ggazas Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 καλησπερα σε ολους, επειδη προκειται να το αγορασω...μπορειτε να μου πειτε εσεις που το εχετε τι γνωμη εχετε για τον δεκτη gps καθως επισης και πιο θεωρειται το πιο καλο προγραμμα πλοηγησης? η μπαταρια του πως παει? Ευχαριστω προκαταβολικα Η HTC είναι μια καλή και ακριβή εταιρία. Το wildfire S, που το έχει μια φίλη, είναι ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο που δεν θα σε αφήσει σε καμμιά περίπτωση παραπονεμένο. Η μπαταρία όπως λέει και ο φίλος παραπάνω πάει περίπου 2 μέρες. Προτείνω επειδή είναι κινητό 1 έτους να το ψάξεις καλά, και αν τελικά το πάρεις να γνωρίζεις το γιατί. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Το έχω πάρει στον αδερφό μου για να τον μύησω στον κόσμο του smartphone!! Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο με καλό sense και πολύ καλή λειτουργία γενικότερα.. Μπαταρία βγάζει 1-2 μέρες όπως είπαν και τα παιδιά αλλά του βρήκα μια μπαταρία πολύ μεγαλύτερη χωρίς μάλιστα να αλλάζει καπάκι πίσω και να μεγαλώνει σε όγκο και του βγάζει 3 μέρες πλέον.. Επισης με igo δουλεύε πολύ καλά η πλοήγηση!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) βρηκα μια εφαρμογη juice defender που βελτιωνει αρκετα την μπαταρια και αντεχει περισσοτερο..εινε free στο μάρκετ.οποίος τη ξέρει ας πει και πως δουλευη γιατί έχει καποιες πολύπλοκες ρύθμισης . δουλεια φενετε οτι κανει παντοσ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.latedroid.juicedefender&hl=el βρήκα πως μπορούμε να ελευθερώσουμε περισσότερη μνήμη από το wildfire s για όσους εινε ροοτ.το δοκίμασα ότι λέει και γίνετε .. μετέφερα gmail τη αναβάθμιση και διαγράψα την παλιά και το yahoo *mail http://www.doctorandroid.gr/2012/03/android.html --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 28, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg_13 Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Το έχω πάρει στον αδερφό μου για να τον μύησω στον κόσμο του smartphone!! Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο με καλό sense και πολύ καλή λειτουργία γενικότερα.. Μπαταρία βγάζει 1-2 μέρες όπως είπαν και τα παιδιά αλλά του βρήκα μια μπαταρία πολύ μεγαλύτερη χωρίς μάλιστα να αλλάζει καπάκι πίσω και να μεγαλώνει σε όγκο και του βγάζει 3 μέρες πλέον.. Επισης με igo δουλεύε πολύ καλά η πλοήγηση!! Sent from my Galaxy Note Καλησπέρα,επειδή αγόρασα και εγώ μια μπαταρία απο το e-bay αλλά δεν είδα καμιά απολύτος διαφορά,ποια μπαταρία αγόρασες και από πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Καλησπέρα. Όταν αγόρασα το HTC WILDFIRE S έστειλα από το παλαιό κινητό μου μια φωτογραφία την οποία έχω διαγράψει.Τώρα όταν δεχτώ τραγούδι από bluetoth μου βγαίνει αυτή η φωτογραφία ως album.Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην μου την βγάζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Λογικά πρέπει απλά να τη βγάλεις από τον φάκελο που είναι, μιας και το album art στα τραγούδια το παίρνει από τις φώτο που βρίσκονται στον ίδιο φάκελο ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να παρασω τις επαφες απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να παρασω τις επαφες απο το τηλεφωνο στον υπολογιστη? Ο καλύτερος τρόπος στο Android είναι οι επαφές να είναι συγχρωνισμένοι με τον λογαριαμό της google. Έτσι μπορείς από τον υπολογιστή να μπεις στο gmail και να τους επεξεργαστείς (και να τους κάνεις και export). Το καλύτερο είναι το ότι σε αλλαγή κινητού με τον ίδιο λογαρισμό gmail οι επαφές θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο τηλέφωνο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Διαφορετικά, πατώντας το κουμπί μενού ενώ είσαι στις επαφές, βγάζει μια επιλογή εξαγωγή (τουλάχιστον στο "απλό" wildfire έτσι γινόταν. Έτσι παίρνεις αυτό το αρχείο από την κάρτα μνήμης και περνάς τις επαφές σου στον υπολογιστή. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το myphone explorer. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argis37 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 (edited) Ο καλύτερος τρόπος στο Android είναι οι επαφές να είναι συγχρωνισμένοι με τον λογαριαμό της google. Έτσι μπορείς από τον υπολογιστή να μπεις στο gmail και να τους επεξεργαστείς (και να τους κάνεις και export). Το καλύτερο είναι το ότι σε αλλαγή κινητού με τον ίδιο λογαρισμό gmail οι επαφές θα μεταφερθούν αυτόματα στο νέο τηλέφωνο. Ευχαριστω.Το εκανα ηδη. Διαφορετικά, πατώντας το κουμπί μενού ενώ είσαι στις επαφές, βγάζει μια επιλογή εξαγωγή (τουλάχιστον στο "απλό" wildfire έτσι γινόταν. Έτσι παίρνεις αυτό το αρχείο από την κάρτα μνήμης και περνάς τις επαφές σου στον υπολογιστή. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το myphone explorer. Τις περασα ολες μαζι με την βοηθεια ενος οδηγου που βρηκα στο My Phone.Ευχαριστω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 31, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Λογικά πρέπει απλά να τη βγάλεις από τον φάκελο που είναι, μιας και το album art στα τραγούδια το παίρνει από τις φώτο που βρίσκονται στον ίδιο φάκελο ;) Μα την έχω διαγράψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Μα την έχω διαγράψει! 8α ειναι στο φάκελο DCIM/.thumbnails στην sd μέσα .ρίξε μια μάτια εκεί Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikiri Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 καλησπερα...εχω ενα htc wildfire s..o γιος μου συγκεκριμενα,κ του επεσε κ εσπασε.....ξερετε που να απευθυνθω για σερβις χωρις να πληρωσω περισσοτερο απο την αξια του κινητου???λειτουργει το τηλ αλλα εχει ραγισμενη ο8ονη κ δεν λειτουργει κ το touch..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 καλησπερα...εχω ενα htc wildfire s..o γιος μου συγκεκριμενα,κ του επεσε κ εσπασε.....ξερετε που να απευθυνθω για σερβις χωρις να πληρωσω περισσοτερο απο την αξια του κινητου???λειτουργει το τηλ αλλα εχει ραγισμενη ο8ονη κ δεν λειτουργει κ το touch..... Υπάρχουν διάφορα ανεπίσημα service... Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το super-shopping.gr Ψάξε στο google για "επισκευή htc" για περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamal00 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Γειά σε όλους! Με τη βοήθεια του thread (νομίζω πως έχω διαβάσει το 90% των post!) έχω από χτες ένα root WFS. Επειδή όμως το αγόρασα από το γερμανικό amazon δεν έχει τα ελληνικά στις προεπιλεγμένες γλώσσες. Υπάρχει κάποια ROM που να συμπεριλαμβάνει τα ελληνικά; :!: Διευκρινίζω: θέλω ελληνικά στο μενού και όχι απλώς στο πληκτρολόγιο (που ήδη έχω). Ευχαριστώ! Edit: Με το που διαβάζει την κάρτα SIM, το τηλέφωνο ρωτάει αν θέλεις να αλλάξουν οι ρυθμίσεις σύμφωνα με την προέλευση της κάρτας και ως δια μαγείας το μενού γίνεται ελληνικό! Αν και τα ελληνικά εξακολουθούν να μην εμφανίζονται ως επιλογή στο Γλώσσα και πληκτολόγιο > Επιλογή γλώσσας :blink: Edited April 7, 2012 by mamal00 Παράθεση Έχεις 6300;; Είσαι trendy! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δοκίμασες με το morelocale2 (εφαρμογή από το market είναι); Κάνει αυτή τη δουλειά... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Παλιότερα όταν πρωτοείχε βγει το tool κατάφερα και έκανα το κινητό μου root. Δυστυχώς έκανα update (περίπου 25Mbs) που μου είχε πει και από τότε κλειδώθηκε το root. Έχω δοκιμάσει να το ξανακάνω root με διάφορα tools αλλά τίποτα. Ακόμα και την διαδικασία από την αρχή για unlock bootloader έχω κάνει αλλά όταν τρέχω το RUU μετά το κουμπί update μου πετάει το μήνυμα "error 190 rom is not updated". Τι μπορώ να κάνω; Το κινητό δε μπορεί ούτε να ξεκλειδώσει το bootloader ούτε να λειτουργήσει τα διάφορα tools. Υπάρχει κανένας οδηγός για το πώς θα επιλύσω το πρόβλημά μου και το πώς θα ξαναγίνω root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ΠΟΤΕ δεν κάνουμε updates μέσω ΟΤΑ αν δε θέλουμε προβλήματα ή θέλουμε να κρατήσουμε root κλπ. Άσε που υπάρχουν κάποιες (λίγες βέβαια) πιθανότητες να brickάρεις και τη συσκευή σου! Κοίταξε στο xda, μήπως και υπάρχει κάποιος νέος οδηγός. Διαφορετικά μπορεί να μην υπάρχει προς το παρών μέθοδος για root στη νέα rom ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 καλημερα. το κινητακι ειναι αξιοπιστο γενικα? τρωει κολληματα? εχει κανεις καρτα μνημη π.χ. 8γβ γεματη μεσα του να μας πει αν αργει? απο βιντεο και μπαταρια τι λεει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 ΠΟΤΕ δεν κάνουμε updates μέσω ΟΤΑ αν δε θέλουμε προβλήματα ή θέλουμε να κρατήσουμε root κλπ. Άσε που υπάρχουν κάποιες (λίγες βέβαια) πιθανότητες να brickάρεις και τη συσκευή σου! Κοίταξε στο xda, μήπως και υπάρχει κάποιος νέος οδηγός. Διαφορετικά μπορεί να μην υπάρχει προς το παρών μέθοδος για root στη νέα rom ;) Το ποτέ που λες είναι καλό αρκεί να το ήξερα. Δε το ήξερα όμως και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyTrelas Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Ούτε εκεί είναι. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NHNA Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 HTC Rooted ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Λοιπόν... Πως το έκανα... (παραβλέπω το unlock του Bootloader γιατί πλέον προβλέπεται...) 1. Κατέβασα το WFS Manager από εδώ 2. Έτρεξα το run.bat και έπειτα (ενώ είχα συνδεδεμένο το HTC με έλεγχο σφαλμάτων ενεργό και σε HTC Sync Mode) πάτησα το 1 για να κάνει τα δικά του. (κυρίως μου έβαλε μόνο την cwm recovery) 3. Έκανα Backup μέσω recovery όπως πρότεινε. 4. Κατέβασα το αρχείο root.zip από εδώ (πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή πρώτα) με βάση τις οδηγίες που βρήκα εδώ. 5. Μέσω recovery ενεργοποίησα το usb (από το Mount) και πέρασα το αρχείο root.zip χύμα στην κάρτα μνήμης. 6. Μετά επέλεξα το "install zip from sd card" στη συνέχεια "choose zip from sd card" και πατώντας το volume up 2-3 φορές βρήκα το root.zip όπου πάτησα το power για να το επιλέξω και μετά το YES για να το τρέξω. 7. Αφού φόρτωσε έβγαλε μήνυμα ότι όλα πήγαν καλά και μετά από restart το HTC έγινε ROOTED!!!!! :D:D Ελπίζω να βοηθήσει και άλλους αυτός ο μίνι οδηγός... :O:O (να σημειώσουμε ότι εγώ έχω HTC WFs Vodafone Branded...) Τώρα αναμένουμε και το S-OFF... Τώρα που έγινα root, υπάρχει τρόπος να σβήσω της "χαζές" εφαρμογές της Vodafone; hi!!έχω και εώ θέμα με το κινητό μου.. ;έχω το xperia ray και προσπαθώ να γίνω root. Η αλήθει είναι ότι δεν τον κατάλαβα και πολύ τον οδηγό. Πρέπει να έχω υνδεδεμένο το κινητό μου στον υπολογιστή. Αν τρέξω το πρώτο που κατέβασα, και πατήσω 1 έχει άλλες 2 επιλογές.τι να πατήσω??απλά είμαι λίγο άσχετη και φοβάμε λίγο μην το χαλάσω,οπότε αν είναι εύκολο να με βοηθήσετε λιγάκι παραπάνω.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Το ποτέ που λες είναι καλό αρκεί να το ήξερα. Δε το ήξερα όμως και τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Όπως σου είπα, αν δεν έχει και κάποιος άλλο από εδώ το ίδιο θέμα, δοκίμασε μήπως υπάρχει κάποιος οδηγός ή παρόμοιες αναφορές στο xda. Αν δεν υπάρχουν, μπορείς κι εσύ να κάνεις ερώτηση εκεί και να δούμε τι θα σου πουν. Πιθανώς όμως να μην υπάρχει ακόμα τρόπος να γίνεις rooted σε αυτή την έκδοση! hi!!έχω και εώ θέμα με το κινητό μου.. ;έχω το xperia ray και προσπαθώ να γίνω root. Η αλήθει είναι ότι δεν τον κατάλαβα και πολύ τον οδηγό. Πρέπει να έχω υνδεδεμένο το κινητό μου στον υπολογιστή. Αν τρέξω το πρώτο που κατέβασα, και πατήσω 1 έχει άλλες 2 επιλογές.τι να πατήσω??απλά είμαι λίγο άσχετη και φοβάμε λίγο μην το χαλάσω,οπότε αν είναι εύκολο να με βοηθήσετε λιγάκι παραπάνω.. :O Ο τρόπος που γίνεται root στο κάθε κινητό είναι διαφρετικός. Το θέμα εδώ αφορά το htc wildfire s κι όχι το xperia ray, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις αν ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό είναι να μην πετύχεις τίποτα ή ακόμα και να προκαλέσεις πρόβλημα στο κινητό σου ;) Για πληροφορίες για τη συσκευή σου μπορείς να απευθυνθείς εδώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα.εχει κανεις βαλει στο κινητο καρτα μνημης 8 γιγα και πανω,να την εχει γεμισει με δεδομενα και εφαρμογες και να μην κολλαει το κινητο? γενικως ειναι για πολλα το τηλεφωνο η λογω χαμηλου επεξεργαστη κολλαει και αργει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 καλησπερα και χρονια πολλα.εχει κανεις βαλει στο κινητο καρτα μνημης 8 γιγα και πανω,να την εχει γεμισει με δεδομενα και εφαρμογες και να μην κολλαει το κινητο? γενικως ειναι για πολλα το τηλεφωνο η λογω χαμηλου επεξεργαστη κολλαει και αργει? ευχαριστω. Δεν έχει να κάνει με την κάρτα μνήμης, απλά η συσκευή είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν "σηκώνει" πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts