Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια γνωριζει να μου πει καποιος πως ακριβως δουλευει η υπηρεσια ευρεση το κινητου μου μεσω windows live???

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά να άνω 3 ερωτήσεις... πρώτον υπάρχει κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο για ξυπνητήρι που θα μπορεί να ενεργοποιήτε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό για παράδειγμα το βράδυ για εξοικονόμηση μπαταρίας θέλω να κλείνω το τηλέφωνο όπως έκανα και ποιο παλιά... με το νέο μου τηλέφωνο τώρα (samsung i8350 omnia) δεν μου δίνει αυτήν τη δυνατότητα πρέπει να έχω αναγκαστικά το τηλέφωνο ανοιχτό...

ερώτηση 2 όταν ανοίγω το κατάλογο των επαφών γίνεται να μην μου βγάζει και τις επαφές από το facebook?

και τέλος υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να στέλνουμε αρχεία (mp3, εικόνες κλπ.) μέσω bluetooth σε άλλη συσκευή απ ότι είδα δεν υπάρχει αυτήν η δυνατότητα προς το παρόν εργοστασιακά..

παιδιά να άνω 3 ερωτήσεις... πρώτον υπάρχει κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο για ξυπνητήρι που θα μπορεί να ενεργοποιήτε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό για παράδειγμα το βράδυ για εξοικονόμηση μπαταρίας θέλω να κλείνω το τηλέφωνο όπως έκανα και ποιο παλιά... με το νέο μου τηλέφωνο τώρα (samsung i8350 omnia) δεν μου δίνει αυτήν τη δυνατότητα πρέπει να έχω αναγκαστικά το τηλέφωνο ανοιχτό...

ερώτηση 2 όταν ανοίγω το κατάλογο των επαφών γίνεται να μην μου βγάζει και τις επαφές από το facebook?

και τέλος υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να στέλνουμε αρχεία (mp3, εικόνες κλπ.) μέσω bluetooth σε άλλη συσκευή απ ότι είδα δεν υπάρχει αυτήν η δυνατότητα προς το παρόν εργοστασιακά..

1. Το ξυπνητήρι σε καμία συσκευή πλέον δεν λειτουργεί, όταν είναι απενεργοποιημένη. Long live Symbian. Αν θες, μπορείς να το βάζεις σε προφίλ πτήσης, για να γλυτώνεις από την ακτινοβολία.

2. Πας People --> Settings --> Filter my contacts. Εκεί ( λογικά ) θα μπορείς να "ξετικάρεις" την επιλογή facebook. :)

3. Με το bluetooth, με WP7.5, δε μπορούμε να στείλουμε. Να εύχεσαι να μας δώσει η Samsung αυτή τη δυνατότητα, με τα WP7.8, όπως θα κάνει η Nokia με τα Lumia.

Huawei Nova 5T

Δηλαδη το bluetooth στα 7,8 είναι θέμα νοκιας κι όχι ms???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δηλαδη το bluetooth στα 7,8 είναι θέμα νοκιας κι όχι ms???

Δυστυχώς ναι. Από αυτά που έχω διαβάσει στο myphone έχω καταλάβει ότι μόνο η Nokia θα το δώσει σαν extra στις συσκευές της, όπως το Nokia drive.

Huawei Nova 5T

Οποίος είναι υπεύθυνος γι αυτο (οι άλλες εταιρίες ή η ms) έκανε μεγάλο λάθος. Εφόσον το έκανε η νοκια, θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση και για τους υπόλοιπους.

Οποίος είναι υπεύθυνος γι αυτο (οι άλλες εταιρίες ή η ms) έκανε μεγάλο λάθος. Εφόσον το έκανε η νοκια, θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση και για τους υπόλοιπους.

Μα επειδή είναι εταιρείες, δε θα θέλουν να το κάνουν, για να "σπρώξουν" τα WP8. Μάρκετινγκ.. :rolleyes:

Huawei Nova 5T

Μα επειδή είναι εταιρείες, δε θα θέλουν να το κάνουν, για να "σπρώξουν" τα WP8. Μάρκετινγκ.. :rolleyes:

Και η νοκια γιατι το κάνει? Δεν θέλει να πουλήσει τα δικα της 8ρια????

Καμιά καλή εφαρμογή για facebook chat υπάρχει?

Γιατί απ ότι είδα, επίσημο facebook messenger για windows phone 7 δεν υπάρχει

Ευχαριστώ

"There's a story still unread"

Αφού το facebook chat είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, γιατί θες ξεχωριστή εφαρμογή; Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά αν υπάρχει σίγουρα θα είναι λιγότερο αξιόπιστη.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Το Facebook viewer είναι ότι καλύτερο και δινει ανα πασα στιγμή την επιλογή μεταξύ mobile και touch εκδοχής....;)

Και η νοκια γιατι το κάνει? Δεν θέλει να πουλήσει τα δικα της 8ρια????

Θέλει, αλλά φαντάζομαι το κάνει σαν δείγμα "καλής πίστης", προς τους καταναλωτές που την προτίμησαν. Επίσης, χρησιμοποιεί αποκλειστικά WP ( στα smartphones ), οπότε πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω, αν θέλει αύξηση μεριδίου αγοράς. Τη Samsung την ενδιαφέρει, αλλά όχι τόσο ακόμα, αφού μια χαρά είναι με το Android.

Huawei Nova 5T

Δεν χτυπάνε οι κλήσεις στο skype. Τι φταίει????????

Εγώ καλώ κανονικά.....

θα ήθελα να κανω μια ερωτηση. πως μπορώ να βάλω για ήχο κλήσεις ενα από τα τραγούδια που έχω. Τα μόνα που μπορώ να βάλω τώρα ειναι αυτά που έχει το κινητό.

Καλησπερα παιδες!!! 2 τηλεφωνα με 2 PC!! Trophy και lumia 710 με λαπτοπ sony και HP!! To Trophy συνδεεται μεσω zune και στα 2 μηχανηματα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το lumia 710 συνδεεται μεσω zune στο sony αλλα στο HP μου βγαζει μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" Δεν ειναι δυνατη η συνδεση σας στο τηλεφωνο!! Εχω σκασει και δεν μπορω να βρω ακρη, μηπως εχει καποιος καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?? Ειναι κατι μεταξυ του συγκεκριμενου τηλ και του λαπτοπ!! Εχω κανει απεγκατασταση και παλι εγκατασταση το zune αλλα χωρις αποτελεσμα!!! Οποια βοηθεια δεκτη!! Ευχαριστω!!

Για κλεισε κανενα firewall.μηδαμινη αλλα πιθανη περιπτωση ιδιως αμα εχεις zone alarm
ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

• Administrators
θα ήθελα να κανω μια ερωτηση. πως μπορώ να βάλω για ήχο κλήσεις ενα από τα τραγούδια που έχω. Τα μόνα που μπορώ να βάλω τώρα ειναι αυτά που έχει το κινητό.

Δοκίμασε αυτό... http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mp3tube/d9a659b5-56d9-49a8-bd65-11fb59f22a20

Modpic.gif

Το παραπάνω το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και δουλευει μια χαρά. Στα 8ρια συνδέεις το κινητό με το pc και κάνεις copy-paste το τραγούδι στο φακελο ringtone's. Φαντάζομαι πως αυτο θα συμβεί και στην 7,8

καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε με το htc hd7 να εχουμε την επιλογη στις ρυθμισεις για internet sharing, τωρα εχει επανω την os version 7.10.8773.98, και ειναι το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση, ευχαριστω πολυ

καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε με το htc hd7 να εχουμε την επιλογη στις ρυθμισεις για internet sharing, τωρα εχει επανω την os version 7.10.8773.98, και ειναι το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση, ευχαριστω πολυ

γνωριζει κανεις να με βοηθησει?

Καλημερα, στο htc trophy μετα το update λεει στο about :

OS version: 7.10.8107.79

Software: windows phone 7.5

Firmware revision number: 2250.21.51201.161

Υπαρχει περιπτωση να βαλω καποιες εφαρμογες μεσα χωρις να το ξεκλειδωσω μιας και με οσους οδηγους εχω δει δεν εχω βγαλει ακρη?

Οχι, δεν την δινει αυτη την επιλογη.

μαλλον θα πρεπει να γυρισω καποιες εκσδοσεις πισω, αλλα δεν ξερω πως, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?

μαλλον θα πρεπει να γυρισω καποιες εκσδοσεις πισω, αλλα δεν ξερω πως, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του?

μηπως γνωριζει καποιος πως θα συνδεσω το κινητο μεσω pc για να δουλευει ως μοντεμ για internet για το pc ? θελω να τραβαω Internet απο το κινητο μεσω usb συνδεσης, ευχαριστω πολυ.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα