SkyHi Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Χωρίς ράδιο ρε γα#$το? Οι developers τι λένε? Θα διορθωθεί το πρόβλημα ή όχι? Τα υπόλοιπα όλα λειτουργούν κανονικά? GPS, λήψη-αναπαραγωγή 720p, wifi? Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Παιδια μιας κ σκεφτομαι να το παρω για τον αδελφο μου που ειναι φανταρος μπορειτε λιγο να μου πειτε τις εντυπωσεις σας απο την μπαταρια?? Το μονο θεμα που με απασχολει ειναι αυτο... Εναλλακτικα σκεφτομαι το defy mini που εχει μεγαλυτερη μπαταρια Αν έχεις όρεξη να περάσει κάποια custom rom δες την δική μου μπαταρία http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=screenshot2012091517072.png&res=landing Στο κινητό έχω Custom Rom Real ics 5.2 - rage kernel και SlaidyBoost Beta1 Tweak τα οποία όλα βρίσκονται στο xda αν ενδιαφέρεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Μου έχει κλειδώσει το κινητό στο αρχικό μοτίβο που έχει όταν ανοίγει. Υπάρχει τρόπος με κάποια αναβάθμιση να καταφέρω να το παρακάμψω και πως; Ευχαριστώ Πως ακριβως το καταφερες αυτο? Τι πηγες να κανεις και κολλησε? Λογικα θα ξεκλειδωνει αν περασεις με το seus το επισημο λογισμικο. Σε περιπτωση που εχεις ξεκλειδωσει bootloader θα πρεπει να τον ξανακλειδωσεις αλλιως το seus θα λεει το κινητο ειναι πειραγμενο δε το αναβαθμιζω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Χωρίς ράδιο ρε γα#$το? Οι developers τι λένε? Θα διορθωθεί το πρόβλημα ή όχι? Τα υπόλοιπα όλα λειτουργούν κανονικά? GPS, λήψη-αναπαραγωγή 720p, wifi? Πριν κανένα μήνα δούλευε. Κάθε εβδομάδα βγαίνει Update κι από κάποια φάση και μετά το χαλάσανε. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πολυκαταλάβει τι παίζει με το ράδιο και δε δουλεύει και τί ακριβώς θα γίνει, επειδή δεν το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως, οπότε δεν ασχολήθηκα κιόλας να διαβάσω. GPS κανονικά, Wi-Fi δουλεύει (η ισχύς του σήματος έτσι κι αλλιώς δεν ήταν καλή και σε stock ROM). 720p νομίζω δεν τραβάει. Αν έχεις όρεξη να περάσει κάποια custom rom δες την δική μου μπαταρία http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=screenshot2012091517072.png&res=landing Στο κινητό έχω Custom Rom Real ics 5.2 - rage kernel και SlaidyBoost Beta1 Tweak τα οποία όλα βρίσκονται στο xda αν ενδιαφέρεσαι. Το κινητό το χρησιμοποιείς ή το έχεις απλά ανοιχτό. Φιλικά το λέω έτσι, μην παραξηγηθώ, αλλά αυτό που βλέπω δε γίνεται. 2 μέρες "χρήσης" και στο 50% ακόμα; Δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Το κινητό το χρησιμοποιείς ή το έχεις απλά ανοιχτό. Φιλικά το λέω έτσι, μην παραξηγηθώ, αλλά αυτό που βλέπω δε γίνεται. 2 μέρες "χρήσης" και στο 50% ακόμα; Δε γίνεται. Γινεται.... δες το ss 11% screen ;) μονο phone :X Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Ολά γίνονται. Το τελευταίο tweak που πέρασα έκατσε πολύ καλά με την ρομ. Εκανα πολά τηλέφωνα όπως βλέπεις στο 31% , αρκετά sms και ελάχιστο Wifi 2% το οποίο δε φαίνεται στο ss. Φωτεινότητα όχι αυτόματη , αλλά περίπου στο 15-20%. Απο την τελευταία φόρτιση δεν σύνδεσα το κινητό στο usb για να πάρει έστω και ελάχιστη φόρτιση. 1 λεπτό μόνο για περάσω το ss στο pc Y.Γ. Για όσουν ενδιαφέρονται μόλις σηκώθηκε στο xda καθαρή JB rom , χωρίς bugs όπως φαίνεται για το κινητό μας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1889699 Θα την δοκιμάσω αργότερα και θα αναφέρω σχετικά. Edited September 16, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Ποση ωρα ειχες ανοικτη οθονη? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Δε μπορώ να σου πώ ακριβώς. Αρκετά πάντως. Πιστεύω η διαφορά είναι λόγω της φωτεινότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Y.Γ. Για όσουν ενδιαφέρονται μόλις σηκώθηκε στο xda καθαρή JB rom , χωρίς bugs όπως φαίνεται για το κινητό μας. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1889699 Θα την δοκιμάσω αργότερα και θα αναφέρω σχετικά. Περιμένω εναγωνίως!!! :food::w00t: Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Περιμένω εναγωνίως!!! :food::w00t: Οποιος το δοκιμασει παρακαλω ας μας πει εντυπωσεις! Εγω προς το παρον εχω βολευτει με το real ICS 4.1 και αποφευγω τα πολλα πειραματα. Παντως δεν πρεπει να εχει καμια τρελη διαφορα το android 4.1 απο οσο ξερω η πιο σημαντικη βελτιωση ειναι στο animation του μενου που εχει πιο ομαλες μεταβασεις κλπ. Επισης απο οσο ξερω δεν προκειται να βγει επισημη αναβαθμιση σε android 4.1 απο τη sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisjunior Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Οποιος το δοκιμασει παρακαλω ας μας πει εντυπωσεις! Εγω προς το παρον εχω βολευτει με το real ICS 4.1 και αποφευγω τα πολλα πειραματα. Παντως δεν πρεπει να εχει καμια τρελη διαφορα το android 4.1 απο οσο ξερω η πιο σημαντικη βελτιωση ειναι στο animation του μενου που εχει πιο ομαλες μεταβασεις κλπ. Επισης απο οσο ξερω δεν προκειται να βγει επισημη αναβαθμιση σε android 4.1 απο τη sony. 4,1 εγώ έχω διαβάσει θα βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μάγκες, βοήθεια. Σε Xperia mini Pro με "μαμά" ICS (4.0.4) στο άσχετο την άκουσε το κινητό και δεν συνεργάζεται με το hardware keyboard. Κολλάει και δεν πάει ούτε σε home screen ούτε κλείνει κάν. Εβγαλα μπαταρία, το ίδιο. Any ideas?? Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Μάγκες, βοήθεια. Σε Xperia mini Pro με "μαμά" ICS (4.0.4) στο άσχετο την άκουσε το κινητό και δεν συνεργάζεται με το hardware keyboard. Κολλάει και δεν πάει ούτε σε home screen ούτε κλείνει κάν. Εβγαλα μπαταρία, το ίδιο. Any ideas?? κανεις επαναφορα με seus και ελπιζεις το προβλημα να ειναι sw και οχι hw... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 κανεις επαναφορα με seus και ελπιζεις το προβλημα να ειναι sw και οχι hw... Το πληκτρολόγιο δουλεύει, αλλά με καθυστέρηση και οχι συνέχεια. Φαίνεται για sw. Επαναφορά λες να κάνω ή να τα σβήσω όλα και να το ξαναπεράσω; Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Το πληκτρολόγιο δουλεύει, αλλά με καθυστέρηση και οχι συνέχεια. Φαίνεται για sw. Επαναφορά λες να κάνω ή να τα σβήσω όλα και να το ξαναπεράσω; Εγω θα εκανα επαναφορα/διορθωση με Seus. Κρατα back ups γιατι θα τα χασεις ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εγω θα εκανα επαναφορα/διορθωση με Seus. Κρατα back ups γιατι θα τα χασεις ολα. Οκ! Thanks! Γενικά αυτόπου παθαίνει είναι οτι γίνεται unresponsive η οθόνη όταν "ανοίγω" το πληκτρολόγιο ( κάτι που δεν το έκανε πρίν βεβαίως). Θα το κάνω το απόγευμα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Ελπίζω να μην χρειαστώ το service της SE γιατί 1 φορά που τους χρειάστηκα φέρθηκαν σαν απατέωνες. Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris72gr Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Πως ακριβως το καταφερες αυτο? Τι πηγες να κανεις και κολλησε? Λογικα θα ξεκλειδωνει αν περασεις με το seus το επισημο λογισμικο. Σε περιπτωση που εχεις ξεκλειδωσει bootloader θα πρεπει να τον ξανακλειδωσεις αλλιως το seus θα λεει το κινητο ειναι πειραγμενο δε το αναβαθμιζω :worry: Το κινητό είναι της κοπέλας μου. Μπορείς να καταλάβεις την σχέση της, με την τεχνολογία :lol: Χρησιμοποίησε το μοτίβο για paswword (αυτό με τις εννέα κουκίδες που σχεδιάζεις κάτι για κωδικό). Τώρα το τηλέφωνο ζητάει αυτό το password και φυσικά δεν ξέρει τι είχε βάλει... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παρακάμπτει το υπάρχον λογισμικό και να κάνει εγκατάσταση νεότερης έκδοσης; Ξέρω ότι υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουν κάποια καταστήματα που ασχολούνται με αυτά, αλλά έλεγα μήπως μπορώ να το γλιτώσω αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο παρακαλώ ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Το κινητό είναι της κοπέλας μου. Μπορείς να καταλάβεις την σχέση της, με την τεχνολογία :lol: Χρησιμοποίησε το μοτίβο για paswword (αυτό με τις εννέα κουκίδες που σχεδιάζεις κάτι για κωδικό). Τώρα το τηλέφωνο ζητάει αυτό το password και φυσικά δεν ξέρει τι είχε βάλει... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παρακάμπτει το υπάρχον λογισμικό και να κάνει εγκατάσταση νεότερης έκδοσης; Ξέρω ότι υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσουν κάποια καταστήματα που ασχολούνται με αυτά, αλλά έλεγα μήπως μπορώ να το γλιτώσω αυτό. Αν γνωρίζει κάποιος τον τρόπο παρακαλώ ας βοηθήσει. επαναφορα λογισμικου με pc companion η seus.περναει το τελευταιο λογισμικο και ειναι σαν να ανοιγει το τηλεφωνο για πρωτη φορα:) τα κατεβαζεις στον υπολογιστη,συνδεεις το κινητο και απλα ακολουθεις τα βηματα που ζηταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvom Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα Παιδιά, Από προχθές είμαι και εγώ κάτοχος xperia mini st15i και από χθες αντιμετώπισα το πρόβλημα με τα κουμπιά στην οθόνη είμαι με έκδοση που είχε το κινητό .062 2.3.4 δλδ , το πήγα σήμερα στο service για αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι στην έκδοση που είχα βέβαια μου σβήστηκαν όλα μαζί φαίνεται να έφυγε και το πρόβλημα ,ξέρεις κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση σε 4.0 ώστε να ήμαστε πιο σίγουροι για την λύση του προβλήματος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπέρα Παιδιά, Από προχθές είμαι και εγώ κάτοχος xperia mini st15i και από χθες αντιμετώπισα το πρόβλημα με τα κουμπιά στην οθόνη είμαι με έκδοση που είχε το κινητό .062 2.3.4 δλδ , το πήγα σήμερα στο service για αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι στην έκδοση που είχα βέβαια μου σβήστηκαν όλα μαζί φαίνεται να έφυγε και το πρόβλημα ,ξέρεις κανείς πότε θα γίνει αναβάθμιση σε 4.0 ώστε να ήμαστε πιο σίγουροι για την λύση του προβλήματος ? Μην τρελαίνεσαι να κάνεις την αναβάθμιση. Και εμένα είχε το πρόβλημα που αναφέρεις και αφού διορθώθηκε στο service center δεν το ξαναπαρουσίασε εδώ και 6 μήνες. Και το καλοκαίρι έφαγε τρελές θερμοκρασίες το κινητό, χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό. Πιστεύω να σου έχει διορθωθεί. Η αναβάθμιση στο 4.0 έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, αλλά δε θα σου τη συνιστούσα, γιατί δεν προσφέρει και τίποτα ουσιαστικό παραπάνω και έτσι όπως την έχει "περιποιηθεί" η sony ericsson την έχει κάνει βαριά και γεμάτη bugs. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panvom Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση , το έχω ακούσει και εγώ για την 4 ότι είναι αρκετά πιο βαριά χωρίς πολλές αλλαγές ,απλά το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν μου έκαναν αναβάθμιση αλλά λογικά recovery μόνο με προβληματίζει ,με την έννοια ότι το Σ/Κ που είχα ανάγκη το κιν μου έκανε αυτά τα νερά λογικά έχω την εντύπωση ότι θα ξανά έχω πρόβλημα , γνωρίζει κανείς τι κάνουν στα service ?(λογικά έχουν το sus και κάνουν repair ) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 (edited) Οκ! Thanks! Γενικά αυτόπου παθαίνει είναι οτι γίνεται unresponsive η οθόνη όταν "ανοίγω" το πληκτρολόγιο ( κάτι που δεν το έκανε πρίν βεβαίως). Θα το κάνω το απόγευμα και θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Ελπίζω να μην χρειαστώ το service της SE γιατί 1 φορά που τους χρειάστηκα φέρθηκαν σαν απατέωνες. Σε συνέχεια της Οδύσσειας για να επναφέρω το κινητό σημειώνω: - Δεν έχω επιλογή στο PC companion για να κανω backup and restore (δεν με πειράζει , οτι χρειάζομαι είναι saved στην SD card. - Ενώ στο site λέει οτι η τελευταία έκδοση είναι η 4.1.B.0.587 και εγώ έχω την 4.1.B.0.431, δεν κάνει update μέσω SEUS (στο PC companion λέει οτι έχει θέμα με τον server που είναι μονίμως currently unavailable...). Τι κάνω τώρα; :worry: Edited September 17, 2012 by manchester777 Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Καλησπερα Μια ερωτηση Εχει η αδερφη μου ενα xperia mini pro.. Εχει το .062 πανω.. Ξεκλειδωσα τον bootloader. Μπορω να περασω με το Flashtool την (4.1.B.0.431), μαμα official, και επειτα να κανω root και τα σχετικα? Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patheraw Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση , το έχω ακούσει και εγώ για την 4 ότι είναι αρκετά πιο βαριά χωρίς πολλές αλλαγές ,απλά το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν μου έκαναν αναβάθμιση αλλά λογικά recovery μόνο με προβληματίζει ,με την έννοια ότι το Σ/Κ που είχα ανάγκη το κιν μου έκανε αυτά τα νερά λογικά έχω την εντύπωση ότι θα ξανά έχω πρόβλημα , γνωρίζει κανείς τι κάνουν στα service ?(λογικά έχουν το sus και κάνουν repair ) :confused: μην αγχωνεσαι!στο σερβις που το πηγες σου ξαναπερασαν το λογισμικο και εκαναν διαβαθμιση (καλιμπραρισμα)οθονης.το ξερω απο προσωπικη εμπειρια(το ειχα παει και εγω με το ιδιο προβλημα).δεν μου ξαναεκανε προβλημα απο τοτε. οσο για την 4 αν κανεις καθαρη εγκατασταση δεν θα ειναι αργη.και επισης η αισθηση το οτι εκει πλεον(στην 4),οπως φαινεται, το προβλημα εχει επιλυθει οριστικα, δεν συγκρινεται με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλησπερα Μια ερωτηση Εχει η αδερφη μου ενα xperia mini pro.. Εχει το .062 πανω.. Ξεκλειδωσα τον bootloader. Μπορω να περασω με το Flashtool την (4.1.B.0.431), μαμα official, και επειτα να κανω root και τα σχετικα? Αυτό θα με ενδιέφερε και μένα.... :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts