Jump to content

Γενικές Απορίες Εφαρμογών για Windows Phone 7

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για twitter που να έχει push notifications? γιατί ο επίσημος twitter client δεν έχει notifications.

• Απαντήσεις 947
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! :) Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα μήνυμα που στέλνουμε χρεώνεται σαν 2; Για Ελληνικούς χαρακτήρες μιλάω. Επειδή δεν έχει μετρητή κατά τη σύνταξη του μηνύματος... :worry:
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Πώς μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα μήνυμα που στέλνουμε χρεώνεται σαν 2; Για Ελληνικούς χαρακτήρες μιλάω. Επειδή δεν έχει μετρητή κατά τη σύνταξη του μηνύματος... :worry:

Ο μετρητής πρέπει να εμφανίζεται όταν πλησιάζεις στο όριο (π.χ. 140 από 160) και από εκεί και πέρα σου γράφει και αριθμό μηνυμάτων.

Sent neither from iphone nor android phone

Απο προχθες το πρωι οποτε συνδεω το HTC Trophy στον υπολογιστη, αν και το zune αναγνωριζει την συσκευη δεν μπορει να συνδεθει και μου βγαζει το μηνυμα "wpdevicemanager is using your device. To see sync status close that program"

Καμια ιδεα? Ο driver της συσκευης ειναι ενημερωμενος, η συσκευη αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη και απο το zune αλλα δεν μπορει να συνδεθει... Δοκιμασα την επιλογη "forget this phone" συμφωνα με τις οδηγιες απο Zune support, αλλα πλεον το zune ουτε καν αναγνωριζει την συσκευη....

H E L P ! ! ! ! ! ! ! !

Ο μετρητής πρέπει να εμφανίζεται όταν πλησιάζεις στο όριο (π.χ. 140 από 160) και από εκεί και πέρα σου γράφει και αριθμό μηνυμάτων.

Thanks για την απάντηση, αλλά ούτε όταν έφτασα στους 300 δεν έβγαλε κάτι.. :worry:

Huawei Nova 5T

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για twitter που να έχει push notifications? γιατί ο επίσημος twitter client δεν έχει notifications.

To Rowi ειναι η καλυτερη εφαρμογη για το twitter που εχει σχεδον αμεση ενημερωση και στο live tile αλλα Push ...

Δεν ειναι ομως δωρεαν !!!

.....

Παιδιά τις εφαρμογές δεν τις κάνει αυτόματα; Πριν από λίγο μπήκα marketplace για να κάνει αναβάθμιση το skydrive....Αυτόματα δεν τις κάνει; Υπάρχουν κάπου στο marketplace οι εφαρμογές που έχουμε κατεβάσει να τις βλέπουμε,όπως στο android;

Aν περιμενεις θα το κανει ...Αν βιαζεσαι κανει το γνωστο κολπο (μπαινεις και βγαινεις απο την σελιδα της εφαρμογης στο marketplace

Απο προχθες το πρωι οποτε συνδεω το HTC Trophy στον υπολογιστη, αν και το zune αναγνωριζει την συσκευη δεν μπορει να συνδεθει και μου βγαζει το μηνυμα "wpdevicemanager is using your device. To see sync status close that program"

Καμια ιδεα? Ο driver της συσκευης ειναι ενημερωμενος, η συσκευη αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη και απο το zune αλλα δεν μπορει να συνδεθει... Δοκιμασα την επιλογη "forget this phone" συμφωνα με τις οδηγιες απο Zune support, αλλα πλεον το zune ουτε καν αναγνωριζει την συσκευη....

H E L P ! ! ! ! ! ! ! !

Μονο χερακια δεν εβγαλε ...!!!!

Κατα τα αλλα στο λεει καθαρα : "wpdevicemanager is using your device. To see sync status close that program"

Κλεισε το WP Device Manager απο το TouchXperience που εχεις βάλει .....

Edited by colossus_r

Μια χαρά στα λένε!!! Γύρω στους 130 χαρακτήρες κάτω αριστερά σου βγάζει πόσους πληκτρολόγησες και πόσοι απομένουν,πάντα για το omnia w μιλάμε γιατί για το N8,που είναι αρχαίο, δεν ξέρω!! Συγγνώμη που στη λέω αλλά σε διαβάζω τι γράφεις όταν πρόκειται για τα wp και η γνωστή παρέα λέει τα διάφορα....!!!

Ναί, αλλά αν διάβαζες καλά αυτά που γράφω για τα WP, θα έβλεπες ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. ;) Τι €%&$αα;;; Πού είναι αυτό το 130;.. ( ρητορική ερώτηση )

Huawei Nova 5T

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος όταν συγχρονίζω με Google, να συγχρονίζονται πέραν του ενός ημερολόγια;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος όταν συγχρονίζω με Google, να συγχρονίζονται πέραν του ενός ημερολόγια;

Οχι ..μονο το κυριο ημερολογιο συγχρονιζεται ... Αν εχεις πολλα και γινεται συγχωνευσετε τα στο κυριο ημερολογιο

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, αλλά δοκίμασε αυτό.

1) Πήγαινε μέσω του iexplorer του κινητού σου, στην διεύθυνση m.google.com

2) Πάτα sync

3) Κάνε log-in, αν δεν έχει κρατημένα τα στοιχεία σου

4) Επέλεξε Windows Phone

5) Τίκαρε τα ημερολόγια που θες

6) Save :rolleyes:

Μετά από αυτή τη διαδικασία μπορεί να μην αλλάξει τίποτα, συνεπώς κάνεις άλλα δύο πράγματα:

1) Κάνεις synchronise ξανά τον Google λογαριασμό σου στο κινητό ώστε να κατεβάσει τα νέα δεδομένα.

2) Αν δεν πετύχει, διέγραψε τον Google λογαριασμό και ξαναπέρασέ τον.

Είναι λίγο φασαρία, αλλά για αυτό φταίει η Google που είχε δώσει μισή πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Αυτό ήθελες;

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

2).......

Αυτό ήθελες;

Ευχαριστω stewe ....

Δεν τον ηξερα αυτον τον τροπο και δεν το εψαξα γιατι ουτως η αλλως εχω μονο ενα ημερολογιο στην google .....

Αν το κανει καποιος ας μας πει αν δουλευει !!!

Το έχω κάνει και δούλεψε. Όπως και σε άλλες, μη βασισμένες στο Android, συσκευές (iOS). Ευχαριστώ :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

και γω 2 ημερολόγια έχω και τα βλέπω και τα 2
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

καλημερα παιδια, δυο γρηγορες ερωτησεις.

1. το περιβοητο τανγκο update ποτε προβλεπεται να μας ερθει και απο δω;

2. σχετικα με το htc locations, πηρα την καινουρια εκδοση, με τον χαρτη της ελλαδος, ομως για να λειτουργησει σωστα και να βρει την τοποθεσια μου πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ, παρολο που ο χαρτης ειναι αποθηκευμενος στη συσκευη και το location gps ειναι ανοιχτο... δεν θα αναφερω καν το προβλημα του οτι πολλες φορες με βγαζει 4 τετραγωνα μακρια απο το που ειμαι, αυτο υποθετω εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Κανονικα ομως δεν θα επρεπε η υπηρεσια εντοπισμου να δουλευει χωρις ιντερνετ;

ευχαριστω

καλημερα παιδια, δυο γρηγορες ερωτησεις.

1. το περιβοητο τανγκο update ποτε προβλεπεται να μας ερθει και απο δω;

2. σχετικα με το htc locations, πηρα την καινουρια εκδοση, με τον χαρτη της ελλαδος, ομως για να λειτουργησει σωστα και να βρει την τοποθεσια μου πρεπει να ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ, παρολο που ο χαρτης ειναι αποθηκευμενος στη συσκευη και το location gps ειναι ανοιχτο... δεν θα αναφερω καν το προβλημα του οτι πολλες φορες με βγαζει 4 τετραγωνα μακρια απο το που ειμαι, αυτο υποθετω εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Κανονικα ομως δεν θα επρεπε η υπηρεσια εντοπισμου να δουλευει χωρις ιντερνετ;

ευχαριστω

Για το Tango ο αρχικος προγραμματισμος ηταν για τελη Απριλιου... Αλλα συμφωνα με διαφορα site η MS ηθελε να ακολουθησει παρομοια τακτικη στο θεμα αυτο με την apple... Δηλ να μπορεσει να το διαθεσει ταυτοχρονα σε ολον τον κοσμο και να μην παρατηρηθουν οι καθυστερισεις που εχει το android... Επισης αναφερουν το γεγονος οτι κατασκευαστες και παροχοι δεν ειχαν αρκετο χρονο στην διαθεση τους για να τεσταρουν το update. Η νεα ημερομηνια αναφερει αρχες Ιουνιου ωστε μεχρι τα μεσα του καλοκαιριου να εχουν αναβαθμιστει ολες οι συσκευες...

Οσον αφορα τωρα το 2ο σου ερωτημα... Σημερα κιολας διαβαζα σχετικο αρθρο...

http://wmpoweruser.com/getting-to-know-your-windows-phones-gps/

Μου ελυσε πολλες αποριες σχετικα με το gps και νομιζω θα λυσει και τις δικες σου...

2) Πάτα sync

3) Κάνε log-in, αν δεν έχει κρατημένα τα στοιχεία σου

4) Επέλεξε Windows Phone

5) Τίκαρε τα ημερολόγια που θες

6) Save :rolleyes:

Μετά από αυτή τη διαδικασία μπορεί να μην αλλάξει τίποτα, συνεπώς κάνεις άλλα δύο πράγματα:

1) Κάνεις synchronise ξανά τον Google λογαριασμό σου στο κινητό ώστε να κατεβάσει τα νέα δεδομένα.

2) Αν δεν πετύχει, διέγραψε τον Google λογαριασμό και ξαναπέρασέ τον.

Είναι λίγο φασαρία, αλλά για αυτό φταίει η Google που είχε δώσει μισή πρόσβαση στις υπηρεσίες της.

Αυτό ήθελες;

Συμαντικη λεπτομερεια... Προσπαθησα κι εγω να κανω αυτη την διαδικασια αλλα δεν μου εβγαζε πουθενα την επιλογη sync. Υστερα απο ψαξιμο βρηκα οτι εφταιγε η γλωσσα στις ρυθμισεις στο google.com . Μολις αλλαξα απο ελληνικα σε αγγλικα ολα πηγαν ακριβως οπως τα περιγραφετε...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by AlexDi
Συνεχόμενα μηνύματα

Καλημέρα σας!

Να ρωτήσω κάτι;

Γιατί ενώ βλέπω στο marketplace ότι η έκδοση του Facebook είναι η 2.4, στο κινητό έχω την 2.3.1 και δεν μου βγάζει update;

Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω αλλά πάλι η 2.3.1 μου περνιέται.

Καλημέρα σας!

Να ρωτήσω κάτι;

Γιατί ενώ βλέπω στο marketplace ότι η έκδοση του Facebook είναι η 2.4, στο κινητό έχω την 2.3.1 και δεν μου βγάζει update;

Προσπάθησα να το απεγκαταστήσω και να το ξαναβάλω αλλά πάλι η 2.3.1 μου περνιέται.

Καλημερα Ευριπιδη

Η εκδοση που εχω και εγω ειναι η 2.3.1 ..Γιατι λεει 2.4 στο μαρκετ δεν ξερω ..

Ξερω ομως οτι εχει ανακοινωθει update αμεσα και ισως κατι πηγε στραβα στα νουμερα

Καλημερα Ευριπιδη

Η εκδοση που εχω και εγω ειναι η 2.3.1 ..Γιατι λεει 2.4 στο μαρκετ δεν ξερω ..

Ξερω ομως οτι εχει ανακοινωθει update αμεσα και ισως κατι πηγε στραβα στα νουμερα

Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη! :)

Νόμιζα ότι είναι κάποιο θέμα χώρας...

Σε ευχαριστώ πολύ Μιχάλη! :)

Νόμιζα ότι είναι κάποιο θέμα χώρας...

2.3.1 is our internal build version. However the App Hub that is used to manage submissions to marketplace only allows version numbers in the format n.n1. Therefore we had to move a complete Minor version number when we submitted the last update. You have the most recent version. I hope that clears that up.

Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS

Nokia 3310 (5/2002) -> Nokia 3650 (8/2003) -> Nokia N95 (7/2007) -> Nokia Lumia 800 (2/2012) -> Nokia Lumia 620 (11/2013) -> Nokia Lumia 830 (5/2015) -> Samsung S7 edge (5/2017) -> Samsung S20 (5/2020) -> iPhone 13 Pro (11/2022)

Το viber δουλεύει στο background; Κρατάει το wifi ανοιχτό στην αναμονή; Γιατί αν ειναι σαν το skype...

Επιτέλους Viber για WP... :) Το πέρασα αμέσως αλλά μου δείχνει οτι καμία επαφή μου δεν το έχει που είναι σίγουρα λάθος.. Καθυστερεί να ενημερώσει τη λίστα επαφών??

edit: μετά από απενεργοποίηση και ενεργοποίηση του λογαριασμού έχω πια λίστα επαφών!

Edited by jimpe

Επιτέλους Viber για WP... :) Το πέρασα αμέσως αλλά μου δείχνει οτι καμία επαφή μου δεν το έχει που είναι σίγουρα λάθος γιατί ?? Καθυστερεί να ενημερώσει τη λίστα επαφών??

Κι εμένα έτσι μου έκανε, αλλά μετά από λίγο που ξαναμπήκα μου έβγαλε την λίστα επαφών με όσους έχουν viber.

Δουλεύει μια χαρά στο background αλλά ώρες-ώρες κολλάει για αρκετό διάστημα και ούτε λαμβάνει ούτε στέλνει μηνύματα