CaptainMorgan Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Για όσους έχουν θέμα πάντως με την μπαταρία εγώ πήρα αυτή που είχε δοκιμάσει και άλλος φίλος του φορουμ πριν από καιρό από το ebay Είναι κανονικού μεγέθους οπότε δεν χρειάζεται μεγαλύτερο καπάκι κλπ και η διάρκεια αυξήθηκε σχεδόν στο διπλάσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Για όσους έχουν θέμα πάντως με την μπαταρία εγώ πήρα αυτή που είχε δοκιμάσει και άλλος φίλος του φορουμ πριν από καιρό από το ebay Είναι κανονικού μεγέθους οπότε δεν χρειάζεται μεγαλύτερο καπάκι κλπ και η διάρκεια αυξήθηκε σχεδόν στο διπλάσιο. Υπάρχει ακόμα?γιατί τώρα μπήκα να την παραγγείλω και λέει ότι δεν υπάρχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Υπάρχει ακόμα?γιατί τώρα μπήκα να την παραγγείλω και λέει ότι δεν υπάρχει ? Υπάρχει και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Υπάρχει και εδώ. Πού το ξετρυπωσες?έφαγα το ebay! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) καλη φάση θα την παραγγείλω και θα του την στείλω και θα είναι πολύ καλύτερα φαντάζομαι... ευχαριστώ παιδιά! Edit: Έτοιμος! Ελπίζω να μην κάνει κάνα αιώνα να έρθει οπότε θα σας ενημερώσω τι έπαιξε τελικά... Edited January 22, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0s_84 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Με το root και μια άλλη Custom Rom εάν χρειαστεί να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για οποιονδήποτε λόγο το τηλέφωνο σε τι κατάσταση επανέρχεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο.Με το root και μια άλλη Custom Rom εάν χρειαστεί να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για οποιονδήποτε λόγο το τηλέφωνο σε τι κατάσταση επανέρχεται;;; Με root και custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 εγω θελω να ρωτησω.το wildfire s θέλω να το κάνω ροοτ .ειναι s-on από vodafone . υπάρχει κάποιος να μου δώση οδηγίες ροοτ .πως γίνετε Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Πού το ξετρυπωσες?έφαγα το ebay! Εγώ την ξετρύπωσα και είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Θα σου λύσει τα χέρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 εγω θελω να ρωτησω.το wildfire s θέλω να το κάνω ροοτ .ειναι s-on από vodafone . υπάρχει κάποιος να μου δώση οδηγίες ροοτ .πως γίνετε Δες εδώ για το πως θα το κάνεις root. Για s-off έχουμε καιρό... Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βαλω ηχο μηνυματος δικιας μου επιλογης ? (δεν ειμαι ασχετος απλα δεν το βρησκω):p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agios001 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 παιδια εχω ενα προβλημα οταν παω να βγαλω μια φοτο αφου βγαλω την πρωτη και μετα παω να τραβιξω μια αλλη μου λεει οτι εχει σφαλμα η καρτα μνήμης γιατι το κανει αυτο? Παράθεση *A G I O S* www.epiplak.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδια το κινητο ειναι καλο? ηθελα να παρω το desire s αλλα δεν το δινει πια η vodafone αξιζει να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 παιδια το κινητο ειναι καλο? ηθελα να παρω το desire s αλλα δεν το δινει πια η vodafone αξιζει να το παρω Ναι είναι πάρα πολύ καλό και ποιοτικό. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Δες εδώ για το πως θα το κάνεις root. Για s-off έχουμε καιρό... το έχω δη αυτό δεν κατάφερα να το κάνω ..αυτό με το htcdevUnlock Bootloader κάτι έκανα έτρεξα RUU TMO GR .έτρεξε κανονικά αυτό αλλά μετά δεν τα κατάφερα στα αλλά βήματα που λέει . RUU TMO GR μόνο του τη κάνει αν το τρέξεις ..?χωρίς τα αλλά βήματα . αν μπορείς να γραψεις πως το εκανεσ εσυ ακριβως τα βιματα Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 το έχω δη αυτό δεν κατάφερα να το κάνω ..αυτό με το htcdevUnlock Bootloader κάτι έκανα έτρεξα RUU TMO GR .έτρεξε κανονικά αυτό αλλά μετά δεν τα κατάφερα στα αλλά βήματα που λέει . RUU TMO GR μόνο του τη κάνει αν το τρέξεις ..?χωρίς τα αλλά βήματα . αν μπορείς να γραψεις πως το εκανεσ εσυ ακριβως τα βιματα Τα βήματα τα έκανα όπως ακριβώς τα λέω στον μίνι οδηγό μου... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν το κινητό σου είναι branded ή όχι. Δηλαδή αν εμφανίζεται το λογότυπο του παρόχου σου το ανοίγεις ή όχι. Εμένα εμφανιζόταν της Vodafone. Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) αξιζει το κινητο να το παρω? Edited January 25, 2012 by ilias82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ0s_84 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 καλησπέρα!Έχω 2 ερωτήσεις:Αρχικά να πω ότι είμαι root κι έχω κάνει backup με την αρχική rom που είχα γιατί τώρα έχω την cyanogen.Λοιπόν 1)Για να κάνω το κινητό unroot κάνω restore στην αρχική rom και μετά απ τον οδηγό του dosman κάνω το δεύτερο βήμα που λέει unroot and return stock recovery;;; και... 2)Σε περίπτωση που βγει update για το ics για το wildfire s πρέπει να είμαι unroot;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Αφου έκανα το update απο την HTC και ξεκλείδωσα το bootloader μετά ακολούθησα τις οδηγίες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1456498 και έβαλα custom την unofficial-CM7-marvel-nigthly-01_15_2012.zip Το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε !! Πιό γρήγορη ανταπόκριση , Πάρα πάρα πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας (ολοήμερη χρήση wifi και γυρίζοντας home το βράδι η μπαταρία είναι στο 70%) .Το μόνο αρνητικό πού βρήκα μετά απο τις πρώτες 24 ώρες που το χρησιμοποιώ είναι οτι στο wifi δεν μπορεί να δεί wifi router που εκπέμπουν σε κανάλια πάνω απο το 11... συνεχίζω τις δοκιμές.. Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 ειναι καλο το κινητο να το παρω ? πια η γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 ειναι καλο το κινητο να το παρω ? πια η γνωμη σας φίλε αναλόγως την χρήση που θες να κανείς... εγώ έφυγα από desire HD και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. μικρο κομψό και εύχρηστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 δηλαδη μου το πρωτεινεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Το αν στο προτείνει ή όχι, έχει να κάνει αποκλειστικά με τις ανάγκες σου ;) Μπορείς ν'ανοίξεις ένα θέμα εδώ για να πάρεις περισσότερες γνώμες! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thra Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Υπάρχει τρόπος να γίνει αλλαγή γλώσσας όπως στα Windows για να διορθωθεί το πρόβλημα ελληνικών στην τρομερή σε γραφικά ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1438671 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 (edited) καλησπέρα σε όλους πήρα μια καταρτα με χάρτες που είναι σαν την memory stic για να έχω navigator χωρίς χρέωση Internet θα ήθελα να ρωτήσω απα βάζω την κάρτα στο κινητο και δουλεύει το gps ή κάνω καμία ρυθμιση Edited January 26, 2012 by ilias82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts