Jump to content

AlexDi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AlexDi

  1. Καλό μας μήνα και καλή επιτυχία !!!
  2. Τελειο δωρο για τα χριστουγεννα... Καλη επιτυχια....
  3. Για καποιους τι καλοκαιρι θα ναι καλο!!! Καλη επιτυχια σε ολους...
  4. Καλη επιτυχια σε ολους... Λιγη περισσοτερη σε μενα...
  5. ελα και χρειαζομαι κινητο με δυο sim... θα κατσει που θα παει....
  6. Ετσι για να μας μπει ο νεος ετος καλα.... Καλη επιτυχια σε ολους!!!!
  7. Χασαμε το LG... Αντε να δουμε μπας και μας κατσει αυτο... Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!
  8. Μια χαρά φθινοπωρινό δώρο... Το χω... Το χω... Δικό μου είναι...
  9. Ετσι μπραβο ρε παιδια... Εχει αρχισει να τα φτυνει και το κινητο μου... Μια χαρα!!!!!
  10. Μηπως ηρθε και για μενα η ωρα να περασω στα ανδρoid???? Why not!!!! Και με μονο 103 σελιδες σχολια???? Το χω!!! Το χω... Πες πως ειναι δικο μου!!!!:yahoo:
  11. Για την εφαρμογη που ειναι μονο στο ελληνικο marketplace δεν θα την εμφανιζει στον γνωστο σου γιατι πολυ απλα δεν θα εχει την ελλαδα ως επιλεγμενη τοποθεσια στον λογαριασμο του! Τωρα για την αλλη εφαρμογη που ειναι διαθεσιμη σε ολα τα marketplaces δεν ξερω!
  12. Για το Tango ο αρχικος προγραμματισμος ηταν για τελη Απριλιου... Αλλα συμφωνα με διαφορα site η MS ηθελε να ακολουθησει παρομοια τακτικη στο θεμα αυτο με την apple... Δηλ να μπορεσει να το διαθεσει ταυτοχρονα σε ολον τον κοσμο και να μην παρατηρηθουν οι καθυστερισεις που εχει το android... Επισης αναφερουν το γεγονος οτι κατασκευαστες και παροχοι δεν ειχαν αρκετο χρονο στην διαθεση τους για να τεσταρουν το update. Η νεα ημερομηνια αναφερει αρχες Ιουνιου ωστε μεχρι τα μεσα του καλοκαιριου να εχουν αναβαθμιστει ολες οι συσκευες... Οσον αφορα τωρα το 2ο σου ερωτημα... Σημερα κιολας διαβαζα σχετικο αρθρο... http://wmpoweruser.com/getting-to-know-your-windows-phones-gps/ Μου ελυσε πολλες αποριες σχετικα με το gps και νομιζω θα λυσει και τις δικες σου... Συμαντικη λεπτομερεια... Προσπαθησα κι εγω να κανω αυτη την διαδικασια αλλα δεν μου εβγαζε πουθενα την επιλογη sync. Υστερα απο ψαξιμο βρηκα οτι εφταιγε η γλωσσα στις ρυθμισεις στο google.com . Μολις αλλαξα απο ελληνικα σε αγγλικα ολα πηγαν ακριβως οπως τα περιγραφετε... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  13. Απο προχθες το πρωι οποτε συνδεω το HTC Trophy στον υπολογιστη, αν και το zune αναγνωριζει την συσκευη δεν μπορει να συνδεθει και μου βγαζει το μηνυμα "wpdevicemanager is using your device. To see sync status close that program" Καμια ιδεα? Ο driver της συσκευης ειναι ενημερωμενος, η συσκευη αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη και απο το zune αλλα δεν μπορει να συνδεθει... Δοκιμασα την επιλογη "forget this phone" συμφωνα με τις οδηγιες απο Zune support, αλλα πλεον το zune ουτε καν αναγνωριζει την συσκευη.... H E L P ! ! ! ! ! ! ! !
  14. Γουαου... 136 σελιδες σχολια!!!!! Το χω! το χω... Σαν να ειναι δικο μου....
  15. 97 σελιδες και πανω απο 1400 σχολια..... Οκ... Δικο μου ειναι!!!! Εχω ελπιδες...
×
×
  • Create New...