elthis Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Επειδη εχω την Virtuous και κατι με την μπαταρια δεν μου παει καλα ....για να δοκιμασω αυτες τις ρυθμισεις θα πρεπει να βαλω αυτο : LeeDrOiD GB V3.2.0 - 2.6.35.13 CFS (Stock CPU Scheduler) (FTP) και μετα το ζιπ αρχειακι που εχεις ? ναι...install τον kernel και χωρις να βγεις απο recovery install το πακετακι...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 (edited) Changelog: latest Lee's kernel CFS - kalagas theme sense 3.0 full working - trace keyboard - some build prop clean - mod framework by Spyr0s - new market - apps update - minor - some tweaks Και μερικα screenshots: [ATTACH]21271[/ATTACH][ATTACH]21272[/ATTACH][ATTACH]21273[/ATTACH][ATTACH]21274[/ATTACH][ATTACH]21275[/ATTACH] enjoy... Edited July 14, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ξέχασες μετά το downgrade το root. Η επίσημη είναι σε μορφή exe. Απλά συνδεεις το κινητό στο pc και τρέχεις το exe. Sent from my Desire HD using Tapatalk Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι πάνω σε αυτό. - Όταν λέτε "τρέχεις το exe εννοείτε το κινητό θα είναι στην επιλογή "φόρτιση μόνο"? - και μετά το un-root με το easy radio tool μπορείς να κάνεις update το επίσημο 2.3.3 από την HTC? - και μετά για να ξαναβάλω μία custom πρέπει πάλι να γίνει root, downgrade και όλα τα σχετικά? Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του NCΤeam....κάνανε κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή δουλειά με την DeSense version 1.3.4 !!!!! Μόλις την πέρασα και μπορώ να πω οτι πλέον ξεπέρασαν τον Lee και την Leedroid ρομ του.... Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!! Keep it up guys! Κώστας Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Changelog: latest Lee's kernel CFS - kalagas theme sense 3.0 full working - trace keyboard - some build prop clean - mod framework by Spyr0s - new market - apps update - minor - some tweaks Και μερικα screenshots: [ATTACH]21271[/ATTACH][ATTACH]21272[/ATTACH][ATTACH]21273[/ATTACH][ATTACH]21274[/ATTACH][ATTACH]21275[/ATTACH] enjoy... Πολύ καλή η ρομ σας μπράβο. Μια ερώτηση μόνο. Εχετε μήπως δοκιμάσει τον τελευταίο kernel της rcmix3d 4.3.3 ; Θα παίξει αν τον βάλω εγώ ; Παρεπιπτόντως είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλός. Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του NCΤeam....κάνανε κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή δουλειά με την DeSense version 1.3.4 !!!!! Μόλις την πέρασα και μπορώ να πω οτι πλέον ξεπέρασαν τον Lee και την Leedroid ρομ του.... Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!! Keep it up guys! Κώστας Ευχαριστούμε Κώστα...;) Όλα τα παιδιά έκαναν πολύ και καλή δουλειά! Πολύ καλή η ρομ σας μπράβο. Μια ερώτηση μόνο. Εχετε μήπως δοκιμάσει τον τελευταίο kernel της rcmix3d 4.3.3 ; Θα παίξει αν τον βάλω εγώ ; Παρεπιπτόντως είναι κατά την γνώμη μου πολύ καλός. Ναι,μπορείς να κανείς install τον συγκεκριμένο kernel.τον είχαμε στη προηγούμενη έκδοση με daemon settings,αλλα κι έτσι λειτουργεί...;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 MIUI's New UI Design A.K.A Evolution ... wtf, καλό ε;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Σορυ ρε παιδια για τη χαζή ερωτηση αλλα τι ειναι αυτο το full wipe που γραφουν στις custom rom? :O:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Σορυ ρε παιδια για τη χαζή ερωτηση αλλα τι ειναι αυτο το full wipe που γραφουν στις custom rom? :O:X Full Wipe = Hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του NCΤeam....κάνανε κ α τ α π λ η κ τ ι κ ή δουλειά με την DeSense version 1.3.4 !!!!! Μόλις την πέρασα και μπορώ να πω οτι πλέον ξεπέρασαν τον Lee και την Leedroid ρομ του.... Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!!!!! Keep it up guys! Κώστας Μπορω να συμφωνησω σε αυτο μια και ετυχε να τις δοκιμασω σημερα το πρωι και τις 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Μπορω να συμφωνησω σε αυτο μια και ετυχε να τις δοκιμασω σημερα το πρωι και τις 2. Παρ 'όλο που το Theme έκανε λίγο πιο βαριά τη DeSense ROM λόγω του Sense 3.0 εξακολουθεί να είναι η πιο ελαφριά και γρήγορη ROM... Είναι η δεύτερη Themed ROM μετά την CoreDroid, αλλά έχει μεγάλη διαφορά σε απόδοση και μπαταρία πιστεύω... Sent from my DesireHD with Mixed_Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 παιδια καλησπερα . δεν ξερω αν εχετε παρατηρηση αλλα μετα την επισημη 2.3.3 το wi-fi επαθε ενα προβληματακι . κατεβασα προχθες και το υpdate της htc που το διορθωνει αλλα μπορω να σας πω μαλλον το αποτελιωσε αντι να το φτιαξει. μηπως εχετε καμια ιδεα τη φταιει. δεν πιανω το router μεσα στο σπιτι τοσο χαλια. ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 παιδια καλησπερα . δεν ξερω αν εχετε παρατηρηση αλλα μετα την επισημη 2.3.3 το wi-fi επαθε ενα προβληματακι . κατεβασα προχθες και το υpdate της htc που το διορθωνει αλλα μπορω να σας πω μαλλον το αποτελιωσε αντι να το φτιαξει. μηπως εχετε καμια ιδεα τη φταιει. δεν πιανω το router μεσα στο σπιτι τοσο χαλια. ευχαριστω πολυ. εγω ειχα αντιθετα αποτελεσματα παντως.. με την 2.36 δεν επιανα τπτ wifi και οταν επιανε εκανε συνεχως αποσυνδεσεις.. τωρα με την 2.50 ολα μια χαρα! εχω παντου σημα.. γενικα η 2.50 διορθωσε πολλα προβληματα της 2.36.. το κινητο εγινε πιο smooth, και οι επανεκκινησεις του sense σταματησαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 παιδια καλησπερα . δεν ξερω αν εχετε παρατηρηση αλλα μετα την επισημη 2.3.3 το wi-fi επαθε ενα προβληματακι . κατεβασα προχθες και το υpdate της htc που το διορθωνει αλλα μπορω να σας πω μαλλον το αποτελιωσε αντι να το φτιαξει. μηπως εχετε καμια ιδεα τη φταιει. δεν πιανω το router μεσα στο σπιτι τοσο χαλια. ευχαριστω πολυ. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τη 2.36. Τωρα που διαβασα και το δικο σου post δε βλεπω να πηγαινω στη 2.50. Και ημουν ετοιμος να το κανω αυτο το weekend. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 ενταξει μπορει να φταιει και το κινητο μου. τι κανουμε ομως να το λυσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 (edited) ενταξει μπορει να φταιει και το κινητο μου. τι κανουμε ομως να το λυσουμε? Σε stock rom δε μπορεις να κανεις κατι αλλο περα απ το να πας στο service να το κοιταξουν αν πραγματικα νομιζεις οτι εχεις προβλημα φιλε μου...:( v.1.3.4 Clean version Lee's kernel V3.2.0 BFS Daemon OC option Re-added Facebook Some build prop clean Mode framework by Spyr0s (even better battery life) Trace keyboard New market V3.0.26 Apps updated and deleted others No themed and no sense 3.0 Some tweaks Πλεον η rom θα εχει και τη stock εκδοση και οχι μονο τη themed! Ειναι σχεδον pure stock κι ο kalagas θα ετοιμασει πακετακι με sense3!!! Για το daemon settings βαλτε το πακετακι του Ανδρεα απο εδω! Edited July 16, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoulman Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Παιδιά, αγόρασα ενα HTC DESIRE HD από ένα site στο internet και έχει το version T-MOBILE Γερμανίας. Αν και μου περάσαν το ελληνικό μενού, είναι ενοχλητικό που έχει τόσες εφαρμογές που δεν μπορώ να τισ χρησιμοποιήσω. Επίσης κανει 30-40 δευτερόλεπτα να ξεκινήσει μόλις το ανάψω. Πως μπορώ να περάσω ένα επισημο version απο HTC με ελληνικό μενού ? Χτες ανακάλυψα ότι δεν έχω ούτε διαθέσιμο χώρω στην κάρτα sd 8GB, και οι εφαρμογές που κατέβασα στο τηλέφωνο είναι ελάχιστες. Και για να σας προλάβω πριν απαντήσετε, ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ γιαυτό ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Όλα αυτά που συζητάς έχουν συζητηθεί πολλάκις εδώ. Αρχικά θα χρειαστεί να διαβάσεις ούτως ώστε να καταλάβεις τι γίνεται. Και μετά θα βρεις όλους τους οδηγούς στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoulman Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Το πρωτο ποστ που το βρίσκω? Μηπως είναι καλύτερα να το στείλω πίσω να μου το φτιάξουν αυτοί....για να μην του κάνω και καμιά ζήμιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Μπραβο παιδια η desense πολυ βελτιωμενη και γρηγορη..συγχαρητηρια elthis kai kalaga για το θεμα..Μια ερωτηση μονο: το locations δεν δουλευει..στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε η ρομ αλλα αλλαξα βαζοντας desense και τα ιδια..το προβλημα ειναι οταν παταω εμφανιση στο χαρτη δεν γινεται τιποτα και ο χαρτης δεν εμφανιζεται ποτε..τι να κανω, καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Καλησπερα. Εχω και γω ενα θεματακι με το locations που οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τη λυση... Απο την αρχη που το χρησιμοποιουσα μπορουσα να βλεπω τα κτηρια σε 3d, οχι μονο τα μνημεια, ολα τα κτηρια. Τωρα ειμαι με virtuous και δεν μου βγαζει τα κτηρια σε 3d . Εκανα επαναφορα της tb fusion που ειχα πριν, της leedroid και της official αλλα το ιδιο θεμα... Κανω κατι λαθος; Ευχαριστω για οποια βοηθεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Το πρωτο ποστ που το βρίσκω? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306148 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) ρε παιδια σας εκανε και εσας update? ενω εχω πανω το 2.3.3 μου λεει πως εχει ενα νεο update? μετα το update γραφει τα εξης: 2.3.3 2.1 softaware number: 2.50.405.2 Edited July 18, 2011 by re33m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Ναι ειναι νεο update. Το προηγουμενο ηταν 2.36... Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 ποτε εγινε αυτο?? ενω το τσεκακαρα τακτικα δεν λεγε τιποτα...σημερα ειπα να κανω data reset...και μου το βγαλε. κατι ακομα θελω να ρωτησω. πως μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση χωρις να συνδεθει κανι να μου κατεβασει τις εφαρμογες που ειχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts