xrhstos1974 Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Αυτο με τον φωτισμο απο πισω που λετε οτι φαινεται το βραδυ.τι ειναι αυτο; Ορίστε και 3 φωτογραφίες για να καταλάβεις ακριβώς πως είναι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 εκανα αναβαθμιση με το update service το νεοτερο που βγαζει κ που εχει το κινητο αυτη τη στιγμη ειναι 4.0.A.2.377 Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 gsymia το ndrive παιζει καλα στο μινι ? Αξιζει τον κοπο γενικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Φιλε χρηστο ευχαριστω για τον κοπο σου αλλα παλι αδυνατω να καταλαβω τον μυστηριο φωτισμο..:p oregon,τουμπανο παει το ndrive Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 επίσης καλά παίζει και το IGO(στην ομιλία του δεν είναι και τόσο σπουδαίο αλλα οκ). (όποιος βρει POI για την Κυπρο ας με ειδοποιήσει ) Για το ndrive υπάρχει χάρτης για Κύπρο ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδες η αναβαθμιση ξεκινησε ! http://www.xperiablog.net/2011/09/24/xperia-android-2-3-4-firmware-4-0-1-a-0-283-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsymia Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 gsymia το ndrive παιζει καλα στο μινι ? Αξιζει τον κοπο γενικα ? Πολύ καλό, τρέχει απροβλημάτιστα! Σήμερα δοκιμάζω και το I go 8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδες η αναβαθμιση ξεκινησε ! http://www.xperiablog.net/2011/09/24/xperia-android-2-3-4-firmware-4-0-1-a-0-283-review/ Αυτο το γνωριζαμε..ηδη εχει γινει στα arc και ray.. Αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν θα παρουμε και μεις την αναβαθμιση.. Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Eυτηχως η νεα εκδοση 2.3.4 εχει επιλογη για απενεργοποιηση αυτοματης φωτεινοτητας! :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris95 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Eυτηχως η νεα εκδοση 2.3.4 εχει επιλογη για απενεργοποιηση αυτοματης φωτεινοτητας! :dance: Ευτυχως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Eυτηχως η νεα εκδοση 2.3.4 εχει επιλογη για απενεργοποιηση αυτοματης φωτεινοτητας! :dance: Μονο στο xperia play λεει θα δωθει αυτο Xperia PLAY only As well as all of the above (bar the 3D camera panorama), Xperia PLAY owners get the following improvements: Auto brightness Sony Ericsson has bowed down to complaints and included an option to disable the auto brightness. This has not appeared on any other Xperia handset, which is a shame as it used to be included in the Xperia X10 when it launched on Android 1.6, but hasn’t been seen since. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Καλα ρε μαγκες διαβαζετε ολο το αρ8ρο ή βλεπετε μονο τις εικονες??? Xperia PLAY only As well as all of the above (bar the 3D camera panorama), Xperia PLAY owners get the following improvements: Auto brightness Sony Ericsson has bowed down to complaints and included an option to disable the auto brightness. This has not appeared on any other Xperia handset, which is a shame as it used to be included in the Xperia X10 when it launched on Android 1.6, but hasn’t been seen since. επισης,ξαναλεω κατσε να δουμε κατα ποσο θα παρουμε και εμει την αναβαθμιση και μετα χαιρομαστε ολοι μαζι..:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Παιδες η αναβαθμιση ξεκινησε ! http://www.xperiablog.net/2011/09/24/xperia-android-2-3-4-firmware-4-0-1-a-0-283-review/ Με την αναβάθμιση ποια δεδομένα χάνουμε ? (αν χάνουμε) και τι δέν επηρεάζεται ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Ξεκινησε και στο δικο μου να πατιουνται μονα τους τα soft keyes Edited September 25, 2011 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 καλησπέρα και από μένα μια ερωτησούλα ακόμη έχω για τους ειδικούς ¨το ημερολόγιο της συσκευής είνβαι συνδεδεμένο με 2 λογαριασμούς google και επειδη μπερδευω τα ραντεβου θα ήθελα να ρυθμίσω ετσι ώστε ο λογαριαμός Α να έχει κόκκινο χρώμμα-σημανση και ο λογαριασμός Β να έχει πράσινο ΥΓ--αν είμαι εκτος θέματος παρακαλώ ππείτε μου σε ποιό forum να το ρωτήσω και ευχαριστω πολλύ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 καλησπέρα και από μένα μια ερωτησούλα ακόμη έχω για τους ειδικούς ¨το ημερολόγιο της συσκευής είνβαι συνδεδεμένο με 2 λογαριασμούς google και επειδη μπερδευω τα ραντεβου θα ήθελα να ρυθμίσω ετσι ώστε ο λογαριαμός Α να έχει κόκκινο χρώμμα-σημανση και ο λογαριασμός Β να έχει πράσινο ΥΓ--αν είμαι εκτος θέματος παρακαλώ ππείτε μου σε ποιό forum να το ρωτήσω και ευχαριστω πολλύ Κ εμένα θέλω να μου πείτε πώς να το αποσυγχρονίσω το ημερολόγιο με της ημερομινίες γενεθλίων του facebook. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Κ εμένα θέλω να μου πείτε πώς να το αποσυγχρονίσω το ημερολόγιο με της ημερομινίες γενεθλίων του facebook. πας ημερολιογιο μετα soft key κατω δεξια μετα περισοτερα μετα <<τα ημερολογια μου>> μετα facebook το κάνεις <<δεν συνχρονηστικε δεν είναι ορατό>> ή ότι αλλο επιθυμεις Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 πας ημερολιογιο μετα soft key κατω δεξια μετα περισοτερα μετα <<τα ημερολογια μου>> μετα facebook το κάνεις <<δεν συνχρονηστικε δεν είναι ορατό>> ή ότι αλλο επιθυμεις ευχαριστώ. Άν και ο λογαριασμός google συγχρονιζόταν, πώς συγχρονίστηκε με facebook που είμαι με άλλο email δέν ξέρω. Θα το προσέξω και θα βγάλω άκρη. Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 skstelios δεν ασχολουμαι με το ημερολογιο αλλα μπορεις να κατεβασεις καποια πολυ που "πλουσια" σε επιλογες ημερολογια απο το μαρκετ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Τι τα ηθελαν τα κουμπια αφης... Αντε να δουμε τι θα κανουμε κ μ αυτο το "προβλημα " Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Τι τα ηθελαν τα κουμπια αφης... Αντε να δουμε τι θα κανουμε κ μ αυτο το "προβλημα " Πριν λιγο ανακαλυψα το εξης : Το κλεινω να το φορτισω. Μετα απο κανα 45λεπτο φορτισης αρχισε να αναβει μονη της η οθονη καθε λιγα δευτερολεπτα και να δειχνει το σημα της φορτισης (κλειστη η συσκευη ξαναλεω). Τελικα οταν εχεις κλειστη τη συσκευη και πατησεις καποιο κουμπι αφης, γινεται ακριβως αυτο. Αναβει η οθονη και δειχνει οτι φορτιζει. Αρα τα πληκτρα αφης τρελαινονται ακομα κι οταν ειναι σβηστη η συσκευη !! Edited September 25, 2011 by oregon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Εγώ έχω ένα μήνα το κινητό περίπου και 2 φορές μου έτυχε να κολλήσει η οθόνη και να μήν μπορώ να απαντήσω σε κλήση. Δηλάδή κολλάει λόγω κλήσης, πρίν απο την κλήση και μετά είναι οκ. Μήπως είδατε κανένα fix για αυτό να βάλω ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Ξεκινησε και στο δικο μου να πατιουνται μονα τους τα soft keyes Φιλε και εσυ το mini εχεις ? Αν ναι εχουμε ηδη 2 με το προβλημα αυτο , που το θεωρω σοβαρο λογο αντικαταστασης . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 Θέλω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού αλλά δεν μπορώ. Συνδέω το κινητό με το λαπτοπ μέσω usb το βλέπει το τηλέφωνο το pc companion αλλά μένει κολλημένο στην οθόνη βλέπετε παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος? Αισθάνομαι αρχάριος :( Έχει μείνει έτσι κολλημένη η οθόνη σχεδόν 2 ώρες. Έπρεπε να λείψω από το σπίτι και το άφησα επίτηδες έτσι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. September 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2011 Θέλω να κάνω αναβάθμιση λογισμικού αλλά δεν μπορώ. Συνδέω το κινητό με το λαπτοπ μέσω usb το βλέπει το τηλέφωνο το pc companion αλλά μένει κολλημένο στην οθόνη βλέπετε παρακάτω. Κάνω κάτι λάθος? Αισθάνομαι αρχάριος :( Έχει μείνει έτσι κολλημένη η οθόνη σχεδόν 2 ώρες. Έπρεπε να λείψω από το σπίτι και το άφησα επίτηδες έτσι γιατι δε του κανεις με το update service απο εδω http://dl-www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1315209439/Update_Service_Setup-2.11.9.6.exe δουλευει μια χαρα ετσι του εκανα κ εγω!!:) Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts