konstantinoslp Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Οπως και ναχει,ακομα και αν συμβεί αυτό που λετε και δεν ξαναεμφανισει την ενημέρωση.απλα το συνδέετε 2 λεπτα με το πισι και τσεκάρετε αν εχει έρθει νέα ενημέρωση.(μεσω SEUS ή companion) sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Δεν γινεται τίποτα το εβαλα λαθος 20 φορές αλλα τίποτα ...( (ή βγάζεις μπαταρία να έχει κολήσει), κρατάς πατημένο το home και πατάς power on)Εκανα και αυτο αλλα πάλι τίποτα !!! Για να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα για όποιον τυχόν το πάθει, όντως σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις με κρυφή ερώτηση η το google log in σου μετά από 10 περίπου προσπάθειες - το δοκίμασα ο ίδιος πριν απο λίγο, στη 10η περίπου προσπάθεια το st15 σε "κλειδώνει" για 15 δευτερόλεπτα, στα οποία δίνει τις δύο επιλογές ξεκλειδώματος... οπότε αν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο με το google log in σου, δεν χρειάζεται φλασάρισμα με SEUS, ενώ αν όχι :rolleyes:, τότε χαλάλι και το φλασάρισμα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxen Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλησπέρα, Μετα το x10 mini το οποίο είναι καταπληκτηικό κινητό αλλα του έλειπαν κάποια πραγματάκια τα οποία τα έχει το καλύτερο κινητό για μένα το mini μου. Αλλα έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία, έχω συνέχεια το internet ανοιχτο και σερφάρω καμια ωρίτσα. Να μιλάω στο κινητό κανα τέταρτο και κρατάει μόνο μία μέρα. Πίστευα πως αφου έχει μεγαλύτερη μπαταρία θα κρατούσε περισσότερο. Και σε σας μια μέρα κρατάει? Επίσης το root αξίζει? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλησπέρα, Μετα το x10 mini το οποίο είναι καταπληκτηικό κινητό αλλα του έλειπαν κάποια πραγματάκια τα οποία τα έχει το καλύτερο κινητό για μένα το mini μου. Αλλα έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία, έχω συνέχεια το internet ανοιχτο και σερφάρω καμια ωρίτσα. Να μιλάω στο κινητό κανα τέταρτο και κρατάει μόνο μία μέρα. Πίστευα πως αφου έχει μεγαλύτερη μπαταρία θα κρατούσε περισσότερο. Και σε σας μια μέρα κρατάει? Επίσης το root αξίζει? Ευχαριστώ. Με κανονική χρήση όπως λες, θα έπρεπε να σου κρατάει 2 μέρες και κάτι, αν έχεις autokill task manager καλύτερα να το σβήσεις, επίσεις πρόσεξε και για πολλές εφαρμογές που τρέχουν άσκοπα στο παρασκήνιο να τις τερματίζεις και είσαι εντάξει, ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλησπέρα, Μετα το x10 mini το οποίο είναι καταπληκτηικό κινητό αλλα του έλειπαν κάποια πραγματάκια τα οποία τα έχει το καλύτερο κινητό για μένα το mini μου. Αλλα έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία, έχω συνέχεια το internet ανοιχτο και σερφάρω καμια ωρίτσα. Να μιλάω στο κινητό κανα τέταρτο και κρατάει μόνο μία μέρα. Πίστευα πως αφου έχει μεγαλύτερη μπαταρία θα κρατούσε περισσότερο. Και σε σας μια μέρα κρατάει? Επίσης το root αξίζει? Ευχαριστώ. η μπαταρια γενικα ειναι το πιο υποκειμενικο πραγμα,για μενα.παιζουν παρα πολλα πραγματα ρολο.κυριως η φωτεινοτητα. το οτι εχει μεγαλυτερη μπαταρια απο το χ10 μινι δεν σημαινει κατι.γιατι μπορει να μεγαλωσε η μπαταρια αλλα μαζι μαυτην μεγαλωσε και η οθονη και ο επεξεργαστης και οι μνημες.και ολα...;) δοκιμασε να βαλεις στα μισα την φωτεινοτητα για αρχη. ναι,το ρουτ αξιζει 100% για πολλους και διαφορους λογους.για περισσοτερες πληροφοριες,μπες και ριξε μια ματια στον οδηγο του zxr στην υπογραφη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Καλησπέρα, Μετα το x10 mini το οποίο είναι καταπληκτηικό κινητό αλλα του έλειπαν κάποια πραγματάκια τα οποία τα έχει το καλύτερο κινητό για μένα το mini μου. Αλλα έχω ένα θεματάκι με την μπαταρία, έχω συνέχεια το internet ανοιχτο και σερφάρω καμια ωρίτσα. Να μιλάω στο κινητό κανα τέταρτο και κρατάει μόνο μία μέρα. Πίστευα πως αφου έχει μεγαλύτερη μπαταρία θα κρατούσε περισσότερο. Και σε σας μια μέρα κρατάει? Επίσης το root αξίζει? Ευχαριστώ. αυτο που καταναλωνει επισης πολυ μπαταρια ειναι το να το εχεις μονιμος στο 3G δικτυο... Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Αμα κανω unlock το bootloader μετα θα μπορω να εχω την stock rom ετσι ωστε να μπει η ICS στο κινητο μου μεσο του companio...δηλαδη με λιγα λογια η συσκευη θα υποστιριζετε απο την SE η θα ειναι στο δικο μου ελεος; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 (edited) Για να αποκαταστήσουμε την πραγματικότητα για όποιον τυχόν το πάθει, όντως σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσεις με κρυφή ερώτηση η το google log in σου μετά από 10 περίπου προσπάθειες - το δοκίμασα ο ίδιος πριν απο λίγο, στη 10η περίπου προσπάθεια το st15 σε "κλειδώνει" για 15 δευτερόλεπτα, στα οποία δίνει τις δύο επιλογές ξεκλειδώματος... οπότε αν το τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο με το google log in σου, δεν χρειάζεται φλασάρισμα με SEUS, ενώ αν όχι :rolleyes:, τότε χαλάλι και το φλασάρισμα.......... Εμένα τίποτα δεν μου έβγαλε στις 30 φορες !Anyway αφού έκανα το φλασάρισμα δεν πειράζει !!! Edited February 7, 2012 by spyrossss Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Είναι δυνατόν να συνδεθεί το κινητό με ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντικι??? Το έχει δοκιμάσει κανείς??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Είναι δυνατόν να συνδεθεί το κινητό με ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντικι??? Το έχει δοκιμάσει κανείς??? Θεωρώ πως ναι, αν κρίνω από την υπογραφή του konstantinoslp, οπότε θα σε ενημερώσει λογικά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Υπάρχει καμια custom rom για το xperia mini ?? Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω το καλωδιο το οποιο δουλευει σαν tv-out για καποια κινητα Sony-Ericsson? Το βαζεις στο usb του τηλεφωνου και εχει εξοδο HDMI! http://www.skroutz.gr/c/585/kalodia-dedomenwn.html?keyphrase=IM820+ Ειναι το xperia mini συμβατο με κατι τετοιο? Στα ολα τα site που το βρηκα εχει ως συμβατα τηλεφωνα το xperia pro και το neo. Σε αυτο εδω το καταστημα ομως εχει το x10 mini στα συμβατα τηλεφωνα επισης σε αλλο site ελεγε οτι και το x8 ειναι συμβατο αρα θα πρεπει να παιζει και με το δικο μας! http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/HDMI-Data-Cable-Sony-Ericsson-IM820.aspx http://www.extreme-mobile.gr/p.Sony-Ericsson-HDMI-Cable-IM820-Xperia-X10-Xperia-X10-mini-Xperia-Pro-Xperia-Arc-X12-Neo-Aspen-Yendo.567091.html Edited February 8, 2012 by kostass123 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Υπάρχει καμια custom rom για το xperia mini ?? Εννοείται. Στο xda φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsmaster Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Είναι δυνατόν να συνδεθεί το κινητό με ασύρματο πληκτρολόγιο ή ποντικι??? Το έχει δοκιμάσει κανείς??? Ναι το έχω δοκιμάσει. Πληκτρολόγιο-ποντίκι και ποντίκι. Φλασάκι δεν δουλεύει, Βγάζει μηνυμα "συνδέθηκε μη υποστηριζόμενη συσκευή" Βέβαια υπάρχει μια επιπληρωμή εφαρμογή για το ARC νομίζω που λέει ότι βλέπει φλασάκι. Παράθεση www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Παιδιά πως γίνεται η επικόλληση ενός κειμένου πχ στο fb;προσπάθησα να κάνω αντιγραφή ένα url και μετά να το κάνω επικόλληση κάπου αλλά δε γινόταν όσο κι αν έψαξα!δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για το xperia το pro:κι επίσης έχουμε τέτοια κινητά και δεν υποστηρίζουν .wma αρχεία;ΕΛΕΟΣ υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα να κατεβάσω για να τα αναγνωρίζει; Edited February 8, 2012 by zizu21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Παιδιά πως γίνεται η επικόλληση ενός κειμένου πχ στο fb;προσπάθησα να κάνω αντιγραφή ένα url και μετά να το κάνω επικόλληση κάπου αλλά δε γινόταν όσο κι αν έψαξα!δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για το xperia το pro:κι επίσης έχουμε τέτοια κινητά και δεν υποστηρίζουν .wma αρχεία;ΕΛΕΟΣ υπάρχει κανένα καλό πρόγραμμα να κατεβάσω για να τα αναγνωρίζει; πατας παρατεταμενα σε ενα url και σου λεει επιλογη λεξης.επιλεγεις ο,τι θες (πορτοκαλι) και μετα παλι παρατεταμενα και επιλεγεις αντιγραφη. δοκιμασε τον player pro. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μέχρι την αντιγραφή το καταφέρνω μετά στην επικόλληση δεν μου έβγαζε τίποτα!:// Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 για να φλασαρω μια ρομ πρεπει να ειμαι ροοτ; και εχει βγει τροπος για ροοτ σε .62; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 για να φλασαρω μια ρομ πρεπει να ειμαι ροοτ; και εχει βγει τροπος για ροοτ σε .62; Αν εννοείς να φλασάρεις custom ROM, να ξεκλειδώσεις τον bootloader χρειάζεσαι από το site της SE που βέβαια αυτό πιθανόν να σε οδηγήσει σε απώλεια της εγγύησής σου. Λέω "πιθανόν" γιατί απ' όσο το έψαξα δεν είναι 100% σίγουρο/ξεκάθαρο. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 ok καταλαβα ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου;) Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μέχρι την αντιγραφή το καταφέρνω μετά στην επικόλληση δεν μου έβγαζε τίποτα!:// πατας παρατεταμενα και δεν σου βγαζει επιλογη για επικολληση;; για να φλασαρω μια ρομ πρεπει να ειμαι ροοτ; και εχει βγει τροπος για ροοτ σε .62; ναι στο 1. οχι στο 2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Εννοείται. Στο xda φυσικά. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Πως γίνεται να επαναφέρω το κινητό μου στην 0.42 εκδοση?? Γιατί θέλω να το rootαρο Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomenos Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ναι το έχω δοκιμάσει. Πληκτρολόγιο-ποντίκι και ποντίκι. Φλασάκι δεν δουλεύει, Βγάζει μηνυμα "συνδέθηκε μη υποστηριζόμενη συσκευή" Βέβαια υπάρχει μια επιπληρωμή εφαρμογή για το ARC νομίζω που λέει ότι βλέπει φλασάκι. Το ποντίκι και το πληκτρολόγιο τα συνέδεσες ενσύρματα, ή μέσω Bluetooth, και πως ακριβώς το έκανες, γιατί εγώ δεν έβγαλα άκρη... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Να πω καλησπέρα κι εδώ στην παρέα! Είχα 2 αναβαθμίσεις και με την μια πήρα το Mini (με την άλλη λέω να πάρω το Ray αν και δεν έχουν τεράστιες διαφορές). Είχα το x10pro ως δεύτερη συσκευή και η αλήθεια είναι πως πέραν από τα χαρτιά - που δεν το συζητούσε κανείς - και στην πράξη η διαφορά είναι χαοτική. Ωραία συσκευή. Πολύ ωραία. Όποιος τη σκέφτεται τη μετάβαση..να μην τη σκέφτεται. Μόνο που έχει πιο χαμηλό ηχείο αλλά μικρό το κακό.. Πάντως στην κατηγορία του είναι η καλύτερη επιλογή μαζί με το neo V (που όμως δεν φέρνει η Cosmote με την οποία δεσμευόμουν). Μέχρι την αντιγραφή το καταφέρνω μετά στην επικόλληση δεν μου έβγαζε τίποτα!:// Παρατεταμένο πάτημα εκεί που θες και θα σου βγάλει επιλογή επικόλλησης εφόσον έχεις κάνει αντιγραφή ή αποκοπή. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts