grego_z Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλημέρα σε όλους, επειδη το mini του αδελφού μου ξεκίνησε πάλι να του εμφανίζει το γνωστό παλιό θέμα με το back που πατιέται μόνο του, και επειδή οι 6800+ σελίδες πέφτουν πολλές, μπορείτε να με βοηθήσετε στα εξής: 1. αν το φλασάρω με το SEUS φαντάζομαι θα τον πάει σε 4.0.4. αλλά με ποιά έκδοση; .587 (εισαγωγή Γερμανίας αγορασμένο από birdphone); Σε αυτήν έχει λυθεί το θέμα του overheating back;; 2. Δεδομένου οτι το χρησιμοποιεί στη δουλειά και πρώτο ζητούμενο είναι η σταθερότητα, έχει βρεθεί λύση ρουτ για την 4.0.4; Υπάρχει κάποιο σοβαρό bug στη stock rom; 3. Έχετε να μου προτείνετε κάποια από τις custom roms που να είναι 1. απλή, σταθερή και χωρίς να απαιτεί ξεκλείδωμα bootloader και 2. να δουλεύει καλά η κάμερα (γιατί την χρησιμοποιεί για δουλειά); Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βρει χρόνο να με βοηθήσει! 1. Λογικά θα παει σε 4.0.4 & .587 2. One click root για την 4.0.4 & .587 εδώ. Δοκιμασμένο και άψογο!!! 3. Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Καλημέρα σε όλους, επειδη το mini του αδελφού μου ξεκίνησε πάλι να του εμφανίζει το γνωστό παλιό θέμα με το back που πατιέται μόνο του, και επειδή οι 6800+ σελίδες πέφτουν πολλές, μπορείτε να με βοηθήσετε στα εξής: 1. αν το φλασάρω με το SEUS φαντάζομαι θα τον πάει σε 4.0.4. αλλά με ποιά έκδοση; .587 (εισαγωγή Γερμανίας αγορασμένο από birdphone); Σε αυτήν έχει λυθεί το θέμα του overheating back;; 2. Δεδομένου οτι το χρησιμοποιεί στη δουλειά και πρώτο ζητούμενο είναι η σταθερότητα, έχει βρεθεί λύση ρουτ για την 4.0.4; Υπάρχει κάποιο σοβαρό bug στη stock rom; 3. Έχετε να μου προτείνετε κάποια από τις custom roms που να είναι 1. απλή, σταθερή και χωρίς να απαιτεί ξεκλείδωμα bootloader και 2. να δουλεύει καλά η κάμερα (γιατί την χρησιμοποιεί για δουλειά); Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βρει χρόνο να με βοηθήσει! εδώ είσαι την δούλεψα και είναι πολύ σταθεροί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139252 Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 @sefis33, @greko_z, @eltsele ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Aφου εκανα τον κυκλο μου απο ζελινια και παγωτοσαντουιτς, αποφασισα να επιστρεψω στο παλιο καλο ψωμακι Δοκιμαζοντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ rom ειδα οτι ΚΑΙ εκει η cyanogenmod ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ, για πολλους λογους Αβοφα εμπιστευτειτε μια απο τις παρακατω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1642375 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628337 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1226715 ΑΝ θελετε ξαναλεω το κινητακι ναι δειξει την δυναμη του και να παιζετε(παραδειγμα) το REAL RACING 3 χωρις κανενα απολυτος lag, τοτε ΞΕΧΑΣΤΕ οτιδηποτε εχει να κανει με ics+jb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 φιλε μου στο 9 βημα που λεει να ακολουθησεις τα βηματα απο το αρομα ινσταλερ τι εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Aφου εκανα τον κυκλο μου απο ζελινια και παγωτοσαντουιτς, αποφασισα να επιστρεψω στο παλιο καλο ψωμακι Δοκιμαζοντας ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ rom ειδα οτι ΚΑΙ εκει η cyanogenmod ειναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ, για πολλους λογους Αβοφα εμπιστευτειτε μια απο τις παρακατω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1642375 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1628337 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1226715 ΑΝ θελετε ξαναλεω το κινητακι ναι δειξει την δυναμη του και να παιζετε(παραδειγμα) το REAL RACING 3 χωρις κανενα απολυτος lag, τοτε ΞΕΧΑΣΤΕ οτιδηποτε εχει να κανει με ics+jb Όλες όσες προτείνεις θέλουν ξεκλειδωμένο bootloader, αν είναι να ξεκλειδώσεις έχει τουλάχιστον αρκετές αξιόλογες ICS .... Όσο δεν έχουν λυθεί εκκρεμότητες ραδιο, HDMI και wifi tethering το να πεις οτι οι cm είναι αξεπέραστες μου φαίνεται μάλλον υπερβολή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrusb Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα, Χριστός Ανέστη. Έχω το xperia mini εδώ και 1 1/2 χρόνο και θέλω να το πουλήσω. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πόσο περίπου πάει η τιμή του μεταχειρισμένου σήμερα; Για να σβήσω τα πάντα από το κινητό χρησιμοποιώ το seus (επαναφορά); Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Όλες όσες προτείνεις θέλουν ξεκλειδωμένο bootloader, αν είναι να ξεκλειδώσεις έχει τουλάχιστον αρκετές αξιόλογες ICS .... Όσο δεν έχουν λυθεί εκκρεμότητες ραδιο, HDMI και wifi tethering το να πεις οτι οι cm είναι αξεπέραστες μου φαίνεται μάλλον υπερβολή... Eννοειται μιλαμε για ξεκλειδωμενο bootloader αλλιως ποιος ο λογος να ασχοληθεις με ολα αυτα?Μην ακουσω για εγγυηση σε 3 χρονων κινητο...... Αν ειναι να μεινουμε stock τοτε δεν ασχολουμαστε ουτε με XDA ουτε με τιποτα, περνουμε μια θηκη με στρασακια και στελνουμε sms σε γκομενακια να κανουμε πλουσια την εταιρια που ειμαστε, σαν τους κατοχους των iphone Παμε παλι, τι να την κανεις την ics στο xperia mini, θα σου προσφερει τιποτα? Αν θες fancy icons βαλε ενα launcher και εισαι ετοιμος Εδω μιλαμε για performance, εκει που μια εφαρμογη σερνοτανε, στην gingerbread πεταει Προσοχη μιλαμε παντα για xperia mdpi Και ξαναλεω οτι οι CM ειναι αξεπεραστες σε οτι αφορα ταχυτητα, ειναι σαν να εχεις βαλει turbo στον κινητηρα σου Αυτα που δεν υποστηριζει μπορει σε καποιους αλλους να ειναι αχρηστα, οπως σε εμενα το fm radio Το tethering το χρησιμοποιω που και που για αυτο αλλα ετσι κι αλλιως με την cm7.2 δουλευουν τα παντα οποτε 2 φορες καλο Εχω βαλει μεχρι και JB 4.2.2, τι καταλαβα περα απο το να το γραφει στα properties? Υ.Γ. Εχω καθησει ατελειωτες ωρες και εχω φλασαρει τα παντα, μεχρι και ubuntu touch. Στην συγκεκριμενη σειρα κινητων μονο με CM7.2 αξιζει να ασχοληθεις, και δεν το λεω για να κανω τον εξυπνο, εγω ειμαι ευχαριστημενος που το κινητακι μου ειναι 2 ετων και δεν κολλαει πουθενα, το λεω για αλλους που μη ξεροντας θα κατσουν να φλασαρουν χαζορομ με μπλιμπλικια, κοκοψοψαρα και scripts που δεν δουλευουν ποτε, αποδεδειγμενα. Για να δεις ics+jb θες πανω απο 1gb που το mini απλα δεν εχει Φιλικα και χωρις κανενα οφελος προς την cm team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Παιδιά καλησπέρα, Χριστός Ανέστη. Έχω το xperia mini εδώ και 1 1/2 χρόνο και θέλω να το πουλήσω. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Πόσο περίπου πάει η τιμή του μεταχειρισμένου σήμερα; Για να σβήσω τα πάντα από το κινητό χρησιμοποιώ το seus (επαναφορά); Ευχαριστώ πολύ. Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων είσαι καλυμμένος. Οσον αφορά την τιμή, μεχρι τα 100 ευρω αναλόγως της κατάστασης και παρελκομενων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) ADRENO BOOSTER Καντε και install αυτα τα 2 ζιπακια απο το recovery και πειτε μια και καλη ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ στις ics/gb ΠΡΟΣΟΧΗ μονο για stock/stock based gingerbread και CM7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2233001 Το κινητακι εχει παρει απιστευτη δυναμη Edited May 11, 2013 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χριστός Ανέστη, εύχομαι υγεία και χαρά σε όλη τη παρέα και στις οκογένειές τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Χαιρετώ,χρόνια πολλά:)..Έχω την custom rom zelly cream κ θέλω να περάσω την CyanogenMod,για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω πάλι wipe data reset ,cache,dalvik,format κ τα σχετικά η γίνεται κ αλλιώς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Χαιρετώ,χρόνια πολλά:)..Έχω την custom rom zelly cream κ θέλω να περάσω την CyanogenMod,για να γίνει αυτό πρέπει να κάνω πάλι wipe data reset ,cache,dalvik,format κ τα σχετικά η γίνεται κ αλλιώς??? Περνας πρωτα την .zip στην SD Θα βαλεις την RAGE KERNEL 2.9 FOR CM7.2 Κατοπιν θα κανεις wipe σε -data -cache -system(απο το menu mount) -dalvic cache Μετα κανεις install την rom και reboot Βαλε το adreno booster μετα το πρωτο boot, τα κανεις install απο το cwm Βαλε κανενα παιχνιδι που πρωτα σου φενοτανε βαρυ, και .....με γεια το νεο κινητο Προσωπικα εχω βαλει και τον zeam launcher και εχω απενεργοποιησει οτι animation εχει στα menu Βαλε και το ES FILE BROWSER να κανεις uninstall σε οτι system app δεν θελεις Μην βαλεις σκετη cm, βαλε FXP CM7.3 απο εδω http://uploaded.net/folder/rkighf Για το xperia mini κατεβαζεις την ''smultron'' Y.Γ. Tην ειχα βαλει και εγω την zelly cream, δεν θα πιστευεις στα ματια σου τι διαφορα θα εχεις Edited May 11, 2013 by aftergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Περνας πρωτα την .zip στην SD Θα βαλεις την RAGE KERNEL 2.9 FOR CM7.2 Κατοπιν θα κανεις wipe σε -data -cache -system(απο το menu mount) -dalvic cache Μετα κανεις install την rom και reboot Βαλε το adreno booster μετα το πρωτο boot, τα κανεις install απο το cwm Βαλε κανενα παιχνιδι που πρωτα σου φενοτανε βαρυ, και .....με γεια το νεο κινητο Προσωπικα εχω βαλει και τον zeam launcher και εχω απενεργοποιησει οτι animation εχει στα menu Βαλε και το ES FILE BROWSER να κανεις uninstall σε οτι system app δεν θελεις Μην βαλεις σκετη cm, βαλε FXP CM7.3 απο εδω http://uploaded.net/folder/rkighf Για το xperia mini κατεβαζεις την ''smultron'' Y.Γ. Tην ειχα βαλει και εγω την zelly cream, δεν θα πιστευεις στα ματια σου τι διαφορα θα εχεις Να βαλω αμεσως την fxp cm 7.3 δηλαδη??η πρωτα την rage kernel?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Να βαλω αμεσως την fxp cm 7.3 δηλαδη??η πρωτα την rage kernel?? Περνας την rom στην sd(το αρχειο .zip δηλαδη) για να ειναι ετοιμη και μετα φλασαρεις την kernel απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1549221 Μολις ανοιξεις το κινητο πατας το κατω volume συνεχεια για να μπεις στο cwm και μετα κανεις wipe σε οτι ειπα πιο πανω Μετα κανεις install την rom Εχεις ξεκλειδωτο bootloader ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Περνας πρωτα την .zip στην SD Θα βαλεις την RAGE KERNEL 2.9 FOR CM7.2 Κατοπιν θα κανεις wipe σε -data -cache -system(απο το menu mount) -dalvic cache Μετα κανεις install την rom και reboot Βαλε το adreno booster μετα το πρωτο boot, τα κανεις install απο το cwm Βαλε κανενα παιχνιδι που πρωτα σου φενοτανε βαρυ, και .....με γεια το νεο κινητο Προσωπικα εχω βαλει και τον zeam launcher και εχω απενεργοποιησει οτι animation εχει στα menu Βαλε και το ES FILE BROWSER να κανεις uninstall σε οτι system app δεν θελεις Μην βαλεις σκετη cm, βαλε FXP CM7.3 απο εδω http://uploaded.net/folder/rkighf Για το xperia mini κατεβαζεις την ''smultron'' Y.Γ. Tην ειχα βαλει και εγω την zelly cream, δεν θα πιστευεις στα ματια σου τι διαφορα θα εχεις Να βαλω αμεσως την fxp cm 7.3 δηλαδη??η πρωτα την rage kernel??to mini pro εχω:),thanks κιολας!! Περνας πρωτα την .zip στην SD Θα βαλεις την RAGE KERNEL 2.9 FOR CM7.2 Κατοπιν θα κανεις wipe σε -data -cache -system(απο το menu mount) -dalvic cache Μετα κανεις install την rom και reboot Βαλε το adreno booster μετα το πρωτο boot, τα κανεις install απο το cwm Βαλε κανενα παιχνιδι που πρωτα σου φενοτανε βαρυ, και .....με γεια το νεο κινητο Προσωπικα εχω βαλει και τον zeam launcher και εχω απενεργοποιησει οτι animation εχει στα menu Βαλε και το ES FILE BROWSER να κανεις uninstall σε οτι system app δεν θελεις Μην βαλεις σκετη cm, βαλε FXP CM7.3 απο εδω http://uploaded.net/folder/rkighf Για το xperia mini κατεβαζεις την ''smultron'' Y.Γ. Tην ειχα βαλει και εγω την zelly cream, δεν θα πιστευεις στα ματια σου τι διαφορα θα εχεις Να βαλω αμεσως την fxp cm 7.3 δηλαδη??η πρωτα την rage kernel??to mini pro εχω:),thanks κιολας!!..και κατι αλλο επειδη δεν εχω κ πολυ καιρο που πεοραματιζομαι,οταν περασω την rage kernel,μετα για να περασω την fxp cm 7.3 θα κανω παλι data reset,cache,dalvik k format data system????? Edited May 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) wipe θα κανεις μετα το φλασαρισμα του κερνελ ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειναι η SMULTRON για σενα, δες ποια ειναι η κωδικη ονομασια για το XPERIA MINI PRO(Νομιζω mango) και κατεβασε την αντιστοιχη edit Ναι η mango ειναι Βαλε πρωτα kernel, μετα wipe σε ολα και μετα install την rom (και μην ξεχασεις και τα 2 αρχεια του adreno booster) edit Γραψε εντυπωσεις οταν τελειωσεις Μην ντραπεις να ρωτησεις οτιδηποτε edit3 Φανταζομαι πως οταν ελεγες cyanogenmod ενοουσες την 7 ετσι?Ή μηπως την 9? Η 7 ειναι gingerbread(που προτεινω) και η 9 ics Edited May 11, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 wipe θα κανεις μετα το φλασαρισμα του κερνελ ΠΡΟΣΟΧΗ δεν ειναι η SMULTRON για σενα, δες ποια ειναι η κωδικη ονομασια για το XPERIA MINI PRO(Νομιζω mango) και κατεβασε την αντιστοιχη edit Ναι η mango ειναι Βαλε πρωτα kernel, μετα wipe σε ολα και μετα install την rom (και μην ξεχασεις και τα 2 αρχεια του adreno booster) edit Γραψε εντυπωσεις οταν τελειωσεις Μην ντραπεις να ρωτησεις οτιδηποτε edit3 Φανταζομαι πως οταν ελεγες cyanogenmod ενοουσες την 7 ετσι?Ή μηπως την 9? Η 7 ειναι gingerbread(που προτεινω) και η 9 ics Δεν ντρεπομαι να ρωτησω,απλα δεν μ αρεσει να πρηζω τον αλλον:wacko:Οταν αλλαζω rom παντα λαγκαρω το κινητο,κολλαει στο λογοτυπο κ αφου τα ξανακανω ολα απτην αρχη,kernel,root k οτι αλο χρειαζεται,με τη δευτερη προσπαθεια περναω την rom:D κ ειναι ******* να τα κανω ολα απτην αρχη,πιστευω τωρα να το κανω με την πρωτη,γιαυτο σε ρωταω περι φλασαρισματος:).....Βασικα είχα κατεβασει την cm10 παντα σε mango γιατι ξερω οτι ειναι για τα xperia mini pro....Ποια μου προτεινεις καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Δεν ντρεπομαι να ρωτησω,απλα δεν μ αρεσει να πρηζω τον αλλον:wacko:Οταν αλλαζω rom παντα λαγκαρω το κινητο,κολλαει στο λογοτυπο κ αφου τα ξανακανω ολα απτην αρχη,kernel,root k οτι αλο χρειαζεται,με τη δευτερη προσπαθεια περναω την rom:D κ ειναι ******* να τα κανω ολα απτην αρχη,πιστευω τωρα να το κανω με την πρωτη,γιαυτο σε ρωταω περι φλασαρισματος:).....Βασικα είχα κατεβασει την cm10 παντα σε mango γιατι ξερω οτι ειναι για τα xperia mini pro....Ποια μου προτεινεις καλυτερα? Εγω σου προτεινω gingerbread, cm7 δηλαδη Αν σε ενδιαφερει να δεις το κινητο σου να παιρνει τ'απανω του, ειδικα με το adreno booster που δουλευει μονο σε gingerbread(2.3) Aν θες να βαλεις την 9 την 10 ή την 10.1 τοτε θα βαλεις και το αντιστοιχο kernel που βρισκεται μεσα στο .zip αρχειo της rom(boot.img) Αλλα γενικα η 7 και η 9 δουλευουν καλα, οι αλλες ειναι πολυ beta γιατι εχουν ΠΟΛΛΑ bug Ξαναλεω παντως, προτεινω την 7 που ειναι στο link που σου εδωσα και βαζεις και το adreno booster, θα τρεχεις HD παιχνιδια λες και εχεις κινητο της ταξης των 250-300€ Απλα θα σου πω οτι το real racing 3 στην CM9 ειχε πολυ lag, ενω με στην 7(+adreno booster) οχι μονο τρεχει αερα, αλλα το εχω βαλει και στα παραπανω graphic settings και παλι χωρις lag ειναι Γενικα και παιχνιδια να μην παιζεις θα δεις οτι ολα φορτωνουν γρηγοροτερα χωρις καθολου αναμονη Εδω πολλοι στο XDA βαζουν CM7 ακομα και στα xperia u/p, ποσο μαλλον εμεις με τα mdpi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Εγω σου προτεινω gingerbread, cm7 δηλαδη Αν σε ενδιαφερει να δεις το κινητο σου να παιρνει τ'απανω του, ειδικα με το adreno booster που δουλευει μονο σε gingerbread(2.3) Aν θες να βαλεις την 9 την 10 ή την 10.1 τοτε θα βαλεις και το αντιστοιχο kernel που βρισκεται μεσα στο .zip αρχειo της rom(boot.img) Αλλα γενικα η 7 και η 9 δουλευουν καλα, οι αλλες ειναι πολυ beta γιατι εχουν ΠΟΛΛΑ bug Ξαναλεω παντως, προτεινω την 7 που ειναι στο link που σου εδωσα και βαζεις και το adreno booster, θα τρεχεις HD παιχνιδια λες και εχεις κινητο της ταξης των 250-300€ Απλα θα σου πω οτι το real racing 3 στην CM9 ειχε πολυ lag, ενω με στην 7(+adreno booster) οχι μονο τρεχει αερα, αλλα το εχω βαλει και στα παραπανω graphic settings και παλι χωρις lag ειναι Γενικα και παιχνιδια να μην παιζεις θα δεις οτι ολα φορτωνουν γρηγοροτερα χωρις καθολου αναμονη Εδω πολλοι στο XDA βαζουν CM7 ακομα και στα xperia u/p, ποσο μαλλον εμεις με τα mdpi δεν ειμαι fun των παιχνδιων ειναι η αληθεια γιατι κολλανε κ μου τι σπαει ειδικα τα hd...θα περασω την cm7 τοτε να την δοκιμασω,ελπιζω να την βαλω με την πρωτη....θα το επιχειρισω αυριο πρωι μιασ κ σημερα εχω ρεπο (δουλευω βραδυ) και θα σ στειλω να σ πω αν την περασα η οχι κ αν τα καταφερω,εντυπωσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Kαλη επιτυχια Μετα το πρωτο boot κανε ινσταλλ απο το cwm και τα 2 zip του adreno booster και μετα δες αν κολλανε τα παιχνιδια ;) Και εγω δεν παιζω πολυ αλλα ειναι ωραιο να ξερεις οτι το κινητο απεκτησε δυναμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Kαλη επιτυχια Μετα το πρωτο boot κανε ινσταλλ απο το cwm και τα 2 zip του adreno booster και μετα δες αν κολλανε τα παιχνιδια ;) Και εγω δεν παιζω πολυ αλλα ειναι ωραιο να ξερεις οτι το κινητο απεκτησε δυναμη Τελευταια ερωτηση....για να περασω την rage kernel πρεπει να κανω κατι απτο pc η κατευθειαν απο το cmw????thanks για την βοηθεια κ την υπομονη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Τελευταια ερωτηση....για να περασω την rage kernel πρεπει να κανω κατι απτο pc η κατευθειαν απο το cmw????thanks για την βοηθεια κ την υπομονη:) H rage kernel 2.9 for fxp cm7 περναει μονο απο το pc με το αναλογο προγραμμα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1351309 Δες μηπως θα χρειαστεις και drivers, να εχεις εγκατεστημενο και το pc companion γιατι βλεπει drivers απο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Οσοι οπωσδηποτε θελουν JELLY BEAN 4.2.2 τοτε ας βαλουν τα παρακατω, ολα δουλευουν τελεια και ειναι και δουλεια Ελληνων kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273003 rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2227517 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1986px Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 (edited) Καλησπερα παιδια δεν μπορω να κανω αναβαθμιση στα αντροιντ 4 το xperia mini pro sk17i ...δεν μου ερχεται το επησιμο update μηπως ξερει κανεις τον λογο?? Καλησπερα παιδια ..εχει αναφερθει καπου για το επισημο update στο xperia mini pro sk17i Edited May 17, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts