BMW116i Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Πάτα το μεσαίο πλήκτρο home. Εκεί θα σου εμφανιστούν οι εφαρμογές που τρέχουν πισώ και τις κλείνεις εσύ χειροκίνητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Γεια σας παιδια.Εχω το μινι και οταν πρωτοβγηκε η αναβαθμιση σε 4.0.4 την εκανα αμεσως.Πριν λιγες μερες ξαναπερασα την 2.3 και η μπαταρια του κινητου με την ιδια χρηση κραταει μιαμιση μερα περισσοτερο.Παρατηρησατε εσεις τοσο μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Λίγο ως πολύ, η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους (εκτός και άλλων , βεβαίως) που ξαναγύρισα στην αρχική έκδοση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Πάτα το μεσαίο πλήκτρο home. Εκεί θα σου εμφανιστούν οι εφαρμογές που τρέχουν πισώ και τις κλείνεις εσύ χειροκίνητα. Σε χιλιοευχαριστω,αυτο εψαχνα Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Από όλες αυτές τις εκδόσεις που διαβάζω, για το mini xperia mini pro U20i ποια είναι καλύτερη από άποψη αυτονομίας και συμβατότητας εφαρμογών; GINBERBREAD, KERNEL, ICS κλπ κλπ. Αν μπορεί κάποιος και έχει την καλοσύνη και το κουράγιο να μου τα εξηγήσει, θα του ήμουν υπόχρεος! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 (edited) Καλησπερα! Εχω ενα mini το οποιο ειναι εντελως νεκρο! Μονο το flashmode λειτουργει, βαζω κανονικα τα firmwares αλλα οταν παω να ανοιξω το κινητο δεν ανοιγει, απλα δονειται περιοδικα για οσο εχω πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης. Η ιστορια εχει ως εξης: Ο φιλος μου ειχε ξεκλειδωσει τον bootloader, εβαλε cm9 μετα ομως ηθελε να βαλει ξανα την official της sony. Του περασα την 2.3 της Sony, εκανε μια αναβαθμιση ota κι απο τοτε το κινητο ειναι στην κατασταση που περιγραφω. EDIT: Επρεπε να ξανακλεδωσω το bootloader και να φλασαρω την επισημη ROM. Edited January 14, 2013 by Hetfield89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Γεια σας παιδια.Εχω το μινι και οταν πρωτοβγηκε η αναβαθμιση σε 4.0.4 την εκανα αμεσως.Πριν λιγες μερες ξαναπερασα την 2.3 και η μπαταρια του κινητου με την ιδια χρηση κραταει μιαμιση μερα περισσοτερο.Παρατηρησατε εσεις τοσο μεγαλη διαφορα? ναι φιλε και εγω το παρατηρησα αυτο... και ειναι ενας λογος που δεν θελω να ξανα βαλω την 4,0,4 :( Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 ναι φιλε και εγω το παρατηρησα αυτο... και ειναι ενας λογος που δεν θελω να ξανα βαλω την 4,0,4 :( Κριμα παντως γιατι οπτικα η αναβαθμιση ηταν πολυ καλη.Αργοτερα θα ξανακανω μια προσπαθεια με την 4.0.4 γιατι καποιοι εχουν καλυτερη μπαταρια απ οτι με τη 2.3 και λεω μηπως εγω εκανα κατι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Εκείνο που βαρύνει είναι η ουσία..και στην ουσία, απλώς εξήγγειλαν την αναβάθμιση για μία συσκευή που ουδέποτε ήταν έτοιμη, μόνο και μόνο για να χαϊδέψουν τα αυτιά των καταναλωτών, αν και υπήρχε μία ισχνή προειδοποίηση για δυσλειτουργίες, που ουδείς έλαβε σοβαρά υπ' όψιν... Βέβαια, από την άλλη πάλι, υπήρχε σε αρκετούς το πρόβλημα της υπερθέρμανσης που έδωσε λαβές για κάκιστες εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manga1024 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Γεια σας παιδια.Εχω το μινι και οταν πρωτοβγηκε η αναβαθμιση σε 4.0.4 την εκανα αμεσως.Πριν λιγες μερες ξαναπερασα την 2.3 και η μπαταρια του κινητου με την ιδια χρηση κραταει μιαμιση μερα περισσοτερο.Παρατηρησατε εσεις τοσο μεγαλη διαφορα? καλησπερα.Μπορεις να μου πεις πως ξαναπερασες την προηγουμενη εκδοση?Απ pc companion πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Την ξαναπερασα με flashtool .Νομιζω υπαρχουν οδηγοι στο φορουμ να ακολουθησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sefis33 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) Κριμα παντως γιατι οπτικα η αναβαθμιση ηταν πολυ καλη.Αργοτερα θα ξανακανω μια προσπαθεια με την 4.0.4 γιατι καποιοι εχουν καλυτερη μπαταρια απ οτι με τη 2.3 και λεω μηπως εγω εκανα κατι λαθος. την ιδια αποψη εχω και εγω μαζι σου απλος αμα βρω μια ευκολη λυση με το ROOT θα την κανω και εγω.. αυτο το ROOT στο android 4 ************....................καντε κατι ρε παιδες :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Θα παρακαλέσω να προσέχουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε Edited January 18, 2013 by zxr Παράθεση Xiaomi Mi9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 (edited) την ιδια αποψη εχω και εγω μαζι σου απλος αμα βρω μια ευκολη λυση με το ROOT θα την κανω και εγω.. αυτο το ROOT στο android 4 ************** ....................καντε κατι ρε παιδες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695514 Edited January 18, 2013 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλησπερα! Εχω ενα mini το οποιο ειναι εντελως νεκρο! Μονο το flashmode λειτουργει, βαζω κανονικα τα firmwares αλλα οταν παω να ανοιξω το κινητο δεν ανοιγει, απλα δονειται περιοδικα για οσο εχω πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης. Η ιστορια εχει ως εξης: Ο φιλος μου ειχε ξεκλειδωσει τον bootloader, εβαλε cm9 μετα ομως ηθελε να βαλει ξανα την official της sony. Του περασα την 2.3 της Sony, εκανε μια αναβαθμιση ota κι απο τοτε το κινητο ειναι στην κατασταση που περιγραφω. EDIT: Επρεπε να ξανακλεδωσω το bootloader και να φλασαρω την επισημη ROM. Οταν εχεις ξεκλειδωσει bootloader κ κανεις ΟΤΑ αναβαθμιση brickαρει.λυνεται ομως,ψαξε στο XDA για FOTA unbrick.το φλασαρεις με το flashtool κ εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) καλησπερα, μπορει καποιος να προτεινει μια rom σε ics ή jb; Βασικα θελω να ειναι σταθερη και απο θεμα ταχυτητας αξιοπρεπης. φυσικα παρεα με κανεναν kernel.... :D Edited January 22, 2013 by fumantsu Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lianma Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 γειά σας. ψάχνω 2 μέρες για μπαταρία για xperia mini e10i (εσωτερική αυτή με το φισάκι ενσωματωμένο http://imageshack.us/photo/my-images/5/minibax.jpg/ Μήπως υπάρχει κάπου ? ευχαριστώ Παράθεση lianma Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) Παιδιά έχω πρόβλημα...όταν παίρνω τηλέφωνο έχει σταματήσει να κλείνει η οθόνη όταν είμαι κοντά στο τηλέφωνο...Κάποια σκέψη τι μπορεί να έχει πάθει ?? edit: ΑΚΥΡΟ έφτιαξε απο μόνο του...Μάλλον κάποιο σκάλωμα της στιγμής.... Τελικά το πρόβλημα με το φωτοΚύτταρο επανήλθε!δε ξέρω τι συμβαίνει! Edited January 25, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Για δοκίμασε μήπως στώσει με μια επανεκκίνηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 γειά σας. ψάχνω 2 μέρες για μπαταρία για xperia mini e10i (εσωτερική αυτή με το φισάκι ενσωματωμένο http://imageshack.us/photo/my-images/5/minibax.jpg/ Μήπως υπάρχει κάπου ? ευχαριστώ http://stellatech.com/sony-ericsson-e10i-x10-mini-battery-li-polymer-950mah,a,en,811226.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Για δοκίμασε μήπως στώσει με μια επανεκκίνηση. Το έχω κάνει ήδη 4-5 φορές αλλά ακόμα τίποτα!ενώ μέχρι το πρωί είχε στρώσει από χθες το βράδυ πάλι σήμερα τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Καλησπερα, αν και θα εχει υποθει πολλες φορες αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, λοιπον θελω να κανω root στο mini pro εχω την εκδοση 4.04 και αριθμος εκδοσης 4.1.Β.0.587. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα link εγω βρηκα αυτο ειναι σωστο; 3.7 Rooting για την έκδοση 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Το έχω κάνει ήδη 4-5 φορές αλλά ακόμα τίποτα!ενώ μέχρι το πρωί είχε στρώσει από χθες το βράδυ πάλι σήμερα τα ίδια! Κάτι δεν πάει καλά με τον αισθητήρα εγγύτητας. Αν συνεχίσει τότε μάλλον σου χρειάζεται μια επαναφορά με SEUS. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Με το SEUS θα χάσω μηνύματα επαφές κλπ;γιατί με το companion που ειπα θα το κάνω χθες αυτό μου έλεγε ότι θα σβηστούν όλα από το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Με το SEUS θα χάσω μηνύματα επαφές κλπ;γιατί με το companion που ειπα θα το κάνω χθες αυτό μου έλεγε ότι θα σβηστούν όλα από το τηλέφωνο! Ναι, αν κάνεις επαναφορά σβήνονται όλα. Αλλά αν κρατήσεις backup δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ναι αλλά δε μπορώ να κρατήσω back up μηνύματα και επαφες :/ δεν είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts