Jump to content

Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro

itsosse
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εκανα μια τεραστια βλακια με το τηλεφωνο...ηθελα να κανω downgrade το στην .42 οπως ειχε αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα οπου ο zxr εδωσε αυτο: ''Υπάρχει. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3940354#post3940354 ''

Εκανα τα εξης βηματα:

κατεβασα το flashtool και μετα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19808360&postcount=3

για να το κανω downgrade...ομως αποτι καταλαβα κατι πρεπει να εκενα λαθος και κατεστεψα το λογισμικο του κινιτου αφου το κινητο οταν ανοιγει η οθονη ειναι μαυρη και το μονο που αναβει ειναι το κουμπι back(capacitiv)...

Προσπαθησα να κανω επιδιωρθοση αλλα δεν τα καταφερα επειδη το κινητο δεν μπορω να το βαλω στο mode που ειναι αναμενο το led σε μπλε ετσι ωστε να γινει η επιδιορθοση...

Σας παρακαλω βοηθιστε ειναι επιγον...ουτε μηνας δεν ειναι που το εχω παρει :cry:

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πως καταργω εφαρμογές που έχω κατεβάσει αλλά μέσω κινητού δε με αφήνει.κατέβασα ενημέρωση του flash player και τώρα έχει κάτσει στο μενου το flash player shettings και δε λέει να φύγει...

Παιδια εκανα μια τεραστια βλακια με το τηλεφωνο...ηθελα να κανω downgrade το στην .42 οπως ειχε αναφερθει σε προηγουμενη σελιδα οπου ο zxr εδωσε αυτο: ''Υπάρχει. Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3940354#post3940354 ''

Εκανα τα εξης βηματα:

κατεβασα το flashtool και μετα αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19808360&postcount=3

για να το κανω downgrade...ομως αποτι καταλαβα κατι πρεπει να εκενα λαθος και κατεστεψα το λογισμικο του κινιτου αφου το κινητο οταν ανοιγει η οθονη ειναι μαυρη και το μονο που αναβει ειναι το κουμπι back(capacitiv)...

Προσπαθησα να κανω επιδιωρθοση αλλα δεν τα καταφερα επειδη το κινητο δεν μπορω να το βαλω στο mode που ειναι αναμενο το led σε μπλε ετσι ωστε να γινει η επιδιορθοση...

Σας παρακαλω βοηθιστε ειναι επιγον...ουτε μηνας δεν ειναι που το εχω παρει :cry:

δοκιμασες επαναφορα με SEUS?

πως καταργω εφαρμογές που έχω κατεβάσει αλλά μέσω κινητού δε με αφήνει.κατέβασα ενημέρωση του flash player και τώρα έχει κάτσει στο μενου το flash player shettings και δε λέει να φύγει...

αυτες οι εφαρμογες για να καταργηθουν,θελουν να εισαι rooted.και τις σβηνεις με titanium back up.αλλα αμα σβησεις συγκεκριμενα τα settings του flash δεν ξερω τι επιπτωσεις θα εχει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασες επαναφορα με SEUS?

Αφου το κινητο δεν μπενει σε fastboot mode αλλιος θα γινοταν και με το companion...

EDIT:Τελικα το εντοπισε αλλα μου λεει ''Δεν υπαρχει διαθεσιμο νεο λογισμικο για το τηλεφωνο σας''

Edited by wertyo

ναι αλλα και παλι τα ιδια μου βγαζει

οκ παιδια το εφτιαξα το προβλημα ηταν στο SEUS το απεγκατεστησα απο το λαπτοπ και το ξανα εκανα εγκατασταση και δουλεψε.

ευχαριστω παντως

Αφου το κινητο δεν μπενει σε fastboot mode αλλιος θα γινοταν και με το companion...

EDIT:Τελικα το εντοπισε αλλα μου λεει ''Δεν υπαρχει διαθεσιμο νεο λογισμικο για το τηλεφωνο σας''

''Δεν υπαρχει διαθεσιμο νεο λογισμικο για το τηλεφωνο σας'' στο PC Companion...

Στο SEUS μπορείς να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (σαν να κάνεις format στο PC φαντάσου το...)

Δοκίμασέ το, κάτι ξέρουμε που επιμένουμε. Αν το κάνεις λογικά θα είσαι OK.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/satio?cc=gr&lc=el

''Δεν υπαρχει διαθεσιμο νεο λογισμικο για το τηλεφωνο σας'' στο PC Companion...

Στο SEUS μπορείς να κάνεις και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (σαν να κάνεις format στο PC φαντάσου το...)

Δοκίμασέ το, κάτι ξέρουμε που επιμένουμε. Αν το κάνεις λογικά θα είσαι OK.

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/satio?cc=gr&lc=el

Μα και που επιμενω δεν λεω παραλογα πραγματα...με το seus το εκενα...εκτως αν υπαρχει ξεχωριστη επιλογη για επιδιορθοση οπως το pc companion...

Μα και που επιμενω δεν λεω παραλογα πραγματα...με το seus το εκενα...εκτως αν υπαρχει ξεχωριστη επιλογη για επιδιορθοση οπως το pc companion...

Όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω κ θα σου πω, εκτός κ αν με προλάβει κάποιος άλλος.

φιλε μου δοκιμασε και αυτο εδω http://www.box.com/s/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

φιλε μου δοκιμασε και αυτο εδω http://www.box.com/s/4n7al2mt91vy7r1f9qr5

κυκλοφορει το link μου βλεπω!:lol::lol:

φιλε wertyo τωρα συνεδεσα με seus και μου βρηκε νεο,διαθεσιμο λογισμικο...εννοειται δεν το περασα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα γιατι να μην βρισκει εμενα...ξερει κανεις αν μπορω με καποιο manual τροπο να περασω ξανα την εκδοση .42 ή .62 ;

κυκλοφορει το link μου βλεπω!:lol::lol:

φιλε wertyo τωρα συνεδεσα με seus και μου βρηκε νεο,διαθεσιμο λογισμικο...εννοειται δεν το περασα..

ναι κανονικα το υποστηριζουμε :D

Μα γιατι να μην βρισκει εμενα...ξερει κανεις αν μπορω με καποιο manual τροπο να περασω ξανα την εκδοση .42 ή .62 ;

Υπομονή φιλέ μου, θα σου έρθει κ εσένα η αναβάθμιση κάποια στιγμή. Εγώ δεν δοκίμασα ακόμα να δω αν μου έχει έρθει.

Φίλε konstantinoslp, έχει κάποια διαφορά το δικό σου link από το επίσημο πού δίνω εγώ στα παιδιά???

Edited by grego_z

Υπομονή φιλέ μου, θα σου έρθει κ εσένα η αναβάθμιση κάποια στιγμή. Εγώ δεν δοκίμασα ακόμα να δω αν μου έχει έρθει.

Φίλε konstantinoslp, έχει κάποια διαφορά το δικό σου link από το επίσημο πού δίνω εγώ στα παιδιά???

το θεμα ειναι οτι την αναβαθμιση την ειχα κανει εγω μεσο του pc companion...γιατι τωρα να μην μου την εμφανιζει στο seus;

στο κατω κατω εγω μια επαναφορα θελω να κανω που εχω κανει κιαλη φορα και ξερω πως ειναι μεσο του pc companion...γιατι τωρα να μην μπορω και να μου λεει οταν παω να κανω την επαναφορα στο pc companion οτι εχω ηδη την πιο προσπατη εκδοση...ειναι λογικο;

EDIT:

Παιδια το εφτιαξααααα!!!!

Σας ευχαριστω ολους για της απαντισεις σας!!!

Τροπος:Το εφτιαξα ακριβος με τον τροπο που το χαλασα :p...δηλαδη μεσο του flashtool βρηκα ενα stock ftf αρχειο και το περασα...

Ηταν πολυ απλο...αλλα δεν εβρισκα με τιποτα την stock εκδοση :lol:

ευχαριστω και παλι :D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Οχι καμια νομιζω.ειναι η ιδια εκδοση.απλα προμοταρω το δικο μου!!χαχα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι καμια νομιζω.ειναι η ιδια εκδοση.απλα προμοταρω το δικο μου!!χαχα!

Ε τότε να σε βοηθήσω... από εδώ και πέρα (αν ξαναχρειαστεί) θα δίνω το δικό σου link...!!!!!! :lol::lol::lol::D

Παιδιά ο τόνος που είναι στο Xperia mini pro??

Κρατάς πατημένο το γράμμα.

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

Κρατάς πατημένο το γράμμα.

Σωστός... Δουλεύει σε landscape (το κινητό στο οριζόντιο με full qwerty πληκτρολόγιο).

Στο όρθιο δεν γνωρίζω γιατί δεν το έχω ψάξει (έχω το Smart Keyboard).

καλημέρα παιδία,

έχει κανένας πρόβλημα με το gps. καθυστερεί πάρα πολύ να κλειδώσει.

τι μπορεί να φταίει?

για το xperia mini

--------------------------------------

S 20 +

καλημέρα παιδία,

τι μπορεί να φταίει?

για το xperia mini

γενικά δεν είναι και το πιο γρήγορο νομίζω. Σε ένα review που διάβασα, κανά 3λεπτο... Στο δικό μου έχω παρατηρήσει ότι κάνει αρκετή ώρα αλλά μερικές φορές με ξαφνιάζει το πόσο γρήγορα πιάνει (επειδή συνήθως αργεί).

Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/

καλημέρα παιδία,

τι μπορεί να φταίει?

για το xperia mini

Όντως καθυστερεί :ninja:... θέλει λίγο παραπάνω χρόνο από το HTC Touch HD μου, αλλά δεν είναι τραγικά τα πράγματα.

καλημέρα παιδία,

τι μπορεί να φταίει?

για το xperia mini

αν θες κατεβασε αυτη την εφαρμογη ισως σε βοηθησει https://market.android.com/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2&hl=en

ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact

Success doesn't come to you... you go to it.

Στο UOT kitchen επιλέγω για τη status bar να μου εμφανίζει και τα quick settings αλλά τσίφος! Γιατί ? Παίζει κάποιο τρικ ή κάποιο ξεχωριστό αρχείο που πρέπει να κάνω εγκατάσταση?

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia mini και mini Pro