pittas Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Ομαδικη αγορα για κατι που κανει 25-30 ευρω ? Για να πετυχετε τι ? Μειωση 5-10 ευρω ? ΠΟυ και παλι αμφιβαλλω....εκτος αν μαζευτειτε καμμια 50αρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Με την αναβάθμιση σε 2.3 (Official) μετά από 1 μήνα σχεδόν λειτουργίας αποφάσισα να γυρισω στην 2.2.1 για τους εξης λογους: 1)Αλλεπάλληλα Disconnect Wifi σε σχέση με την 2.2.1 (πολύ αδύναμο Wifi) 2)Δεν κάνει Streaming στην TV μου τα Video με DLNA γιατί αλλάξαν την κωδικοποίηση του ήχου και με βγάζει μη υποστηριζόμενο format video. Συνεπώς αντί να παμε προς το καλύτερο με την 2.3 μάλλον τα άτομα της HTC δεν κάνουν καλα την δουλειά τους:( Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να κάνω Downgrade από 2.3 (official) σε 2.2.1 (Official) και επίσης αν γίνεται να μην χάσω τα Data μου και τις εφαρμογές μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Hello XXX, Thank you for your order from Mugen Power Batteries. Once your package ships we will send an email with a link to track your order. You can check the status of your order by logging into your account. If you have any questions about your order please contact us at etradeasiacs@gmail.com. :) δεν αντεξα :P http://img805.imageshack.us/img805/1620/unledtw.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img26.imageshack.us/img26/1116/98600822.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited May 21, 2011 by PGM_gr Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CityBong Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 30 ευρώ μόνο? Καλή φάση. Και άμα το παραγγείλω και εγώ χανιά πληρώνω στα χανιά μετρητά? Αξίζει να πάρω μπαταρία από τώρα ( 1 μήνα το έχω ) ή σε κάποια φάση θα χαλάει η μπαταρία και να την πάρω τότε? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ολοι μισουν τους πρωταριδες. ειπα να αγορασω το desire HD και να αφησω το HD2 μου το οποιο ποτε δεν βαρεθηκα. Ως νεος και ασχετος λοιπον σας ρωταω πια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να κανω flash αυτη την ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040 καθως ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν θελω να κανω καποιο λαθος. στο κατω κατω ολοι ειμασταν ψαρωμενοι στην αρχη. Help me out please. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες. δεν εχω παρατητησει κανενα bug στην official 2.3.3 ROM του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 ολοι μισουν τους πρωταριδες. ειπα να αγορασω το desire HD και να αφησω το HD2 μου το οποιο ποτε δεν βαρεθηκα. Ως νεος και ασχετος λοιπον σας ρωταω πια βηματα πρεπει να ακολουθησω για να κανω flash αυτη την ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=840040 καθως ειμαι πολυ μπερδεμενος και δεν θελω να κανω καποιο λαθος. στο κατω κατω ολοι ειμασταν ψαρωμενοι στην αρχη. Help me out please. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες. δεν εχω παρατητησει κανενα bug στην official 2.3.3 ROM του. Σε ποια βηματα θες βοηθεια;Να υποθεσω οτι εισαι root, s off,ετσι;Απο κει και περα βλεπω οτι εχει ακριβως τα βηματα στη 1η σελιδα της ρομ.Που κολλας; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Γιώργο ρίξε μια ματιά στο 1ο post. Κι ότι δεν καταλάβεις τότε ρωτάς ξανά. Α και welcome στην παρέα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Νομιζω πως πρεπει να κανω downgrade πρωτα! προσπαθω και σας ενημερωνω. Καλως σας βρηκα παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Με την αναβάθμιση σε 2.3 (Official) μετά από 1 μήνα σχεδόν λειτουργίας αποφάσισα να γυρισω στην 2.2.1 για τους εξης λογους: 1)Αλλεπάλληλα Disconnect Wifi σε σχέση με την 2.2.1 (πολύ αδύναμο Wifi) 2)Δεν κάνει Streaming στην TV μου τα Video με DLNA γιατί αλλάξαν την κωδικοποίηση του ήχου και με βγάζει μη υποστηριζόμενο format video. Συνεπώς αντί να παμε προς το καλύτερο με την 2.3 μάλλον τα άτομα της HTC δεν κάνουν καλα την δουλειά τους:( Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει τρόπος να κάνω Downgrade από 2.3 (official) σε 2.2.1 (Official) και επίσης αν γίνεται να μην χάσω τα Data μου και τις εφαρμογές μου. Ευχαριστώ. Έχεις μιλήσει με την HTC για αυτό το θέμα ;. Για το 2ο δεν το γνωρίζω ποτέ δεν το δούλεψα, για το 1ο μπορώ να πω ότι δεν είδα διαφορά. Εν πάση περιπτώσει είναι καλό όταν βλέπουμε να υπάρχει ένα πρόβλημα να το αναφέρουμε. Αν είχαν γίνει αναφορές από τους χρήστες πολλά κακώς κείμενα θα είχαν διορθωθεί θέλω να πιστεύω. Κάτι που πρόσεξα είναι το εξής. Είχα φλασάρει την 2.3.3 μέσω υπολογιστή, αλλά η μπαταρία ήταν περίπου στο 40%. Από την Τετάρτη που χρειάστηκε να ξαναφλασάρω, αλλά με την μπαταρία στο 100%, μπορώ να πω ότι είδα μια διαφορά στην κατανάλωση της μπαταρίας. Άνετα πλέον φτάνει τις 40 ώρες και πάντα με το 3g ή το wifi ανοιχτό, και με αυτόματους συγχρόνισμούς (ειδήσεις, καιρός, email), πλην του HTC Sense. Edited May 21, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Έχεις μιλήσει με την HTC για αυτό το θέμα ;. Για το 2ο δεν το γνωρίζω ποτέ δεν το δούλεψα, για το 1ο μπορώ να πω ότι δεν είδα διαφορά. Προφανώς ο φίλος αναφέρεται στο drop του wifi, όταν το σήμα είναι <88db, που εισήγαγαν στην 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Λίγο τροφή για την σκέψη Δεν τρέχει natively αλλά με chroot, αν και πρακτικά τρέχει πανεύκολα σε DHD. Αρχικό thread στους xda. Αρκετά καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Αρκετά καλό Αν παίξει και με 3G θα είναι πολύ καλή περίπτωση. ;) Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλημερα παιδες. Εχω το Κινητο που βλεπεται στο avatar μου και σκεφτομαι σοβαρα να προχωρησω στο desire hd.Μου αρεσει το htc sense αλλα με προβληματιζει το αν θα με βολεψει η συσκευη.Στο iPhone εχω πολλες και καλες εφαρμογες και δεν ξερω αν το android market θα μπορεσει να καλυψει τις αναγκες μου.Επισης το desire hd απο ταχυτητα στο internet πως παει;Απο μπαταρια;Το iPhone το φορτιζω καθε βραδυ...Γενικα ακουω και για την ποιοτητα κατασκευης του desire hd οτι δεν ειναι και η καλυτερη.Φευγουν διαφορα μερη του κινητου στα ξαφνικα ,δεν ξερω αν ισχυει αλλα ετσι εχω ακουσει να λενε.Γενικα φοβαμαι μην το μετανιωσω μετα και θελω να γυρισω πισω παλι στο iPhone...Τι λετε,τι μου προτεινεται καθολου;Μπορειτε να μου πειτε λιγο τις αποψεις σας; Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλημερα παιδες. Εχω το Κινητο που βλεπεται στο avatar μου και σκεφτομαι σοβαρα να προχωρησω στο desire hd.Μου αρεσει το htc sense αλλα με προβληματιζει το αν θα με βολεψει η συσκευη.Στο iPhone εχω πολλες και καλες εφαρμογες και δεν ξερω αν το android market θα μπορεσει να καλυψει τις αναγκες μου.Επισης το desire hd απο ταχυτητα στο internet πως παει;Απο μπαταρια;Το iPhone το φορτιζω καθε βραδυ...Γενικα ακουω και για την ποιοτητα κατασκευης του desire hd οτι δεν ειναι και η καλυτερη.Φευγουν διαφορα μερη του κινητου στα ξαφνικα ,δεν ξερω αν ισχυει αλλα ετσι εχω ακουσει να λενε.Γενικα φοβαμαι μην το μετανιωσω μετα και θελω να γυρισω πισω παλι στο iPhone...Τι λετε,τι μου προτεινεται καθολου;Μπορειτε να μου πειτε λιγο τις αποψεις σας; Ευχαριστω! Επειδη ηρθα κι εγω απο το ιδιο κινητο με σενα θα προσπαθησω να σε καλυψω. Οι εφαρμογες πλεον ειναι σχεδον οι ιδιες σε μεγαλο βαθμο και καθε μερα που περναει το market μεγαλωνει κι αλλο.Δε μου ερχεται τωρα καποια εφαρμογη που να ειχα στο iphone και τωρα να μη την εχω βρει.Η ταχυτητα στο internet ειναι σαφως καλυτερη απο το 3gs, πλησιαζει αρκετα (αν οχι στα ιδια επιπεδα) του i4,και αν ασχοληθεις λιγο και του περασεις καποια custom rom,ειναι και καλυτερο(το εχω συγκρινει με το 4 και το λεω).Η μπαταρια ειναι περιπου σα του 3gs, ελαχιστα κραταει λιγοτερο αλλα και παλι στις custom roms βελτιωνεται αισθητα πλεον.Σαν κατασκευη μπορει να μην ειναι ισαξιο των κινητων της apple,αλλα για μενα ειναι το καλυτερο smartphone σε θεμα κατασκευης και επιπλεον υποστηριζεται απο τη καλυτερη εταιρια στο χωρο.Σε γενικες γραμμες δε θα εχεις κανενα προβλημα με το ''καλουπι'' του dhd. Οπως εχω ξαναπει,το iphone πλεον κοσμει τη βιβλιοθηκη μου...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 λοιπον. τελειωσα το ροοτ και τρεχο την revolution. εχοντας το DHD μολις 3 μερες ενα πραγμα παρατηρησα! την καταναλωση μπαταριας! κριμα ειναι! εχετε tips ή tweaks για το πως θα βελτιωσουμε την καταναλωση. Επισης, θα αγορασω μπαταρια καλυτερη. Ποια πιστευετε πως πρεπει να χτυπησω? Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Και εγώ ενδιαφέρομαι για καμοια μπαταρία.. Αλλά δεν νομίζω κανείς να μένει χανιά για ομαδική.. :confused: Μη το λες..... :) Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Παίδες να υπενθυμίσω ότι το forum δεν είναι chat. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν τα pm. Επίσης merkon συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου και φαντάζομαι πολλοί έχουν βρεθεί στη θέση σου, αλλά θα ήταν καλύτερα να ανοίξεις ένα θέμα στους διαξιφισμούς και να ρωτήσεις ότι θέλεις. Τέλος μιας και βλέπω να σε προβληματίζει η γενική λειτουργία του android αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο FAQ και στην ορολογία του android και είμαι σίγουρος ότι θα σου λυθούν πολλές απορίες. Ακόμα μπορείς να μπεις στο market και να δεις αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς στο iphone υπάρχουν ή όχι στο android. PS. Το λέω από τώρα για να μη υπάρξει καμία παρεξήγηση, τα off topic θα διαγραφούν εντός της ημέρας. Προσπαθήστε να μένετε on topic. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodore88 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δε θα εχεις κανενα προβλημα με τη ram στο κινητο...Δεν υπαρχει κανενα κολλημα...Πλεον τρεχουμε ανετα το sense 3 που ειναι ram killer...:p 160 - 200 mb ελευθερη ram θα εχεις στο κινητο με το sense.Μην σε ανυσηχει αυτο... ρε παιδια τι 160-200 mb λετε?? ..εμενα παντα γραφει γυρο στα 400 με την stock.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 ρε παιδια τι 160-200 mb λετε?? ..εμενα παντα γραφει γυρο στα 400 με την stock.. Aν κοιτας στο μενου-εφαρμογες κτλ (που ειναι το πιο σωστο να κοιταμε εκει),σωστα και σου δειχνει τετοιες τιμες γιατι εχει μαζι και τη δεσμευμενη μνημη (δε λεω αυτη που χρησιμοποιειται) και οχι μονο την ελευθερη (που δειχνει πχ το quick system info).Βασικα, κατι που εμαθα τελευταια απο εναν προγραμματιστη και δε το ηξερα ειναι αληθεια,η μνημη αυτη που ηδη εχει δεσμευτει απο το συστημα,ειναι καλυτερη απο την ελευθερη.Ενα παραδειγμα,αν εχετε windows και πατε ''διαχειρηση εργασιων'' θα δειτε καποιες τιμες που φαινονται ως εξης¨: συνολο: 2047 στην cache: 914 διαθεσιμη: 873 ελευθερη:2. Αυτο λοιπον που πρεπει να κοιταμε ειναι διαθεσιμη και οχι η ελευθερη. Αυτο μπορουμε να το δουμε μονο απο το μενου-εφαρμογες-διαχειρηση εφαρμογων-εκτελειται. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 λοιπον. τελειωσα το ροοτ και τρεχο την revolution. εχοντας το DHD μολις 3 μερες ενα πραγμα παρατηρησα! την καταναλωση μπαταριας! κριμα ειναι! εχετε tips ή tweaks για το πως θα βελτιωσουμε την καταναλωση. Επισης, θα αγορασω μπαταρια καλυτερη. Ποια πιστευετε πως πρεπει να χτυπησω? Thnx! Γιώργο δες στην προηγούμενη σελίδα για μπαταρία, post 228. Είναι must.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.Αν και πλεον ολοι αρχισαν τα περι ext4 αφου δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν(βεβαια αυτο δειχνει οτι οι custom roms εχουν σχεδον φτασει ταβανι κι εχουν γινει σχεδον αριστες )... Παρεπιπτοντως το νεο σου theme και γενικα καποια νεα εικονιδια ειναι απαιχτα...Προφανως κι εσυ επιασες κορυφη αλλα δυστυχως δεν εχεις ext4 να ασχοληθεις...:p Εγώ αυτό που έκανα ήταν να μετατρέψω το script για να είναι συμβατό με το ext4... Όσο για το ταβάνι που λες... Αν παρακολουθούσες το Mixed Theme μου από την αρχή θα έβλεπες ότι είχα ξεμπερδέψει με τα εικονίδια από το πρώτο release μου... Δηλαδή από το πρώτο release είχα κάνει themed 90+ εφαρμογές (μου πήρε γύρω στον ενάμιση μήνα με 3-4 ώρες την μέρα δουλειά γιατί τα έφτιαξα όλα από την αρχή)... Και αυτό το έκανα για να κάνω μετά μόνο update... Όμως όταν βγαίνει καινούργια based ROM όπως πχ η 2.36 που υπάρχει τώρα, πρέπει να ξανά themάρω όλες τις 90+ εφαρμογές από την αρχή... Τα πολύ δύσκολα για μένα όμως άρχισαν από τότε που αποφάσισα να κάνω το theme μου inverted, με μαύρο δηλαδή μενού και μαύρα popup windows... Εκεί λοιπόν θέλει πολύ δουλειά σε αρχεία xml σε αρκετές εφαρμογές... Οπότε σαν συμπέρασμα θα έλεγα ότι από την πρώτη στιγμή έβγαλα ένα theme ολοκληρωμένο όσον αφορά τα εικονίδια και από κει μετά το κρατάω ενημερωμένο όταν αλλαζει κάτι ή βγαίνουν κάποια καινούργια MODs όπως πχ η καινούργια lockscreen, mms και weather από το Sense 3.0... Και αυτό όμως θέλει δουλειά γιατί αν πιάσεις και τα 3 zip των νέων αυτών MODs, θα δεις ότι περιέχουν γύρω 10-12εφαρμογές που ξανά themάρονται από την αρχή... Sent from my DesireHD with Mixed_Theme Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Η μπαταρία με την ρομ του I00 κλείνει αυτή τη στιγμή 1.30 μέρα και εχω ακόμα 22%. Με ομιλία , YouTube, λίγο gps.....εχει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια από στοκ καταστάσεις . Θέλω να πιστεύω ότι με την mugen θα κλείνω 2 μέρες με νορμάλ χρηση. Το κινητό είναι άψογο . Δεν το εχω μετανιώσει ούτε λεπτό που αφησα το iPhone 3g. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 γιατι δεν μπορω να κανω ροοτ αφου ακολουθω ολα τα βηματα σωστα? εδω ποια διαδικασια ακολουθω????? """ Κάνετε επαννεκίνηση κρατώντας ταυτόχρονα το volume down πατημένο μέχρι να μπέιτε στον Bootloader. Ακολουθήστε τη διαδικασία."""""" ????? Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Γιατί προφανώς δεν ακολουθείς τα βήματα σωστά. Κάνεις επανεκκίνηση και κρατάς το volume down πατημένο, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Γιατί προφανώς δεν ακολουθείς τα βήματα σωστά. Κάνεις επανεκκίνηση και κρατάς το volume down πατημένο, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις? ωραια και μπενω σε ενα μενου και εχει επιλογες , τι κανω εκει Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts