Jump to content

[S II] Διαθεσιμότητα και αγορά

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα!να ρωτησω κατι εχετε δει κανενα καταστημα να κανει κανενα δωρακι με τον γαλαξια;;;ρωταω γιατι το παραγγειλα απο γερμανο και αν δεν το φερει θα παω αλλου να ξερω μηπως εχουμε κανενα εξτρα λαφυρο χαχαχαχαχα
galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόνο το πλαίσιο αυτή τη στιγμή δίνει το bluetooth δώρο. Δεν έχω άλλο κατάστημα υπόψη με δωράκι

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μόλις πήρα τηλέφωνο το πλαίσιο και δεν έχουν παραλάβει ακόμα...Κανονικά 31/5 μου είπε και 1/6 θα το έχουμε.

Θα πάρω και Public/Multirama μήπως είμαστε πιο τυχεροί...

edit: πήρα πάλι το τμήμα ηλεκτρονικών παραγγελιών και μου είπαν ότι όντως παραλαμβάνουν πολλά κομμάτια σήμερα και ή αύριο ή μεθαύριο θα το έχω.

Edited by lordelesar

στο site τους το εχουν διαθεσιμο

Το ξέρω, το είδα. Άρα παιδιά, αύριο θα έχουν όλοι, ανεξάρτητα το που είναι.

Προσωπική εκτίμηση, επειδή είναι ακριβό, θα το βρούμε εύκολα. Δεν νομίζω και τα πχ 50 κομμάτια του κάθε καταστήματος να φύγουν σε μία μέρα. Μην ξεχνάτε ότι πολλές προπαραγγελίες θα μείνουν έτσι κι όλας. Οπότε, αν όχι το πρωί αύριο, μετά το μεσημέρι θα δείνουν και τα κλεισμένα, γιατί θα έχουν ακυρωθεί (αυτόματα ή μη) οι παραγγελίες.

Εγώ πριν το πάρω, θέλω να το δω πρώτα. Αν το ερωτευτώ, θα το πάρω. Αλλιώς, θα περιμένω το S3 του χρόνου.

Μόλις πήρα τηλέφωνο το πλαίσιο και δεν έχουν παραλάβει ακόμα...Κανονικά 31/5 μου είπε και 1/6 θα το έχουμε.

edit: πήρα πάλι το τμήμα ηλεκτρονικών παραγγελιών και μου είπαν ότι όντως παραλαμβάνουν πολλά κομμάτια σήμερα και ή αύριο ή μεθαύριο θα το έχω.

Τα πολλά κομμάτια που εννοούν είναι 300.

Σας το λέω με πλήρη γνώση αυτών που γράφω...

Τα πολλά κομμάτια που εννοούν είναι 300.

Σας το λέω με πλήρη γνώση αυτών που γράφω...

Δεν αμφισβητώ καθόλου αυτό που λες, ίσα ίσα γιαυτό ξαναπήρα τηλέφωνο.

Ακόμα, τη στιγμή αυτή που μιλάμε, δεν έχουν παραλάβει τίποτα ομως γιαυτό δεν μπορούσαν να μου πουν με σιγουριά αν θα έρθει αύριο ή μεθαύριο στο σπίτι.

Παιδιά μόλις πριν από λίγο παρέλαβα από Multirama Αγ. Παρασκευής.

Μου είπε ότι είχε ακόμα 5 κομμάτια τρέξτε!!!!!!!!!!!

Φίλε και εγώ μόλις παρέλαβα από το ίδιο κατάστημα στην Αγ. Παρασκευή.

Ερώτηση : Μήπως είναι εισαγωγής το κινητό απο το multirama ? Γιατί βλέπω ότι η ταινία (do not accept if seal is broken) είναι γραμμένη στα αγγλικά. Δεν έχω ξανααγοράσει samsung αλλά θυμάμαι π.χ. τα htc να έχουν στα ελληνικά την ταινία ασφαλείας και αναρωτιεμαι ...

και εμενα παιδια τωρα που πηρα τηλ στα multirama μου επιβεβαιωσαν οτι αυριο θα ειναι στο καταστημα (επαρχια) και να παω να το παρω!

Ερώτηση : Μήπως είναι εισαγωγής το κινητό απο το multirama ? Γιατί βλέπω ότι η ταινία (do not accept if seal is broken) είναι γραμμένη στα αγγλικά. Δεν έχω ξανααγοράσει samsung αλλά θυμάμαι π.χ. τα htc να έχουν στα ελληνικά την ταινία ασφαλείας και αναρωτιεμαι ...

Αν και νομόζω πως είναι σίγουρα Ελληνικό πρέπει να πάω σπίτι να το δω καλύτερα φίλε μου γιατι είμαι δουλειά ακόμα.

Καλορίζικος ο γαλαξίας.

ρε μας δουλευουν? παιρνς τηλ στο πλαισιο, στο 800 11 12345 και ρωταω για διαθεσιμοτητα. 31 Μαιου μου λεει! για κατσε λεω στα καταστηματα μου παν οτι ερχετε αυριο.. οχι μου λεει δεν υπαρχει περιπτωση 31 Μαιου θα ερθει.. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! :mad::mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι τα κινητά είναι από Samsung Hellas.

Όπως και αυτά του Πλαισίου

Το πλαίσιο παραλαμβάνει σήμερα 300 κομμάτια.

Πληροφορία σίγουρη από μέσα.

ρε μας δουλευουν? παιρνς τηλ στο πλαισιο, στο 800 11 12345 και ρωταω για διαθεσιμοτητα. 31 Μαιου μου λεει! για κατσε λεω στα καταστηματα μου παν οτι ερχετε αυριο.. οχι μου λεει δεν υπαρχει περιπτωση 31 Μαιου θα ερθει.. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! :mad::mad:

εχω ζητησει να το φερουν σπιτι μου.. θα παρουν τα @@ μου αμα το φερουν 31/5.. :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια στην αγια παρασκευη πάντως υπάρχουν κομμάτια εγω το έκλεισα και παω να το παραλάβω τώρα. πόσες ώρες πρώτη φόρτιση θέλει ξεροθμε ? :rolleyes:

Για τα μουλτιραμα μιλάω.

GSXR 1000 K8 - Galaxy NOTE 3 - DELL XPS 12

παιδια στην αγια παρασκευη πάντως υπάρχουν κομμάτια εγω το έκλεισα και παω να το παραλάβω τώρα. πόσες ώρες πρώτη φόρτιση θέλει ξεροθμε ? :rolleyes:

Για τα μουλτιραμα μιλάω.

αμ εγω ειμαι πατρα.. τι στον κορακα δεν ειμαι σε κατσικοχωρι..

Κοιτα εδω για τη μπαταρια προς το τελος..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μολις το πηρα απο multirama Πειραια ( εχουν γεμισει το μαγαζι με αφισες , ααα εχουν και demo στο ραφι για να το περιεργαστης ) , ειναι ελληνικοτατο οπως μου ειπε ο πωλητης.Υπαρχει και ελληνικο manual Edited by georgep

Καμμιά ενημέρωση για καταστήματα Multirama Θεσσαλονίκης?
Φιλικά Γιώργος

• Administrators
Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει πότε θα το φέρει η WIND?

Θα αργήσει περισσότερο από τους άλλους. Δεν έχει καν δώσει κωδικό για τη συσκευή.

Modpic.gif

Μολις το πηρα απο multirama Πειραια ( εχουν γεμισει το μαγαζι με αφισες , ααα εχουν και demo στο ραφι για να το περιεργαστης ) , ειναι ελληνικοτατο οπως μου ειπε ο πωλητης.Υπαρχει και ελληνικο manual

επιβεβαιωνω λοιπον,

mutirama: σε καποια το εχουν απο σημερα σε ολα τα υπολοιπα απο αυριο.

πλαισιο: Επιμενουν 31/5 παραλαβη, 1/6 παραδοση

Γερμανος: Μου ειπε σιγουρα το αργοτερο 30/5

Play247: 2/6 θα το εχω στα χερια μου λεει

Vodafon: δεν ξερουν σιγουρα, καπου τελος του μηνα λενε

comsote: 2/6

Wind: Την 1η βδομαδα Ιουνιου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα χθες πλαίσιο μου ειπαν οτι το βράδυ τα περίμεναν για παραλαβη και σήμερα θα είχαν αποθήκη... Edited by LeGendGR

Εμενα χθες πλαίσιο μου ειπαν οτι το βράδυ τα περίμεναν για παραλάβει και σήμερα θα είχαν αποθήκη...

Δεν ξερω πραγματικα τι να σου πω, εγω να φανταστεις το ηθελα απο το πλαισιο γιατι ηθελα και 1 blutooth handfree αλλα απ οτι φαινεται.. ρωτησα και στο κεντρο εξυπηρετησης και στο πλαισιο σαν καταστημα.. και μου παν ακριβως τα ιδια.. Παντως αν οντως δεν το φερουν αυριο η αντε το πολυ παρασκευη θα χασουν πολλες παραγγελιες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Multirama Cosmos, δεν το έχουν. Ίσως αύριο ή μεθαύριο είπαν.

Παιδιά, για Θεσσαλονίκη, πρακτικά αύριο θα το έχουν όλα.

• The title was changed to [S II] Διαθεσιμότητα και αγορά
  • The topic was unlocked