dancer_69 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 1. Ναι, το κάνει και στην official 2.3, μόνο που η γραμμή είναι μπλε χρώματος. 2. Έφε πρέπει να είναι. Υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά στις Cyanogenmod Settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Παιδια εβαλα και εγω την Cy 7 και franko kernel και ολα κομπλε!Ερωτηση:Οταν ειμαι μεσα στις ρυθμισεις και φτανω κατω κατω, οσο "τραβαω" τις επιλογες προς τα πανω μου εμφανιζει κατω μια κιτρινη γραμμη και το φοντο αρχιζει να ασπριζει....το κανει και σε σας?Ερωτηση 2:οταν ειναι ξεκλειδωτο το κινητο και παταω το Power button για να κλειδωσει η οθονη κλεινει λιγο περιεργα....σαν κατι παλιες τιβι που οταν τις εκλεινες αφηναν μια τελεια ασπρη η οποια σβηνει σιγα σιγα...μηπως ειναι εφε μπρορω να το αλλαξω? Ναι, ολα αυτα ειναι φυσιολογικα κ ειναι εφε της cm7 οποτε δεν εχεις να φοβασαι κατι. Το θεμα του εφε κλεισιματος της οθονης νομιζω αλλαζει μεσα απο τις cm ρυθμισεις. Πιο συγκεκριμενα πηγαινεις στις ρυθμισεις cm προβολη κ ξετικαρεις το εφε σβησιματος οθονης. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kristian68 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Ευχαριστω και τους 2!!!!Τωρα περιμενω τα σχολια σας για να βαλω και εγω καποια στιγμη την official 2.3.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Γνωρίζει καποιος αν μπορω να βρω να αλλαξω τα πισω καπακια απο μαυρα σε λευκα; εχω φαει ολο το γοογλε αλλα τιποτα... [MODDING ειναι κι αυτο!!] Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Παιδια SOS!!Εκανα μια κλήση στο τηλέφωνο να δω που το έχω παρατήσει και όπωςσ καλούσε ξαφνικά έκλεισε η γραμμή σαν να σβήνει από μπαταρία.όταν το βρήκα προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα.το βάζω να φορτήσει και ανάβουν τα κουμπάκια αφής και αναβοσβήνει το led κόκκινο.αυτό μόνο τίποτα άλλο.σε CWM ειναι το μόνο που μπαίνει.ειμαι με cynogen 7 ξαναφλασάρω ή κάτι παίζει με το bootloader? edit:τελικά πήρε μπροστά τώρα μόλις.το μόνο που φαντάζομαι ήταν να είχε αδειάσει η μπαταρία τελείως Edited December 19, 2011 by than0s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Παιδια SOS!!Εκανα μια κλήση στο τηλέφωνο να δω που το έχω παρατήσει και όπωςσ καλούσε ξαφνικά έκλεισε η γραμμή σαν να σβήνει από μπαταρία.όταν το βρήκα προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα.το βάζω να φορτήσει και ανάβουν τα κουμπάκια αφής και αναβοσβήνει το led κόκκινο.αυτό μόνο τίποτα άλλο.σε CWM ειναι το μόνο που μπαίνει.ειμαι με cynogen 7 ξαναφλασάρω ή κάτι παίζει με το bootloader? edit:τελικά πήρε μπροστά τώρα μόλις.το μόνο που φαντάζομαι ήταν να είχε αδειάσει η μπαταρία τελείως αυτο συμβαινει στο 80% των νεων συσκευων. ακομα και στον φορτιστη να ειναι θελει δυο τρια λεπτακια να παρει μπρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Λοιπον, ειμαι στην CM7 και θελω να βαλω την επισιμη 2.3. Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω? Θα χρειαστω και ενα backup της wind που να δουλευει με την CWR 5.0.2.7 γιατι ειχα παρει με παλιοτερη εκδοση και δεν μου κανει restore. Οποις μπορει ας μου δωσει τα φωτα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχει καποιος σε αρχειο στον υπολογιστη του να μου στειλει τον προτελευταιο Franko kernel (4 Oct αν δεν απατωμαι)? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Λοιπον, ειμαι στην CM7 και θελω να βαλω την επισιμη 2.3. Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω? Θα χρειαστω και ενα backup της wind που να δουλευει με την CWR 5.0.2.7 γιατι ειχα παρει με παλιοτερη εκδοση και δεν μου κανει restore. Οποις μπορει ας μου δωσει τα φωτα του. Αμα μου δωσεις εστω και 1 σοβαρο λογο για να βαλεις την BETA official 2.3 θα σου πω... Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Για να βαλω την MIUI με τον .35 kernel. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Για να βαλω την MIUI με τον .35 kernel. :D Yπομονη αρρωστακι μου!!! Μολις βγει η official stable 2.3 απο την ψωροHUAWEI θα γινουν ολα!! Θες να μεινεις χωρις συσκευη Χριστουγεννιατικα μωρε;; :lol: Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Yπομονη αρρωστακι μου!!! Μολις βγει η official stable 2.3 απο την ψωροHUAWEI θα γινουν ολα!! Θες να μεινεις χωρις συσκευη Χριστουγεννιατικα μωρε;; :lol: Εχω πειράξει αρκετές φορές την συσκευή και προσπαθώ να φτιάξω cm7 με τον .35 kernel. Αν δεν θες να με βοηθήσεις ας μου το πεις.τέλος πάντων,θα ψάξω μόνος μου την λύση. Sent from my IDEOS X5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birginioss Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχει καποιος σε αρχειο στον υπολογιστη του να μου στειλει τον προτελευταιο Franko kernel (4 Oct αν δεν απατωμαι)? Ορίστε φιλε μου: http://www.multiupload.com/2U1Q8UOZBC Παράθεση Sony Ericsson Is My God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Ορίστε φιλε μου: http://www.multiupload.com/2U1Q8UOZBC Σ ευχαριστω πολυ, να σαι καλα!! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Λοιπον, ειμαι στην CM7 και θελω να βαλω την επισιμη 2.3. Ποια ειναι τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω? Θα χρειαστω και ενα backup της wind που να δουλευει με την CWR 5.0.2.7 γιατι ειχα παρει με παλιοτερη εκδοση και δεν μου κανει restore. Οποις μπορει ας μου δωσει τα φωτα του. Έχει αναφερθεί αρκετές φορες και σε πιο πίσω σελίδες. Η τελευταία beta περιέχει ένα φάκελο που έχει μέσα το UPDATEE.APP. Μετονομάζεις το φάκελο σε dload και τον βάζεις στο root directory της κάρτας sd. Απενεργοποιείς τη συσκευή, και χρησιμοποιείς το συνδυασμό πλήκτρων power vol+/- για να μπεις σε bootloader mode. Αν η κάρτα αναγνωριστεί και ανιχνευθεί ο φάκελος, η διαδικασία θα ξεκινήσει αυτόματα. Τώρα για τα backup δε θα λειτουργούν, εκτός και αν ξανακάνεις υποβάθμιση στην official 2.2 Επίσης επειδή έχουν αναφερθεί προβληματα μηδενισμού του ΕΜΕΙ τα οποία συνήθως πυροδοτούνται από αναβάθμιση σε 2.3(αν και πιθανότατα ο λόγος είναι αλλού μιας και υπάρχουν περιπτώσεις που συνέβει και χωρίς αυτή την προϋπόθεση), καλό θα είναι πριν προχωρήσεις να πάρεις ένα backup του EMEI και ίσως και της συσκευής ολόκληρης. Οι τρόποι γι' αυτό αναφέρονται σε θέμα στην ενότητα Οδηγοί/Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Έχει αναφερθεί αρκετές φορες και σε πιο πίσω σελίδες. Η τελευταία beta περιέχει ένα φάκελο που έχει μέσα το UPDATEE.APP. Μετονομάζεις το φάκελο σε dload και τον βάζεις στο root directory της κάρτας sd. Απενεργοποιείς τη συσκευή, και χρησιμοποιείς το συνδυασμό πλήκτρων power vol+/- για να μπεις σε bootloader mode. Αν η κάρτα αναγνωριστεί και ανιχνευθεί ο φάκελος, η διαδικασία θα ξεκινήσει αυτόματα. Τώρα για τα backup δε θα λειτουργούν, εκτός και αν ξανακάνεις υποβάθμιση στην official 2.2 Επίσης επειδή έχουν αναφερθεί προβληματα μηδενισμού του ΕΜΕΙ τα οποία συνήθως πυροδοτούνται από αναβάθμιση σε 2.3(αν και πιθανότατα ο λόγος είναι αλλού μιας και υπάρχουν περιπτώσεις που συνέβει και χωρίς αυτή την προϋπόθεση), καλό θα είναι πριν προχωρήσεις να πάρεις ένα backup του EMEI και ίσως και της συσκευής ολόκληρης. Οι τρόποι γι' αυτό αναφέρονται σε θέμα στην ενότητα Οδηγοί/Android To ξερω, εγω τον εγραψα και απο οτι ειδα εδωσες και εσυ εναν τροπο να κανουμε πληρη backup :D Δηλαδη δεν θα πρεπει να γυρισω στην "μαμα" rom για να αναβαθμιστω σε 2.3? Κατευθείαν απο CM7? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Όχι δε χρειάζεται, το update τα σβήνει όλα έτσι και αλλιως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Ευχαριστω, αλλα αποφάσισα να μην την κανω την αναβάθμιση. Μίλησα με τον HCDRJacob στο IRC και μου ειπε οτι ειναι σχεδόν ετοιμη η CM7.2 η οποια εχει kernel .32 οποτε λεω να περιμένω λιγακι. Αν μπορεσω να αποσπασω την rom νωρίτερα θα ποσταρω εδω. Στην .35 θα περασει οταν βγει η επομενη αναβαθμιση απο την Huawei, δηλαδη τελος του χρονου και θα ειναι ICS επισημα απο Cyanogen, ελπιζω δλδ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Παιδια κατέβασα ένα παιχνίδι και επειδή ήταν μεγάλο δεν χωράει στην εσωτερική sd που έχω.Μπορώ άμα αδείασω χώρο να το περάσω μετά στην εξωτερική που είναι 16gb και δεν έχω πρόβλημα?Για να μην ρωτήσετε γιατί δεν το περνάω κατευθείαν αυτά τα αρχεία που δεν χωράνε τα κατεβάζει από το ίντερνετ μόλις το ανοίγω για να παίξει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύονται τα παιχνίδια κατεύθειαν στην εξωτερική αντί για την εσωτερική sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Απ' όσο γνωρίζω(σε όλες τις ρομ που έχω δοκιμάσει τουλάχιστον) τα δεδομένα των παιχνιδιών αποθηκεύονται στην εξωτερική sd εξ' ορισμού. Οπότε κάποια ρύθμιση θα έχεις αλλάξει και χρησιμοποιείται η εσωτερική για αυτό το λόγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 (edited) Το κοίταξα αυτό που λες και άλλαξα τις επιλογές για χρήση εξωτερικής μνήμης στις εφαρμογές και τα πολυμέσα,αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.Τα αρχεία του το κάθε παιχνίδι τα βάζει στην εσωτερική sd που ειναι ο φακελος data και όχι στην εξωτερική.πχ το φίφα που θέλω να περάσω είναι 1.5gb αρχεία που πάνε στον φάκελο android->data στην εσωτερική sd που είναι 2gb.Αυτά τα αρχεία θέλω να έχω στην εξωτερική.Ελπίζω να στο εξηγώ σωστά :O edit:μόλις το έκανα restart και μάλλον έγινε αυτό που λες!!θα περάσω ένα παιχνίδι να δω! Edited December 22, 2011 by than0s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgelaros Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Φίλε dancer_69 θέλω την βοήθεια σου αν γίνεται ή όποιος γνωρίζει.. Μετά την αναβάθμιση (τι την ηθελα ο έρημος) 2.3.5 μηδενίστηκε το imei.Έκανα downgrade σε 2.2.2 και μετά σε CM7.Μέχρι εδώ καλά.Το wifi δεν λειτουργεί στην CM7 και έμαθα οτι οφείλεται στο imei=0.Backup δεν είχα κάνει το imei αλλα ειδα ενα post σου στο ΧDA οτι το επανέφερες με κάποιο πρόγραμμα. Υπάρχει αυτή η δυνατότητα να μου δώσεις οδηγίες τι και πως για να το επαναφέρω? Θα σου/σας είμαι υπόχρεος....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiskot Δημ. December 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2011 Μετά την αναβάθμιση (τι την ηθελα ο έρημος) 2.3.5 μηδενίστηκε το imei. Και το δικο μου ΙΜΕΙ μηδενιστηκε και οσο και αν εψαξα δεν εχω βγαλει ακομα ακρη. Απο αυτα που εχω καταλαβει μεχρι στιγμης η μονη λυση ειναι η αντικατασταση της motherboard του κινητου και νεο ΙΜΕΙ.Αν βρεις καποια αλλη λυση ποσταρε την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Τώρα είναι αργά αλλά οφείλω να ενημερώσω ότι υπάρχει ο παρακάτω οδηγός προς αποφυγήν του προβλήματος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=323485 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) Καλησπερα και καλα Χριστουγεννα σε ολους!!! ........ μια μικρη βοηθεια οποιος γνωριζει. Xρησιμοποιω την τελευταια oxygene με το franco kernel. Το προβλημα μου ειναι πως απο τοτε που εβαλα την oxygene και χρησιμοποιω handsfree δεν λειτουργει το μικροφονω απο το handsfree και αντιθετα εξακολουθει να λειτουργει το μικροφωνο του κινητου ... Φταιει η rom η πρεπει να κανω κατι αλλο για να διορθωθει το προβλημα. Ευχαριστω εκ των πρωτερον για την βοηθεια!! Edited December 24, 2011 by mits20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts