elthis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 elthis, έβαλα χθές το βράδυ τη Desense 1.3.7. Σε σχέση με τη LeeDroid (μόνο αυτή χρησιμοποίησα πρίν) μιλάμε τα σπάει. Απο ταχύτητα σαν F16 είναι, αφού σε ορισμένα σημεία νόμιζα ότι δεν έτρεξε αυτό που επέλεξα αλλά είχε ήδη τρέξει. Πολύ light, με τις απαραίτητες εφαρμογές, δεν έχει να ζηλέψει, πιστεύω, τίποτα από τις άλλες, πολύ καλη η εφαρμογή Volume+. Πολύ μου άρεσε και το εικονίδιο με το σήμα του κινητού. Θα συνεχίσω την εξερεύνηση και θα ποστάρω. Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά, συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά. Τώρα σκεφτόμαι να flashάρω και το Radio, να δούμε τι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Πρόβλημα; Με το Any video converter free μετέτρεψα ενα βιντεάκι σε mp4 και το ρίχνω στο φάκελο video αφού συνδεθώ ως μονάδα δίσκου στον Η/Υ και δεν μου το τρέχει. Το ίδιο video το ρίχνω στο Nokia 5800 που έχω και το τρέχει κανονικά, το στέλνω με bluetooth στο DHD και το παίζει κανονικά. ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ:wacko:; Που να ρίξω το video δεν ξέρω, πρέπει δηλαδη να έχω δύο κινητά για να ρίχνω από το ένα στο άλλο και να βλέπω βιντεάκια; Καμμιά ιδέα; Σε ευχαριστώ για καλά σου λόγια... ;) ότι έχεις να προτίνεις είναι ευπρόσδεκτο. Μακάρι να είχαμε μια μεγαλύτερη ομάδα και έναν themer για να γίνει ακόμα καλύτερη και πιο γρήγορη δουλειά. Για ότι καινούριο θα ενημερώσω.Επίσης καλό είναι να ποσταρετε στους xda στο thread για να μη κουραζουμε τους υπόλοιπους εδώ αλλά και να ανεβεί περισσότερο εκεί η επισκεψιμοτητα.Αλλά και να ψηφίσετε το thread!:p Τώρα για το θέμα με την εφαρμογή δε την εχω δουλέψει καθόλου να σε βοηθήσω. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
researcher Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Τελικά βρήκα τη λύση για τη μετατροπή video στο DHD. Χρησιμοποιώντας είτε την εφαρμογή Handbrake είτε την Any Video Converter Free. Στη σελίδα αυτή "http://www.knowyourcell.com/htc/htc-desire-hd/desire-hd-guides/595458/how_to_convert_videos_and_transfer_them_to_the_htc_desire_hd.html" έχει όλες τις λεπτομέρεις για την εφαρμογή Handbrake. Για την Any Video Converter επέλεξα customized mp4 movie και στις ρυθμίσεις έβαλα: Video Codec: x264 Frame Size: 480x480 (αλλά μπορείτε να βάλετε και 800x480 maximum) Video Bitrate: 1500 Video Frame Rate: Auto Encoding Pass: 1 Audio Codec: aac Audio Bitrate 160 Sample Rate:48000 Audio Channel: 2 Aφού μετατραπεί το αρχείο, είτε με τη μία είτε με την άλλη εφαρμογή, συνδέουμε το DHD σε κατάσταση "Μονάδα Δίσκου" και δημιουργούμε έναν φάκελο Video στο Root και σώζουμε εκεί το αρχείο μας, υπάρχει κι άλλος ένας φάκελος Videos, δεν σώζουμε εκεί, γιατί σ'εμένα δεν δούλεψε, αν θέλει κανείς να το δοκιμάσει ας το κάνει, με τη δημιουργία πάντως νέου φακέλου video δούλεψε σε εμένα. Αποσυνδέουμε το κινητό και πάμε εφαρμογές -> βίντεο και θα πρέπει να δούμε το αρχείο. Αν νομίζουν οι Mods ότι πρέπει να μετακινηθεί ας γίνει, είπα να το ποστάρω εδώ επειδή έθιξα το θέμα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα , ηθελα να ρωτήσω αυτη εδώ η ρόμ λεει οτι είναι του Sensation μπαίνει στο DHD ? Επίσης αν την έχει βάλει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις ! Εχει πολλά Bug ? Είναι smooth ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 H συγκεκριμένη rom έχει πράγματα από αυτή του Sensation αλλά είναι για το Desire HD και μπαίνει κανονικά στη συσκευή σου. Τώρα όσον αφορά τις εντυπώσεις ας μιλήσει κάποιος που την έχει δοκιμάσει. Εντούτοις αν διαβάσεις τα σχόλια στο σχετικό θέμα στο XDA θα πάρεις μια εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλημέρα , ηθελα να ρωτήσω αυτη εδώ η ρόμ λεει οτι είναι του Sensation μπαίνει στο DHD ? Επίσης αν την έχει βάλει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις ! Εχει πολλά Bug ? Είναι smooth ? Προτιμησε τη Virtuous.Αυτη εχει αρκετα προβληματα και σιγουρα δεν ειναι καλυτερη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Προτιμησε τη Virtuous. +1 κι από μένα. Πραγματικά κορυφή με full Sense 3.0. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkpao Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοήθησει. Κατάφερα και μπήκα στο clockworkmode και φλάσαρα την v1.9 RCMIX 3D SENSE 3.0. Πήγα όλα καλά και στο τέλος έκανα reboot αλλά ακόμα μου δείχνει το σήμα HTC και δεν έχει ξεκινήσει. Παιδιά SOS!!! Τι να κάνω??????? ΟΚ το έφτιαξα. ΤHANKS --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 8, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiffis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Για να μη κουβαλάω στις διακοπές κάμερα και ψηφιακή φωτογραφική πηρά για το τηλέφωνο την kingston microsd hc 32gb class4 θα ήθελα να με βοηθήση καποιος φίλος πως θα κανω copy τα αρχεια (χαρτες, εφαρμογες, αρχεια κτλ) απο την 8αρα καρτα στην καινουργια ώστε να μη χαθει τίποτα και να δουλευει απροσκοπτα όπως η προηγούμενη. Ευχαριστό εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Για να μη κουβαλάω στις διακοπές κάμερα και ψηφιακή φωτογραφική πηρά για το τηλέφωνο την kingston microsd hc 32gb class4 θα ήθελα να με βοηθήση καποιος φίλος πως θα κανω copy τα αρχεια (χαρτες, εφαρμογες, αρχεια κτλ) απο την 8αρα καρτα στην καινουργια ώστε να μη χαθει τίποτα και να δουλευει απροσκοπτα όπως η προηγούμενη. Ευχαριστό εκ των προτέρων. Απλά κανε ένα φάκελο στο pc σου, copy ότι έχεις στη παλιά κάρτα, και paste στη καινούρια. Δε χρειάζεται τπτ άλλο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Για να μη κουβαλάω στις διακοπές κάμερα και ψηφιακή φωτογραφική πηρά για το τηλέφωνο την kingston microsd hc 32gb class4 θα ήθελα να με βοηθήση καποιος φίλος πως θα κανω copy τα αρχεια (χαρτες, εφαρμογες, αρχεια κτλ) απο την 8αρα καρτα στην καινουργια ώστε να μη χαθει τίποτα και να δουλευει απροσκοπτα όπως η προηγούμενη. Ευχαριστό εκ των προτέρων. Ένα απλό copy/paste αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelhs76 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλησπέρα μόλις πήρα το κινητό στα χεριά μου είχα το galaxy s αλλά μου άρεσε πολύ το htc μπορείτε να μου Πίτε πώς μπορώ να περάσω 2,3,3 γιατί είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο κινητό ευχάριστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Μπορείς να δεις τι έκδοση λογισμικού έχεις ;. Ίσως να είναι περασμένη η 2.3.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Καλησπέρα μόλις πήρα το κινητό στα χεριά μου είχα το galaxy s αλλά μου άρεσε πολύ το htc μπορείτε να μου Πίτε πώς μπορώ να περάσω 2,3,3 γιατί είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο κινητό ευχάριστο Στο πρώτο post θα βρεις τη σχετική rom. Κοίταξε ποια έκδοση φοράει η συσκευή σου και πράξε αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Προσθεθηκε θεμα στη DeSense!Μπορειτε να το βρειτε και να το κατεβασετε απο εδω!!! Αυριο ενα καλο update με προσθετα tweeks(οσα εχουμε τα ενεκρινε ο Lee και τα συμπεριελαβε και ο Leith στη Dogma)!!!Επισης θα ειναι ext4!!! Καλο βραδυ σε ολους...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Προτιμησε τη Virtuous.Αυτη εχει αρκετα προβληματα και σιγουρα δεν ειναι καλυτερη. @elthis : αυτή έχω τώρα , μέχρι να δοκιμάσω την δικιά σας !!:):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Εγώ κατεβαζω την beatmod flyer port θέλω να την δοκιμάσω βλέπω ότι έχει κάνει αρκετά update η ρομ. Μήπως την έχει δοκιμάσει και.κάποιος αλλος να μας δώσει τα φώτα του? ;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Φιλε @elthis ειδα οτι ο @kalagas θα φτιαξει theme για τη ROM σας.. Αντε ποιος σας πιανει τωρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 Φιλε @elthis ειδα οτι ο @kalagas θα φτιαξει theme για τη ROM σας.. Αντε ποιος σας πιανει τωρα;) Ναι...Ο κορυφαιος themer...;) Εχω και τη νεα εκδοση για οποιον θελει με αρκετες αλλαγες.Για να μην ενοχλουμε εδω,οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 elthis αν μπει κάποιο minimalistic theme με μονοχρωμα icons και όχι πολλά πολλά την βάζω χαλαρά τη δικιά σου. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 (edited) Ναι...Ο κορυφαιος themer...;) Εχω και τη νεα εκδοση για οποιον θελει με αρκετες αλλαγες.Για να μην ενοχλουμε εδω,οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm... Ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά για να βάζουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους κορυφαίος είναι με διαφορά μεγάλη ο he_stheone64... Μιλάμε το παλικάρι δεν παλεύεται... Μου έχει μάθει τα περισσότερα από αυτά που ξέρω... Εγώ πριν τον γνωρίσω τα πήγαινα καλά μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι... Ευτυχώς που έχουμε διαφορετική αντίληψη όσο αφορά στην εμφάνιση και αυτού του αρέσουν τα μονόχρωμα ενώ εμένα τα colorful εικονίδια, γιατί αλλιώς... Sent from my DesireHD with Mixed_Theme elthis αν μπει κάποιο minimalistic theme με μονοχρωμα icons και όχι πολλά πολλά την βάζω χαλαρά τη δικιά σου. Είδες που σου λέω??? Πιστεύω ότι το τελευταίο Revolution του he_stheone64 θα κάνει γιατί είναι και τα 2 και η ROM και το Theme βασισμένα στην 2.50.. Sent from my DesireHD with Mixed_Theme --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited July 10, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2011 elthis αν μπει κάποιο minimalistic theme με μονοχρωμα icons και όχι πολλά πολλά την βάζω χαλαρά τη δικιά σου. Επειδη αυτη η δουλεια χρειαζεται themer για να αλλαξει ολα τα εικονιδια,ειναι λιγο δυσκολο.Επισης δεν εχω ψαξει και δε γνωριζω αν υπαρχει καποιο μινιμαλιστικο θεμα για τη 2.50 base εδω.Αν υπαρχει μπορω να το προσαρμοσω στη ρομ.Θα το κοιταξω.;) Επισης προσαρμοζω αυτο το ''θεμα'' που κανει λιγο...minimalistick...:p Απο Δευτερα θα αρχισει ο kalagas να μας δωσει τα φωτα του και να μας φτιαξει ενα θεμα!Το αφησα στο χερι του γιατι...τι να πεις στον kalagas...θα ειναι πολυ ομορφο σιγουρα...;) Θελω επισης να ευχαριστησω τον SpyrOs γιατι μας εδωσε κατι καλο να συμπληρωσουμε στο build.prop και να βελτιωσουμε κι αλλο τη διαρκεια της μπαταριας! Η καινουρια base τελικα δειχνει καλυτερη και μπραβο στην htc που μας την εδωσε. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Εδώ και λίγες ημέρες έχω την Virtuous και έχω μείνει υπερευχαριστημένος! Την πέρασα απλά για να την δοκιμάσω αλλά μου φαίνεται θα την κρατήσω :) Ακόμα και με ενεργοποιημένα τα 3d homescreens, live wallpaper και τίγκα στα widgets η απόκριση και η ταχύτητα είναι στον θεό! Σκεφτείτε πως (με τα ίδια ακριβώς apps και setup) η εναλλαγή στις homesceens στην Virtuous είναι πιο γρήγορη και πολύ πιο smooth από την LeeDroid με stock rosie! Κολληματάκια υπάρχουν μεν, σε καμία περίπτωση δεν την καθιστούν unusable και μάλιστα σε 5-10 λεπτά μετά το boot στο σύνολό τους εξαφανίζονται. Το μόνο που με "ξενέρωσε" στην αρχή, και πάλι καλά που του έδωσα χρόνο, ήταν πως στο πρώτο sync όταν τραβούσε επαφές από google/fb κολλούσε αφάνταστα. Απενεργοποίησα τον συγχρονισμό επαφών σε αυτούς τους 2 λογαριασμούς και αμέσως έστρωσε. Στην μπαταρία είναι πάνω-κάτω τα ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα από του Lee. 20 σχεδόν ώρες με αρκετή χρήση, αρκετούς ενεργους συγχρονισμούς (καιρός κάθε 3ωρο, fb/twitter κάθε 4ωρο), 3g/bt μονίμως ανοιχτά (το 3g διαχειριζόμενο από juicedefender), περίπου 3 ώρες μουσική, 1-2 ώρες gaming, 6 ώρες wifi και 8μιση ώρες ανοιχτή οθόνη σε αυτόματη φωτεινότητα είμαι στο 22%! Το μόνο που με απασχολεί κάπως είναι πως ο cpu τρέχει στα 1.2... πέρα από μια-δυο επανεκκινήσεις που είχα (κατά τη διάρκεια restore απο titanium και οι δυο, οπότε μπορεί και να είναι app related) δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ακόμα και σε "γερά παιχνίδια). Μια φορά μόνο κατά τη διάρκεια φόρτισης με wifi/bt/3g ανοιχτό και σε χρήση παρατήρησα πως το κινητό ήταν ελαφρώς πιο ζεστό, αλλά σε καμία περίπτωση καυτό. Το έχω και μονίμως στην otterbox defender οπότε φαντάζομαι αν είχε υπερθερμανθεί θα το καταλάβαινα πιο εύκολα αφού λόγω θήκης θα ζεσταινόταν και πιο γρήγορα :p Καλού κακού έχω κατεβάσει στην κάρτα το patch που γυρίζει το default freq στο 1ghz. :ninja: Ξέρουμε αν έχουν βγεί flyin animations για την Virtuous; Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) Εδώ και λίγες ημέρες έχω την Virtuous και έχω μείνει υπερευχαριστημένος! Την πέρασα απλά για να την δοκιμάσω αλλά μου φαίνεται θα την κρατήσω :) Ακόμα και με ενεργοποιημένα τα 3d homescreens, live wallpaper και τίγκα στα widgets η απόκριση και η ταχύτητα είναι στον θεό! Σκεφτείτε πως (με τα ίδια ακριβώς apps και setup) η εναλλαγή στις homesceens στην Virtuous είναι πιο γρήγορη και πολύ πιο smooth από την LeeDroid με stock rosie! Κολληματάκια υπάρχουν μεν, σε καμία περίπτωση δεν την καθιστούν unusable και μάλιστα σε 5-10 λεπτά μετά το boot στο σύνολό τους εξαφανίζονται. Το μόνο που με "ξενέρωσε" στην αρχή, και πάλι καλά που του έδωσα χρόνο, ήταν πως στο πρώτο sync όταν τραβούσε επαφές από google/fb κολλούσε αφάνταστα. Απενεργοποίησα τον συγχρονισμό επαφών σε αυτούς τους 2 λογαριασμούς και αμέσως έστρωσε. Στην μπαταρία είναι πάνω-κάτω τα ίδια, ίσως και λίγο καλύτερα από του Lee. 20 σχεδόν ώρες με αρκετή χρήση, αρκετούς ενεργους συγχρονισμούς (καιρός κάθε 3ωρο, fb/twitter κάθε 4ωρο), 3g/bt μονίμως ανοιχτά (το 3g διαχειριζόμενο από juicedefender), περίπου 3 ώρες μουσική, 1-2 ώρες gaming, 6 ώρες wifi και 8μιση ώρες ανοιχτή οθόνη σε αυτόματη φωτεινότητα είμαι στο 22%! Το μόνο που με απασχολεί κάπως είναι πως ο cpu τρέχει στα 1.2... πέρα από μια-δυο επανεκκινήσεις που είχα (κατά τη διάρκεια restore απο titanium και οι δυο, οπότε μπορεί και να είναι app related) δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ακόμα και σε "γερά παιχνίδια). Μια φορά μόνο κατά τη διάρκεια φόρτισης με wifi/bt/3g ανοιχτό και σε χρήση παρατήρησα πως το κινητό ήταν ελαφρώς πιο ζεστό, αλλά σε καμία περίπτωση καυτό. Το έχω και μονίμως στην otterbox defender οπότε φαντάζομαι αν είχε υπερθερμανθεί θα το καταλάβαινα πιο εύκολα αφού λόγω θήκης θα ζεσταινόταν και πιο γρήγορα :p Καλού κακού έχω κατεβάσει στην κάρτα το patch που γυρίζει το default freq στο 1ghz. :ninja: Ξέρουμε αν έχουν βγεί flyin animations για την Virtuous; Με τον κερνελ του lee και τις ρυθμίσεις του daemon από τον Ανδρέα που θα βρεις κάποιες σελίδες πιο πριν, ο επεξεργαστής σου δε θα φτανει τόσο ψηλά όμως ταχύτητα και smoothness θα παραμείνουν τα ίδια! Για flyin animation μπορείς πολύ εύκολα να φτιάξεις στη uot kitchen μέσα σε 5 λεπτά. Sent from my Desire HD using Tapatalk Edited July 10, 2011 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbsnick Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 (edited) Το desireHD φορτίστηκε το βραδυ ( 8 ωρες, ανοιχτο ) και αφου βγηκε απο τον φορτιστη, απο τοτε δεν ανοιγει. Δεν ξερω ποια στιγμη εκλεισε. Το βαζω στη φορτιση, δεν ανοιγει καθολου το led. Εβγαλα και ξαναβαλα μπαταρια/καρτα/sim. Hard reset με τα πληκτρα δεν κανει. Το τηλ. ειναι περιπου 3 μηνων με update over the air την official 2.3.3 και δεν ειχε κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Εψαξα στο forum,δεν βρηκα κατι σχετικο. Εχει κανεις καμια ιδεα? Υπαρχει περιπτωση υπερφόρτωσης της μπαταριας? Η τα'παιξε το τηλ? τι να κανω? Edited July 10, 2011 by bbsnick Παράθεση Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Μια απορια: Σε βιντεο αναλυσης 8 ΜΡ, ειναι λογικο και με καποιες ρυθμισεις να κολλαει λιγο το κινητο;; Χτες, για παραδειγμα ημουν στη θαλασσα, και τραβαγα τη παρεα μου, ενω σε καποια φαση θελησα να κανω ζουμ στο τοπιο και στα κυμματα της θαλασσας. Εκανα ζουμ, οχι με τα πλαϊνα πληκτρα αλλα με αγγιγμα στο πλαι της οθονης. Γενικα οι υπολοιποι χρηστες εδω μεσα ανγτιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα με την εγγραφη βιντεο. Για την ακριβεια τωρα που παταω αναπαραγωγη του βιντεο βλεπω ενα "κολλημα στα καρε" αστραπιαιο, που ομως ειναι αντιληπτο! Διορθωνεται με εφαρμογη; Το κινητο ειναι unrooted! Σαν της μαμας του δηλαδη:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts