad::mad: παρτο απο το πλαισιο και παρε απο εκει την επιδοτηση της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 αυτο http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Turbo-X-Plb303-Clip-PLB-303.htm αλλα την σταματησε την προσφορα !!!!!!!!! Νομιζω οτι το συγκεκριμενο εχει θεμα με το ραδιο γιατι πιανει ακεραιες συχνοτητες 99.0 97.0 κτλ...αν ειναι το συγκεκριμενο ειχα παρει ενα ιδιο απο βονταφον και το αλλαξα σε δεκα μερες...για τσεκαρετε το αν παιζει ολους τους σταθμους μπας και το αλλαξετε με κανενα αλλο χαχαχααχχ ;) ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου. Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Νομιζω οτι το συγκεκριμενο εχει θεμα με το ραδιο γιατι πιανει ακεραιες συχνοτητες 99.0 97.0 κτλ...αν ειναι το συγκεκριμενο ειχα παρει ενα ιδιο απο βονταφον και το αλλαξα σε δεκα μερες...για τσεκαρετε το αν παιζει ολους τους σταθμους μπας και το αλλαξετε με κανενα αλλο χαχαχααχχ ;) ευχαριστω για την ενημερωση φιλε μου. Να πηρες το ιδιο απο vodafone δεν παιζει τα turbo-x τα πουλα μονο η plaisio. Σε καθε περίπτωση ομως αν εχει θεμα το Bluetooth το επιστρέφεις και ζητάς αλλο μιας και εχεις κανονικα εγγύηση δεν εχει σημασια που ειναι σε προσφορα και παει μαζι με το κινητο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Να πηρες το ιδιο απο vodafone δεν παιζει τα turbo-x τα πουλα μονο η plaisio. Σε καθε περίπτωση ομως αν εχει θεμα το Bluetooth το επιστρέφεις και ζητάς αλλο μιας και εχεις κανονικα εγγύηση δεν εχει σημασια που ειναι σε προσφορα και παει μαζι με το κινητο ;) Εχω βασιμες υποψιες οτι τα συγκεκριμενα turbo x ειναι αλλη μαρκα και απλα γραφτηκε το turbo x απο πανω φιλε μου...ειναι ακριβως το ιδιο ιδια κουμπια και αν θυμαμαι κΑλα εχει 4λειτουργιες ραδιο δυο κινητα μαζι ενα κινητο κΑι ραδιο και ενα κινητο σκετο.η αντιπροσωπια ειναι σαλλονικη και οταν ξεκιναει εχει ανοιχτη την μιση του ενταση..τεσπα θα το ψαξω να σας πω.εγω απλα οφειλω να το πω στα παιδια γιατι αν ειναι αυτο που ηταν εισαγωγης απο ολλανδια δεν μπορει να παιξει σταθμους στυλ 94.9 η 92.4 μονο ακεραιους σταθμους δηλαδη 99.0 95.0 κτλ.το λεω με καθε επιφυλαξη και απλα δειτε το σε τελικη ολοι μια παρεα ειμαστε ;) Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxximilian Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 παρτο απο το πλαισιο και παρε απο εκει την επιδοτηση της vodafone Γίνεται? :blink::blink::blink: Το αναφέρω γιατί οι 2 επιδοτήσεις που έχω είναι από εταιρικά τηλέφωνα και μοθ ανέφεραν ότι πρέπει να πάω ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένα καταστήματα Vodafone...:cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Γίνεται? :blink::blink::blink: Το αναφέρω γιατί οι 2 επιδοτήσεις που έχω είναι από εταιρικά τηλέφωνα και μοθ ανέφεραν ότι πρέπει να πάω ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένα καταστήματα Vodafone...:cry::cry::cry: Που είναι της ίδιας εταιρίας , για να μην χάσουν το air time του πελάτη .. Φυσικά και μπορείς να αλλάξεις , τουλάχιστον στην cosmote μπορείς. Απλά πρέπει να γίνεις λίγο φορτικός για να το δεχτούν. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts