strofakias Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 και για μενα καλυτερα να κατεβασεις και το προγραμμα Wildfire_S_All-In-One_Kit_v1.0 που θα κανει τα πραγματα πολυ πιο απλα!!! Καλή Χρονιά!!! καλη χρονια φιλε...αν θες βοηθα λιγο... Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλη χρονια σε ολους παιδια. Μια ερωτηση,αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,εκτος του οτι θα διαγραψει τα παντα,θα χασω και το root που ειχα κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλή χρονιά! Όχι το root το χάνεις μόνο με full flash. Όχι με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις. Θα χάσεις όμως όλα τα settings και τις εφαρμογές σου. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ηθελα και εγω. Να διαγραψω τα παντα απο μεσα χωρις ομως να χασω το root. Με εχει "κουρασει" το τελευταιο 3μηνο αυτη η συσκευη. Ενω της ειχα κανει root απο την αρχη και ηταν ολα καλα με τις εφαρμογες και την εσωτερικη μνημη,το τελευταιο 3μηνο τα εχει παιξει. Συνεχεια restarts λογω χαμηλης ραμ,μικρη χωρητικοτητα εσωτερικης μνημης(70 με 80 εφαρμογες και περιπου 15 mb ελευθερη μνημη),ποτε ποτε κολληματα του κινητου,μεγαααααλο lag σε καθημερινη χρηση,ε δεν παει αλλο. Στις αρχες δεν ηταν ετσι. Ειχα περιπου 80 με 90 εφαρμογες,ολες στην καρτα μνημης και εσωτερικη μνημη περιπου 75 mb. Απο καποια στιγμη και επειτα,αρχισε τα κουλα του. Οποτε ελπιζω,διαγραφοντας τα παντα και ξεκινωντας σιγα σιγα απο την αρχη,μηπως και φτιαξει... Edited January 2, 2013 by fotaras85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο ηθελα και εγω. Να διαγραψω τα παντα απο μεσα χωρις ομως να χασω το root. Με εχει "κουρασει" το τελευταιο 3μηνο αυτη η συσκευη. Ενω της ειχα κανει root απο την αρχη και ηταν ολα καλα με τις εφαρμογες και την εσωτερικη μνημη,το τελευταιο 3μηνο τα εχει παιξει. Συνεχεια restarts λογω χαμηλης ραμ,μικρη χωρητικοτητα εσωτερικης μνημης(70 με 80 εφαρμογες και περιπου 15 mb ελευθερη μνημη),ποτε ποτε κολληματα του κινητου,μεγαααααλο lag σε καθημερινη χρηση,ε δεν παει αλλο. Στις αρχες δεν ηταν ετσι. Ειχα περιπου 80 με 90 εφαρμογες,ολες στην καρτα μνημης και εσωτερικη μνημη περιπου 75 mb. Απο καποια στιγμη και επειτα,αρχισε τα κουλα του. Οποτε ελπιζω,διαγραφοντας τα παντα και ξεκινωντας σιγα σιγα απο την αρχη,μηπως και φτιαξει... Γιατι δεν βάζεις το Link2sd; Εγώ έχω πάνω από 50 εφαρμογές και 94 μβ χώρο, ακόμα κατέβασε μια rom που να το έχει ήδη δες στο xda και στο Wildfire S την Wildchild v2 αλλά και την V3.3 Αρκετός χώρος και δεν έχουν κανένα bug (εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κανένα :rolleyes:) Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Γιατι δεν βάζεις το Link2sd; Εγώ έχω πάνω από 50 εφαρμογές και 94 μβ χώρο, ακόμα κατέβασε μια rom που να το έχει ήδη δες στο xda και στο Wildfire S την Wildchild v2 αλλά και την V3.3 Αρκετός χώρος και δεν έχουν κανένα bug (εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κανένα :rolleyes:) Το εχω το Link2sd,αυτος ηταν και ο λογος που ειχα κανει root το κινητο. Με το που εκανα το root αμεσως εβαλα και το Link2sd. Στην αρχη για κανα εξαμηνο δουλευαν ολα αψογα,μετα αρχισαν τα προβληματα που περιγραφω στο προηγουμενο post. Τι πηγαινει στραβα και εχω χαμηλη εσωτερικη μνημη μακαρι να το ηξερα για να το διορθωνα... Γι'αυτο εθεσα ως λυση να το επαναφερω οπως ηταν στην αρχη μηπως και στρωσει. Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 αν μπορει καποιος...εκανα ρουτ το κιν απελευθερωθηκε η μνημη κατα πολυ αλλα δεν μπορω να διαγραψω τπτ απο fb και τετοιες εφαρμογες....τη εχω κανει λαθος? Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 ^^ Μη μου χαλας το νημα ρε φιλε!:p Δεν θα μου απαντησει κανεις μετα! Δοκιμασες να τις διαγραψεις με το Link2sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Γιατι δεν βάζεις το Link2sd; Εγώ έχω πάνω από 50 εφαρμογές και 94 μβ χώρο, ακόμα κατέβασε μια rom που να το έχει ήδη δες στο xda και στο Wildfire S την Wildchild v2 αλλά και την V3.3 Αρκετός χώρος και δεν έχουν κανένα bug (εγώ τουλάχιστον δεν έχω βρει κανένα :rolleyes:) εγω που φλασαρισμα όλες τις ρομ από xda έχω να πω μόνο προβλήματα υπάρχουν στην κάθε μια και διαφορετικά.... σαν της htc η 2 .3 .5 δεν υπάρχη ...η Wildchild v2 καλή εινε αλλά έχω πρόβλημα με το gps δεν βρίσκη πουθενά σήμα.ποιο ωραία σε εμφάνιση [ROM] CyanogenMod 9.1.0 marvel/marvelc ALPHA9 αλλά και αυτή ενώ αναγνώριζε την κάρτα sim κανονικά δεν έβλεπα της αποθηκευμένες επαφές που είχα και είχε χαμηλό σήμα wifi..CyanogenMod 10 πάλι κάποιο πρόβλημα είχε βασικό .παιδιά τώρα θέλω να γυρίσω πάλι στην rom της htc 2.3.5. την έχει κανείς να ξαναχαρω το τηλεφωνάκι μου ?? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathgr Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, έχω το εξής πρόβλημα: το κινητό μου είναι root , έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά την επαναφορά το play store δεν ανοίγει μου ζητάει προσθήκη λογαριασμού και όταν πατάω προσθήκη τώρα, δεν συμβαίνει τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ΌΤαν πηγαίνω λογαριασμοί συγχρονισμoί δεν μου έχει προσθήκη λογαριασμού google μόνο e-mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 καλησπερα...εμενα απο τοτε που το αγορασα δεν μου συγχρινιζει ημερομηνιες και συμβαντα.και μου τα εχει διαγραψει ολα και στον υπολογιστη κανω συγχρονισμο με το htc sync Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Kαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους σας :happy: Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, έχω το εξής πρόβλημα: το κινητό μου είναι root , έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά την επαναφορά το play store δεν ανοίγει μου ζητάει προσθήκη λογαριασμού και όταν πατάω προσθήκη τώρα, δεν συμβαίνει τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? ΌΤαν πηγαίνω λογαριασμοί συγχρονισμoί δεν μου έχει προσθήκη λογαριασμού google μόνο e-mail Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά για ακόμα μια φορά, πρίν το στήσεις το κινητό; Επίσης δοκίμασε να διαγράψεις τα δεδομένα της εφαρμογής google play μπας και... καλησπερα...εμενα απο τοτε που το αγορασα δεν μου συγχρινιζει ημερομηνιες και συμβαντα.και μου τα εχει διαγραψει ολα και στον υπολογιστη κανω συγχρονισμο με το htc sync Από που στα έχει διαγράψει; Χρησιμοποιείς το gmail για αποθήκευση ή συγχρόνιζες με το outlook; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) με το outlook και αλλη μια ερωτηση...με ποιο προγρ μπορω να κανω full backup. δλδ και το τηλ και την καρτα μνημης ευχαριστω Edited January 4, 2013 by strofakias Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathgr Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Σε ευχαριστώ Villis για την απάντηση, ναι το έκανα αρκετές φορές επαναφορά, έσβησα δεδομένα και cache του γοογλε πλαυ, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τελικά αποφάσισα και κατέβασα την stock recovery 2.3.5 flashable από κάποια ιστοσελίδα και την πέρασα. Το πρόβλημα λύθηκε όμως, τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi και το κυριότερο νομίζω ότι έχασα το root, δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί? Το linktosd δεν αποκτά δικαιώματα για μετακινηση εφαρμογών στην SD και το superuser δεν είναι εγκατεστημένο. Μάλλον θα το ξανακάνω root, έχεις κάποια άλλη rom να μου προτείνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyni Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Ρε παιδιά καλησπέρα. Καιρό διαβάζω από εδώ για το wildfire s μου..εχω αγανακτήσει με αυτήν την cyanogen 10 .Συνέχεια κολλαει ειδικα στο unlock του πληκτρολογίου.. και όταν χτυπάει το τηλ και πρέπει να απαντήσω..πείτε μου σας παρακαλώ ποια custom να βάλω να ξεμπερδέψω με τα bugs πια..και να κάνω τη δουλειά μου άνετα..επισης, θέλω να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλo : όταν έκανα unlock τον bootloader, είχε κατι επιλογές σε κάποιο σημείο όσον αφορά τον φορέα κινητής τηλεφωνίας.. Εκεί επέλεξα europe γιατί δεν είχε να επιλέξω cosmote gr που έχω εγώ. Μήπωσ γι αυτόν τον λόγο καμιά φορα τα μπερδεύει με το σήμα / δυσκολεύεται να βρεί σήμα σε σχέση με άλλες συσκευές ( δεν το κάνει συχνά αλλά μου το κάνει) .?? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και καλή χρονιά να έχουμε !!. Δημήτρης. Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) εμενα ξεκινησε επανεκινησεις και δεν ανοιγει με τπτ ...φτιαχνετε?η να το πεταξω? αλλαξα καρτα μνημης εβαλα μεγαλυτερη .εκανα πρωτα αντιγραφη ολα τα αρχεια απο την παλια...αλλα δεν την αναγνωρισε ουτε για αστειο και ξανα εβαλα την παλια...και δεν λεει να συνελθει Edited January 5, 2013 by strofakias Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 βοηθεια κανεις? :cry: Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Αναζητώ καπάκι μπαταρίας καινούργιο για το κινητό γιατί το παλιό έχει φθορές. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια πηγή από όπου θα μπορούσα να προμηθευτώ στην Ελλάδα; Έψαξα σε κάνα-δυο ηλεκτρονικά μαγαζιά που έχουν ανταλλακτικά αλλά δεν βρήκα. Αν επικοινωνήσω με την Avarto θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν λογικά έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Σε ευχαριστώ Villis για την απάντηση, ναι το έκανα αρκετές φορές επαναφορά, έσβησα δεδομένα και cache του γοογλε πλαυ, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τελικά αποφάσισα και κατέβασα την stock recovery 2.3.5 flashable από κάποια ιστοσελίδα και την πέρασα. Το πρόβλημα λύθηκε όμως, τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi και το κυριότερο νομίζω ότι έχασα το root, δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί? Το linktosd δεν αποκτά δικαιώματα για μετακινηση εφαρμογών στην SD και το superuser δεν είναι εγκατεστημένο. Μάλλον θα το ξανακάνω root, έχεις κάποια άλλη rom να μου προτείνεις Είχες custom recovery πρίν; Δοκίμασε να ξανακάνεις τη διαδικασία για το root, γιατί λογικά έγραψες τη recovery από πάνω κι έχασες το cwm. Για το wifi τώρα, μου φαίνεται περίεργο. Δοκίμασε όπως σου είπα να κάνεις ξανά τη διαδικασία για το root, αλλιώς μπορείς να πάρεις backup και να περάσεις ξανά τη rom που είχες και πρίν ;) εμενα ξεκινησε επανεκινησεις και δεν ανοιγει με τπτ ...φτιαχνετε?η να το πεταξω? αλλαξα καρτα μνημης εβαλα μεγαλυτερη .εκανα πρωτα αντιγραφη ολα τα αρχεια απο την παλια...αλλα δεν την αναγνωρισε ουτε για αστειο και ξανα εβαλα την παλια...και δεν λεει να συνελθει Είσαι root; Έκανες τίποτα άλλο; Έχεις αντίγραφο των δεδομένων σου ώστε να κάνεις format; Αναζητώ καπάκι μπαταρίας καινούργιο για το κινητό γιατί το παλιό έχει φθορές. Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια πηγή από όπου θα μπορούσα να προμηθευτώ στην Ελλάδα; Έψαξα σε κάνα-δυο ηλεκτρονικά μαγαζιά που έχουν ανταλλακτικά αλλά δεν βρήκα. Αν επικοινωνήσω με την Avarto θα μπορέσουν να με εξυπηρετήσουν λογικά έτσι; Δοκίμασε και στην arvato αλλά νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι το ebay. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Είσαι root; Έκανες τίποτα άλλο; Έχεις αντίγραφο των δεδομένων σου ώστε να κάνεις format; ειμαι root..εχω αντιγραφο δεδομενων..πιστευω:blink: .. και δεν ξερω να κανω φορματ Edited January 6, 2013 by strofakias Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Σε ευχαριστώ Villis για την απάντηση, ναι το έκανα αρκετές φορές επαναφορά, έσβησα δεδομένα και cache του γοογλε πλαυ, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Τελικά αποφάσισα και κατέβασα την stock recovery 2.3.5 flashable από κάποια ιστοσελίδα και την πέρασα. Το πρόβλημα λύθηκε όμως, τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ σε wifi και το κυριότερο νομίζω ότι έχασα το root, δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να συμβεί? Το linktosd δεν αποκτά δικαιώματα για μετακινηση εφαρμογών στην SD και το superuser δεν είναι εγκατεστημένο. Μάλλον θα το ξανακάνω root, έχεις κάποια άλλη rom να μου προτείνεις αν κατεβασες 2.3.5 από to xda τη φλασαρισα και εγώ αλλά από wifi δεν έκανε σύνδεση και το ο superuser xa8ike .όταν φλασαρισα άλλη ρομ απεχτησα πάλι τα δικαιώματα ..παιδιά ας ανεβαση κάποιος 2 .3 .5 που να δουλευη σωστά ...με το backup που είχα κάνει τότε όταν έγινα ροοτ γίνετε να αλλάξω ρομ τώρα που θέλω 2.3.5 ?? Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 31 Jan 2012 Ενημέρωση – Ενημέρωση του HTC Wildfire S firmware over the air (FOTA) Ενημέρωση: Ενημέρωση για Android 2.3.5 και βελτίωση των επιδόσεων. Ο νέος Αριθμός λογισμικού θα είναι 2.13.401.3 (Από την Αρχική οθόνη μεταβείτε στο MENU> Ρυθμίσεις> Πληροφορίες για το τηλέφωνο> Αριθμός λογισμικού). Πληροφορίες ενημέρωσης: αναβάθμιση σε Android 2.3.5 και HTC Sense 3. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν την αναβάθμιση; Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι στο site της HTC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 31 Jan 2012 Ενημέρωση – Ενημέρωση του HTC Wildfire S firmware over the air (FOTA) Ενημέρωση: Ενημέρωση για Android 2.3.5 και βελτίωση των επιδόσεων. Ο νέος Αριθμός λογισμικού θα είναι 2.13.401.3 (Από την Αρχική οθόνη μεταβείτε στο MENU> Ρυθμίσεις> Πληροφορίες για το τηλέφωνο> Αριθμός λογισμικού). Πληροφορίες ενημέρωσης: αναβάθμιση σε Android 2.3.5 και HTC Sense 3. Γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν την αναβάθμιση; Η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι στο site της HTC Αυτή είναι περσινή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarth_math Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Αυτή είναι περσινή..... χαχαχαχα πωπω έχεις δίκιο...Είμαι ένα χρόνο πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strofakias Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) βοηθεια κανεις? :cry: το λοιπον...ειχα κανει ρουτ στο κιν μεσω του Wildfire_S_All-In-One_Kit_v1.0 εχτες πηρα ολα τα δεδομενα απο την καρτα μνημης (2g) να τα μεταφερω σε μια (8g).την 8 αρα δεν την αναγνωρισε ποτε τελικα και το κιν δεν ξανάνοιξε...κανει συνεχόμενα επανεκινησεις παρεπιπτοντως μολις το εκανα ρουτ εσβησα το fb twitter flicker youtube.και το.. beep (ενα πρασινο πουλακι τσιου ηταν ).τους ηχους του κιν και κλησεις και εφαρμογων και συμβαντων γιατη εβαλα δικους μου αυτο βασικα....ηθελα να του αλλαξω και ρομ αλλα δεν προλαβα αυτα εχω κανει στο τηλ τπτ αλλο.... σβηνωντας ολα αυτα δουλεψε 2 μερες χωρις προβ αλλα μολις ξεκινησα την αλλαγη της καρτας μνημης απο τοτε δεν ξανανοιξε καποιος παιδες αν γινετε να διορθώσουμε τπτ?γιατη δεν εχω αλλο τροπο επικοινωνιας σταθερο τηλ κτλ κανωντας factory reset(ετσι το γραφει ) μεσω κουμπιων ξανα κανει τα ιδια δεν επανερχεται :shock: ουτε recovery κανει :shoot: ευχαριστω το βρηκα τη εγινε...ψοφισα τη rom...αλλα ξερει κανεις που θα βρω τη μαμα παλι να την ξαναπερασω? Edited January 9, 2013 by strofakias Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση ολα ειναι δρομος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts