mikekgr Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ήρθε το επίσημο update!!! Το κατεβάζω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ήρθε το επίσημο update!!! Το κατεβάζω τώρα... Τι περιέχει;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ήρθε το επίσημο update!!! Το κατεβάζω τώρα... Περιμένουμε εντυπώσεις και αλλαγές... :) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1346474 ξαναειπώθηκε πιο πανω, την εχω δοκιμασει 5 μερες τωρα και μιλαμε τρεχει απροβληματιστα,χωρις λαθη και μπελαδες...δε νομιζω να αλλαξω ρομ συντομα!!!!!!!!! Φίλε, μπορείς να αγοράσεις από το market εφαρμογές; Σε εμένα δε γίνεται με τίποτα. Αναγκάζομαι να κάνω browsing την εφαρμογή (από το κινητό), να την αγοράζω μέσω browser (από το κινητό)... και μετά έρχεται και εγκαθίσταται στη συσκευή. Επειδή αυτό είναι πολύ μεσοβέζικο, γνωρίζεις αν είναι θέμα της rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Φίλε, μπορείς να αγοράσεις από το market εφαρμογές; Σε εμένα δε γίνεται με τίποτα. Αναγκάζομαι να κάνω browsing την εφαρμογή (από το κινητό), να την αγοράζω μέσω browser (από το κινητό)... και μετά έρχεται και εγκαθίσταται στη συσκευή. Επειδή αυτό είναι πολύ μεσοβέζικο, γνωρίζεις αν είναι θέμα της rom; Άλλαξε τη γλώσσα της συσκευής σε αγγλικά και δοκίμασε να αγοράσεις πάλι.Είναι bug του νέου market. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Λογικά θα διορθωθεί με κανένα update, γιατί και αυτό...καγκουριά είναι. Σε ευχαριστώ πολύ Ηλία. You re right. Έτσι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Λογικά θα διορθωθεί με κανένα update, γιατί και αυτό...καγκουριά είναι. Σε ευχαριστώ πολύ Ηλία. You re right. Έτσι παίζει. Βασικά είναι πρόβλημα σε όλες τις συσκευές.καγκουρια του Android είναι...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Hλία δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει αυτό με την ελληνική γλώσσα και το μάρκετ. Το πιστεύεις ότι η γυναίκα μου με σέρβικη γλώσσα μπορεί και αγοράζει ;. Μάλλον η google συμπαθεί πολύ τους Έλληνες. Ίσως ήρθε η ώρα να εκφράσουμε τα παράπονα μας. Είναι δυνατόν να μας αποκλείει από την αγορά στο market και να μην υπάρχει η ελληνική γλώσσα στο google voice και search και πλοήγηση ;. Για την ελληνική γλώσσα μιλάμε. Που όταν εμείς μιλούσαμε οι άλλοι είχαν την διάλεκτο της μαϊμούς στο δένδρο ... Edited December 8, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 καλησπερα σας,δεν μπορω να λαβω με bluetooth,στελνωομως κανονικα,τι να κανω?htc hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Χθες μου κλέψανε το Desire HD μου, σε άψογη κατάσταση και πολύ καλά στημένο, χωρίς να πάρω καν χαμπάρι πως εγινε...Είχα περασμένο και το AndroidLost αλλά δεν βλέπω να κάνει δουλεία, ίσως γιατί έκανα φραγή εξερχομένων και εισερχομένων, γιατί έπερνα τηλ και ο τύπος μου το έκλεινε...και πήγα σήμερα Πλαίσιο και ξαναπήρα ένα από τα τελευταία και είδα πως έκανε την τελευταία ενημέρωση σε Android 3. Έπρεπε να μου το κλέψουν ρε ****το για να γίνει αυτό??? Μεγαλύτερη χασούρα βέβαια, εκτώς από τα 400Ευρώ, το περιεχόμενο της SD που δεν μπορώ να καναβρώ!!! Έχει φάει σκατοψύχια ο κερατάς... Μακάρι να δουλέψει το AndroidLost να τον τσακίσω!!! Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Χθες μου κλέψανε το Desire HD μου, σε άψογη κατάσταση και πολύ καλά στημένο, χωρίς να πάρω καν χαμπάρι πως εγινε...Είχα περασμένο και το AndroidLost αλλά δεν βλέπω να κάνει δουλεία, ίσως γιατί έκανα φραγή εξερχομένων και εισερχομένων, γιατί έπερνα τηλ και ο τύπος μου το έκλεινε...και πήγα σήμερα Πλαίσιο και ξαναπήρα ένα από τα τελευταία και είδα πως έκανε την τελευταία ενημέρωση σε Android 3. Έπρεπε να μου το κλέψουν ρε ****το για να γίνει αυτό??? Μεγαλύτερη χασούρα βέβαια, εκτώς από τα 400Ευρώ, το περιεχόμενο της SD που δεν μπορώ να καναβρώ!!! Έχει φάει σκατοψύχια ο κερατάς... Μακάρι να δουλέψει το AndroidLost να τον τσακίσω!!! Νίκος. Κρίμα για το κινητάκι... Μάλλον κάτι άλλο θες να πείς και όχι android 3... (ίσως sense 3?) Η αναβάθμηση δώθηκε νομίζω εχθες, οπότε είναι πιθανό με το παλιό απλά να μην την πρόλαβες. Πάντως απορώ που ξαναπήρες με 400 ευρώ το ίδιο κινητό, τη στιγμή που με 427 παίρνεις το Galaxy SII :confused: Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Χθες μου κλέψανε το Desire HD μου, σε άψογη κατάσταση και πολύ καλά στημένο, χωρίς να πάρω καν χαμπάρι πως εγινε...Είχα περασμένο και το AndroidLost αλλά δεν βλέπω να κάνει δουλεία, ίσως γιατί έκανα φραγή εξερχομένων και εισερχομένων, γιατί έπερνα τηλ και ο τύπος μου το έκλεινε...και πήγα σήμερα Πλαίσιο και ξαναπήρα ένα από τα τελευταία και είδα πως έκανε την τελευταία ενημέρωση σε Android 3. Έπρεπε να μου το κλέψουν ρε ****το για να γίνει αυτό??? Μεγαλύτερη χασούρα βέβαια, εκτώς από τα 400Ευρώ, το περιεχόμενο της SD που δεν μπορώ να καναβρώ!!! Έχει φάει σκατοψύχια ο κερατάς... Μακάρι να δουλέψει το AndroidLost να τον τσακίσω!!! Νίκος. Με το htc sense δεν μπορείς να κάνεις κάτι ;; Αν έχεις ανοιχτό το gps να το εντοπίσει ;; ΥΓ1. Αν τον βρεις έρχομαι να τον λιώσουμε παρέα :chair: ΥΓ2. Έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση με το sense 3.0 ;; Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Εκανα downgrade και με το visionary εγινα root, αλλα δεν καταφερα με τιποτα να κανω το one click s-off. Εβγαζε μηνυμα " sd card Error Connection Problem". Τελικα περασα την ARHD τη καινουρια. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να περασω αλλο radio? Γιατι θελω να αναβαθμισω αυτο που εχω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarionasp Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 με το update δεν χανουμε επαφες αρχεια application κλπ κλπ ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 με το update δεν χανουμε επαφες αρχεια application κλπ κλπ ετσι? Αν κάνεις την ενημέρωση μέσω OTA όχι. Δηλαδή δόθηκε η αναβάθμιση στο DHD ; . 2.3.5 και sense 3.0 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 (edited) Πού; Πώς; Πότε; Τι εγινε ρε παιδια ηρθε η αναβαθμιση;;;; Δεν μου εχει ερθει ΟΤΑ!!! Ουτε βρισκει update αν το βαλω να κανει check manually. Μηπως ξερει καποιος το link να κατεβασουμε τη RUU;;; Μονο αυτο βρηκα οτι ισχυει:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1377624 Υπαρχει κατι νεοτερο;;; Edited December 8, 2011 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Aρκετοί ήδη την κατεβάζουν μέσω OTA. Το θέμα είναι το εξής. Να την κατεβάσεις ή όχι ;. Ο λόγος είναι απλώς. Τώρα μπορείς να κάνεις downgrade. Μετά θα μπορείς ;. Φυσικά τώρα θα βγουν πολύ καλύτερες custom ROMs με βάση την 2.3.5 και όχι port από το Sensation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ε ναι μωρε. Δε θα βρουν τα σαΐνια το τροπο για downgrade;; Θα βρουν... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) 1. Όλα τα λεφτά το νέο sense 3. Κατά τα λοιπά, μικροδιαφορές, κυρίως αισθητικές βελτιώσεις. 2. Η ram τερματίζει για πλάκα. 3. Το νέο market μάλλον πιο δύσχρηστο, αν και γούστα είναι αυτά. 4. Υπάρχει θέμα με τα κεφαλαία φωνήεντα που τονίζονται. 5. Google maps 6 :) Edited December 9, 2011 by vassman1974 Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Hλία δεν είναι τυχαίο που συμβαίνει αυτό με την ελληνική γλώσσα και το μάρκετ. Το πιστεύεις ότι η γυναίκα μου με σέρβικη γλώσσα μπορεί και αγοράζει ;. Μάλλον η google συμπαθεί πολύ τους Έλληνες. Ίσως ήρθε η ώρα να εκφράσουμε τα παράπονα μας. Είναι δυνατόν να μας αποκλείει από την αγορά στο market και να μην υπάρχει η ελληνική γλώσσα στο google voice και search και πλοήγηση ;. Για την ελληνική γλώσσα μιλάμε. Που όταν εμείς μιλούσαμε οι άλλοι είχαν την διάλεκτο της μαϊμούς στο δένδρο ... Φίλε, σωστά τα λες. Χωρίς να πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο πιστεύεις ότι το παραπάνω δεν είναι τυχαίο; Δεν με αντιπροσωπεύει η επιχειρηματολογία σου για το χρονικό των γλωσσών (βλ. οταν εμείς... οι άλλοι...) γιατί δε νιώθω να έχουμε και πολλές σχέσεις στις αξίες και τα ήθη μας με τους αρχαίους προγόνους μας. Ωστόσο αν προσέξεις στις ρυθμίσεις - voice input - voice recognizer τις γλώσσες που έχει μέσα, θα παρατηρήσεις ότι πέρα από τις χώρες με μεγάλο πληθυσμό (= μεγάλη αγορά), έχει και χώρες που η ενσωμάτωση της τεχνολογίας και των gadget στην κοινωνία είναι ακόμη πολύ πίσω σε σχέση με την Ελλάδα. Μερικές από αυτές είναι ο Λίβανος, η Μαλαισία, η Χιλή, η Νικαράγουα κ.ο.κ. Άρα, συμφωνώ ότι πρέπει να εκφράσουμε τα παράπονά μας, με δημιουργικό τρόπο ώστε να ωφεληθούμε όλοι. Νομίζω ότι είμαι τελείως εκτός θέματος του thread. :p Edited December 9, 2011 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Φίλε, σωστά τα λες. Χωρίς να πιστεύω σε θεωρίες συνωμοσίας, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο πιστεύεις ότι το παραπάνω δεν είναι τυχαίο; Δεν με αντιπροσωπεύει η επιχειρηματολογία σου για το χρονικό των γλωσσών (βλ. οταν εμείς... οι άλλοι...) γιατί δε νιώθω να έχουμε και πολλές σχέσεις στις αξίες και τα ήθη μας με τους αρχαίους προγόνους μας. Ωστόσο αν προσέξεις στις ρυθμίσεις - voice input - voice recognizer τις γλώσσες που έχει μέσα, θα παρατηρήσεις ότι πέρα από τις χώρες με μεγάλο πληθυσμό (= μεγάλη αγορά), έχει και χώρες που η ενσωμάτωση της τεχνολογίας και των gadget στην κοινωνία είναι ακόμη πολύ πίσω σε σχέση με την Ελλάδα. Μερικές από αυτές είναι ο Λίβανος, η Μαλαισία, η Χιλή, η Νικαράγουα κ.ο.κ. Άρα, συμφωνώ ότι πρέπει να εκφράσουμε τα παράπονά μας, με δημιουργικό τρόπο ώστε να ωφεληθούμε όλοι. Νομίζω ότι είμαι τελείως εκτός θέματος του thread. :p Τωρα αλλοι χτιζουν παρθενωνες και εμεις ουτε ξενωνες!!!!! Απο κει και περα τα πραγματα ειναι απλα. Ολα μετριωνται με το χρημα. Και η google δεν ειναι τοσο αφελης να μη βαζει την ελληνικη γλωσσα επειδη απλα ...δε μας παει. Φυσικα με βαση την απλη λογικη θα επρεπε να μας ειχε και μας. Edit: http://www.filefactory.com/file/cf9a...512_signed.exe Αυτο ειναι το link για το RUU.exe του update 2.3.5 with sense 3.0 for DHD. Edited December 9, 2011 by chrisdental Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brazilianos Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλημέρα σε όλους! Σήμερα τα ξημερώματα μου ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση για το Desire HD. Συγκεκριμένα εγκατέστησα την έκδοση Android 2.3.5 και την έκδοση HTC Sense 3.0. Ο αριθμός λογισμικού είναι τώρα 3.12.405.1 και η αναβάθμιση έχει μέγεθος περίπου 227 ΜΒ. Ακόμα δεν έχω δεί τεράστιες διαφορές,υπάρχουν όμως κάποιες κυρίως όσο αφορά την εμφάνιση διαφόρων λειτουργιών. Βασικά εγώ χρησιμοποιώ τον GO Launcher EX εδώ και 3 μήνες..Όλα δουλεύουν κανονικά,και νομίζω πως μου έχει λύσει ένα πρόβλημα με την κάμερα. Συγκεκριμένα μου ανοιγόκλεινε συνέχεια στην λειτoυργία photo,μη μπορώντας να τραβήξω πολλές φορές φωτογραφία,αλλά μόνο βίντεο. Τώρα όλα εντάξει μέχρι στιγμής. Για την CPU δεν ξέρω αν την τρώει πολύ,σύμφωνα με την εφαρμογή System Panel Lite πάντως, είναι το ίδιο με πρίν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Κρίμα για το κινητάκι... Μάλλον κάτι άλλο θες να πείς και όχι android 3... (ίσως sense 3?) Η αναβάθμηση δώθηκε νομίζω εχθες, οπότε είναι πιθανό με το παλιό απλά να μην την πρόλαβες. Πάντως απορώ που ξαναπήρες με 400 ευρώ το ίδιο κινητό, τη στιγμή που με 427 παίρνεις το Galaxy SII :confused: Βασικά πήρα πάλι το ίδιο κινητό γιατί ήμουν πολύ ευχαριστημένος και το είχα βολευτεί και με ξένισε το SII οπότε δεν το προτίμησα. Όσο για την τιμή, ας είναι καλά η Vodafone με την υπερ-επιδότηση που δεν το πλήρωσα καν, αλλά έπρεπε να το αγοράσω από Πλαίσιο, οπότε και τα 400 Ευρώ...Την αναβαθμιση εννοούσα όντως το Sense 3. Με το htc sense δεν μπορείς να κάνεις κάτι ;; Αν έχεις ανοιχτό το gps να το εντοπίσει ;; ΥΓ1. Αν τον βρεις έρχομαι να τον λιώσουμε παρέα ΥΓ2. Έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση με το sense 3.0 ;; Δεν έχω καταφέρει να κάνω κάτι με το htc sense, ούτε με το AndroidLost, αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας μου πει...Περιμενω τον λογαριασμό του κινητού να μου έρθει, γιατί έχει κάνει χρεώσεις, και μετά θα τα πούμε καλά και με αυτόν και με όποιον πήρε τηλέφωνο...Ας είναι καλά τα κονέ :!: Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greda Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Νομίζω ότι το Theft Aware είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για περιπτώσεις κλοπής........ Παράθεση Γρηγόρης Δάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_90 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να μπορεί το gps να ενεργοποιείται εξ αποστάσεως με δική σου εντολή και να εντοπίζεται το κινητό. Έχει παραγίνει το πράγμα. Εγώ προσωπικα όταν κατεβαίνω στο κέντρο για τη σχολή ειδικά βραδινές ώρες δεν το παίρνω. Παράθεση iPhone 4S 16 GB iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB New Entry: iPhone 5 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts