V_Giannak Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Να ρωτήσω κατι.... Το bug στο Aurora ICS 5.0 update 16 με το wi-fi το οποιο κατα 90% οταν ενεργοποιείται έχουμε restart του κινητου, διορθώνεται κάπως??? Είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει στην πλειοψηφεία τετοιο bug με το update 16...μήπως υπάρχει λύση την οποία δεν έχω εντοπίσει ακόμα?? Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Να ρωτήσω κατι.... Το bug στο Aurora ICS 5.0 update 16 με το wi-fi το οποιο κατα 90% οταν ενεργοποιείται έχουμε restart του κινητου, διορθώνεται κάπως??? Είχα διαβάσει ότι δεν υπάρχει στην πλειοψηφεία τετοιο bug με το update 16...μήπως υπάρχει λύση την οποία δεν έχω εντοπίσει ακόμα?? Ευχαριστώ!!! εδω η aurora_5.0_update17 δοκιμασε την δεν εχεις να χασεις και τιποτα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35251029 Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_Giannak Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ!! Θα το δοκιμάσω και ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Ναι, δε χάνεις τίποτα. Για την επαναφορά από αναμονή μέσω των πλήκτρων έντασης, δεν είναι θέμα του kernel. Επιτυγχάνεται μέσω του πειράγματος του android-policy.jar. Καμία από τις εκδόσεις της aurora δεν έχει ενεργοποιημένο αυτό το χαρακτηριστικό. Έβγαιναν όμως συνήθως mods που στην ουσία αντικαθιστούσαν το μαμίσιο αρχείο με το πειραγμένο. Εδώ είναι το τροποποιημένο android.policy.jar: https://www.dropbox.com/s/rq2ouhu8iveff6e/android.policy.jar Το αντιγράφεις στην κάρτα sd και απο εκεί με κάποιον file manager που έχει δικαιώματα root το αντιγράφεις στο /system/framework επικαλύπτοντας το υπάρχον αρχείο. Κάνεις μια επανεκκίνηση και είσαι οκ. dancer_69 έβαλα το mod και τo wake up με τα πλαϊνά δουλεύει μια χαρά!!!Αλλά κάθε φορά που κάνω reboot μου βγάζει μήνυμα ότι το android αναβαθμίζεται και μετράει έως το 54! Και όταν ξεκινήσει μου βγάζει ότι το google.process.gapps έχει σταματήσει...Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις wipe cache, wipe dalvic cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Μήπως καλύτερα να φλασάρω την volume_wake(5.0)_flashable.zip από το recovery? Έκανα wipe cache και wipe dalvic cache αλλά δεν διορθώθηκε. Επίσης νομίζω ότι το κινητό πάει αρκετά πιο αργά από ότι πριν... Edited December 30, 2012 by fiorentinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δοκίμασέ το, αν και δε νομίζω ότι έχει κάτι διαφορετικό. Το ίδιο αρχείο είναι, απλά με τρόπο εγκατάστασης από recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiorentinos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Φλάσαρα την volume_wake(5.0)_flashable.zip και όλα δουλεύουν μια χαρά πλεόν!!!Σε ευχαριστώ πολύ dancer_69 για ακόμα μία φορά! Βεβαια μου φαίνεται ότι το κινητο δεν είναι τόσο smooth όσο πριν...Οι εφαρμογές ανοίγουν πιο αργά και έχει λίγο lag. Θα δείξει τις επόμενες ώρες! Αν με νευριάσει μπορεί να τα φλασάρω όλα από την αρχή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Δε νομίζω ότι ευθύνεται το πειραγμένο αρχείο γι' αυτό, μιας και η μόνη επέμβαση που έχει γίνει είναι σε δύο γραμμές κώδικα που έχουν να κάνουν με τα πλήκτρα έντασης. Όπως και να έχει πάντως μπορείς να επαναφέρεις το αρχικό android.policy.jar. Απλά το παίρνεις από το zip της ρομ και το βάζεις στο volume_wake(5.0)_flashable.zip και επικαλύπτεις το υπάρχον, φλασάρεις τέλος το αρχείο ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 εγώ παρέλαβα πριν λίγες μέρες και δοκιμάζω αυτήν: http://www.ebay.co.uk/itm/170850918099?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 έχω ανάμεικτες εντυπώσεις ακόμα,σίγουρα κρατάει περισσότερο απ'την μανίσια,η οποία είναι όμως αρκετά παλιά πλέον. όταν την πρώτη φορά την άδειασα τελείως(κακώς),είδα κι έπαθα να την "ξυπνήσω" να φορτίσει.θα επανέλθω όταν έχω καλύτερη εικόνα. Πάντως να παρατηρήσω τα εξής επειδή κάποιοι μπερδεύονται: 1)αυτές με εμφάνιση σαν την original και τιμές μέχρι 7-8 ευρώ δεν είναι απαραίτητα κακές, μια που πήρα πριν πολλούς μήνες με 3 ευρώ,βγήκε πολύ καλή,την έχω πάντα στο πορτοφόλι κι όποτε χρειάστηκε-ακόμη κι αν φορτίστηκε από μήνα και πάνω-είχε πάνω από 90%.Οι μπαταρίες είναι και λίγο λαχείο. υπάρχουν και li-ion και li-pol(Lithium Polymer),προτιμάτε τις δεύτερες. 2)υπάρχουν στο ebay και original,το αναφέρουν ευκρινώς,συνήθως από 8-10 ευρώ και πάνω. 3)στο τηλέφωνό μας -σε αντίθεση με άλλα-η ένδειξη της μπαταρίας αφορά στην τάση(volt).Είναι λοιπόν απολύτως normal,όσο δουλεύει με φόρτο να πέφτει η τάση,και να ξαναανεβαίνει όταν "ξεκουράζεται". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με την καμερα στην aurora 5.1 update 17? TΡΑΓΙΚΗ,τραβηξα βιντεο χθες και σημερα και στα 720 τα καρε ειναι απο 3 εως και 5 και δεν εφτανε αυτο το συνεχες φοκους θολωνει και την εικονα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με την καμερα στην aurora 5.1 update 17? TΡΑΓΙΚΗ,τραβηξα βιντεο χθες και σημερα και στα 720 τα καρε ειναι απο 3 εως και 5 και δεν εφτανε αυτο το συνεχες φοκους θολωνει και την εικονα! ειδικά το βίντεο,είναι πολύ βελτιωμένο και για μένα εξαιρετικό. Είσαι σίγουρος για τις ρυθμίσεις?εγώ το έχω στο auto(scn) Έκανες τα wipe? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Ρε παιδια ξερει κανεις τι παιζει με την καμερα στην aurora 5.1 update 17? TΡΑΓΙΚΗ,τραβηξα βιντεο χθες και σημερα και στα 720 τα καρε ειναι απο 3 εως και 5 και δεν εφτανε αυτο το συνεχες φοκους θολωνει και την εικονα! Δοκίμασε να πας στο μενού εφαρμογών στην κάμερα και να κάνεις μια εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aggelos_ Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 καλησπερα παρεα.η/ο kermel τι ειναι κ αν γινεται ανβαθμηση κ αν ναι σε τι βοηθαει..??? ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 (edited) Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Κατ'αρχάς να πω ότι πρώτη φορά ασχολούμαι με custom rom για να καταλάβετε το επίπεδο των γνώσεών μου. Πέρασα όπως έλεγαν οι οδηγίες την aurora 5 experimental αλλά από τότε όταν πάω να κάνω "ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου usb" όταν συνδέω το κινητό με το pc, μου εμφανίζει μήνυμα ότι "η κάρτα sd μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια" σαν να κάνω ασφαλή κατάργηση κι έτσι δεν μπορώ να περάσω τίποτα στην sd. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Τελικά κατέβασα την 5.18 από το κινητό μου, την πέρασα και τώρα πια μπορώ τουλάχιστον να δω τα αρχεία της sd όμως όχι της εσωτερικής μνήμης.Καμία ιδέα; Edited January 3, 2013 by jbpaok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Παιδιά έχω ένα περίεργο πρόβλημα. Κατ'αρχάς να πω ότι πρώτη φορά ασχολούμαι με custom rom για να καταλάβετε το επίπεδο των γνώσεών μου. Πέρασα όπως έλεγαν οι οδηγίες την aurora 5 experimental αλλά από τότε όταν πάω να κάνω "ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου usb" όταν συνδέω το κινητό με το pc, μου εμφανίζει μήνυμα ότι "η κάρτα sd μπορεί να αφαιρεθεί με ασφάλεια" σαν να κάνω ασφαλή κατάργηση κι έτσι δεν μπορώ να περάσω τίποτα στην sd. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Τελικά κατέβασα την 5.18 από το κινητό μου, την πέρασα και τώρα πια μπορώ τουλάχιστον να δω τα αρχεία της sd όμως όχι της εσωτερικής μνήμης.Καμία ιδέα; Αν δεν κάνω λάθος στην aurora δεν μπορείς να δεις και εσωτερική και εξωτερική sd.Εγώ δεν έχω εξωτερική και το έχω ρυθμίσει να βλέπει μόνο εσωτερική αλλά κάποιος που έχει και sd θα μας πει σίγουρα αν τις βλέπει και τις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ναι,όπως έρχεται η aurora δεν βλέπεις την internal στο PC. Μπορείς να ενεργοποιήσεις το MTP από ρυθμίσεις/αποθηκευτικός χώρος/μενού, και να βλέπεις εύκολα και τα δύο.Προσοχή όμως,σε 'μένα τουλάχιστον δεν δούλεψε σωστά και έχασα αρχεία(δες παλιό μου post). Ή βάζεις το Android Commander που δουλεύει άψογα με USB και WIFI,χωρίς την ανάγκη μάλιστα ενεργοποίησης USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ή το αντίστοιχό του QtADB, to οποίο έχει περισσότερες λειτουργίες, είναι στα ελληνικά, λειτουργεί σε windows/linux/mac. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=683223 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Ρε παιδιά να ρωτήσω από περιέργεια όταν μπαίνετε στην διαχείριση εφαρμογών πόση ραμ βλέπετε διαθέσιμη?εμένα είναι πάντα κάτω από 100 και συνήθως παίζει στο 80-90.Βέβαια τρέχουν από πίσω viber,whats,fb και άλλες τέτοιες μπούρδες.Ξέρουμε κανένα πρόγραμμα να κάνουμε freeze αυτές τις εφαρμογές για να τις ανοίγουμε εμείς όποτε θέλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Και εμενα γυρω στα 70-100 εχει παντα. Γενικα το κινητο πασχει πλεον απο ραμ, καθως τα "512" που διαφημιζει, στην πραξη μονο 512 δεν ειναι διαθεσιμα... Και να φανταστεις το εχω κρατησει οσο πιο καθαρο γινεται, 5-10 προγραμματα εχω βαλει μονο και κανενα παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Και εμενα γυρω στα 70-100 εχει παντα. Γενικα το κινητο πασχει πλεον απο ραμ, καθως τα "512" που διαφημιζει, στην πραξη μονο 512 δεν ειναι διαθεσιμα... Και να φανταστεις το εχω κρατησει οσο πιο καθαρο γινεται, 5-10 προγραμματα εχω βαλει μονο και κανενα παιχνιδι. Σωστός. Έτσι και ανοίξεις το in.gr στον browser και παίζει μουσική από τον Player κλείνει ένα από τα δύο app μόνο του. Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος τρόπος να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε την παραπάνω ram που διαθέτει το κινητό. Θυμάμαι το Blade που είχε και είχα 512MB Ram, τα 400MB ήταν για χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σωστός. Έτσι και ανοίξεις το in.gr στον browser και παίζει μουσική από τον Player κλείνει ένα από τα δύο app μόνο του. Ας ελπίσουμε να βρεθεί κάποιος τρόπος να μπορέσουμε να εκμεταλευτούμε την παραπάνω ram που διαθέτει το κινητό. Θυμάμαι το Blade που είχε και είχα 512MB Ram, τα 400MB ήταν για χρήση. Μονο εμενα εχει κοντα στα 160 συνεχεια αλλα και παλι ειναι αρκετα σταθερη μην παραπονιεστε και μην ξεχνατε οτι το κινητο παλιοσε Τον χρονο κανεις δεν τον σταματα :p Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Εγω το εχω πει, θα το κρατησω 1-1.5 χρονο ακομα ευκολα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδια γινετε να απενεργοποιηθει το συνεχομενο focus που εχει η καμερα στην aurora 5.1 ,οτι βιντεο τραβαω βγαινει θολο γιατι η καμερα ζουμαρει συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 παιδια καλησπερα...μετα απο αρκετες επισκεψεις του κινητου στο service και μετα απο αλλαγη πλακετας εντελει το πηρα στα χερια μου.επειδη ειχα να το χαρω απο το καλοκαιρι λοιπον ας μου πει καποιος τι καλο παιζει να περασω στο κινητο.ποια εκδοση androind παιζει κτλ κτλ....ας μου πει καποιος....ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts