Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD (Μέρος ΙΙ)

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως αν συνηθισει κανεις τη γρηγοραδα μιας ρομ χωρις sense, δυσκολα συμβιβαζεται κατοπιν...

Ειπα να αλλαξω σημερα απο την 1.8 hydrogen που ειχα 2 βδομαδες...και αντεξανε ενα δυωρο η καθεμια οι 3 sense ρομ που εβαλα...δε θα πω ονοματα, αλλα ηταν απο τις "καλες" και "διασημες"

οι ρομ του paradoxxx ειναι οτι πιο τελειο εχω δοκιμασει τελευταια...

Αν δε σας ενδιαφερει το sense και θελετε να δειτε ταχυτητα στο κινητο δοκιμαστε απο περιεργεια και θα με θυμηθειτε.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140749

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παντως αν συνηθισει κανεις τη γρηγοραδα μιας ρομ χωρις sense, δυσκολα συμβιβαζεται κατοπιν...

Ειπα να αλλαξω σημερα απο την 1.8 hydrogen που ειχα 2 βδομαδες...και αντεξανε ενα δυωρο η καθεμια οι 3 sense ρομ που εβαλα...δε θα πω ονοματα, αλλα ηταν απο τις "καλες" και "διασημες"

οι ρομ του paradoxxx ειναι οτι πιο τελειο εχω δοκιμασει τελευταια...

Αν δε σας ενδιαφερει το sense και θελετε να δειτε ταχυτητα στο κινητο δοκιμαστε απο περιεργεια και θα με θυμηθειτε.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140749

Θα συμφωνησω μαζι σου οτι οι sense rom και ειδικα οι sense 3 χωλενουν λιγο.Αυτος ειναι ο λογος της δημιουργιας τη DeSense!Μιας rom με sense αλλα χωρις αρκετα περιττα στοιχεια (εχουν αφαιρεθει) πλησιαζει σε ''ταχυτητα'' μια aosp rom...;)

Πλεον εχει και το δικο της thread (ευχαριστουμε Ανδρεα) εδω.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημέρα σε όλους είμαι και εγω πλέον κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής απενργοποίησα το κινητό μου χθές και μόλις το άνοιξα είδα οτι είχε ξοδέψει 10% μπαταρία και ρωτάω αν είναι φυσιολογικό αυτο;Εχω βάλει την android Revolution.:)

• Administrators
Καλημέρα σε όλους είμαι και εγω πλέον κάτοχος του κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής απενργοποίησα το κινητό μου χθές και μόλις το άνοιξα είδα οτι είχε ξοδέψει 10% μπαταρία και ρωτάω αν είναι φυσιολογικό αυτο;Εχω βάλει την android Revolution.:)

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό με ανοιχτή, πόσο μάλλον με κλειστή τη συσκευή.

Modpic.gif

Kαλημερα.

Η συσκευη δεν απενεργοποιειται πληρως,απλα μπαινει σε hibernade.Βεβαια,το να εχει χασει 10% σε ενα βραδυ(?) σε hibernade ειναι αρκετα παραξενο και σιγουρα προβλημα της rom.

Follow me on XDA

χμ την έχω ε3 μέρες την ρομ και τις 2 μια χαρά ήταν απλά σήμερα μου έγινε αυτο,υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω?

• Administrators
Kαλημερα.

Η συσκευη δεν απενεργοποιειται πληρως,απλα μπαινει σε hibernade.Βεβαια,το να εχει χασει 10% σε ενα βραδυ(?) σε hibernade ειναι αρκετα παραξενο και σιγουρα προβλημα της rom.

Επειδή δεν το θυμάμαι, αυτό δεν απενεργοποιείται (menu -> settings -> power -> fast boot);

Modpic.gif

Επειδή δεν το θυμάμαι, αυτό δεν απενεργοποιείται (menu -> settings -> power -> fast boot);

Ναι,Γιαννη.Απλα οι περισσοτεροι χρηστες το εχουν ενεργοποιημενο επειδη ειναι default,και πιστευω οτι με τη παραπανω ^ καταναλωση δε θα εχει απενεργοποιηθει το fastboot.

Follow me on XDA

δεν καταλαβα φίλε μου ποιο να απενεργοποιείται?απλα εχει μια ευθμισή που λέει απενργοποίση για χρήση μερικω΄ν εφραμογλων market.αυτο σε μενα ητάν τικαρισμένο να το ξετικάρω ? Edited by HBK_R21

δεν καταλαβα φίλε μου ποιο να απενεργοποιείται?

Αν απενεργοποιησεις το fastboot (γρηγορη εκκινηση) που αναφερει πιο πανω ο Γιαννης,τοτε οταν επιλεγεις απενεργοποιηση της συσκευης,η συσκευη θα απενεργοποιειται και δε θα μπαινει σε ''βαθυ υπνο'' οπως τωρα.

Follow me on XDA

οχι εγω θέλω να μπαίνει σε hibernate απλά προβληματίστηκα γιατι με κατανάλωσε 10%.

Ειναι σιγουρα προβλημα της συγκεκριμενης rom.Αν καποιος εδω εχει revo μπορει μονο να βοηθησει,αλλιως ειναι καλυτερα να απευθυνθεις στο thread της revolution στους xda.

Follow me on XDA

κανενα task manager να βάλω κανει δουλεια?απο τι καταλάβα εφω τίποτα δεν κάνει.

Και καλα κατάλαβες...;)

Επίσης σχεδόν όλες πλέον οι Rom έχουν ram optimization όπου κάνουν ουσιαστικά την ίδια δουλειά.Λιγότερες εφαρμογές background.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

Προσπάθησα να κάνω downgrade από 2.50.405.2 αλλά δεν τα κατάφερα

Έφτασα στο σημείο να κάνει επανεκκίνηση το κινητό και να ξεκινήσει να φορτώνει την ρομ PD98IMG.ZIP, εμφανίστηκε μια μπλε μπάρα στα δεξιά (κάθετη) στη συνέχεια η μπάρα εμφανίστηκε ξανά αλλά σε καφέ χρώμα και μετά σταμάτησε λέγοντας ότι είναι παλιά η έκδοση που πάω να βάλω.

Δεν μπορώ να βρω που κάνω το λάθος.

Μήπως δεν γίνετε downgrade από την 2.50.405.2.

Edited by agriniopk

Προσπάθησα να κάνω downgrade από 2.50.405.2 αλλά δεν τα κατάφερα

Έφτασα στο σημείο να κάνει επανεκκίνηση το κινητό και να ξεκινήσει να φορτώνει την ρομ PD98IMG.ZIP, εμφανίστηκε μια μπλε μπάρα στα δεξιά (κάθετη) στη συνέχεια η μπάρα εμφανίστηκε ξανά αλλά σε καφέ χρώμα και μετά σταμάτησε λέγοντας ότι είναι παλιά η έκδοση που πάω να βάλω.

Δεν μπορώ να βρω που κάνω το λάθος.

Μήπως δεν γίνετε downgrade από την 2.50.405.2.

Δοκιμασες με αυτο το ''εργαλειο'';

Εχει αναφερθει πως κανει κανονικα downgrade.

Follow me on XDA

Ναι δούλεψε

Και έχω κάνει τα εξής βήματα

-Install visionary+ (In visionary+, launch "Temproot", and "Atempt Perm root"). Your device is now rooted!

-Launch S-OFF/Super CID/SIM Unlock

-Install ROM Manager (In ROM Manager, flash recovery)

-Flash HBOOT

Τώρα τι κάνω ?

Ακολουθώ τις οδηγίες από το 1 ποστ

-Πως εγκαθιστούμε μια custom rom.

Οδηγίες στα ελληνικά.

Αλλά όταν επιλέγω RECOVERY και κάνει επανεκκίνηση μου εμφανίζει ένα κόκκινο τρίγωνο με ένα θαυμαστικό

Τι δεν έχω κάνει σωστά.?

--

Τελικά το βρήκα

Είχα παραλείψει ένα βήμα

Πάντως αν και θεωρούσα τον εαυτό μου έμπυρο πραγματικά δυσκολευτήκαν

Αλλά τα κατάφερα

Edited by agriniopk

Δοκιμασες με αυτο το ''εργαλειο'';

Εχει αναφερθει πως κανει κανονικα downgrade.

Το δοκίμασα εγώ αλλά κάτι δεν πήγε καλά. Ενώ ξεκίνησε την διαδικασία, πέρασε την ρομ στην κάρτα μνήμης, με έβαλε στον bootloader και από εκεί μου είπε να ακολουθήσω τη διαδικασία του τηλεφώνου, μπήκα hdboot κι εκεί τέλος. Δεν φόρτωσε τη ρομ.

iPhone 4S 16 GB

iPad 3 Wi-Fi & Cellular 64 GB

New Entry: iPhone 5 16 GB

Ωραία έβαλα custom rom

για να αλλάξω τώρα την custom rom που έβαλα με κάποια άλλη επιλέγουμε το 'install zip from sdcard' και μετά 'choose zip from sdcard' και επιλέγουμε την rom που βάλαμε στην κάρτα ? ή πρέπει να κάνω ξανακάνω και κάποιο από τα προηγούμενα βήματα ?

Ωραία έβαλα custom rom

για να αλλάξω τώρα την custom rom που έβαλα με κάποια άλλη επιλέγουμε το 'install zip from sdcard' και μετά 'choose zip from sdcard' και επιλέγουμε την rom που βάλαμε στην κάρτα ? ή πρέπει να κάνω ξανακάνω και κάποιο από τα προηγούμενα βήματα ?

Πρεπει να κανεις full wipe πρωτα!Να ''καθαρισεις'' τη συσκευη απο τη προηγουμενη ρομ!

Απλα ακολουθεις τον οδηγο απο τη 1η σελιδα για το ''πως περναμε custom rom''...;)

Follow me on XDA

Με την custom rom μου δεν εμφανίζει της εφαρμογές που έχω αγοράσει ως αγορασμένες.

Γιατί? Ξέρει κανείς ?

Με την custom rom μου δεν εμφανίζει της εφαρμογές που έχω αγοράσει ως αγορασμένες.

Γιατί? Ξέρει κανείς ?

Και εγω ειχα το ιδιο θεματακι με σενα. Μπηκα απλα στο market και τις (ξανα)εκανα ληψη και εγκατασταση. Δεν τις ξανααγοραζεις δηλαδη. Απλα δεν θα εκανες backup τις εφαρμογες σου (σαν και εμενα και εσυ);)

εχω την android revolution και εχω παρατηρησει οτι η καμερα μου εχει πολλα χιονακια.βγαζει πολυ χαλια φωτο και δεν ξερω το γιατι,κανενας τροπος να αλλαξει αυτο υπαρχει?απελπιστηκα παρα πολυ:cry:υποτιθεται εχω 8 καμερα.οτι ρυθμιση και ενα εκανα δεν εβγαλα καμια ακρη χαλια μαυρα. Edited by HBK_R21

• Administrators
εχω την android revolution και εχω παρατηρησει οτι η καμερα μου εχει πολλα χιονακια.βγαζει πολυ χαλια φωτο και δεν ξερω το γιατι,κανενας τροπος να αλλαξει αυτο υπαρχει?απελπιστηκα παρα πολυ:cry:υποτιθεται εχω 8 καμερα.οτι ρυθμιση και ενα εκανα δεν εβγαλα καμια ακρη χαλια μαυρα.

Με τις άλλες rom δεν έχεις πρόβλημα; Είναι καθαρός ο φακός σου πίσω;

Modpic.gif

και με την κανονικη ρομ τα ιδια αλλα και μια αλλη που δοκιμασα παλι τα ιδια.δεν ξερω τι να υποθεσω τωρα αλλα απογοητευτικα πολλα χιονακια κανει:O