christos312 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά... Επιτελούς το αποφάσισα και πέρασα την [ROM] TRUE SENSE 3.0 - i00 ROM 5.5 - UPDATED 31/05/2011 - Android:2.3.3 αλλά εχω ενα μικρο προβληματάκι. Οταν βάλω ενα Folder στο Home Screen δεν μπορώ να κάνω rename... Ξέρετε αν ειναι κάποιο bug; Γιατι στο επίσημο θέμα της ROM δεν αναφέρει κανενας κατι τετοιο... Παράθεση “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geletos Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Ρε παιδιά πέρασα στην Leedroid 3.1.5 το addon sense 3 και δεν μου κατεβάζει τον καιρό. Δηλαδή τον δείχνει και αμέσως γράφει μη διαθέσιμα δεδομένα. Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδες ποιο ειναι το καλυτερο radio αυτην την στιγμη; Ακομη, απο rom τι προτεινετε; Παιζει καμια καλη με Sense3 να δοκιμασω; Αλλη καλη...; 2.3.x παιζουμε τωρα, σωστα; Η Cyanogenmod7 με εχει κουρασει σχετικα με την μπαταρια, ετσι ειναι ολες σκ@τ@; :p Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) Παιδες ποιο ειναι το καλυτερο radio αυτην την στιγμη; Ακομη, απο rom τι προτεινετε; Παιζει καμια καλη με Sense3 να δοκιμασω; Αλλη καλη...; 2.3.x παιζουμε τωρα, σωστα; Η Cyanogenmod7 με εχει κουρασει σχετικα με την μπαταρια, ετσι ειναι ολες σκ@τ@; :p Sent from my Desire HD using Tapatalk Radio το τελευταιο πλεον προτινεται σε ολες τις roms.Αν θες real sense3 βαλε τη Virtuous με κλειστα ματια.Εκτος του οτι ειναι πολυ καλη θα δεις και μεγαλη βελτιωση στη μπαταρια. Καλησπέρα παιδιά... Επιτελούς το αποφάσισα και πέρασα την [ROM] TRUE SENSE 3.0 - i00 ROM 5.5 - UPDATED 31/05/2011 - Android:2.3.3 αλλά εχω ενα μικρο προβληματάκι. Οταν βάλω ενα Folder στο Home Screen δεν μπορώ να κάνω rename... Ξέρετε αν ειναι κάποιο bug; Γιατι στο επίσημο θέμα της ROM δεν αναφέρει κανενας κατι τετοιο... Αν και βοηθουσα τον Kris θα σου προτινα να βαλεις τη παραπανω^ rom sense3.Η i00 ειναι πολυ πιθανον να αλλαξει project και δεν εχει υποστηριξη πια. Edited June 18, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Καλησπέρα παιδιά... Επιτελούς το αποφάσισα και πέρασα την [ROM] TRUE SENSE 3.0 - i00 ROM 5.5 - UPDATED 31/05/2011 - Android:2.3.3 αλλά εχω ενα μικρο προβληματάκι. Οταν βάλω ενα Folder στο Home Screen δεν μπορώ να κάνω rename... Ξέρετε αν ειναι κάποιο bug; Γιατι στο επίσημο θέμα της ROM δεν αναφέρει κανενας κατι τετοιο... Καλημερα φιλε μου,πως σου φαινεται η rom αυτη;Σκεφτομαι και εγω να την περασω,αλλα πιστευω να αξιζει...Ειναι γρηγορη,εχει lag; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Αν και βοηθουσα τον Kris θα σου προτινα να βαλεις τη παραπανω^ rom sense3.Η i00 ειναι πολυ πιθανον να αλλαξει project και δεν εχει υποστηριξη πια. Καλήμερα, 2 μήνες πριν μου πρότεινες την i00 θυμάσαι; :p Α ρε τεχνολογία πως προχωρείς! Άρα καλό είναι να βάλω την Virtuous; Σε αυτήν αναφέρεσαι σωστά; Καλημερα φιλε μου,πως σου φαινεται η rom αυτη;Σκεφτομαι και εγω να την περασω,αλλα πιστευω να αξιζει...Ειναι γρηγορη,εχει lag; Δεν έκλεισε ούτε μια μέρα αλλά μου φαίνεται μια χαρά, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα αλλά σου λέω ξανά την έβαλα χθες το βράδυ :happy: Παράθεση “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Radio το τελευταιο πλεον προτινεται σε ολες τις roms.Αν θες real sense3 βαλε τη Virtuous με κλειστα ματια.Εκτος του οτι ειναι πολυ καλη θα δεις και μεγαλη βελτιωση στη μπαταρια. Οκ, ευχαριστω. Για rom με sense2 ποια πιστευεται ειναι η καλυτερη; Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 MIUI 1.6.17 εδώ! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Οκ, ευχαριστω. Για rom με sense2 ποια πιστευεται ειναι η καλυτερη; Sent from my Desire HD using Tapatalk TB Stock ή TB Fusion με Lee kernel κατά προτίμηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apo7 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 (edited) παιδεια προσπαθω να κανω custom recovery στο dhd μου και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα (writing recovery failed remote not allowed) τι κανω λαθος??? παιδεια προσπαθω να κανω custom recovery στο dhd μου και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα (writing recovery failed remote not allowed) τι κανω λαθος??? παιδεια ολα οκ!!γυρισα στην προηγουμενη σελιδα και διαβασα τις οδηγιες του kollatos...!! Edited June 18, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παίδες καλησπέρα Είχα βάλει αρχικά την ROM Android Revolution HD 5.1.9, βλέπω τώρα ότι βγήκε νέα έκδοση 5.1.10 Στο changelog γράφει "- No need to full wipe if you have 5.1.x already!" Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σώσω ρυθμίσεις/προγράμματα πριν την βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παίδες καλησπέρα Είχα βάλει αρχικά την ROM Android Revolution HD 5.1.9, βλέπω τώρα ότι βγήκε νέα έκδοση 5.1.10 Στο changelog γράφει "- No need to full wipe if you have 5.1.x already!" Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να σώσω ρυθμίσεις/προγράμματα πριν την βάλω? Ακριβως.Κανε μονο ενα wipe cache-wipe dalvik και θα εισαι οκ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ακριβως.Κανε μονο ενα wipe cache-wipe dalvik και θα εισαι οκ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Αν και βοηθουσα τον Kris θα σου προτινα να βαλεις τη παραπανω^ rom sense3.Η i00 ειναι πολυ πιθανον να αλλαξει project και δεν εχει υποστηριξη πια. Ηλία τι εννοείς ? Εγω που την έχω να αρχίσω να ψάχνω για άλλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Ηλία τι εννοείς ? Εγω που την έχω να αρχίσω να ψάχνω για άλλη ? Μπορεις να μεινεις οσο καιρος θες με την i00,απλα υπαρχουν αναβαθμισεις που το πιθανοτερο ειναι να μη τις παρεις.Οταν λοιπον βαρεθεις,βαλε μια αλλη και μη περιμενεις να αναβαθμιστει η i00 ;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 παιδια εχει δοκιμασει κανεις την honeymiui να μας δωσει μερικες λεπτομεριες τι παιζει?αν υπαρχει και καποιο βιντεο η φωτο της ρομ? ευχαριστω;) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου δώσει αυτό το αρχείο : WPDB.zip το οποίο βρίσκετε στο φάκελο root/system/etc Έχω την Android Revolution HD 5.1.10 (αν και νομίζω ότι σε όλες τις ROM είναι ίδιο ... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Μπορεις να μεινεις οσο καιρος θες με την i00,απλα υπαρχουν αναβαθμισεις που το πιθανοτερο ειναι να μη τις παρεις.Οταν λοιπον βαρεθεις,βαλε μια αλλη και μη περιμενεις να αναβαθμιστει η i00 ;) Δηλαδη η i00 δεν θα ξανα αναβαθμιστεί ? Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι; Αυτο το θεμα με τα διαφορα radio εχει διαφορα releases εγω με βαση τι θα διαλεξω radio;; Το τωρινο μου radio ειναι 12.28b.60.140eU_26.03.02.26_M αρκετα παλιο απο τι βλεπω... Παράθεση “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια διαβασα (εδω στα νεα του forum) για καποιον ιο που κτυπα rooted συσκευες. Πιστευω οτι το ξερετε ηδη αλλα ας το εχουμε υποψιν μας. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια σημερα το αγορασα απο το ιντερνετ! Ειναι εισαγωγης απο Γερμανια, (ειχε μονο τετοιες οδηγιες). Εχω 2 ερωτησεις: 1. πως μπορω να αποθηκευω διαφορες εφαρμογες που κατεβαζω απο το μαρκετ, και να τις αποθηκευω στη καρτα μηνμης; 2. επειδη ειναι εισαγωγης, μου βγαζει ενα λογοτυπο ----Τ----. (Ισως Τ-mobile?). Προφανως δεν γινεται να το σβησω.. Επισης η καρτα μνημης ηταν προενσωματωμενη, και εκει εχει κατι εφαρμογες(?) εγκατεστημενες. Το προβλημα ειναι οτι μου τρωει απο τα 8 γιγαμπαιτ, σχεδον τα 6. Τι μπορω να κανω; Τι ακριβως μπορει να εχει μεσα, γιατι ακομα ειμαι "χαμενος" με ολες τις λειτουργιες του κινητου!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Παιδια σημερα το αγορασα απο το ιντερνετ! Ειναι εισαγωγης απο Γερμανια, (ειχε μονο τετοιες οδηγιες). Εχω 2 ερωτησεις: 1. πως μπορω να αποθηκευω διαφορες εφαρμογες που κατεβαζω απο το μαρκετ, και να τις αποθηκευω στη καρτα μηνμης; 2. επειδη ειναι εισαγωγης, μου βγαζει ενα λογοτυπο ----Τ----. (Ισως Τ-mobile?). Προφανως δεν γινεται να το σβησω.. Επισης η καρτα μνημης ηταν προενσωματωμενη, και εκει εχει κατι εφαρμογες(?) εγκατεστημενες. Το προβλημα ειναι οτι μου τρωει απο τα 8 γιγαμπαιτ, σχεδον τα 6. Τι μπορω να κανω; Τι ακριβως μπορει να εχει μεσα, γιατι ακομα ειμαι "χαμενος" με ολες τις λειτουργιες του κινητου!!;) 1) Αν πας από το Setting->Manage Application και πατήσεις στις εφαρμογές μπορείς να τις κάνεις Move to SD Card εκτός αν εννοείς να αποθηκεύεις το ίδιο το apk είναι άλλη διαδικασία 2) Γιατι δεν το ενώνεις με τον υπολογιστή να το βάλεις σε λειτουργιά Disk Drive και να δεις τι έχει; :) Παράθεση “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 1) Αν πας από το Setting->Manage Application και πατήσεις στις εφαρμογές μπορείς να τις κάνεις Move to SD Card εκτός αν εννοείς να αποθηκεύεις το ίδιο το apk είναι άλλη διαδικασία 2) Γιατι δεν το ενώνεις με τον υπολογιστή να το βάλεις σε λειτουργιά Disk Drive και να δεις τι έχει; :) Το πρωτο το διαπιστωσα (ευχαριστω κιολας) Αν και δεν μεταφερονται ολες στη καρτα μνημης.. Το δευτερο αυριο θα το δω. Δεν μπορουσαν τα windows 7 να βρουν τη συσκευη.:wacko: Θα δοκιμασω κ απο το λαπτοπ μου!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. June 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2011 Το πρωτο το διαπιστωσα (ευχαριστω κιολας) Αν και δεν μεταφερονται ολες στη καρτα μνημης.. Εδω είναι που έρχεται στο παρασκήνιο το Rooting :p Παράθεση “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Παιδια σημερα το αγορασα απο το ιντερνετ! Ειναι εισαγωγης απο Γερμανια, (ειχε μονο τετοιες οδηγιες). Εχω 2 ερωτησεις: 1. πως μπορω να αποθηκευω διαφορες εφαρμογες που κατεβαζω απο το μαρκετ, και να τις αποθηκευω στη καρτα μηνμης; 2. επειδη ειναι εισαγωγης, μου βγαζει ενα λογοτυπο ----Τ----. (Ισως Τ-mobile?). Προφανως δεν γινεται να το σβησω.. Επισης η καρτα μνημης ηταν προενσωματωμενη, και εκει εχει κατι εφαρμογες(?) εγκατεστημενες. Το προβλημα ειναι οτι μου τρωει απο τα 8 γιγαμπαιτ, σχεδον τα 6. Τι μπορω να κανω; Τι ακριβως μπορει να εχει μεσα, γιατι ακομα ειμαι "χαμενος" με ολες τις λειτουργιες του κινητου!!;) 1. Βάλε κάποιον file manager στο κινητό (πχ ES File Manager) και αντέγραψε στην κάρτα τον φάκελο data/apps. 2. Το πιο πιθανό είναι τα 2gb που σου λείπουν να τα πιάνουν οι χάρτες του Route66 (το default gps της htc). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts