Exael Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 . . . Και κάτι που μου έκανε εντύπωση, ενώ το κουτάκι είχε ταινία ασφαλείας το κινητό μου δεν είχε ζελατίνα πάνω στην οθόνη, θυμάται κανείς να μου πει για το δικό του, αν υπήρχε δηλαδή όταν το αγόρασε ζελατίνα στην οθόνη; Αν κι έχω το Pro, έχει τύχει ν' ανοίξω δύο φορές καινούρια συσκευή και είχαν και οι δύο ζελατίνα τόσο στην οθόνη όσο και στην πίσω κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ταχύτατη απάντηση σου, η μπαταρία μου ειναι στο 15% να το φορτίσω ή να περιμένω να σβήσει; Πόση ώρα να το φορτίσω για πρώτη φορά; Ανοιχτό η απενεργοποιημένο να το φορτίσω;;;;;; Είναι καινούργιο και του έχω αδυναμία :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ταχύτατη απάντηση σου, η μπαταρία μου ειναι στο 15% να το φορτίσω ή να περιμένω να σβήσει; Πόση ώρα να το φορτίσω για πρώτη φορά; Ανοιχτό η απενεργοποιημένο να το φορτίσω;;;;;; Είναι καινούργιο και του έχω αδυναμία :lol::lol::lol::lol::lol: Εγώ πάντα παίζω μαζί του μέχρι να σβήσει, μετά το φορτίζω σαν είναι σβηστό overnight (βασικά άμα σβήσει βάλτο να φορτίζει και άσε το μέχρι το πρωί.) Γενικά πάντα αυτό κάνω όποτε μπορώ, και σίγουρα τις πρώτες 3-4 φορτίσεις για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει κάποια στραβή με την μπαταρία. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exael Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ταχύτατη απάντηση σου, η μπαταρία μου ειναι στο 15% να το φορτίσω ή να περιμένω να σβήσει; Πόση ώρα να το φορτίσω για πρώτη φορά; Ανοιχτό η απενεργοποιημένο να το φορτίσω;;;;;; Είναι καινούργιο και του έχω αδυναμία :lol::lol::lol::lol::lol: Για την πρώτη φόρτιση δες αυτό. Aν γενικα σ' ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για Android δες και τον υπόλοιπο οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πώς ξέρω ότι το τηλέφωνο έχει φορτιστεί; υπάρχει κάποια ένδειξή; Πόσο διαρκεί μια ταχεία φόρτιση και πόσο μια πλήρης ξέρουμε χρόνους; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι...... Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Πώς ξέρω ότι το τηλέφωνο έχει φορτιστεί; υπάρχει κάποια ένδειξή; Πόσο διαρκεί μια ταχεία φόρτιση και πόσο μια πλήρης ξέρουμε χρόνους; Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα κάτι...... Οταν εχεις 15% και κατω,το λεντακι αναβει κοκκινο.πανω απο το 15 το λεντακι αναβει πορτοκαλι και απο το 90% και πανω γινεται πρασινο. Για το αλλο δεν γνωριζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petran58 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 ρε παιδια μια απορια εχω.... αν ξεκλειδωσω τον bootloader ξερω οτι χανω την εγγυηση, μετα δεν μπορω να ξαναπερασω με update service η με wotaserver και να ξαναεχω εγγυηση???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλησπέρα παιδευομαι από το μεσημέρι να βάλω cm7 στο μινι αλλα τα έχω κάνει μούτι. Υπάρχει κάποιος οδηγός? που να λεει βήμα βήμα τι κάνω και πως το κάνω??? κυριολεκτικά έχω απογοητευτεί :blink::blink::blink::blink: 2) και κάποιο προγραματάκι για να αφερέσω από την μνήμη όλες τις Μα97(*&^*ες που έβαλα σήμερα? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 καλησπέρα παιδευομαι από το μεσημέρι να βάλω cm7 στο μινι αλλα τα έχω κάνει μούτι. Υπάρχει κάποιος οδηγός? που να λεει βήμα βήμα τι κάνω και πως το κάνω??? κυριολεκτικά έχω απογοητευτεί :blink::blink::blink::blink: 2) και κάποιο προγραματάκι για να αφερέσω από την μνήμη όλες τις Μα97(*&^*ες που έβαλα σήμερα? ...... Για το 2) να ξαναφλασάρεις με SEUS το firmware. Για το 1) δεν νομίζω να βρεις πολλή βοήθεια γιατί όπως είπαν πιο παλιά τα παιδιά εδώ, πάει σφαίρα με την μαμά, οπότε δεν ασχολήθηκαν και πολλοί με χημείες. Και η συμβουλή μου θα ήταν να μην ασχοληθείς ούτε κι εσύ... ICS is comming ;) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Με έχει απογοητεύσει το γεγονός ότι δεν μπορώ να προσθέσω και να αφαιρέσω αρχικές οθόνες, θέλω δεν θέλω πρέπει να έχω 5 οθόνες. Αν έχω πολλά widgets τελειώνει γρηγορότερα η μπαταρία, παίζει κάποιο ρόλο αυτό ή μπορώ να βάλω όσα θέλω; Αν απεγκαταστήσω μια από τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές κάνοντας επαναφορά του τηλεφώνου σε αρχικές ρυθμίσεις αυτή θα επιστρέψει ή την χάνω για πάντα; Μου βγάζει κάποιες εφαρμογές του facebook μία για εικόνες και βίντεο και μία για εφαρμογές και παιχνίδια του facebook, αυτές ποιες είναι στην διαχείριση εφαρμογών για να τις κάνω uninstall; Το McAfee το απεγκατέστησα, απ' ότι βρήκα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει λόγος να έχουμε antivirus στο android μας ;) Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ...... Για το 2) να ξαναφλασάρεις με SEUS το firmware. Για το 1) δεν νομίζω να βρεις πολλή βοήθεια γιατί όπως είπαν πιο παλιά τα παιδιά εδώ, πάει σφαίρα με την μαμά, οπότε δεν ασχολήθηκαν και πολλοί με χημείες. Και η συμβουλή μου θα ήταν να μην ασχοληθείς ούτε κι εσύ... ICS is comming ;) που θα βτω το SEUS? το pc companion δεν μου κάνει γιατι μου κολάει το μομπιουτερ!!(για ξεκολλήσει το βγάζω από το ρευμα:( το δικο μου δεν δεχεται-κανει την ανανέωση την παλια θα κάνει την ics? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Με έχει απογοητεύσει το γεγονός ότι δεν μπορώ να προσθέσω και να αφαιρέσω αρχικές οθόνες, θέλω δεν θέλω πρέπει να έχω 5 οθόνες. Αν έχω πολλά widgets τελειώνει γρηγορότερα η μπαταρία, παίζει κάποιο ρόλο αυτό ή μπορώ να βάλω όσα θέλω; Αν απεγκαταστήσω μια από τις προ εγκατεστημένες εφαρμογές κάνοντας επαναφορά του τηλεφώνου σε αρχικές ρυθμίσεις αυτή θα επιστρέψει ή την χάνω για πάντα; Μου βγάζει κάποιες εφαρμογές του facebook μία για εικόνες και βίντεο και μία για εφαρμογές και παιχνίδια του facebook, αυτές ποιες είναι στην διαχείριση εφαρμογών για να τις κάνω uninstall; Το McAfee το απεγκατέστησα, απ' ότι βρήκα στο διαδίκτυο δεν υπάρχει λόγος να έχουμε antivirus στο android μας ;) 1) Βάλε άλλον launcher που να σου επιτρέπει να μειώσεις τις οθόνες. Όσο για τα widget, εξαρτάται από το τι widget είναι για το αν καταναλώνουν μπαταρία. Αν κάνουν monitoring πχ, τότε ναι. 2) Επιστρέφει με επαναφορά εργοστασιακών. 3) Αυτές δε βγαίνουν αν δεν είσαι root. Είναι system apps. 4) Και πολύ καλά έκανες! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 που θα βτω το SEUS? το pc companion δεν μου κάνει γιατι μου κολάει το μομπιουτερ!!(για ξεκολλήσει το βγάζω από το ρευμα:( το δικο μου δεν δεχεται-κανει την ανανέωση την παλια θα κάνει την ics? εδω θα βρεις το SEUS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 που θα βτω το SEUS? το pc companion δεν μου κάνει γιατι μου κολάει το μομπιουτερ!!(για ξεκολλήσει το βγάζω από το ρευμα:( το δικο μου δεν δεχεται-κανει την ανανέωση την παλια θα κάνει την ics? Μμμ... αν δεν κάνει την παλιά μάλλον όχι ... Ψάξε λίγο να περάσεις "κανονικό" firmware με wotan server (δεν ξέρω να σου πω πολλά πρέπει να το ψάξεις) Το seus θα το βρεις εδώ: http://www.mediafire.com/?xxjypffvd173b0p γιατί η S.E. δεν το έχει στη σελίδα της πλέον νομίζω. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα! μια ερωτηση! για να δουλεψει το google maps και το wise pilot χρειαζετε internet?:geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα! μια ερωτηση! για να δουλεψει το google maps και το wise pilot χρειαζετε internet?:geek: Το wisepilot δεν ξέρω. Google maps ναι. Αν και, αν είσαι ενωμένος με wifi, πας στα settings του google maps, πας στο labs, και ενεργοποιήσεις precache map area, μετά πας εκεί που θέλεις να κρατήσεις offline τον χάρτη, πατήσεις σε ένα σημείο του χάρτη και μετά επιλέξεις precache map area, θα στο αποθηκεύσει σε ακτίνα 15 χμ. νομίζω, και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς offline. Φυσικά δεν θα μπορείς να κάνεις αναζήτηση για κάτι από τη στιγμή που δεν θα έχεις internet. Απλά θα βλέπεις το χάρτη. Αν δεις θα καταλάβεις ακριβώς τα βήματα (γατί το είπα λίγο μπερδεμένα) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα! μια ερωτηση! για να δουλεψει το google maps και το wise pilot χρειαζετε internet?:geek: και για το wisepilot χρειαζεται ιντερνετ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 οποτε χρεωνει κανονικα γιατι στον δρομο δεν εχω wifi. αραγε ποσο θα χρεωθω για να το χρησιμοποιησω σε μια διαδρομη:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_pipis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Θα σου προτεινα να βρεις το sygic aura που ειναι πολυ καλο και δεν χρειαζεσαι ιντερνετ (ενας ευκολος τροπος ειναι να μου στειλεις ενα π.μ :P) Παράθεση ευτυχής κάτοχος Xperia Z5 compact Success doesn't come to you... you go to it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyran75 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Το wisepilot δεν ξέρω. Google maps ναι. Αν και, αν είσαι ενωμένος με wifi, πας στα settings του google maps, πας στο labs, και ενεργοποιήσεις precache map area, μετά πας εκεί που θέλεις να κρατήσεις offline τον χάρτη, πατήσεις σε ένα σημείο του χάρτη και μετά επιλέξεις precache map area, θα στο αποθηκεύσει σε ακτίνα 15 χμ. νομίζω, και θα μπορείς να το χρησιμοποιείς offline. Φυσικά δεν θα μπορείς να κάνεις αναζήτηση για κάτι από τη στιγμή που δεν θα έχεις internet. Απλά θα βλέπεις το χάρτη. Αν δεις θα καταλάβεις ακριβώς τα βήματα (γατί το είπα λίγο μπερδεμένα) καλα το video ηταν αψογο! μια εικονα χιλιες λεξεις...ενα video απειρες λεξεις!!! ευχαριστω!:respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδια σε εσας εχει αλλαξει το παλιο android market σε google play; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 παιδια σε εσας εχει αλλαξει το παλιο android market σε google play; ναι!!! και σε εμενα ειχε αργησει αλλα μετα απο κανα μισαωρο στο wifi το θυμηθηκε και εγινε μονο του!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 σε μενα δεν αλλαξε! θα το αφησω στο wifi μηπως φιλοτιμηθεί...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 σε μενα δεν αλλαξε! θα το αφησω στο wifi μηπως φιλοτιμηθεί...:( Πρέπει να μπεις στο market για να αλλάξει. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Ανοίξτε το μάρκετ και στην αναζήτηση γράψτε Google Play κατεβάστε την εφαρμογή και θα αλλάξει το Market σε Google Play ;) Για να το κάνει αυτόματα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών...... Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts