Daliar82 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ίσως κάτι πήγε στραβά στην εγκατάσταση της ICS, έκανες update ή clear install (επιδιόρθωση-αναφερθήκαμε σε αυτό λίγο πιο πίσω); Δεν έχω δει κάπου τα προβλήματα που αναφέρεις για την ICS..:) Περασαμε την rom απο το καταστημα και περασαμε την rom 2 φορες. Αφου το πηραμε απο την επισκευη το καναμε update σε ICS το δουλεψαμε για μια βδομαδα περιπου και επειδη ετρωγε τετοια σκαλωματα το πηγαμε και το ξαναπερασαν, αλλα παλι τα ιδια.... Πληρης απογοητευση με την συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 δηλαδη το παγωτο δεν τρεχει καλα στο μινι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 δηλαδη το παγωτο δεν τρεχει καλα στο μινι? Σίγουρα όχι καλύτερα απ'την GB, σαν να το βαραίνει λίγο. Κατά τ'άλλα έχει και τα καλά και τα κακά της, σημαντικό για μένα το ότι μου έφυγε το άγχος για τα πλήκτρα αφής.. έχει όμως και κάποια θεματάκια το παγωτό, με την κάμερα περισσότερο. Με μια ματιά λίγο πιο πίσω θα δεις πιο συγκεκριμένα πράγματα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin66 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 πριν 6 μηνες πηρα το xperia mini pro δεν αντιμετοπιζε προβλημα με το wifi συνδεοταν κανονικα.... αλλα εχω 2 εβδομαδες τωρα συνδεεται και σε δευτερολεπτα κανει αποσυνδεση και σαρωση...και ξανα τα ιδια!τι λυση μου προτεινετε? δεν ξερω τι να κανω.....επισης εχω και μια αναβαθμιση για το κινητο και δεν την εχω κανει ειναι η 4.0.2.Α.0.69 μηπως αν την κανω δεν θα εχει προβλημα?( δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα για το θεμα αυτο αλλα αν μπορειτε να μου απαντησετε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Τσεκαρε αν μηπως 8ελει αναβα8μιση το ρουτερ σου.Πολλες φορες ειναι αυτο μια αιτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin66 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 ευχαριστω για την απαντηση! αν και στο ρουτερ εχω κανει αναβαθμιση....μηπως θελει το τηλεφωνο αυτη την φορα αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ενώ έχω συνδεδεμένες επαφές με το facebook η φωτογραφία επαφής δεν εμφανίζεται καθόλου. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 το viber δουλευει παιδια στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 ευχαριστω για την απαντηση! αν και στο ρουτερ εχω κανει αναβαθμιση....μηπως θελει το τηλεφωνο αυτη την φορα αναβαθμιση? Στους ποιο πολλους με το ιδιο προβλημα φιλε εχω ακουσει οτι λυνοταν με την αναβα8μιση του ρουτερ.Σβησε το ρουτερ απο το κινητο σου και προσ8εσε το ξανα και δες το αποτελεσμα.Εμενα ετσι λυ8ηκε στο xperia mini pro που πηρα για 2η συσκευη. Φορας το ice cream? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα. Ο αδερφός έχει ένα mini προσπαθούμε μια εβδομάδα να το αναβαθμίσουμε σε ics μέσο του comapanion και κάθε φορά μας βγάζει σφάλμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα. Ο αδερφός έχει ένα mini προσπαθούμε μια εβδομάδα να το αναβαθμίσουμε σε ics μέσο του comapanion και κάθε φορά μας βγάζει σφάλμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει. Αναβαθμιση με SUS δοκιμασατε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 το viber δουλευει παιδια στο κινητο? Στην GB 2.3.4 μου δούλευε κανονικά, στην ICS δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. έχεις αναβαθμίσει στο παγωτό;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αναβαθμιση με SUS δοκιμασατε; Τι είναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Download SEUS Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Download SEUS Το αναβαθμίσαμε μέσο SEUS. Ευχαριστούμε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grego_z Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ... Δοκίμασε μέσα από το interface του router να αλλάξεις το κανάλι εκπομπής του Wi-Fi. Εμένα δουλεύει απροβλημάτιστα πλέον στο κανάλι 5 αν θυμάμαι καλά. Ψάξε λίγο και θα το βρείς. Δεν έχω πρόσβαση στο internet αυτές τις μέρες από το σπίτι και δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 το viber δουλευει παιδια στο κινητο?Στην GB 2.3.4 μου δούλευε κανονικά, στην ICS δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.. έχεις αναβαθμίσει στο παγωτό;:) Το viber δουλεύει κανονικότατα στην ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Όταν πατάω το κουμπάκι που σβήνουμε το κινητό, αυτό κλειδώνει αυτόματα. Αναρωτιέμαι αντί για τη μαύρη οθόνη κλειδώματος, εαν θα μπορούσε να μπεί ένα screensaver? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Όταν πατάω το κουμπάκι που σβήνουμε το κινητό, αυτό κλειδώνει αυτόματα. Αναρωτιέμαι αντί για τη μαύρη οθόνη κλειδώματος, εαν θα μπορούσε να μπεί ένα screensaver? Ευχαριστώ Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε να μπει (φαντάζομαι πως είναι αδύνατο πάντως..) αλλά και και να γινόταν, δεν θα μείωνε σημαντικά την αυτονομία της μπαταρίας;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ρε παιδιά σε όλους στις επαφές σας εμφανίζονται οι εικόνες από το προφίλ τους στο Facebook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ρε παιδιά σε όλους στις επαφές σας εμφανίζονται οι εικόνες από το προφίλ τους στο Facebook; Αν εχεις ics δεν εμφανιζονται Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Αν εχεις ics δεν εμφανιζονται ICS έχω, ναι. Για ποιο λόγο; Δε βλέπω κανέναν άλλον να παραπονιέται. Bug δηλαδή; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ICS έχω, ναι. Για ποιο λόγο; Δε βλέπω κανέναν άλλον να παραπονιέται. Bug δηλαδή; :worry: αν ανατρεξεις σε προηγουμενες σελιδες θα δεις οτι το εχουν αναφερει 2-3. και εγω εχω το προβλημα αυτο.και αλλοι σε xperia συσκευες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ρε παιδια τελικα ανακοινώθηκε αντικαστάτης για το mini Pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) ρε παιδια τελικα ανακοινώθηκε αντικαστάτης για το mini Pro? Μαλλον δεν θα υπαρξει αν θες δες τις επομενες συσκευες της Sony εδω http://www.gsmarena.com/sony-phones-7.php Edited July 5, 2012 by cool_pipis Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts