red_herring Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 την καλησπέρα μου, μπρίκαρα το κινητό μου samsung galaxy s, ξέρετε που θα βρω έτοιμο jig στην Ελλάδα; ευχαριστώ. Να αγορασεις απο καπου ετοιμο το βλεπω λιγο δυσκολο. Παντως μπορεις να δανειστεις απο καποιον εδω. Απο που εισαι? Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undroid Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 @red_herring ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, Αθήνα είμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 @red_herring ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, Αθήνα είμαι Ακομη καλυτερα, ολο και καποιος θα βρεθει κοντα για να σε βοηθησει. Παντως, ειναι σχετικα ευκολη υποθεση η κατασκευη του. Ακομα κι αν πας σε ενα μαγαζακι με ηλεκτρονικα κλπ μπορεις να αγορασεις τις αντιστασεις και να ζητησεις απο τον υπευθυνο να σου κανει τη συγκολληση. Ειναι υποθεση λεπτων. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undroid Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Ακομη καλυτερα, ολο και καποιος θα βρεθει κοντα για να σε βοηθησει. Παντως, ειναι σχετικα ευκολη υποθεση η κατασκευη του. Ακομα κι αν πας σε ενα μαγαζακι με ηλεκτρονικα κλπ μπορεις να αγορασεις τις αντιστασεις και να ζητησεις απο τον υπευθυνο να σου κανει τη συγκολληση. Ειναι υποθεση λεπτων. έχεις δίκιο μάλλον, είδα βιντεάκια, διάβασα κ κάποια άρθρα για το πως γίνεται. απλώς επειδή είδα να πουλιούνται έτοιμα [κ οικονομικότατα!] έλεγα μήπως κάποιος έφερνε. ΥΓ. έχεις μήπως κάποιο link με ελληνικά για τη κατασκευή του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 έχεις δίκιο μάλλον, είδα βιντεάκια, διάβασα κ κάποια άρθρα για το πως γίνεται. απλώς επειδή είδα να πουλιούνται έτοιμα [κ οικονομικότατα!] έλεγα μήπως κάποιος έφερνε. ΥΓ. έχεις μήπως κάποιο link με ελληνικά για τη κατασκευή του; Link με ελληνικά δεν έχω (και δεν νομίζω να υπάρχει και κανένα). Πάντως μην αγχώνεσαι, όλο και κάποιος από Αθήνα θα σε βοηθήσει. Αλλιώς μπορείς να ψαχτεις για παραγγελία από έξω (νομίζω κάποιος ολλανδός έστελνε κάτι οικονομικά πολύ όμορφα και μαζεμένα ~ ρωτά τον τυχεράκια). Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ακομη καλυτερα, ολο και καποιος θα βρεθει κοντα για να σε βοηθησει. Παντως, ειναι σχετικα ευκολη υποθεση η κατασκευη του. Ακομα κι αν πας σε ενα μαγαζακι με ηλεκτρονικα κλπ μπορεις να αγορασεις τις αντιστασεις και να ζητησεις απο τον υπευθυνο να σου κανει τη συγκολληση. Ειναι υποθεση λεπτων. Δε χρειάζεται καν συγκόληση... απλά πήγαινε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά, έχει σε όλες τις περιοχές τις Αθήνας, και πάρε τις αντιστασούλες... σε 5 λεπτά θα τό'χεις έτοιμο... σιγά τα ωα. Σε ποια περιοχή της Αθήνας είσαι; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undroid Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δε χρειάζεται καν συγκόληση... απλά πήγαινε σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά, έχει σε όλες τις περιοχές τις Αθήνας, και πάρε τις αντιστασούλες... σε 5 λεπτά θα τό'χεις έτοιμο... σιγά τα ωα. Σε ποια περιοχή της Αθήνας είσαι; Κηφισιά είμαι, αλλά μπορώ να πάω οπουδήποτε. απλά, επαναλαμβάνω, είμαι άσχετος ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Σημερα μου ηρθαν οι 2 μπαταριες και το ντοκ που ειχα παραγγειλει απο ebay στις 22 Ιουλιου. Εχω βαλει ηδη την πρωτη μπαταρια να φορτιζει και μολις την δοκιμασω θα γραψω εντυπωσεις να δουμε αν κραταει οσο περιπου κι η αυθεντικη. Το προιον ειναι αυτο για οποιον ενδιαφερεται. http://www.ebay.co.uk/itm/2x-1500mAh-Battery-Charger-Samsung-i9000-Galaxy-S-/320734490452?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aad43ef54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Σημερα μου ηρθαν οι 2 μπαταριες και το ντοκ που ειχα παραγγειλει απο ebay στις 22 Ιουλιου. Εχω βαλει ηδη την πρωτη μπαταρια να φορτιζει και μολις την δοκιμασω θα γραψω εντυπωσεις να δουμε αν κραταει οσο περιπου κι η αυθεντικη. Το προιον ειναι αυτο για οποιον ενδιαφερεται. http://www.ebay.co.uk/itm/2x-1500mAh-Battery-Charger-Samsung-i9000-Galaxy-S-/320734490452?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aad43ef54 μη τα εμπιστεύεσαι και πολύ αυτά και μη φορτίσεις την κανονική μπαταρία με αυτόν τον φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 μη τα εμπιστεύεσαι και πολύ αυτά και μη φορτίσεις την κανονική μπαταρία με αυτόν τον φορτιστή. Ο κολλητος μου πηρε ενα ιδιο φτηνο πακετο με 2 μπαταριες και ντοκ για το SGS2 που εχει και εδω και 3 μηνες δεν εχει παθει τιποτα.Και την αυθεντικη μπαταρια εκει την φορτιζει.Εν το μεταξυ κι η διαρκεια των μπαταριων μου λεει οτι κρατανε το ιδιο με την αυθεντικη. Οκ γνωριζω οτι ειναι κινεζιες κι οτι αμα δεν συμβει σε μενα μπορει να συμβει σε αλλον η μ*****α οποτε θα φυλαξω την αυθεντικη καπου και θα παιξω λιγο με αυτες να δω. Παντως οτι κινητο και να ειχα παντα παραγγελνα και μια εξτρα φτηνη απο ebay.Ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ο κολλητος μου πηρε ενα ιδιο φτηνο πακετο με 2 μπαταριες και ντοκ για το SGS2 που εχει και εδω και 3 μηνες δεν εχει παθει τιποτα.Και την αυθεντικη μπαταρια εκει την φορτιζει.Εν το μεταξυ κι η διαρκεια των μπαταριων μου λεει οτι κρατανε το ιδιο με την αυθεντικη. Οκ γνωριζω οτι ειναι κινεζιες κι οτι αμα δεν συμβει σε μενα μπορει να συμβει σε αλλον η μ*****α οποτε θα φυλαξω την αυθεντικη καπου και θα παιξω λιγο με αυτες να δω. Παντως οτι κινητο και να ειχα παντα παραγγελνα και μια εξτρα φτηνη απο ebay.Ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα... εγώ έχω χαλάσει μπαταρία από τέτοιον φορτιστή, γι αυτλο σου είπα φόρτιζε τις άλλες αλλά πρόσεχε την γνήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Σημερα μου ηρθαν οι 2 μπαταριες και το ντοκ που ειχα παραγγειλει απο ebay στις 22 Ιουλιου. Εχω βαλει ηδη την πρωτη μπαταρια να φορτιζει και μολις την δοκιμασω θα γραψω εντυπωσεις να δουμε αν κραταει οσο περιπου κι η αυθεντικη. Το προιον ειναι αυτο για οποιον ενδιαφερεται. http://www.ebay.co.uk/itm/2x-1500mAh-Battery-Charger-Samsung-i9000-Galaxy-S-/320734490452?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aad43ef54 Πολύ καλή λύση και φτηνή τιμή. Πόσο σου πήγε με τα μεταφορικά ; Πλήρωσες κάτι τελωνείο ; Από είδα το πακέτο έκανε κάπου 20 μέρες για να έρθει, στο έφερε το Πόρτα Πόρτα του ταχυδρομείου ; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά φαίνεται καλή περίπτωση και θέλω να κάνω και γώ παραγγελία . Sent from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Πολύ καλή λύση και φτηνή τιμή. Πόσο σου πήγε με τα μεταφορικά ; Πλήρωσες κάτι τελωνείο ; Από είδα το πακέτο έκανε κάπου 20 μέρες για να έρθει, στο έφερε το Πόρτα Πόρτα του ταχυδρομείου ; Sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά φαίνεται καλή περίπτωση και θέλω να κάνω και γώ παραγγελία . Sent from my Galaxy S Τα λεει ολα στο λινκ που εδωσα.6.99 λιρες,δωρεαν μεταφορικα και φυσικα χωρις τελωνειο.Και ναι ηρθε εξω απο την πορτα μου.Μονο εχε το νου σου γιατι ο ταχυδρομος δεν θα σου χτυπησει κουδουνι,θα το βαλει απλα στο γραμματοκιβωτιο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harris Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Καλησπέρα και από έμενα! Σήμερα ότι παρέλαβα από ebay βέβαια το 2 SET handsfree. Επειδή τα handsrfree που είχε μέσα ήταν λίγο τσακισμένα και δεν έδωσα σημασία για την επιστροφή του στο κατάστημα από που το αγόρασα, είπα να κοιτάξω από ebay γιατί ήθελα λευκά. Το πρώτο ζευγάρι ( ΛΕΥΚΑ ) ήταν προφανώς μόνο για συνομιλία με Computer. Μπορεί στην περιγραφή να ανάφερε ότι παίζει με Samsung Galaxy S i9000 αυτό όχι μόνο δεν μπορούσες να ακούσεις αν μιλούσε κάποιος, αλλά ούτε καν να απαντήσεις. Το δεύτερο ( ΛΕΥΚΑ ) πάλι, αναφέροντας την μάρκα "Samsung" στα ακουστικά και να έδειχνα ότι ήταν όπως αυτά που έχω ( μαύρα ) μεν μπορείς να ακούσεις αλλά είναι σαν να έχεις ανοιχτή συνομιλία και να είσαι μακριά από το κινητό και να προσπαθείς να μιλήσεις – ακούσεις. Δε το κουμπί απάντησης; Απλά δεν λειτουργεί. Δηλ: 9.5 € έχω χαλάσει και απλά; με άλλα τόσα έπαιρνα από Public τα μαύρα. Τώρα θέλω να επικοινωνήσω με την samsung να ρωτήσω κατά πόσο τα λευκά ακουστικά για το Samsung II παίζουν στο Ι. Έπειτα να μου πουν από που μπορώ να τα προμηθευτώ. Με ενδιαφέρει βασικά να πάρω λευκά ακουστικά. Αν ξέρει κάποιος ή αν έχει αγοράσει κάποιος ας μας ενημερώσει. Χάρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ποια ειναι καλυτερη micro sd card των 8 gb για το GalaxyS , η Kingston class 4 , η Sandisk class 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Ποια ειναι καλυτερη micro sd card των 8 gb για το GalaxyS , η Kingston class 4 , η Sandisk class 2; από της δύο θα προτιμούσα την kingston αλλά εάν έπαιρνα πολλοί προτείνουν http://www.ebay.co.uk/itm/TRANSCEND-8GB-CLASS-10-MICRO-SD-MEMORY-CARD-SDHC-FAST-/130554220280?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1e65a34ef8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 από της δύο θα προτιμούσα την kingston αλλά εάν έπαιρνα πολλοί προτείνουν http://www.ebay.co.uk/itm/TRANSCEND-8GB-CLASS-10-MICRO-SD-MEMORY-CARD-SDHC-FAST-/130554220280?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item1e65a34ef8 Ναι και η Trascend class 10 ! ειναι στην ιδια τιμη περιπου.Δεν ειναι περίεργο; Την εχεις δοκιμασει στο Galaxy S; Επειδη διαβαζω στα ξενα φορουμ και xda,οτι στο Galaxy S δουλευουν σιγουρα οι sandisk class 2,4 και οχι οι αλλες class 6 και 10.Ολοι λενε βαλτε την sandisk και μαλιστα την class 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ναι και η Trascend class 10 ! ειναι στην ιδια τιμη περιπου.Δεν ειναι περίεργο; Την εχεις δοκιμασει στο Galaxy S; Επειδη διαβαζω στα ξενα φορουμ και xda,οτι στο Galaxy S δουλευουν σιγουρα οι sandisk class 2,4 και οχι οι αλλες class 6 και 10.Ολοι λενε βαλτε την sandisk και μαλιστα την class 2. εμένα μου την πρότεινε φίλος κάποιος από εδώ που την έχει και δουλεύει μια χάρα... πάντως και η ίδια η samsung άρχισε να βγάζει μεγάλες. http://myplaisio.gr/news/%CE%B7-samsung-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82-microsd-32gb-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-12mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδιά προτείνετε κανέναν καλό και δοκιμασμένο φορτιστή αυτοκινήτου, οχι κινέζικα κλπ γιατί δεν εμπιστεύομαι αλλά δεν με πειράζει να είναι third party από σοβαρή μάρκα http://www.insomnia.gr/images/android.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cjvirus Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Βεντούζα που κάνει το κινητό να στέκεται link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardimi Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Παιδιά προτείνετε κανέναν καλό και δοκιμασμένο φορτιστή αυτοκινήτου, οχι κινέζικα κλπ γιατί δεν εμπιστεύομαι αλλά δεν με πειράζει να είναι third party από σοβαρή μάρκα http://www.insomnia.gr/images/android.png Παρε αυτον http://www.ebay.com/itm/170681381016?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 εγω πηρα αυτον τον πανακριβο και δουλευει... http://www.ebay.com/itm/110683646848?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 αυτο το εχει κανεις δουλευει με την συσκευη μας;;; http://www.getitnow.gr/prod/kiniti-tilefonia/aksesoyar-kiniton/bluetooth/sony-ericsson-bluetooth-mw600/prod170874pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 αυτο το εχει κανεις δουλευει με την συσκευη μας;;; http://www.getitnow.gr/prod/kiniti-tilefonia/aksesoyar-kiniton/bluetooth/sony-ericsson-bluetooth-mw600/prod170874pp/ Nαι δουλεύει, αλλά η οθόνη φυσικά δεν δείχνει τα RDS και όλα αυτά που δείχνει κανονικά σε sony walkman τηλέφωνα. Εγώ συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsgeo Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Καμία γνώμη γι'αυτό: http://www.skroutz.gr/s/363179/Mustang-32GB-microSD-Class10-CL10-Silverstone.html τι λέτε?? Παράθεση Nokia 3330, Nokia 6230, Nokia 6300, LG GT505, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy Nexus, LG G2,LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Παιδιά προτείνετε κανέναν καλό και δοκιμασμένο φορτιστή αυτοκινήτου, οχι κινέζικα κλπ γιατί δεν εμπιστεύομαι αλλά δεν με πειράζει να είναι third party από σοβαρή μάρκα Μπορείς να δοκιμάσεις κάποιον της Belkin o οποίος έχει είσοδο usb για σύνδεση με το καλώδιο της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts