crond Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 (edited) παιδια εχω το xperia mini st15i και θέλω να το κάνω root για να περάσω cyanogenmod γιατι έχω θέμα με την μπαταρία τελειώνει στο 8ωρο.. Edited March 7, 2013 by crond Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Πρέπει να είσαι root για να δουλέψει Καλησπέρα, το έβαλα και ρύθμισα για Ελλάδα, μήπως ξέρει κανεί τι άλλη ρύθμιση πρέπει να κάνω; από το help δεν καταλαβαίνω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Εγώ δεν έχω κάνει κάποια άλλη ρύθμιση και δουλεύει εμφανώς ταχύτερα...βγες έξω στον δρόμο και δοκίμασε την εφραμογή gps που έχεις και ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darredevvil Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος πού θα βρώ θέματα για το sk17i? και πως γίνεται να βάλεις πάνω από 7 θέματα στο τηλέφωνο? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Έχετε να προτείνετε κάποια GB custom ROM από xda, ελαφριά και σταθερή χωρίς bugs? Thanks! Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lowbaper Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Καλησπέρα και πάλι :)..έχω το εξής πρόβλημα σε sk17.....ήμουν root σε ιcs 431 και του έκανα αναβάθμιση σε 587 από την ενημέρωση που μου έβγαλε!! είδα σε forum ότι το root χάνεται!!επιχειρώ να περάσω σε έκδοση root την 587 γυρνώντας πάλι σε gb 402 κ έπειτα σε ics 587 όμως το εικονίδιο superuser δεν μου το βγάζει πια,αυτό είναι το πρόβλημά μου:(,δεν ξέρω γιατί......όποιος μπορεί help άμεσα:) EDIT: Το βρήκα παιδιά ok:D!!ξανάγινα root ok:happy: Edited March 12, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimhsjr Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπερα σε ολους!!!! Εχω το κινητο sony ericsoon xperia mini σε μαυρο χρωμα...Για μια περιοδο ειχα αλλαξει κινητο και τωρα που το ξαναπηρα καταλαβα οτι ειχα βαλει ενα μοτιβο ξεκλειδωματος και το εχω ξεχασει.... Επισης εχω ξεχασει τα στοιχεια του λογαριασμου και την απαντηση στην ερωτηση ασφαλειας τι μπορω να κανω;(το κινητο εχει το πιο προσφατο λειτουργικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπερα σε ολους!!!! Εχω το κινητο sony ericsoon xperia mini σε μαυρο χρωμα...Για μια περιοδο ειχα αλλαξει κινητο και τωρα που το ξαναπηρα καταλαβα οτι ειχα βαλει ενα μοτιβο ξεκλειδωματος και το εχω ξεχασει.... Επισης εχω ξεχασει τα στοιχεια του λογαριασμου και την απαντηση στην ερωτηση ασφαλειας τι μπορω να κανω;(το κινητο εχει το πιο προσφατο λειτουργικο) Φλασαρεις με seus. Φυσικα θα τα χασεις ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimhsjr Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ευχαριστω πολυ!!:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχω βρει αυτόν τον οδηγό που μπορείς να κάνεις root στην 4.0.4 χωρίς downgrade. Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης τα δεδομένα (φωτό / μουσική / μηνύματα / τηλέφωνα / ρυθμίσεις / apps) χάνονται κατά το rooting; Το κινητό μου έχει το 4.1.B.0.431 αλλά βλέπω ότι υπάρχει και το 4.1.B.0.587 το οποίο δεν έχει έρθει ποτέ για να κάνω update, οπότε θα μπορώ να το βάλω αν γίνω root. Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγώ δεν έχω κάνει κάποια άλλη ρύθμιση και δουλεύει εμφανώς ταχύτερα...βγες έξω στον δρόμο και δοκίμασε την εφραμογή gps που έχεις και ενημέρωσέ μας για τα αποτελέσματα... Καλησπέρα, μετά από μισή ώρα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων δεν βρήκε κανένα δορυφόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχω βρει αυτόν τον οδηγό που μπορείς να κάνεις root στην 4.0.4 χωρίς downgrade. Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης τα δεδομένα (φωτό / μουσική / μηνύματα / τηλέφωνα / ρυθμίσεις / apps) χάνονται κατά το rooting; Το κινητό μου έχει το 4.1.B.0.431 αλλά βλέπω ότι υπάρχει και το 4.1.B.0.587 το οποίο δεν έχει έρθει ποτέ για να κάνω update, οπότε θα μπορώ να το βάλω αν γίνω root. Οκ ο οδηγός έγινε root χωρίς να κάνω downgrade. Τώρα όμως πως φλασάρω στην 4.1.B.0.587; Θα είμαι ακόμα root; Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Καλησπέρα, μετά από μισή ώρα στην παραλία των Αγίων Αποστόλων δεν βρήκε κανένα δορυφόρο. Στο δικό μου mini, έκανε 5-10 λεπτά να βρει δορυφόρο...τώρα σε 20-30 δεύτερα είναι εντάξει (χρησιμοποιώ sygik, mireo, navigon και copilot..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Στο δικό μου mini, έκανε 5-10 λεπτά να βρει δορυφόρο...τώρα σε 20-30 δεύτερα είναι εντάξει (χρησιμοποιώ sygik, mireo, navigon και copilot..) Μπορείς να μου πεις ποιόν κερνελ και ποια ρομ χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Kernel 2.6.32.9 και ρομ 4.0.2.A.0.62, εννοείται ότι είμαι root και εννοείται ότι δεν ξεφεύγω από την GB.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Kernel 2.6.32.9 και ρομ 4.0.2.A.0.62, εννοείται ότι είμαι root και εννοείται ότι δεν ξεφεύγω από την GB.. Ευχαριστώ, μήπως έχεις κάποιο link για να κατεβάσω τη ρομ που έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27376024&postcount=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPHLIOS Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ρίξε μια ματιά εδώ.. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27376024&postcount=3 Ευχαριστώ πολύ, με τη πρώτη ευκαιρία θα τα δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παίδες πως γίνεται να επαναφέρουμε τα πάντα stock στο mini; Τώρα του φίλου μου έχει custom rom χωρίς εκείνα τα "περίεργα" unlocks κλπ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Παίδες πως γίνεται να επαναφέρουμε τα πάντα stock στο mini; Τώρα του φίλου μου έχει custom rom χωρίς εκείνα τα "περίεργα" unlocks κλπ...:) Κατεβαζεις το seus στο πισι και κανεις επιδιορθωση λογισμικου. Φυσικα χανεις τα παντα εκτος απο αυτα που εχεις στην SD..γιαυτο παρε backup Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georges2012 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 εχω το mini pro και περασα android 4 απο seus και δεν μου αναγνωριζει την sim μηπως ξερετε τι μπορω να κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπέρα,μήπως έχουμε κάποια εφαρμογή για voice recording για mini,κατά προτίμηση δωρεάν. ευχαριστώ εκ'των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπέρα,μήπως έχουμε κάποια εφαρμογή για voice recording για mini,κατά προτίμηση δωρεάν. ευχαριστώ εκ'των προτέρων. Σε τηλεφωνικη κληση ή γενικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδιά έχω έξης πρόβλημα : στα καλά καθούμενα το κινητό μου κολλάει τελείως και κλείνει μόνο αλλά σε φάση που ξεθωριάζουν τα χρώματα και κάνει επανεκκίνηση μόνο του.Φοράω το radeon Kernel και η ρομ είναι βασισμένη στην επίσημη απλά είναι λίγο πειραγμένη.Γιατί μου το κάνει όμως αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 Παιδιά έχω έξης πρόβλημα : στα καλά καθούμενα το κινητό μου κολλάει τελείως και κλείνει μόνο αλλά σε φάση που ξεθωριάζουν τα χρώματα και κάνει επανεκκίνηση μόνο του.Φοράω το radeon Kernel και η ρομ είναι βασισμένη στην επίσημη απλά είναι λίγο πειραγμένη.Γιατί μου το κάνει όμως αυτό? Δοκιμασε μια με stock rom η αλλο kernel καλυτερα! Να δεις αν το συνεχισει.. Πρωτη φορα το ακουω το radeon και εχω το mini! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts