Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα το πηρα σημερα το πρωι και μου φαινεται πολυ καλο για τα λεφτα του (220€)

θα το κοιταξω το μεσημερι αλλα μηπως ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερω επαφες απο Nokia n79?

στην βοηθεια της se στο νετ δεν λεει τιποτα

Βαγγέλης

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριστω. Αυτο σημαινει οτι δεν υφισταται ουτε στο βιντεο το προβλημα;

Οχι φιλε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.:)

Πηρα τωρα τη SE. Μου ειπαν οτι οντως αναλογα με το που διανεμεται η συσκευη υπαρχουν καποιες ψιλοδιαφορες (οπως ο ηχος κλησης), αλλα τις αναβαθμισεις τις παιρνουν ολες κανονικα στην ωρα τους (κι αν υπαρξει αποκλειση, ειναι λιγων ημερων).

Με διαβεβαιωσαν με λιγα λογια οτι δεν θα τεθει θεμα με την αναβαθμιση.

Γενικα εχει και λογικη αυτο, διοτι αν μιλαμε για μια εφαρμογη (cosmoteTopApps) κι εναν προσθετο ηχο κλησης μονο, δεν ειναι τιποτα το φοβερο ωστε να μην ειναι ετοιμη αμεσως η αναβαθμιση

Το Χ10 mini που ειχες παρει ειχε κανονικο κουτι ericsson η εγραφε πανω cosmote ?

Οχι δεν ειχε κοσμοτε λογοτυπο στη συσκευασια.

Ειχε μονο το ηχο της κοσμοτε και οτι ειναι αγορασμενο απο εκει. Αυτο αρκουσε για να ειναι branded.

Kαλα εννοειται οτι θα παρεις τις αναβαθμισεις...το θεμα ειναι το ποτε.:shifty:

@marion:δεν υπαρχει θεμα στην ομιλια..μονο οταν τραβας βιντεο.σε μερικα μοντελα ειναι χαρακτηριστικος ο ηχος,σε αλλα οχι..:) (το προ μονο παρουσιαζει αυτο το προβλημα)

Η SE ειπε θα βγαλει update που θα λυνει το προβλημα.

@vagemm:ειναι πανευκολο.περνα στην σιμ τις επαφες απο το νοκια και μετα με δεξι «κλικ» μεσα στην εφαρμογη επαφες εμφανιζεται ενα μενου.πατας εισαγωγη επαφων.. ;)

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, το Προ κανει βιντεοκλησεις; Οχι skype και τετοια παρομοια, εννοω κανονικα κλησεις με βιντεο με τον μαμα dialer.
Κωστας - Κατερινη

@vagemm:ειναι πανευκολο.περνα στην σιμ τις επαφες απο το νοκια και μετα με δεξι «κλικ» μεσα στην εφαρμογη επαφες εμφανιζεται ενα μενου.πατας εισαγωγη επαφων.. ;)

.

Άμα είναι γεμάτη η SIM σου τί κάνεις?

Τροπος να αναβει η οθονη οταν ερχεται sms υπαρχει ? (χωρις χρηση εφαρμογης)

Επισης με τη μαμα εφαρμογη τηλεφωνικου καταλογου γινεται ταξινομιση ονοματων κατα επιθετο και οχι κατα ονομα ?

Καλησπέρα παιδιά,

σήμερα έκανα κράτηση και το απόγευμα θα πάω να το πάρω(μινι απλό λευκό, μάλλον παραεισαγωγής), τι πρέπει να υπάρχει μεσα στο κουτι;

Παιδια, το Προ κανει βιντεοκλησεις; Οχι skype και τετοια παρομοια, εννοω κανονικα κλησεις με βιντεο με τον μαμα dialer.

Νομιζω μονο με skype(δεν το εχω δοκιμασει ακομα..) αλλα μπορει να φτιαξει και αυτο με το επομενο update..

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Καλησπέρα παιδιά,

σήμερα έκανα κράτηση και το απόγευμα θα πάω να το πάρω(μινι απλό λευκό, μάλλον παραεισαγωγής), τι πρέπει να υπάρχει μεσα στο κουτι;

Φορτιστη, 2gb sd, μπαταρια,1 καπακι πισω, κατι εγχειριδια,και......το κινητο!:p

Φορτιστη, 2gb sd, μπαταρια,1 καπακι πισω, κατι εγχειριδια,και......το κινητο!:p

και μια μεμβρανη για την οθονη αμα εισαι τυχερος.. παντως αμα δεν εχει μην βγαλεις αυτη που εχει το κινητο πανω ειναι καλη....

φιλε μου,δεν κανει κανενα android βιντεοκλησεις οπως καναν παλια τα 3G κινητα..μονο μεσω καποιου προγραμματος

και δεν νομιζω να φτιαξει ποτε με update γιατι δεν ειναι προβλημα του κινητου.ειναι στη λογικη του android αυτο.κανενα κινητο με android και μπροστινη καμερα δεν το κανει αυτο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μια μεμβρανη για την οθονη αμα εισαι τυχερος.. παντως αμα δεν εχει μην βγαλεις αυτη που εχει το κινητο πανω ειναι καλη....

Το απλο μινι δεν εχει ετσι κι αλλιως μεμβρανη δωρο στη συσκευασια.

Επισης ουτε το δικο μου, ουτε αλλα που εχω δει σε unboxing βιντεος φοραγαν επανω μεμβρανη. Μεσα σε ενα οικολογικο σακουλακι SE ηταν, χωρις τιποτα πανω στην οθονη

μα αποθηκευση στην sim δεν ννομιζω να γινεται ειδικα αν εχεις πολλους αριθμους στο ιδιο ονομα

το δικο μου το πηρα απο τον Γερμανο (ειχε τον ηχο της cosmote) με την τελευταια εκδοση λογισμικου 37

ασχοληθηκα αρκετα το μεσημερακι και το μονο αρνητικο που προσεξα ηταν ο αισθητηρας που αυξομειωνει την φωτεινοτητα. Σε συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου (κανενα φως αναμενο μεσα στο σπιτι μονο το εξωτερικο φως) η φωτεινοτητα αυξομειονωταν πολυ γρηγορα σαν να τρεμοπαιζε η οθονη κατι που σταματουσε μολις εβγαινα εξω στο μπαλκονι ή αναβα το φως. Θα το προσεξω και αν το κανει και σε αλλες συνθηκες επιστροφη για αλλαγη οσο ειναι νωρις

υγ επιβεβαιωνω τον oregon δεν ειχε μεμβρανη

Βαγγέλης

σημερα το πηρα και εγω το μινι(λευκο!!!φοβεροοοο).απο την πρωτη χρηση ειδα κατακορυφη βελτιωση σε σχεση με x10 mini που εχω μεχρι τωρα.μαλλον ηρθε η ωρα να παροπλισω το μικρο για δευτερο κινητο πια.

απορια τωρα!καμια προταση για καμια καλη μεμβρανη για την οθονη και καμια θηκουλα?δυστυχως το κινητο δεν ειναι για πολυ εξω χωρις αυτα (λογω δουλειας μου ειμαι στην υπαιθρο).και επισης η οθονη του ειναι τελεια και αρκετα φωτεινη σε σχεση με το παλιο.οπως και ταχυτατο

επιβεβαιωνω και εγω οτι δεν εχει μεμβρανη προστασιας

Edited by patheraw

μα αποθηκευση στην sim δεν ννομιζω να γινεται ειδικα αν εχεις πολλους αριθμους στο ιδιο ονομα

το δικο μου το πηρα απο τον Γερμανο (ειχε τον ηχο της cosmote) με την τελευταια εκδοση λογισμικου 37

ασχοληθηκα αρκετα το μεσημερακι και το μονο αρνητικο που προσεξα ηταν ο αισθητηρας που αυξομειωνει την φωτεινοτητα. Σε συγκεκριμενες συνθηκες φωτισμου (κανενα φως αναμενο μεσα στο σπιτι μονο το εξωτερικο φως) η φωτεινοτητα αυξομειονωταν πολυ γρηγορα σαν να τρεμοπαιζε η οθονη κατι που σταματουσε μολις εβγαινα εξω στο μπαλκονι ή αναβα το φως. Θα το προσεξω και αν το κανει και σε αλλες συνθηκες επιστροφη για αλλαγη οσο ειναι νωρις

υγ επιβεβαιωνω τον oregon δεν ειχε μεμβρανη

Φιλε μου δεν ειναι κατι που μπορεις να «φτιαξεις» η φωτεινοτητα.

Σε ολα τα μινι/μινι προ ετσι ειναι

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα το πηρα και εγω το μινι(λευκο!!!φοβεροοοο).απο την πρωτη χρηση ειδα κατακορυφη βελτιωση σε σχεση με x10 mini που εχω μεχρι τωρα.μαλλον ηρθε η ωρα να παροπλισω το μικρο για δευτερο κινητο πια.

απορια τωρα!καμια προταση για καμια καλη μεμβρανη για την οθονη και καμια θηκουλα?δυστυχως το κινητο δεν ειναι για πολυ εξω χωρις αυτα (λογω δουλειας μου ειμαι στην υπαιθρο).και επισης η οθονη του ειναι τελεια και αρκετα φωτεινη σε σχεση με το παλιο.οπως και ταχυτατο

επιβεβαιωνω και εγω οτι δεν εχει μεμβρανη προστασιας

Καλοριζικο πρωτα απο ολα...

Aπο ebay μερια κοιταξε... γιατι εδω θελουν 16 ευρω για μια μεμβρανη..

@marion:δεν υπαρχει θεμα στην ομιλια..μονο οταν τραβας βιντεο.σε μερικα μοντελα ειναι χαρακτηριστικος ο ηχος,σε αλλα οχι..:) (το προ μονο παρουσιαζει αυτο το προβλημα)

Η SE ειπε θα βγαλει update που θα λυνει το προβλημα.

κ ομως υπαρχει νομιζω με την ομιλια κ νομιζα οτι ηταν το κινητο της κοπελας μου το προβλημα....σε βιντεο δεν εχω προβλημα...

Edited by zxr

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

φιλε μου,δεν κανει κανενα android βιντεοκλησεις οπως καναν παλια τα 3G κινητα..μονο μεσω καποιου προγραμματος

και δεν νομιζω να φτιαξει ποτε με update γιατι δεν ειναι προβλημα του κινητου.ειναι στη λογικη του android αυτο.κανενα κινητο με android και μπροστινη καμερα δεν το κανει αυτο..

Ειχα παρει το Desire S νομιζοντας οτι κανει κανονικες βιντεοκλησεις, και τρελαθηκα οταν τελικα δεν εκανε.

Τωρα πηρα το ray, εχοντας ηδη το μινι, περισσοτερο για την μπροστινη καμερα νομιζοντας οτι κανει βιντεοκλησεις.

Και παλι πατατα γα...ο.

Παντως να ξερεις συνονοματε, οτι η σειρα Galaxy S και Galaxy S2 εχουν κανονικα βιντεοκλησεις. Υπαρχει software πληκτρο κατα την κληση, με το οποιο κανεις βιντεοκληση.

Οσο για τα αλλα, οντως δεν κανουν. Για να κανουν τα galaxy s, αρα γινεται. Γιατι δεν το κανουν οι αλλες εταιριες δεν μπορω να καταλαβω.

Κωστας - Κατερινη

Ειχα παρει το Desire S νομιζοντας οτι κανει κανονικες βιντεοκλησεις, και τρελαθηκα οταν τελικα δεν εκανε.

Τωρα πηρα το ray, εχοντας ηδη το μινι, περισσοτερο για την μπροστινη καμερα νομιζοντας οτι κανει βιντεοκλησεις.

Και παλι πατατα γα...ο.

Παντως να ξερεις συνονοματε, οτι η σειρα Galaxy S και Galaxy S2 εχουν κανονικα βιντεοκλησεις. Υπαρχει software πληκτρο κατα την κληση, με το οποιο κανεις βιντεοκληση.

Οσο για τα αλλα, οντως δεν κανουν. Για να κανουν τα galaxy s, αρα γινεται. Γιατι δεν το κανουν οι αλλες εταιριες δεν μπορω να καταλαβω.

κριμα ρε κωστη..γιατι αν ειχες ρωτησει στα θεματα πριν τα παρεις τα κινητα θα σου λεγαμε και εμεις και στο ray οτι δεν γινεται..λες τελικα ναναι θεμα της sony?ή γινεται μονο στα samsung εξου και τα S και SII?:worry:

φιλε ddsign τον ηχο στο κανει σε οποιοδηποτε τηλεφωνο και αν καλεσεις ή μονο οταν παιρνεις την κοπελα σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κριμα ρε κωστη..γιατι αν ειχες ρωτησει στα θεματα πριν τα παρεις τα κινητα θα σου λεγαμε και εμεις και στο ray οτι δεν γινεται..λες τελικα ναναι θεμα της sony?ή γινεται μονο στα samsung εξου και τα S και SII?:worry:

φιλε ddsign τον ηχο στο κανει σε οποιοδηποτε τηλεφωνο και αν καλεσεις ή μονο οταν παιρνεις την κοπελα σου?

δεν κανει ηχο απλως σταματα να δουλευει το ακουστικο το δικο μου η το μικροφωνο? δεν με ακουνε, θα το κοιταξω καλυτερα κ θας σας πω.:(

να και μια νεα μετρηση με CM7 ελαχιστα ποιο πανω...οποτε ασκοπα την εβαλα γιατι ξαναγυρισα στην δικια του...!!

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Φιλε μου δεν ειναι κατι που μπορεις να «φτιαξεις» η φωτεινοτητα.

Σε ολα τα μινι/μινι προ ετσι ειναι

Το ξερω Κωνσταντινε απλα φοβηθηκα μηπως το κανει γενικα και ειναι κατι αλλο

Βαγγέλης

Καλησπέρα και από εμένα.

Το δικό μου μέσα στο κουτί έχει, ένα μικρό βιβλιαράκι που είναι το εγχειρίδιο στα ελληνικά, ένα άλλο που αναφέρεται ως sar information, ένα άλλο στα γερμανικά πρέπει να είναι αν καταλαβαίνω καλά για service, και ένα τελευταίο πάλι στα γερμανικά κάτι σαν γρήγορος οδηγός. Σαφώς φορτιστή ακουστικά και κάρτα μνήμης 2gb. Ούτε ίχνος από ζελατίνα έξτρα ή πάνω στην οθόνη. Η έκδοση είναι η .337 αν θυμάμαι καλά. Κάποια στιγμή θα μου βγάλει και μένα αναβάθμιση λογικά. Παραεισαγωγής και το δικό μου να υποθέσω. :-)

.368 είναι η έκδοση τελικά. Μόλις το είδα ;-)

Edited by xrhstos1974
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από εμένα.

Το δικό μου μέσα στο κουτί έχει, ένα μικρό βιβλιαράκι που είναι το εγχειρίδιο στα ελληνικά, ένα άλλο που αναφέρεται ως sar information, ένα άλλο στα γερμανικά πρέπει να είναι αν καταλαβαίνω καλά για service, και ένα τελευταίο πάλι στα γερμανικά κάτι σαν γρήγορος οδηγός. Σαφώς φορτιστή ακουστικά και κάρτα μνήμης 2gb. Ούτε ίχνος από ζελατίνα έξτρα ή πάνω στην οθόνη. Η έκδοση είναι η .337 αν θυμάμαι καλά. Κάποια στιγμή θα μου βγάλει και μένα αναβάθμιση λογικά. Παραεισαγωγής και το δικό μου να υποθέσω. :-)

.368 είναι η έκδοση τελικά. Μόλις το είδα ;-)

απο που το πηρες φιλε ?

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

απο που το πηρες φιλε ?

Kinitomania.com στα Εξάρχεια είναι το μαγαζί

197 ευρώ το μίνι όχι το προ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kinitomania.com στα Εξάρχεια είναι το μαγαζί

197 ευρώ το μίνι όχι το προ

Μαλιστα.. Εγω απο γερμανο θα το παρω , δεν θα ναι παραεισαγωγης ε ?

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro