asamoa1 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Παιδια γνωριζει να μου πει καποιος πως ακριβως δουλευει η υπηρεσια ευρεση το κινητου μου μεσω windows live??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grphone Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδιά να άνω 3 ερωτήσεις... πρώτον υπάρχει κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο για ξυπνητήρι που θα μπορεί να ενεργοποιήτε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό για παράδειγμα το βράδυ για εξοικονόμηση μπαταρίας θέλω να κλείνω το τηλέφωνο όπως έκανα και ποιο παλιά... με το νέο μου τηλέφωνο τώρα (samsung i8350 omnia) δεν μου δίνει αυτήν τη δυνατότητα πρέπει να έχω αναγκαστικά το τηλέφωνο ανοιχτό... ερώτηση 2 όταν ανοίγω το κατάλογο των επαφών γίνεται να μην μου βγάζει και τις επαφές από το facebook? και τέλος υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να στέλνουμε αρχεία (mp3, εικόνες κλπ.) μέσω bluetooth σε άλλη συσκευή απ ότι είδα δεν υπάρχει αυτήν η δυνατότητα προς το παρόν εργοστασιακά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 παιδιά να άνω 3 ερωτήσεις... πρώτον υπάρχει κάποια εφαρμογή στο τηλέφωνο για ξυπνητήρι που θα μπορεί να ενεργοποιήτε και όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό για παράδειγμα το βράδυ για εξοικονόμηση μπαταρίας θέλω να κλείνω το τηλέφωνο όπως έκανα και ποιο παλιά... με το νέο μου τηλέφωνο τώρα (samsung i8350 omnia) δεν μου δίνει αυτήν τη δυνατότητα πρέπει να έχω αναγκαστικά το τηλέφωνο ανοιχτό... ερώτηση 2 όταν ανοίγω το κατάλογο των επαφών γίνεται να μην μου βγάζει και τις επαφές από το facebook? και τέλος υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να στέλνουμε αρχεία (mp3, εικόνες κλπ.) μέσω bluetooth σε άλλη συσκευή απ ότι είδα δεν υπάρχει αυτήν η δυνατότητα προς το παρόν εργοστασιακά.. 1. Το ξυπνητήρι σε καμία συσκευή πλέον δεν λειτουργεί, όταν είναι απενεργοποιημένη. Long live Symbian. Αν θες, μπορείς να το βάζεις σε προφίλ πτήσης, για να γλυτώνεις από την ακτινοβολία. 2. Πας People --> Settings --> Filter my contacts. Εκεί ( λογικά ) θα μπορείς να "ξετικάρεις" την επιλογή facebook. :) 3. Με το bluetooth, με WP7.5, δε μπορούμε να στείλουμε. Να εύχεσαι να μας δώσει η Samsung αυτή τη δυνατότητα, με τα WP7.8, όπως θα κάνει η Nokia με τα Lumia. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δηλαδη το bluetooth στα 7,8 είναι θέμα νοκιας κι όχι ms??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Δηλαδη το bluetooth στα 7,8 είναι θέμα νοκιας κι όχι ms??? Δυστυχώς ναι. Από αυτά που έχω διαβάσει στο myphone έχω καταλάβει ότι μόνο η Nokia θα το δώσει σαν extra στις συσκευές της, όπως το Nokia drive. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Οποίος είναι υπεύθυνος γι αυτο (οι άλλες εταιρίες ή η ms) έκανε μεγάλο λάθος. Εφόσον το έκανε η νοκια, θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση και για τους υπόλοιπους. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Οποίος είναι υπεύθυνος γι αυτο (οι άλλες εταιρίες ή η ms) έκανε μεγάλο λάθος. Εφόσον το έκανε η νοκια, θα έπρεπε να βρεθεί μια λύση και για τους υπόλοιπους. Μα επειδή είναι εταιρείες, δε θα θέλουν να το κάνουν, για να "σπρώξουν" τα WP8. Μάρκετινγκ.. :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 ωραιο το photosynth! Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Μα επειδή είναι εταιρείες, δε θα θέλουν να το κάνουν, για να "σπρώξουν" τα WP8. Μάρκετινγκ.. :rolleyes: Και η νοκια γιατι το κάνει? Δεν θέλει να πουλήσει τα δικα της 8ρια???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καμιά καλή εφαρμογή για facebook chat υπάρχει? Γιατί απ ότι είδα, επίσημο facebook messenger για windows phone 7 δεν υπάρχει Ευχαριστώ Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Αφού το facebook chat είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό, γιατί θες ξεχωριστή εφαρμογή; Δεν ξέρω αν υπάρχει, αλλά αν υπάρχει σίγουρα θα είναι λιγότερο αξιόπιστη. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το Facebook viewer είναι ότι καλύτερο και δινει ανα πασα στιγμή την επιλογή μεταξύ mobile και touch εκδοχής....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Και η νοκια γιατι το κάνει? Δεν θέλει να πουλήσει τα δικα της 8ρια???? Θέλει, αλλά φαντάζομαι το κάνει σαν δείγμα "καλής πίστης", προς τους καταναλωτές που την προτίμησαν. Επίσης, χρησιμοποιεί αποκλειστικά WP ( στα smartphones ), οπότε πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω, αν θέλει αύξηση μεριδίου αγοράς. Τη Samsung την ενδιαφέρει, αλλά όχι τόσο ακόμα, αφού μια χαρά είναι με το Android. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δεν χτυπάνε οι κλήσεις στο skype. Τι φταίει???????? Εγώ καλώ κανονικά..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delos89 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 θα ήθελα να κανω μια ερωτηση. πως μπορώ να βάλω για ήχο κλήσεις ενα από τα τραγούδια που έχω. Τα μόνα που μπορώ να βάλω τώρα ειναι αυτά που έχει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2013 Καλησπερα παιδες!!! 2 τηλεφωνα με 2 PC!! Trophy και lumia 710 με λαπτοπ sony και HP!! To Trophy συνδεεται μεσω zune και στα 2 μηχανηματα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι το lumia 710 συνδεεται μεσω zune στο sony αλλα στο HP μου βγαζει μηνυμα "ΣΦΑΛΜΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ" Δεν ειναι δυνατη η συνδεση σας στο τηλεφωνο!! Εχω σκασει και δεν μπορω να βρω ακρη, μηπως εχει καποιος καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?? Ειναι κατι μεταξυ του συγκεκριμενου τηλ και του λαπτοπ!! Εχω κανει απεγκατασταση και παλι εγκατασταση το zune αλλα χωρις αποτελεσμα!!! Οποια βοηθεια δεκτη!! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TERRORZONE Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Για κλεισε κανενα firewall.μηδαμινη αλλα πιθανη περιπτωση ιδιως αμα εχεις zone alarm Παράθεση ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 θα ήθελα να κανω μια ερωτηση. πως μπορώ να βάλω για ήχο κλήσεις ενα από τα τραγούδια που έχω. Τα μόνα που μπορώ να βάλω τώρα ειναι αυτά που έχει το κινητό. Δοκίμασε αυτό... http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mp3tube/d9a659b5-56d9-49a8-bd65-11fb59f22a20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Το παραπάνω το έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ και δουλευει μια χαρά. Στα 8ρια συνδέεις το κινητό με το pc και κάνεις copy-paste το τραγούδι στο φακελο ringtone's. Φαντάζομαι πως αυτο θα συμβεί και στην 7,8 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varateme Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε με το htc hd7 να εχουμε την επιλογη στις ρυθμισεις για internet sharing, τωρα εχει επανω την os version 7.10.8773.98, και ειναι το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση, ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varateme Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε με το htc hd7 να εχουμε την επιλογη στις ρυθμισεις για internet sharing, τωρα εχει επανω την os version 7.10.8773.98, και ειναι το κινητο σε εργοστασιακη κατασταση, ευχαριστω πολυ γνωριζει κανεις να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 γνωριζει κανεις να με βοηθησει? Στις ρυθμiσεις δεν σου δινει την επιλογη για internet sharing?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varateme Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Οχι, δεν την δινει αυτη την επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1m1tr1sss Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Καλημερα, στο htc trophy μετα το update λεει στο about : OS version: 7.10.8107.79 Software: windows phone 7.5 Firmware revision number: 2250.21.51201.161 Υπαρχει περιπτωση να βαλω καποιες εφαρμογες μεσα χωρις να το ξεκλειδωσω μιας και με οσους οδηγους εχω δει δεν εχω βγαλει ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varateme Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Οχι, δεν την δινει αυτη την επιλογη. μαλλον θα πρεπει να γυρισω καποιες εκσδοσεις πισω, αλλα δεν ξερω πως, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του? μαλλον θα πρεπει να γυρισω καποιες εκσδοσεις πισω, αλλα δεν ξερω πως, μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του? μηπως γνωριζει καποιος πως θα συνδεσω το κινητο μεσω pc για να δουλευει ως μοντεμ για internet για το pc ? θελω να τραβαω Internet απο το κινητο μεσω usb συνδεσης, ευχαριστω πολυ. Edited January 24, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts