konstantinoslp Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Όχι τώρα... μόλις πάω σπίτι... θα πω μόλις κάνω οτιδήποτε! :) Μην με ξεχάσεις Ε!φαίνεται αξιόλογη ρομ αλλά έχω ξεχάσει το άθλημα του μοντινγκ και θελω τη βοήθεια σου!για να μην κουραζουμε το θέμα,στείλε μου πμ sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 @kooky Το δικό σου δεν μπορείς να το σβήσεις. Ή τα σβήνεις όλα και της το δίνεις καθαρό ή απλά προσθέτεις το δικό της. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η αδερφή σου να προσέχει όταν κατεβάζει από το market, το play τέλος πάντων, σε ποια συσκευή θα στέλνει την εφαρμογή (στο mini ή στο Neo). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 @kooky Το δικό σου δεν μπορείς να το σβήσεις. Ή τα σβήνεις όλα και της το δίνεις καθαρό ή απλά προσθέτεις το δικό της. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει η αδερφή σου να προσέχει όταν κατεβάζει από το market, το play τέλος πάντων, σε ποια συσκευή θα στέλνει την εφαρμογή (στο mini ή στο Neo). Έτσι όμως θα έχει κι αυτή πρόσβαση στα email του ... πράγμα που μάλλον δεν θα θέλει :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 καλησπερα σε ολους,ειμαι κατοχος του μινι προ και παρακολουθουσα σχεδων συνεχεια τα ποστ σας αλλα δεν ειδα κανεναν να εχει παρομιο προβλημα,αν ανοιξετε και πληκτρολογιο υπαρχει μια σαν αλουμινενια ταινια που διπλωνεται και ξεδιπλωνεται καθε φορα που το ανοιγοκλεινεις και σε εμενα εχει σκιστει απο την μια πλευρα με αποτελεσμα να ακουγεται και να εχω και τον φοβο να μου κοπει τελειως!:( εχει τυχει σε κανεναν αλλον?στην εγγυηση θα εχω προβλημα?? Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 καλησπερα σε ολους,ειμαι κατοχος του μινι προ και παρακολουθουσα σχεδων συνεχεια τα ποστ σας αλλα δεν ειδα κανεναν να εχει παρομιο προβλημα,αν ανοιξετε και πληκτρολογιο υπαρχει μια σαν αλουμινενια ταινια που διπλωνεται και ξεδιπλωνεται καθε φορα που το ανοιγοκλεινεις και σε εμενα εχει σκιστει απο την μια πλευρα με αποτελεσμα να ακουγεται και να εχω και τον φοβο να μου κοπει τελειως!:( εχει τυχει σε κανεναν αλλον?στην εγγυηση θα εχω προβλημα?? Δεν βλέπω κάπου κάποια ταινία στο δικό μου ... Αλλά αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, σίγουρα πρέπει να το καλύπτει η εγγύηση !! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exael Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 για δωσε link :) Μήπως βγαίνει και για το mini sk15i??? Αν έχεις κάποιο λινκ να το δω... Λογικά αυτό, αλλά ρε παιδιά . . . Google! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Λογικά αυτό, αλλά ρε παιδιά . . . Google! Ναι αυτό ειναι.το ποσταρα και παραπανω.ουτε καν google δεν χρειάζεται.μπαίνεις στο επίσημο θέμα των xda για το κινητό και ειναι πρώτο πρωτο sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Έχω το mini το απλό και φοράει την 0.62. Μπορώ να περάσω την hybrom ή χρειάζεται root; Αν τελικά την περάσω το Market θα δουλεύει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 (edited) θα συμβούλευα όσου δεν έχουν κάποια ιδέα από moding να μην επιχειρήσουν να βάλουν rom...είναι αρκετά περίπλοκο και μπορείτε εύκολα να βλάψετε την συσκευή σας...εγώ καθόμουν γύρο στον 1 μηνα για να μάθω :P το κινητό μου την γλίτωσε αμέτρητες φορες... Edited March 23, 2012 by wertyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Παιδιά σε πολλά μαγαζιά που εχω πάει να δω το τηλέφωνο ανοιγοκλείνει τα menu μόνο του, καθως και οτι πατιούνται εφαρμογές κατα το scrolling έχουν διορθωθεί αυτά?μιλάω για το mini το απλό... σαν ποιότητα κατασκευής σε βάθος χρόνου είναι καλή? Έχω windows phone 7.5(optimus 7) ωραίο γρήγορο αλλα βαρετό λειτουργικό,σας ευχαριστώ... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Τι γίνεται με το ics ρε παιδιά. Θα έρθει; Μάρτιο δεν είχαν πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Ολοι αυτο λεμε αν και νομιζω προς Μαιο θα ερθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wertyo Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) Λοιπόν παιδιά αποφάσισα με μεγάλη μου χαρά να σας βοηθήσω να βάλετε οποιοι ενδιαφέρεστε την hybrom στο κινητό σας :) Γιαυτο λοιπόν έφτιαξα κάποιες οδηγίες οι οποιες πιστεύω μπορούν να ακολουθηθούν και από αρχαριους ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Οποιος επιχειρήσει τα παρακάτω βήματα θα χάσει την εγγύηση του κινητού του και πολύ πιθανόν να μην μπορεί πια να κάνει update σε android 4 μέσο του pc companion η κάποιου αλλου manager της Sony επειδή πολύ απλά με το unlock bootloader που θα σας ζητηθεί παρακάτω είναι σαν να φεύγετε από την Sony ως χρήστης...ακόμα μπορείτε πολύ εύκολα άμα δεν είστε γνωστης να βλάψετε την συσκευή σας...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΥΤΟ!!!!!!!!! !!!ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ!!! Ας ξεκινήσουμε.... Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε unlock τον bootloader...αυτό θα το καταφέρετε με τη βοήθεια του παρακάτω thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1285285 Aυτό το thread όμως δείχνει εικόνα για το testpoint μονο του mini pro...για τους κατόχους του mini ψάξτε video παρόμοια με αυτό που έχω βάλει παρακάτω... το παρακάτω video κάνει πράξει τα βήματα του thread και ίσος βοηθήσει τους κατόχους του mini pro ... http://www.youtube.com/watch?v=V02nlb1bIdY Aφού κάνετε unlock τον bootloader...πρέπει να βάλετε κάποιον custom kernel μιας και οι περισσότερες custom roms δεν δουλεύουν με τον stock kernel... Εγώ διάλεξα να βάλω τον rage kernel αφού έχει αποδειχτεί ο πιο αξιόπιστος το thread του rage kernel: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1398910 πηγαίνουμε στο installing και κατεβάζουμε τους drivers από το πρώτο βήμα πατώντας πάνω στο drivers... αυτό το video θα σας βοηθήσει στην εγκατάσταση τον drivers αλλα και την εφαρμογη των παρακάτω βημάτων... το επόμενο βήμα είναι να πάτε στο δεύτερος βήμα από το installing του thread και να πατήσετε το ''these files'' για να το κατεβάσετε το fastboot το οποιο θα κάνετε και extract μέσα σε ένα φάκελο... μετα θα πάτε και θα κατεβάσετε τον rage kernel του κινητού σας στο download που έχει κάτω κάτω... αφού το κατεβάσετε κάνετε extract το αρχειο που προκύπτει(boot) το βάζετε μέσα στον ίδιο φάκελο που βάλατε και τα αρχεία που κάνατε extract από το fastboot... μετα άνοιξτε αυτό τον φάκελο που έχετε βάλει όλα αυτά(τα αρχεία του fastboot και τον boot) και πατήστε το flash.cmd αφού ανοίξει μια γραμμή εντολών που θα λέει ''waiting for devices'' συνδέεται το κινητό στο pc κρατώντας πατημένο το volume up button και τότε η γραμμή εντολών θα αρχίσει να βάζει τον kernel στο κινητό... αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του kernel στην γραμμή εντολών θα γραφεί ''πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια'' το κανετε... και τότε θα κλείσει η γραμμή εντολών και θα μπορείτε πλέον να αποσυνδέσετε το κινητό σας από το pc για να ελενξετε αν έχει μπει ο kernel...ανοίξτε το κινητό σας και πηγαίνετε στις ρυθμίσεις...και πατήστε ''σχετικά με το τηλέφωνο'' και μετά δείτε στο έκδοση kernel αν λέει : 2.6.32.9-perf dumoh@vbox #26 Σε αυτό το σημείο η συσκευη είναι πλέον rooted και με διαφορα προγράμματα όπως το SetCPU μπορείτε να ανεβάσετε τον επιξεργαστη σας στα 2 ghz...γιαυτο άμα επιθυμεί κανεις μπόρει να σταματήσει εδώ και να μην βάλει την rom που είναι και το άμεσος επόμενο βήμα... Αφού έχετε ξεκλειδώσει τον bootloader και έχετε βάλει τον rage kernel...ήρθε η ώρα να βάλουμε την rom ;) 1.πηγαίνετε στο xda-developers και κατεβάστε την rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1373435 2.αφού τελειώσει το download όπως είναι ο zip φάκελος που έχει κατεβει τον παίρνετε και τον μεταφέρεται στην microsd του κινητού... 3.μετά κλίνετε το κινητό και το ξανανοίγετε...και την ώρα που δείχνει το logo της sony ericsson ανάβει ένα μπλε λαμπάκι στο κινητό πάνω αριστερά και άμεσος πρέπει να πατήσετε το volume down button για να μπείτε στο CWM 4.τώρα αφού έχετε μπει στο CWM πατιοντας τα κουμπιά volume down/up πάτε πάνω κάτω και με το home button επιλέγεται το back up and restore =>back up...για να κάνετε back up την τωρινή σας rom σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά ή πολύ απλά σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η rom... 5.αφού τελειώσει το back up...πρέπει να κάνετε wipe data/factory reset και wipe cache partition 6.αφού τελειώσετε και από αυτο πηγαίνετε στο install zip from sdcard => choose zip from sdcard και επιλέξτε την hybrom εκεί ακριβώς που την είχατε βάλει...και περιμένετε να τελειώσει το install 7.τώρα κάντε reboot το κινητό σας και στην πρώτη μονο εκκίνηση πρέπει να έχετε υπομονή γιατί πάντα κρατάει λιγη ώρα (κάνα 5λεπτό)...αφού ανήξει το κινητό και φορτώσουν όλα ξανακάντε ένα δεύτερο reboot......απολαύστε την νέα σας rom ;) για τυχόν απορίες ρωτήστε ;) Edited March 24, 2012 by wertyo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Είσαι μάγκας!κάποιος moderator να το βαλει στους οδηγούς!καθώς ισχύει και για mini pro και mini και active και live with walkman!! sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drpain84 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 καλησπερα,εδω και τρεις περιπου μηνες αγορασα το mini s15i αλλα το κακο ειναι οτι εκανα update se 4.0.2.69 προσπαθω να το κανω downgrate μεσω wotan αλλα δεν βρισκω ακρη με το service button μηπως γνωριζετε κατι γιατι το κουμπι back δεν ανταποκρινεται εκτος και αν αυτη η εκδοση το κλειδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Τι γίνεται με το ics ρε παιδιά. Θα έρθει; Μάρτιο δεν είχαν πει; τσεκαρε το link http://blogs.sonymobile.com/products/2011/12/21/ice-cream-sandwich-coming-to-2011-xperia%E2%84%A2-smartphones-from-end-marchearly-april-2012/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Και επισης εχει να κανει και με τον παροχο.ας ελπισουμε να μην αργησουν να μας τις δωσουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drpain84 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 (edited) βρε παιδια ακολουθω πιστα τις οδηγιες για το wotan αλλα ποιο ειναι το service button?παταω το back αλλα δεν το αναγνωριζει με τιποτα,ξερω οτι γινομαι σπαστικος και ως νουμπας και οτι συζητατε για custom roms kai overclocking αλλα μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι ολοι συζητανε για το χ10 και neo. τελικα το service button ειναι το κουμπι του volume κατω,ευχαριστω παντως. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 25, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εχεις πμ! sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Καινούριο ξεχωριστό θέμα για τον οδηγό του wertyo. Θα το βρείτε εδώ. Μεταφέρθηκαν εκεί όλα τα σχετικά post οπότε θα παρακαλέσω να συνεχίσουμε την κουβέντα μας εκεί. wertyo σε μερικές μέρες δεν θα μπορείς να κάνεις edit το post σου οπότε αν θες να συνεχίσεις να ανανεώνεις τον οδηγό σου πες μου να σε βάλουμε στους Guide Editors. Θα πειράξω λίγο το κείμενο σου για να το κάνω πιο ευδιάκριτο. Τα συγχαρητήρια μου! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 καλησπερα σε ολους! sos ρε παιδια!!! κατεβασα μια εφαρμογη απο το market και μετα πηγα να μπω και παλι στο market για να δω για αλλες εφαρμογες και εχει ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ το εικονιδειο του market sos μια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FFF13 Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Δεν βλέπω κάπου κάποια ταινία στο δικό μου ... Αλλά αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα, σίγουρα πρέπει να το καλύπτει η εγγύηση !! αν ανοιξεις το πληκτρολογιο και κοιτας το κινιτο σου απο την πισω πλευρα τοτε ειναι μεσα και αριστερα!!! επισεις ανακαλυψα οτι εχει εξαφανιστει απο παντου η επιλογη για την μπροστινη καμερα αρα λογικα εκει χρησιμευει η ταινια!!! Παράθεση το @@@ και την υπογραφη προσεχω που την βαζω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 καλησπερα σε ολους! sos ρε παιδια!!! κατεβασα μια εφαρμογη απο το market και μετα πηγα να μπω και παλι στο market για να δω για αλλες εφαρμογες και εχει ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕΙ το εικονιδειο του market sos μια βοηθεια Κοίταξες να δεις αν υπάρχει στον app drawer; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Κοίταξες να δεις αν υπάρχει στον app drawer; τι ενοεις; τι ειναι το app drawer? μολις χθες πηρα το τηλ στα χερια μου βοηθησε με σε παρακαλω σ ευχαριστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 App drawer είναι εκεί που βρίσκονται όλες οι εφαρμογές. Μπαίνεις σε αυτό αν πατήσεις το σύμβολο με τα τέσσερα τετραγωνάκια που βλέπεις πάνω στην οθόνη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts