nondaz Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Με εψησες φιλε.αλλαζει καθολου η αποκριση; Με 10 μεμβρανες βγαζεις χρονια ολοκληρα! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Καλησπερα οχι δεν αλλαξε καθόλου καμια διαφορά δεν εχει η αποκριση. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 γεια σας ειμαι καινοιριος στ forum κ στo android, πηρα προχθεσ το χ10 μινι κ εχω μερικα θεματα, κατεβασα απο υπολογιστη το root explorer v2.12.2 apk το περασα στην καρτα κ εκανα εγκατασταση απο το astro file, ανοιγει κανονικα αλλα δεν εχει την επιλογη MOUNT R/W η R/O.... αμα μπορει να βοηθησει καποιος Φίλε μου,είσαι σε λάθος forum. Εδώ συζητάμε για το xperia mini και όχι για χ10 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Καλησπερα οχι δεν αλλαξε καθόλου καμια διαφορά δεν εχει η αποκριση. μια χαρα λοιπον..το προ εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristox Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 @PP6210 Ευχαριστω για τα περαστικα,φιλε μου.Να καθαρισω το cache το δοκιμασα τωρα αλλα παλι δεν αλλαξε τιποτα συνεχιζει το συγκεκριμενο προβλημα.Οσο να αλλαξω πυλες στο router δεν γνωριζω πως να το κανω αυτο.Επισης αμα αλλαξω τις πυλες θα επηρεασει το δικτυο υπολιγιστων του σπιτιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 @PP6210 Ευχαριστω για τα περαστικα,φιλε μου.Να καθαρισω το cache το δοκιμασα τωρα αλλα παλι δεν αλλαξε τιποτα συνεχιζει το συγκεκριμενο προβλημα.Οσο να αλλαξω πυλες στο router δεν γνωριζω πως να το κανω αυτο.Επισης αμα αλλαξω τις πυλες θα επηρεασει το δικτυο υπολιγιστων του σπιτιου? όχι τις πύλες, το κανάλι εκπομπής να αλλάξεις.... το δικό μου π.χ. εξέπεμπε στο 9 και είχα συχνές αποσυνδέσεις και στο λαπτοπ και το κινητό, κατέβασα το wifi analyser και είδα οτι έπαιζαν άλλα 2-3 ρούτερ στο ίδιο κανάλι, οπότε άλλαξα κανάλι (δες το μενού του ρουτερ σου) και πήγα στο 11 και δεν είχα πρόβλημα (βέβαια άμα κάνω ρεσετ ξαναγυρνάει στο 9). Τώρα που το ξανασκέφτομαι, χλωμό να είναι αυτή η λύση αφού δεν έχεις αποσυνδέσεις, έχεις μόνο πρόβλημα με το μαρκετ έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 το market σας δουλευει εσας παιδια?εμενα σημερα ενω ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα οταν μπαινω στο μαρκετ κ ψαχνω για μια εφαρμογη μου γραφει οτι δεν υπαρχει συνδεση!!Καμμια ιδεα?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 το market σας δουλευει εσας παιδια?εμενα σημερα ενω ειμαι συνδεδεμενος ασυρματα οταν μπαινω στο μαρκετ κ ψαχνω για μια εφαρμογη μου γραφει οτι δεν υπαρχει συνδεση!!Καμμια ιδεα?? Και μενα μου κανει τα τρελα του!δεν φορτωνει!! Θεμα μαρκετ ειναι φιλε! Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddt37 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλησπερες Ενα προβληματακι που εχω με το μινι προ τωρα τελευταια ειναι οτι "λαγκαρει" αρκετα το αριστερο κουμπι επιστροφης. Ειμαι π.χ. στα μηνυματα, παταω (αγγιζω) το κουμπι, ακουγεται ο ήχος και αργεί αρκετα να επιστρέψει στην αρχικη οθονη (1-5 seconds). Δοκιμασα επανακινησεις και να αδειασω οσο μπορουσα την μνημη αλλα δεν εχω αλλες ιδεες. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Σκεφτομαι να το πηγαινα στο service Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος, με βολεψε απιστευτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 καλησπερες Ενα προβληματακι που εχω με το μινι προ τωρα τελευταια ειναι οτι "λαγκαρει" αρκετα το αριστερο κουμπι επιστροφης. Ειμαι π.χ. στα μηνυματα, παταω (αγγιζω) το κουμπι, ακουγεται ο ήχος και αργεί αρκετα να επιστρέψει στην αρχικη οθονη (1-5 seconds). Δοκιμασα επανακινησεις και να αδειασω οσο μπορουσα την μνημη αλλα δεν εχω αλλες ιδεες. Εχει συμβει σε κανεναν αλλο? Σκεφτομαι να το πηγαινα στο service Κατα τα αλλα πολυ ευχαριστημενος, με βολεψε απιστευτα εμένα αυτο το κάνει κάποτε αμα βαρυφορτωμένο. Όχι πάντα. Έχει πάρει κανείς σκληρή θήκη για το μινι, όπως π.χ. αυτή: http://www.ebay.co.uk/itm/3X-Hard-Plastic-Rubberized-Cover-Case-SONY-ERICSSON-Xperia-Mini-ST15i-LCD-/110763907609?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item19ca0b1a19 Μέχρι τώρα έπαιρνα πάντα μαλακές θήκες στα κινητά μου, θεωρώντας οτι μπαίνουν πιό εύκολα και ίσως προστατεύουν και καλύτερα αφού το μαλακό υλικό απορροφά τον κραδασμό, και αναρωτιέμαι ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της σκληρής... Την έχω εγω. Είναι μια σκληρή με επιφάνεια γόμας. Δέν αγκαλιάζει και άψογα το κινητό αφου μπαίνει και βγαίνει πολυ εύκολα. Εγω συγκεκριμένα έχω 3 θήκες και κατα παράδοξο τρόπο της χρησιμοποιώ όλες. Εχω αυτην που είπαμε, μια λαστιχένια , αλλά αυτή καλύπτει και τα κουμπια(μπορείς να τα πατήσεις όμως), προσφέρει μια καλυτερη ασφάλεια γιατί καλυπτει και περισσοτερη επιφάνεια στο κινητο. Τέλος έχω και μια δερμάτινη Krussel GAIA MOBILE POUCH . Όλες έχουν την σχησιμοτητα τους :p Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 παιδιά μπορεί κάποιος να δει το σαρ σε κεφάλι κ σώμα από το μανιουαλ? αν και του κεφαλιού το βρήκα στο σαιτ της σονυ ερικσον,ως 0,46 για πείτε τπτ καλό:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 παιδιά μπορεί κάποιος να δει το σαρ σε κεφάλι κ σώμα από το μανιουαλ? αν και του κεφαλιού το βρήκα στο σαιτ της σονυ ερικσον,ως 0,46 για πείτε τπτ καλό:) Για ποιό κινητό ζητάς S.A.R. Το απλό ή το proq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 παιδιά μπορεί κάποιος να δει το σαρ σε κεφάλι κ σώμα από το μανιουαλ? αν και του κεφαλιού το βρήκα στο σαιτ της σονυ ερικσον,ως 0,46 για πείτε τπτ καλό:) το προ εχει στο κεφαλι 0.46 για σωμα δεν ειδα πουθενα να λεει κατι στο manual, το μινι αν δεν κανω λαθος εχει 0.72 Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 στο μίνι είδα το 0,46 στο σάιτ της σόνυ μήπως τα πες ανάποδα? και του κανονικού προ θέλω το σαρ αν το ξέρεις!! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xristox Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 όχι τις πύλες, το κανάλι εκπομπής να αλλάξεις.... το δικό μου π.χ. εξέπεμπε στο 9 και είχα συχνές αποσυνδέσεις και στο λαπτοπ και το κινητό, κατέβασα το wifi analyser και είδα οτι έπαιζαν άλλα 2-3 ρούτερ στο ίδιο κανάλι, οπότε άλλαξα κανάλι (δες το μενού του ρουτερ σου) και πήγα στο 11 και δεν είχα πρόβλημα (βέβαια άμα κάνω ρεσετ ξαναγυρνάει στο 9). Τώρα που το ξανασκέφτομαι, χλωμό να είναι αυτή η λύση αφού δεν έχεις αποσυνδέσεις, έχεις μόνο πρόβλημα με το μαρκετ έτσι? Mονο αυτο εχω, εχω μερικες φορες αποσυνδεσεις οπως ειχα και με το αλλο οταν ειμαι στην αλλη ακρη του σπιτιου και εχω ασθενες σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Λοιπον παιδια ακουστε τι εγινε . Σε σημειο που το λαπτοπ ειχε 2 γραμμες σημα , ενα HTC Legend και ενα Ipod πιαναν wifi κανονικα και συνδεθηκαν , το mini δεν εβρισκε καν το δικτυο και φυσικα δεν συνδεθηκε ποτε . Υπαρχει κανα προγραμμα που να δυναμωνει το σημα μπας και πιασει τιποτα απο σημα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 παιδιά μπορεί κάποιος να δει το σαρ σε κεφάλι κ σώμα από το μανιουαλ? αν και του κεφαλιού το βρήκα στο σαιτ της σονυ ερικσον,ως 0,46 για πείτε τπτ καλό:) Δεν ξέρω που βρήκες το 0,46 πάντως η πραγματική τιμή (δίνεται και στο manual) είναι 0.78 W/kg Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 το 0.46 το γραφει στο manual του pro για του λογου το αληθες σας εχω επισυναψει φωτο Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 ωχ ναι pipi εγώ τα έμπλεξα:p, οπότε 0,46 pro ,0,78 mini pro, οκ μένει να τα δω δίπλα δίπλα να αποφασίσω. ευχαριstώ παιδιά:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 ωχ ναι pipi εγώ τα έμπλεξα:p, οπότε 0,46 pro ,0,78 mini pro, οκ μένει να τα δω δίπλα δίπλα να αποφασίσω. ευχαριstώ παιδιά:) 8α μας τρελάνεις άρχοντα το xperia mini pro(sk17i) εχει 0.46, το xperia mini εχει 0.78 και το xperia pro δεν ξέρω πόσο εχει..:p Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) 8α μας τρελάνεις άρχοντα το xperia mini pro(sk17i) εχει 0.46, το xperia mini εχει 0.78 και το xperia pro δεν ξέρω πόσο εχει..:p αυτός που θα μας τρελάνει φίλε είναι ο nAa, έβγαλε λύση για clockwork recovery, ο παίκτης είναι όλα τα λεφτά λέμε!!! h**p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345741 βέβαια όλοι το έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής για να πάρουν back up και κανένας δεν έχει κάνει restore ακόμα για να δούμε οτι όντως δουλεύει, πρέπει να βρούμε κανένα φίλο που μόλις το πήρε να το δοκιμάσει, ώστε αν δεν δουλέψει να μην τον νοιάξει το φλασάρισμα στη μαμά ρομ (εγώ έφαγα ήδη ένα ΣΚ για να το φέρω στα μέτρα μου, δεν περισσεύει το επόμενο ΣΚ, έχουμε να φτιάξουμε και χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον 3χρονο μου!!).. @kprse: δοκίμασε μια με το wifi analyzer να δεις μήπως εκπέμπουν κιάλλα ρουτερ κοντά σου στο ίδιο κανάλι και γιαυτό χαμηλώνει η ένταση του δικού σου, ή άλλαξε κανάλι στο ρούτερ έτσι κ αλλιώς, μπορεί να είνια παρεμβολή από το dect αν το έχεις δίπλα στο ρούτερ, εμένα με έσωσε. Αν δεν βελτιωθεί τότε μάλλον θες wifi repeater Edited November 15, 2011 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariskar Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Ο nobodyAtall είναι φοβερός! Όταν έχασα το X10 mini πιο πολύ στεναχωρήθηκα που έπρεπε να εγκαταλείψω τα topic του και τις rom του, παρά για την απώλεια του τηλεφώνου.. Παράθεση http://www.openstreetmap.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 (edited) Α ρε παιχταρα nobody!! Λοιπον μαγκες καποιος να το δοκιμασει!!εγω φοβαμαι! εντιτ:μολις διαβασα στο techblog οτι και επισημα η sony θα αναβαθμισει ολα τα xperia στην 4!!! οποτε: Sony Ericsson Xperia Arc Sony Ericsson Xperia Arc S Sony Ericsson Xperia Neo Sony Ericsson Xperia Neo V Sony Ericsson Xperia Play Sony Ericsson Xperia mini Sony Ericsson Xperia mini pro Sony Ericsson Xperia Active Sony Ericsson Xperia Xperia Ray και το Sony Ericsson Live with Walkman sent from Xperia mini proooooo! :) Edited November 15, 2011 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnerman Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Σε σημειο που το λαπτοπ ειχε 2 γραμμες σημα , ενα HTC Legend και ενα Ipod πιαναν wifi κανονικα και συνδεθηκαν , το mini δεν εβρισκε καν το δικτυο και φυσικα δεν συνδεθηκε ποτε . Υπαρχει κανα προγραμμα που να δυναμωνει το σημα μπας και πιασει τιποτα απο σημα ? Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι ο δέκτης wifi του τηλεφώνου δεν είναι τόσο δυνατός. Μήπως γνωρίζει κανείς αν με κάποια από τις εφαρμογές που κυκλοφορούν βελτιώνεται η κατάσταση; thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Α ρε παιχταρα nobody!! Λοιπον μαγκες καποιος να το δοκιμασει!!εγω φοβαμαι! Λοιπόν έκανα την εγκατάσταση όπως λένε οι οδηγίες, όλα ΟΚ, τράβηξα και το πρώτο backup, restore δεν δοκίμασα βέβαια, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα (απ' ότι κατάλαβα πρόβλημα θα υπάρχει να θες να βάλεις άλλη ρομ και αναγκαστικά κάνεις wipe all, το απλό backup της υφιστάμενης ρομ δεν έχει φόβο). Οπότε τώρα προχωράω σε ασύστολο ξήλωμα σκουπιδιών.... το πολύ πολύ αν χτυπήσει κάτι να δοκιμάσω και το restore!! ΥΓ: πριν αντικαταστήσω τα αρχεία σκέφτηκα να τα αντιγράψω στην κάρτα, μ'ηπως χρειαστεί να τα ξαναβάλω στη θέση τους... το chargemon αντιγράφτηκε χωρίς πρόβλημα, το charger δεν υπήρχε στο original folder, το sh με παίδεψε πάρα πολύ και τελικά δεν αντιγράφτηκε στην sd... προσπάθησα να το κάνω cut και το έχασα (έγινε cut αλλά δεν έγινε paste στην sd και χάθηκε και από την αρχική τοποθεσία), οπότε προτείνω να το κάνετε rename σε oldsh και να το αφήσετε στο ίδιο αρχικό dir. Όπως λέει και ο nAa, πριν κάνετε ρεμπουτ, τσεκάρετε άλλη μια φορά τα permissions! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Α ρε παιχταρα nobody!! Λοιπον μαγκες καποιος να το δοκιμασει!!εγω φοβαμαι! εντιτ:μολις διαβασα στο techblog οτι και επισημα η sony θα αναβαθμισει ολα τα xperia στην 4!!! οποτε: Sony Ericsson Xperia Arc Sony Ericsson Xperia Arc S Sony Ericsson Xperia Neo Sony Ericsson Xperia Neo V Sony Ericsson Xperia Play Sony Ericsson Xperia mini Sony Ericsson Xperia mini pro Sony Ericsson Xperia Active Sony Ericsson Xperia Xperia Ray και το Sony Ericsson Live with Walkman sent from Xperia mini proooooo! :) Τέλεια!!! Άρα μένει να αποφασίσω ανάμεσα σε xperia mini και live with walkman αλλά μάλλον θα πάω για το live. Τέλεια νέα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts